Από την πρώτη κιόλας ημέρα με την μεταχειρισμένη μου ΤΑ650 ΄02, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή άνοιγα το διακόπτη και το πράσινο λαμπάκι με το κλειδί δεν έσβηνε και έτσι η μηχανή δεν 'επαιρνε μπροστά!!!!!

'Αλλες φορές έκλεινα και άναβα το διακόπτη και διορθονόταν, άλλες πάλι όχι, έμενε ανοιχτό και δεν έσβηνε με τίποτα......ξανά

Δοκίμασα το δεύτερο κλειδί......το ίδιο.....

Διάβασα τα όσα αναφέρετε, έβαλα το κλειδί στην κλειδαριά της τάπας βενζίνης......τα ίδια....

Ρώτησα για το πρόβλημα το μηχανικό, μου λέει θέλουν αναπρογραμματισμό τα κλειδιά να του τα πάω και (με το αντίστοιχο τίμημα, το οποίο δεν ρώτησα) θα μου τα φτιάξει.
Ε λοιπόν, η λύση είναι απλή, έχει αναφερθεί στο Forum , αλλά δεν το είχα προσέξει (ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας, άλλη φορά πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά)...
...εαν το λαμπάκι μένει αναμένο, για να ξεκινήσω ανοιγοκλείνω 1 φορά το kill switch, το λαμπάκι παραμένει αναμένο, αλλά η μηχανή παίρνει μπροστά !!!!!!

Εκ τοτε τη μηχανή την κλείνω από το kill switch και όχι από τον διακόπτη και δεν μου το έχει ξαναπαρουσιάσει.
Δεν ξέρω εαν είναι συμπτωματικό αλλά δουλεύει το σύστημα .......