Το στρομ δεν καίει.
Είναι γεγονός, και το έχω διαπιστώσει σε ταξίδι που έκανα με τον κουμπάρο μου που το έχει, και μάλιστα ήμουν με το ΤΑ400 που επίσης δεν καίει πολύ.
Αλλα απο εκεί και πέρα είναι και θέμα οδηγού, και τρόπου οδήγησης....μην ξαναλέμε τα ίδια,καταντάει κουραστικό!
Αν οδηγάς στρωτά, και χωρίς περιττά φρεναρίσματα και άσκοπες επιταχύνσεις, και αν κρατάς τις στροφές της μηχανής κάτω απο 4000 με όλες τις μηχανές μπορείς να επιτύχεις αυτονομία πολύ καλύτερη απο άλλους που έχουν την ίδια μοτοσυκλέτα και οδηγούν διαφορετικά.
Επίσης βάρος αναβάτη, συνεπιβάτη, αποσκευών, ταχύτητα αέρα...και φτερούγισμα πεταλούδας στην Κίνα.
Αλλά το θέμα είναι για ποιον λόγο να μπεις σε αυτήν την διαδικασία;
Έχει σημασία αν βγάζεις 450 χλμ με ένα ρεζερβουαρ, αντι για 400;
Και η χαρά της οδήγησης που πάει;
Περίπατο;
Θα κάθομαι δηλαδή να σκεφτώ μην επιταχύνω απότομα, μην ανέβω πάνω απο τα 130 χλμ/ωρα, μην φρενάρω άσκοπα...
Δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά!
Η μηχανή είναι φυγή, καύλα, και διασκέδαση!
Η πολύ σκέψη και "ο μετρημένος τρόπος" δεν μου κάνουν...και απορώ δηλαδή που εδώ και ενα χρόνο και κάτι ρε Μιχάλη ασχολείσαι με την κατανάλωση!

Ένα φιλαράκι μου μου θυμίζεις, που έχει το φορτηγό του στα ορυχεία της Δ.Ε.Η "Τόσα λίτρα...τόσα δρομολόγια...τόσα €..ανέβηκε το λίτρο,πόσο το δρομολόγιο ,ποσα τα €" αλλά αυτός κάθε 5 ευρωλεπτα που ανεβαίνει η τιμή χάνει 80-150 € τον μήνα και καίγεται!
Εντάξει το στρομ καίει τα λιγότερα.Το είπαμε...το ξαναείπαμε...το ξαναείπαμε...δεν άλλαξε τίποτα.Και σε 6 μήνες απο τώρα, πάλι τα λιγότερα θα καίει.Απο την στιγμή που το ευχαριστιέσαι εσύ τι σε νοιάζει να πείσεις και τους υπόλοιπους;
Υ.Γ ...και για να στην χαλάσω...πόσο έκαψες όταν ανεβαίνατε για Καλαμπάκα και τα ανοίξατε λίγο;