To πρόβλημά σου οφείλεται (κατά 99%) στον "pick up pulse generator".
Να πάς και να τους το πείς να στον αλλάξουν. Θα πρέπει να βγεί το δεξί πλαϊνό καπάκι του κάρτερ. Εκεί μέσα είναι. Κόστος αλλαγής περ. €120 (εκτός και αν σου κάνει κανείς καμιά καλύτερη προσφορά!)
Μην το αφήνεις έτσι. Αν τυχόν πάς κανένα ταξίδι ή βόλτα και επιδεινωθεί η κατάσταση και δεν παίρνει με τίποτα, μετά τί θα κάνεις? Άσε που μόνιμα θα έχεις το άγχος μην σε αφήσει στη μέση του πουθενά! Μόνο τα έξοδα της μεταφορικής και η ταλαιπωρία θα σου κοστίσουν περισσότερο!
Πολυ λογικο ακουγεται να ειναι αυτο μιας και ειναι μεσα στο καρτερ και προφανως παιζει ρολο η θερμοκρασια που παιζει εκει μεσα! Βέβαια δεν μπορω να καταλλαβω πως ολα στρώνουν οταν ρίξω μια μιζια και ανοιγοκλεισω μετα το Kill Switch, αλλα απο την εμπειρια μου ως ηλεκτρονικος, αυτά τα ηλεκτρονικα δεν εχουν λογικη , αν βγαλουν βλαβη βεβαια! Ειναι για να μας κανουν την ζωη δυσκολη!!!
Προτεινετε καποιο συνεργειο που να κατεχει απο τα θεματα αυτα (διοτι ο δικος μου καλο παιδι, εξυπηρετικοτατος, φιλότιμος, φτηνος, αλλα δεν πρεπει να εχει ιδιαιτερη εμπειρια στα ηλεκτρονικα της ΤΑ. Τον ρωτησα τι ειναι αυτο το Pulse Generator, και δεν ηξερε καν) να παω να καθαριζω? Οχι τιποτα αλλα αλλά θελω να την πουλησω την μηχανη (να παμε σε κατι μεγαλυτερο).
Και αν ενδιαφερεται κανενας ειναι ολοκαινουρια εμφανισιακα, ατρακαριστη, τελεια (αν φτιαχτει αυτο), με ζελατινα ermax, διπλο σταντ, μπαγκστερ, συναγερμο, καγκελα καπα και βαλιτσα Givi maxia (αυτην δεν εχω αποφασισει αν θα την δωσω μπορει να την κρατησω για το επομενο μηχανακι). Ειναι μοντελο 7ος 2006 και εχει κατι κατω απο 16500 χλμ. Λογικα αν την βαλω αγγελια και τετοια εποχη θα φυγει αμεσως, αλλα το λεω εδω επειδη ειναι σε τελεια κατασταση και αν την θελει κανενας φιλος, θα ειναι καλη αγορα.