Το Α κ το Ω είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στον ιδιοκτήτη κ τον μάστορα.
Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη τότε κ να έχει κάνει μια τίμια δουλειά , ο πελάτης δεν θα μείνει ικανοποιημένος.
Τώρα το αν τα έχει κάνει ο δικός σου δεν μπορώ να το ξέρω, αυτό που ξέρουμε ομως κ οι δύο είναι οτι πλέον οδηγείς άλλο μηχανάκι , αρα είσαι ενας ικανοποιημένος πελάτης.
Τι σε νοιάζει τι έκανε? αφού είχε αποτέλεσμα ολα οκ.
Πολλές φορές ακούω για ρύθμιση καρμπ, τι να ρυθμίσει κάποιος στα καρμπς? μίγμα , συγχρονισμό κ ρελαντί.
Το μίγμα κ το ρελαντί είναι μια διαδικασία 15 λεπτων , ο συγχρονισμός θέλει δύο ώρες κ βάλε αφου ξεβρακώνεις το μισό μηχανάκι.
Το κάνουν ? ποιος να ξέρει ?
Οπότε καλό είναι να γίνεται οταν θα πάς για βαλβίδες κ μπουζί, αν αλλάζουν μπουζί με τον σωστό τρόπο.
Επίσης έχουν γραφτεί πολλά για τα εύκολα κ τα δύσκολα μπουζί, προσωπικά για τα μπουζί έβγαζα τεπόζιτο κ ελυνα κ το αριστερό ψυγείο , αφου τα μαστόρια το είχαν κάνει στόλος για να αλλάξουν μπουζί γρήγορα.
Εχω τύχει σε συνεργείο στην περιοχή μου που είχαν μια 650 για γενικό σέρβις κ εβγαζαν το φεριγκ, προσπαθούσαν να το διαιρέσουν , τραβαγανε απο εδώ, τραβαγανε απο εκεί , σπάγανε τα πλαστικά στηρίγματα, τι να σου πώ.
Ειχαν ενα κουτί κ τα πετούσαν ολα μέσα , πλαστικά βαμμένα μαζί με βίδες .
Μετα απο αυτό πάς εσύ εκεί μηχανάκι?
Εχω τύχει σε αλλαγή τακάκια να τα βάψει ο αλλος με σπρέυ περιμετρικά για να φαίνονται καινούργια κ να ξαναβάζει τα ίδια .
Κ πόσα άλλα που δεν θυμάμαι .
Αρα ολα είναι θέμα εμπιστοσύνης .