Hellas Transalp Forum

Μέτρηση αυτονομίας (κατανάλωση)

επισκέπτης · 735941

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #650 on: Σάββατο 21 Μάρτιος 2009, 23:55:39 μμ
Μιχάλη λιγο υπερβολικά τα λες. Έχω πιει πολούς καφέδες στο club V-STROM (μαζί με ένα φίλο που έχει, απέναντι από τα Τ.Ε.Ι Αθηνών) και δεν έχει ξεπεράσει κανένας τα 400χλμ.και με ταχύτητες 100-120χλμ/ω.
Δηλαδή με 15e πήγες Καλαμπάκα;;;;

Δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Και τακάκια αλλάζουν Άντυ αλλά εγώ είμαι ακόμη με τα εργοστασιακά και είναι στη μέση. Όπως και αλυσιδογράναζα. Αυτό είναι, ό,τι και να κάνουμε. Υπερβολικό ή όχι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Και βέβαια όποιος θέλει πιστεύει, δεν είναι υποχρεωτικό. Προσωπικά δεν με απασχολεί. Μια πληροφορία την αξιολογεί ο καθένας με τον τρόπο του.
  Στην Καλαμπάκα έβαλα €29 να πάω και να'ρθω, σύνολο 901 χλμ, 32,75 λίτρα.

Εδώ είναι όλα καταγεγραμμένα (δεν ξέρω βέβαια αν μπορείς να δεις το λινκ). Τα γεμίσματα στην Καλαμπάκα είναι από 6/3/2009 έως 8/3/2009. Έλεγξε και τον Οκτώβριο 2008.
http://www.spritmonitor.de/en/fuelings/212453.html

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #651 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 00:34:11 πμ
Το στρομ δεν καίει.
Είναι γεγονός, και το έχω διαπιστώσει σε ταξίδι που έκανα με τον κουμπάρο μου που το έχει, και μάλιστα ήμουν με το ΤΑ400 που επίσης δεν καίει πολύ.
Αλλα απο εκεί και πέρα είναι και θέμα οδηγού, και τρόπου οδήγησης....μην ξαναλέμε τα ίδια,καταντάει κουραστικό!
Αν οδηγάς στρωτά, και χωρίς περιττά φρεναρίσματα και άσκοπες επιταχύνσεις, και αν κρατάς τις στροφές της μηχανής κάτω απο 4000 με όλες τις μηχανές μπορείς να επιτύχεις αυτονομία πολύ καλύτερη απο άλλους που έχουν την ίδια μοτοσυκλέτα και οδηγούν διαφορετικά.
Επίσης βάρος αναβάτη, συνεπιβάτη, αποσκευών, ταχύτητα αέρα...και φτερούγισμα πεταλούδας στην Κίνα.

Αλλά το θέμα είναι για ποιον λόγο να μπεις σε αυτήν την διαδικασία;
Έχει σημασία αν βγάζεις 450 χλμ με ένα ρεζερβουαρ, αντι για 400;
Και η χαρά της οδήγησης που πάει;
Περίπατο;
Θα κάθομαι δηλαδή να σκεφτώ μην επιταχύνω απότομα, μην ανέβω πάνω απο τα 130 χλμ/ωρα, μην φρενάρω άσκοπα...
Δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά!
Η μηχανή είναι φυγή, καύλα, και διασκέδαση!
Η πολύ σκέψη και "ο μετρημένος τρόπος" δεν μου κάνουν...και απορώ δηλαδή που εδώ και ενα χρόνο και κάτι ρε Μιχάλη ασχολείσαι με την κατανάλωση! ??? ??? ???

Ένα φιλαράκι μου μου θυμίζεις, που έχει το φορτηγό του στα ορυχεία της Δ.Ε.Η "Τόσα λίτρα...τόσα δρομολόγια...τόσα €..ανέβηκε το λίτρο,πόσο το δρομολόγιο ,ποσα τα €" αλλά αυτός κάθε 5 ευρωλεπτα που ανεβαίνει η τιμή χάνει 80-150 € τον μήνα και καίγεται!

Εντάξει το στρομ καίει τα λιγότερα.Το είπαμε...το ξαναείπαμε...το ξαναείπαμε...δεν άλλαξε τίποτα.Και σε 6 μήνες απο τώρα, πάλι τα λιγότερα θα καίει.Απο την στιγμή που το ευχαριστιέσαι εσύ τι σε νοιάζει να πείσεις και τους υπόλοιπους;

Υ.Γ ...και για να στην χαλάσω...πόσο έκαψες όταν ανεβαίνατε για Καλαμπάκα και τα ανοίξατε λίγο; :-X ;D ;D ;D :P

Offline Cool_jonnys

• Ο
  • Απλός οδηγός
Reply #652 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 00:38:33 πμ
Σωστός  :eusa_clap:

*SERIFATO*CLUB*EGIO*

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #653 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 01:01:23 πμ

Περίπατο;
Θα κάθομαι δηλαδή να σκεφτώ μην επιταχύνω απότομα, μην ανέβω πάνω απο τα 130 χλμ/ωρα, μην φρενάρω άσκοπα...
Η πολύ σκέψη και "ο μετρημένος τρόπος" δεν μου κάνουν...και απορώ δηλαδή που εδώ και ενα χρόνο και κάτι ρε Μιχάλη ασχολείσαι με την κατανάλωση! ??? ??? ???

πές τα χρυσόστομε

έχω φτάσει σέ κατανάλωση  16 λίτρα / 100 χλμ. καί τότε . . . . τελείωσα καί
έχω φτάσει σέ κατανάλωση   4λίτρα / 100 χλμ. καί τότε . . . . τόν παράτησα μόνο του καί έφυγα μπροστά

Όλοι θά πεθάνουμε , λίγοι όμως θά ... ζήσουμε

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ......

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #654 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 01:14:34 πμ
  Ρε Απόστολε δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ο Ζάχος το ξέθαψε για να με πικάρει  :) . Εγώ απλώς του απάντησα.
  Ούτε ασχολούμαι με την κατανάλωση επίτηδες, να πηγαίνω δηλαδή με γνώμονα πόσο θα κάψω. Αυτό μου βγαίνει φυσικά.  Έτσι είναι η οδήγησή μου. Γι' αυτό δεν τρώγω και τακάκια. Το ευχαριστιέμαι όπως είναι σε πληροφορώ. Ποτέ δεν ένιωσα να καταπιέζομαι για το πόσο θα κάψω. Πηγαίνω πάντα όπως χρειάζεται. Και όταν χρειαστεί πάμε και γρήγορα (ρώτα τον Panbou στο Δομοκό). Μου αρέσει όμως το γεγονός ότι καίω λίγα. Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως οι πληροφορίες ίσως κάποιον ενδιαφέρουν.
  Άλλωστε το νήμα "αυτονομία", αν κοιτάξεις τις ημερομηνίες, το ξεκίνησα όταν ακόμα είχα το ΤΑ 650.  Το στρομ ήρθε πολύ μετά. Δεν είχα ιδέα για το πόσο καίει.
  Και τέλος! Ως εδώ.

Πάρα πολύ σωστά όσα είπες για οδήγηση και παράγοντες. Εσύ καταλαβαίνεις. Κάποιοι όχι.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #655 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 01:23:37 πμ

Ο Ζάχος το ξέθαψε για να με πικάρει  :) .

:2hysterical:           :2hysterical:           :2hysterical:           :2hysterical:             :2hysterical:             :2hysterical:              :2hysterical:           :2hysterical:           :2hysterical:              :2hysterical:             :2hysterical:              :2hysterical:              :2hysterical:                :2hysterical:
« Last Edit: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 01:25:48 πμ by Ταξιδευτής »

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.
Ούτε όπλα χρειάζεσαι, ούτε άδειες και έχεις και το θήραμα χωρίς να το σκοτώσεις.

andy

• Guest
Reply #656 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 03:40:03 πμ
Το στρομ δεν καίει.
Είναι γεγονός, και το έχω διαπιστώσει σε ταξίδι που έκανα με τον κουμπάρο μου που το έχει, και μάλιστα ήμουν με το ΤΑ400 που επίσης δεν καίει πολύ.
Αλλα απο εκεί και πέρα είναι και θέμα οδηγού, και τρόπου οδήγησης....μην ξαναλέμε τα ίδια,καταντάει κουραστικό!
Αν οδηγάς στρωτά, και χωρίς περιττά φρεναρίσματα και άσκοπες επιταχύνσεις, και αν κρατάς τις στροφές της μηχανής κάτω απο 4000 με όλες τις μηχανές μπορείς να επιτύχεις αυτονομία πολύ καλύτερη απο άλλους που έχουν την ίδια μοτοσυκλέτα και οδηγούν διαφορετικά.
Επίσης βάρος αναβάτη, συνεπιβάτη, αποσκευών, ταχύτητα αέρα...και φτερούγισμα πεταλούδας στην Κίνα.

Περίπατο;

Ένα φιλαράκι μου μου θυμίζεις, που έχει το φορτηγό του στα ορυχεία της Δ.Ε.Η "Τόσα λίτρα...τόσα δρομολόγια...τόσα €..ανέβηκε το λίτρο,πόσο το δρομολόγιο ,ποσα τα €" αλλά αυτός κάθε 5 ευρωλεπτα που ανεβαίνει η τιμή χάνει 80-150 € τον μήνα και καίγεται!

Εντάξει το στρομ καίει τα λιγότερα.Το είπαμε...το ξαναείπαμε...το ξαναείπαμε...δεν άλλαξε τίποτα.Και σε 6 μήνες απο τώρα, πάλι τα λιγότερα θα καίει.Απο την στιγμή που το ευχαριστιέσαι εσύ τι σε νοιάζει να πείσεις και τους υπόλοιπους;

Υ.Γ ...και για να στην χαλάσω...πόσο έκαψες όταν ανεβαίνατε για Καλαμπάκα και τα ανοίξατε λίγο; :-X ;D ;D ;D :P

Έχεις δίκιο,και εγώ έτσι είμαι. Θέλω να οδηγώ με 150-170 (εκεί που το επιτρέπει ο δρόμος) και γιαυτό έδωσα κάτι παραπάνω και πήρα 1000άρι. Ποτέ δεν κοιτάζω τα χλμ και αν δεν ανάψει η λάμπα με σήμα τον φαταούλα δεν μπαίνω στο βενζινάδικο.Ξέρω για το τυπικό της υπόθεσεις ότι με 100-120 καίει 4.5l/100χλμ και με την ταχύτητα που ταξιδεύω συνήθως γύρω στα 8-9l/100χλμ και 2-3 λίτρα λιγότερο σε κάθε τεπόζιτο από του tserst ;) :2hysterical:

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #657 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 04:18:09 πμ
2-3 λίτρα λιγότερο σε κάθε τεπόζιτο από του tserst ;) :2hysterical:

Tserst είσαι και φαίνεσαι!  :P

Και αφού "αγοράζω" με 2 λίτρα στο γέμισμα τα κρατήματα, την άνεση, τις ροπές και τη γεωμετρία του Κάπο, πάλι πάνω βγαίνω...  :2hysterical:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

andy

• Guest
Reply #658 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 20:16:57 μμ
Tserst είσαι και φαίνεσαι!  :P

Και αφού "αγοράζω" με 2 λίτρα στο γέμισμα τα κρατήματα, την άνεση, τις ροπές και τη γεωμετρία του Κάπο, πάλι πάνω βγαίνω...  :2hysterical:
Ξέχασες τον προσωπικό μάστορα

Offline Tedyboys

• νέος οδηγός
  • **
  • Οι μονοζυγωτικές κουκλάρες στην Τransalp
Reply #659 on: Τρίτη 28 Απρίλιος 2009, 18:23:54 μμ
Μετά από συνεχείς μετρήσεις κατανάλωσης βενζίνης σε πραγματικές συνθήκες που περιλαμβάνουν και κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε λεωφόρους Μεσογείων, Μαραθώνος όπως και σε Αττική οδό καταλήγω στο συμπέρασμα ότι με ένα λίτρο βενζίνης διανύω 18 χλμ. Δηλαδή έχω μέση κατανάλωση 5,5 λιτ/100 χλμ ή αλλιώς αυτονομία γύρω στα 350 χλμ. Να σημειώσω ότι διαθέτω το TRANSALP 650 του 2003.
 Τα γράφω όλα αυτά για να κάνουμε κάποιες συγκρίσεις ανάλογα με το μοντέλο που διαθέτει ο καθένας και πώς θα μπορούσαμε να μειώσουμε την μέση κατανάλωση. Και επειδή όλα, σε αυτό το σημείο έχουν τη σημασία τους, αναφέρω ότι έχω τη μαμίσια ζελατίνα, τη μπαγκαζιέρα Givi 52  λίτρων έχω ύψος 1.85 και  82 κιλά. Και το σημαντικότερο έχω βάλει μπροστινό γρανάζι 16  δοντιών και από εκεί διαπίστωσα μετρήσιμη διαφορά οικονομίας γύρω στο 8-10%. Αυτό συμβαίνει γιατί με μια μέση ταχύτητα στην Αττική οδό 120 χλμ/ώρα  οι στροφές τώρα είναι γύρω στις 5.200 ενώ πριν ήταν 5.500. Βέβαια τώρα συνηθίζω να πηγαίνω με 5.500 στροφές και 128 χλμ/ώρα  οπότε η οικονομία εξανεμίζεται αλλά κερδίζω φυσικά σε χρόνο και ο χρόνος είναι χρήμα.
 Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τους φίλους αν έχουν δοκιμάσει κάποιους άλλους τρόπους να μειώσουν την κατανάλωση. Κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα βελτιωτικά καυσίμων που υπόσχονται και μείωση της κατανάλωσης όπως και αυτά τα μαγνητικά δίπολα τα έχει τοποθετήσει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του?
Ευχαριστώ

Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #660 on: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 00:21:58 πμ
...Κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα βελτιωτικά καυσίμων...

Για κάνε φίλε μου μία "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" κάτι θα βρεις... το έχουμε αναφέρει...  ;) ;) ;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #661 on: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 01:05:19 πμ
Εγώ πάντως με την 600άρα, μετρησα 170 χλμ, 11 λίτρα. Δηλαδή, με ένα λίτρο 15,5 χλμ...
Δηλαδή 6,5 λιτρα στα 100 χλμ. Δεν την λες και χαμηλη...βέβαια όλα τα έκανε με δυο άτομα, ψηλή ζελατίνα και μεγάλη βαλίτσα, αλλά όχι σε συνθήκες κίνησης και στην αττική οδό με 100-120...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #662 on: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 01:07:24 πμ
« Last Edit: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 01:11:12 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #663 on: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 14:00:28 μμ
Σε άλλο φόρουμ (τώρα που το σκέφτομαι, σε περισσότερα απο ένα, και ελλάδα και εξωτερικό) για διαφορετικού στυλ μηχανές, συζητήσεις γίνονται για διάφορα θέματα αλλά κανείς δεν ασχολείται με την κατανάλωση.. με το ΤΑ πάντα τη θυμάμαι αυτή την ιστορία, πόσο καίει, εμένα μου καίει 0,1 lt/100 km λιγότερο κτλ....

;)

Ηλίας

-Transalp 600cc 98 (R.I.P.)
+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/

costas

• Guest
Reply #664 on: Τετάρτη 29 Απρίλιος 2009, 23:39:40 μμ
Σε άλλο φόρουμ............κανείς δεν ασχολείται με την κατανάλωση......εμένα μου καίει 0,1 lt/100 km λιγότερο.....

Σε άλλα φόρουμ είναι λεφτάδες..... Πάντως με έστω 0,1 lt/100 km μικρότερη κατανάλωση στα 22 χρόνια που οδηγώ μηχανή έχω 500 ευρώ κέρδος!!!!!! Ισως τα 500 ευρώ να τα θεωρείς μηδαμινό ποσό, πάντως αν όντως τα θεωρείς μηδανινό ποσό ψώνισε 500 ευρώ σουβλάκια πίτσες μπύρες και πήγαινέ τα την Τρίτη στο ΣΥΜΟΦΕ να φάνε και να πιούν τα παιδιά!!!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • Moderator
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #665 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 00:03:48 πμ
Η κατανάλωση από τεχνικής σκοπιάς μπορεί να θεωρηθεί ως ένας ακόμα παράγοντας (βλ. ένδειξη) λειτουργικής κατάστασης κινητήρα και συστήματος τροφοδοσίας.

ΥΓ: Προσωπικά, η κατανάλωση με ενδιαφέρει κυρίως ως προς αυτή και μόνο τη σκοπιά και λιγότερο ως προς οποιαδήποτε άλλη.
« Last Edit: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 00:07:15 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Tsargy

• Απλός οδηγός
Reply #666 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 00:47:36 πμ
Και εμένα για τον ίδιο λόγο με ενδιαφέρει...
Μία διαφορά στην κατανάλωση - αν την παρακολουθείς - μπορεί να σε ειδοποιήσει για κάποια δυσλειτουργία ή κάποια απορρύθμιση του κινητήρα, ή ακόμα και για λάθος η νωθευμένο καύσιμο...

costas

• Guest
Reply #667 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 04:49:57 πμ
Πάντως στα σοβαρά τώρα έχετε δίκιο , αλλά.... η κατανάλωση πρέπει να μας ενδιαφέρει και για οικονομικούς λόγους!!!
Ξέρω  π.χ με το αμάξι μου οδηγώντας συνετά με ένα τεπόζιτο διανύω 450 χιλιόμετρα , αλλά οδηγώντας χαζά διανύω 330 χιλιόμετρα!!!! Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι κρίμα να οδηγούμε .. χαζά!!!!

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #668 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 05:01:23 πμ
Σε άλλα φόρουμ είναι λεφτάδες..... Πάντως με έστω 0,1 lt/100 km μικρότερη κατανάλωση στα 22 χρόνια που οδηγώ μηχανή έχω 500 ευρώ κέρδος!!!!!! Ισως τα 500 ευρώ να τα θεωρείς μηδαμινό ποσό, πάντως αν όντως τα θεωρείς μηδανινό ποσό ψώνισε 500 ευρώ σουβλάκια πίτσες μπύρες και πήγαινέ τα την Τρίτη στο ΣΥΜΟΦΕ να φάνε και να πιούν τα παιδιά!!!!!

Δεν το θεωρώ μηδαμινό αλλά δεν το θεωρώ και τίποτα σημαντικό, δηλαδη σου έρχεται 22 ευρώ κέρδος το χρόνο... οκ...
Εν πάσει περιπτώσει δεν ήταν αυτό το νόημα, ούτε να απαξιώσω θέλω την οικονομική διάσταση του θέματος.
Αλλά να, η μηχανή είναι εξ ορισμού ακριβό χόμπυ... Τα σερβις, τα αξεσουάρ μηχανής και επιβάτη, όλα τα θέλουμε στην τρίχα... Και παρόλα αυτά πάμε και τα ακουμπάμε... Εγώ το κατάλαβα πχ με το VFR.. τι και αμα καίει λίγο παραπάνω απο το ΤΑ*... αφου καβαλάς και 'πετας' και το εννοω καθαρά μεταφορικά... χαλάλι... αυτά μένουνε, το χαμόγελο μόλις κατέβεις, δε μένουνε τα 5-10 ευρώ τελικά...

(*Για να σας διαβολίσω και λίγο... 'οικονομικά' στο VFR σημαίνει να οδηγάς στρωτά και πρίν να μπεί στο Vtech στις 6700rpm... με 6η στο κιβώτιο εως 155km/h..  :goofy: στο ρελαντί δηλαδή...)

Ηλίας

-Transalp 600cc 98 (R.I.P.)
+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #669 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 05:08:50 πμ
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου… :eusa_naughty:

Τα χόμπι και η ευχαρίστηση πληρώνετε μα λιγότερο η περισσότερο. ;)

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #670 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 05:42:53 πμ

Θα περιμένουμε να έρθεις και εσύ...  ;) ;) ;)

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Ταξιδευτής

• Rossi και πάνω !
  • Κυνηγός ηλιοφάνειας.
Reply #671 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 06:36:01 πμ

τα μαγνητικά δίπολα τα έχει τοποθετήσει κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του?

τά έχω χρησιμοποιήσει στό σκάφος
   μεγάλη ντιζελομηχανή
   έκοψαν τή κάπνα
   δέν είδα σημαντική διαφορά στή κατανάλωση

Κυνηγός ηλιοφάνειας.

Η καλύτερη δουλειά.

costas

• Guest
Reply #672 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 18:32:59 μμ
Θα περιμένουμε να έρθεις και εσύ...  ;) ;) ;)

Ολο λέω νάρθω όταν είμαι στη πρωτεύουσα αλλά..... όλο ... μπλέκω....!!!!!!!

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #673 on: Πέμπτη 30 Απρίλιος 2009, 19:12:03 μμ
202,3 χιλιόμετρα μέχρι να γυρίσω ρεζέρβα, αλλά κάτω από 120 δεν έπεσα καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού (μέση ωριαία 141 χ.α.ω.).

Offline nikosr

• Rossi και πάνω !
Reply #674 on: Τετάρτη 06 Μάιος 2009, 15:53:12 μμ
Πρώτη μου μέτρηση κατανάλωσης ever (με το Africa).

185 χιλιόμετρα, τα 30 περίπου σε πόλη και τα υπόλοιπα εθνική με μέση ταχύτητα ~150 (τα 30 με 160-170),  11lt! => 5,9lt / 100

Πολύ καλό μου φάνηκε

Έτσι, έτσι.
Με λίγο επαρχιακή πόλη (Πόρτο Ράφτη) και μετά ΛεωΦ. Λαυρίου με λίγα φανάρια και ταχ. 120-130χλμ κατανάλωση περ. 5,2λτ/100χλμ.