Hellas Transalp Forum

Ένα Δυο Ένα Δύο Έλα Λαμβάνει κανείς εκεί έξω?

Airhead · 44508

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #50 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 20:50:41 μμ
@ giorgio, χαραμίζεσαι εσύ, έχει διαγωνισμό γιουροβίζιον τζούνιορ να πάς και σε αυτούς (όχι να τιμωρείς μόνο εμάς με το ανέμπνευστο οίστρο σου..

@bmwδάκια της κακιάς ώρας:

1 Ενώ άμα είχε γράψει german design θα είχε φύγει με τη μια το έπιπλο!!  :2hysterical:

2 Ωραία. Για πες μας είναι αλήθεια ότι παλιά την είχε ο Καρλομάγνος τη μηχανή σου;  :P

3 Και εσύ με έχεις για θεό σου; Join the cult!  :2hysterical:

4 Εννοείς όταν θα δεχτείς ότι η μηχανή έχει πεθάνει και θα σταματήσεις να την περιφέρεις σαν απέθαντο λείψανο; Και σήμερα είμαι ελεύθερος, θέλεις να πάμε; Το πρώτο που σου προτείνω είναι bmw!!  :2hysterical: :2hysterical:

5 Street το Κάπο; Μήπως όταν λες ότι είχες πολλές μηχανές εννοείς είχες πολλά γαϊδούρια πριν; Γιατί δεν βλέπω να ξέρεις και πολλά από μοτό....

ΥΓ Όπως βλέπεις θέλω κι άλλο! Εσύ έχεις τσίπα ή θα συνεχίσεις; :eusa_clap:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #51 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 20:56:09 μμ
Ωχ τον παραζόρισα και το γυρισε στο ποιός την έχει μεγαλύτερη. Οκ εγώ την έχω μικρότερη εδώ μέσα.
Για να την "παίρνει" παντού.

Googlaρισε τώρα τον όρο "german craftmanship" και καλή ανάγνωση. Το design θα στο κάνω σε άλλο μάθημα...

Ωχ τι είναι αυτό που αναβοσβήνει; Ρε συ μήπως οι στρόντζοι σου βραχυκυκλώσανε το EFI με τα φλας και όποτε πας να την κανεις γυριστή ανάβει; :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

TEAM Αϊστοπαμπωλ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #52 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 20:56:35 μμ

Εκ του γραφείου τύπου

Με χαρά διαπιστώνουμε πως κάποιοι με το καλημέρα πέφτουν στο απαιτούμενο επίπεδο (top low ;D ) που απαιτείται για να λάβουν επίσημη πρόσκληση απο τα κουβαδάκια στο νήμα του team.

H προσθήκη σας κύριε αεροκέφαλε (εκ του κουφιοκέφαλος βγαίνει αυτό ??? ;D) θα συνδράμει τα μάλα στην περαιτέρω αναβάθμιση του νήματος καθώς η Ιταλική επέλαση που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό δεν πρέπει να επεκταθεί!

Με πέρισια χαρά σας προσκαλώ επισήμως να διασύρετε τον μούμια στο νήμα που δημιούργησε ο ίδιος για αυτόν τον σκοπό.

Εαν αντέξετε δε και τα καυστικά σχόλια για το απομεινάρι της χρεπογερμανικής ιστορίας που καβαλάτε you are most than welcome  ;D

Kouvadakia team

O Εκπρόσωπος τύπου
Αρκούδος

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #53 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 20:58:32 μμ
πλέον δε μπορούμε να κοροϊδεύουμε τη μάρκα της μηχανής του Τσέρτς για ευνόητους λόγους  ::)

μπορείτε να λέτε όμως για τη συγκεκριμμένη μηχανή   ;)

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #54 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 20:58:44 μμ
Problem, τις μισές φορές με το που πατάω "αποστολή" με πετάει κεντρική σελίδα. Any sugestions?

TEAM Αϊστοπαμπωλ

giorgio

• Guest
Reply #55 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:00:36 μμ
και το θηρίο του αυτοκαταστραφεί
Το ποιόόόόόό ?  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #56 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:00:55 μμ
Problem, τις μισές φορές με το που πατάω "αποστολή" με πετάει κεντρική σελίδα. Any sugestions?

πάτα "παραμονή"  ;D

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #57 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:01:25 μμ
Θα αργήσω λίγο έφαγα μπαλάκι... :-[

TEAM Αϊστοπαμπωλ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #58 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:02:36 μμ
πλέον δε μπορούμε να κοροϊδεύουμε τη μάρκα της μηχανής του Τσέρτς για ευνόητους λόγους  ::)

μπορείτε να λέτε όμως για τη συγκεκριμμένη μηχανή   ;)

Σειρούλα μου λυπάμαι...αλλά είσαι και επίσημα χρεπowner...

Get used to it ... δεν βλέπεις που όλοι περιμένουμε σαν κοράκια πότε θα βγάλει πρόβλημα;!

giorgio

• Guest
Reply #59 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:04:42 μμ

ΩΧ!!! Βαγγέλη & να ήξερες με "ποιόν" τα έβαλες? :2hysterical:
Στο έγραψα ο φουκαράς στο καλοσόρισμα.
Πέρνα στο κουβαδονήμα για περισσότερες "λεπτομέρειες".  ;D

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #60 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:34:17 μμ
Επισημη προσκληση στο κουβαδονημα....?

shocked !

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #61 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 21:42:43 μμ
Επισημη προσκληση στο κουβαδονημα....?

shocked !

Έχουμε και σκάουτερ Κύριε Σώτε!
Τι νόμισες; :P

Ξεχώρισε στα ντραφτ ο Βαγγέλης. ;)

Το αν θα αποδεχτεί την πρόσκληση είναι δικό του θέμα ;D

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #62 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 22:38:01 μμ
Πραγματικά συγνώμη πρέπει να την κάνω, θα προσπαθήσω να μπω later

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #63 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 22:39:33 μμ
Πραγματικά συγνώμη πρέπει να την κάνω, θα προσπαθήσω να μπω later

Βαγγέλη καλωσόρισες φίλε, αλλά τον μπελά σου ψάχνεις να μπλεχτείς με τους ανόητους στα κουβαδάκια, άσε που αυτή την εποχή έχουν έξαρση και οι κατάρες κάτι σαν επιδημία ένα πράγμα... ;D ;D

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #64 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2008, 23:52:37 μμ
Ο Κολοκοτρώνης δεν έχει ανάγκη από κατάρες για να μείνει!

Μπορεί και μόνος του!

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #65 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 18:23:40 μμ
Αγορίνα μου, Τσέρτσι δε σε πρόκαμα τις προάλλες, έπρεπε να την κάνω από γραφείο.
Και να μείνει ο Κολοκοτρώνης δεν πειράζει, είναι στο δρόμο από όταν εσύ μάθαινες ισσοροπία με βοηθητικές και ταξιδεύουμε μαζί  από πριν εσύ τελειώσεις το λύκειο. Στα μισά χρόνια του το ακατανόμαστο μηχανάκι σου θα είναι ανακυκλωμένο σκραπ και θα έχει μετενσαρκωθεί σε άπειρες κινέζικες καφετιέρες, τίγκα στο ντιζάιν αλλά ελατωματικές, γιατί το dna φυγείν αδύνατο.  Εσύ θα κάνεις πως δεν το θυμάσαι και θα κλαίς στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή σου, παραληρώντας κάτι ακατάληπτα "βανφακούλο ηλεκτρονική, σταθεροποιητής, μάδρε ντε ντιός, βαλεντίνο ρόσι ντε λα γκράτσια κον καμένο πηνείο" και θα βλέπεις γιγαντιαία σπαγγέτι από καλώδια ιταλικής πλεξούδας να σε πνίγουν στον ύπνο σου.

Σα φίλος: βαφτο μπλε λαδομπογιά και πέτα το στη θάλασσα. Βεβαιώσου πως βούλιαξε, γιατί τα σκατά επιπλέουν και μετά έλα πες μας πως στο κλέψανε. Θα κάνουμε όλοι πως σε πιστεύουμε.  :'(

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #66 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 19:51:19 μμ
βαγγελακη μηπως του γραφεις λιγο ασχημα του παιδιου και του δημιουργησης ψυχολογικα προβληματα  :P :P ;D ;D

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #67 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:06:07 μμ
Αγορίνα μου, Τσέρτσι δε σε πρόκαμα τις προάλλες, έπρεπε να την κάνω από γραφείο.
Και να μείνει ο Κολοκοτρώνης δεν πειράζει, είναι στο δρόμο από όταν εσύ μάθαινες ισσοροπία με βοηθητικές και ταξιδεύουμε μαζί  από πριν εσύ τελειώσεις το λύκειο. Στα μισά χρόνια του το ακατανόμαστο μηχανάκι σου θα είναι ανακυκλωμένο σκραπ και θα έχει μετενσαρκωθεί σε άπειρες κινέζικες καφετιέρες, τίγκα στο ντιζάιν αλλά ελατωματικές, γιατί το dna φυγείν αδύνατο.  Εσύ θα κάνεις πως δεν το θυμάσαι και θα κλαίς στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή σου, παραληρώντας κάτι ακατάληπτα "βανφακούλο ηλεκτρονική, σταθεροποιητής, μάδρε ντε ντιός, βαλεντίνο ρόσι ντε λα γκράτσια κον καμένο πηνείο" και θα βλέπεις γιγαντιαία σπαγγέτι από καλώδια ιταλικής πλεξούδας να σε πνίγουν στον ύπνο σου.

Σα φίλος: βαφτο μπλε λαδομπογιά και πέτα το στη θάλασσα. Βεβαιώσου πως βούλιαξε, γιατί τα σκατά επιπλέουν και μετά έλα πες μας πως στο κλέψανε. Θα κάνουμε όλοι πως σε πιστεύουμε.  :'(

:2bowing: :2bowing: :2bowing: :2bowing: :2bowing: :2bowing: :2bowing:

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #68 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:37:18 μμ
Στα μισά χρόνια του το ακατανόμαστο μηχανάκι σου θα είναι ανακυκλωμένο σκραπ και θα έχει μετενσαρκωθεί σε άπειρες κινέζικες καφετιέρες, τίγκα στο ντιζάιν αλλά ελατωματικές, γιατί το dna φυγείν αδύνατο.  Εσύ θα κάνεις πως δεν το θυμάσαι και θα κλαίς στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή σου, παραληρώντας κάτι ακατάληπτα "βανφακούλο ηλεκτρονική, σταθεροποιητής, μάδρε ντε ντιός, βαλεντίνο ρόσι ντε λα γκράτσια κον καμένο πηνείο" και θα βλέπεις γιγαντιαία σπαγγέτι από καλώδια ιταλικής πλεξούδας να σε πνίγουν στον ύπνο σου.

Ο καιρός Γαρ εγγύς ,

Και μόνο σκέψου οτι το μηχανάκι που έχεις τώρα θα πρέπει να το έχεις τουλάχιστον εως το 2023 για να επαληθευτείς , απο εκει και πέρα δεν καταλαβαίνω τι μηχανή έχεις ακριβώς γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει :     BMW R 8O G/S

Δεν είμαι ο Τσερτς αλλά αμα εκτοξεύονται πυρά κατα του ΤΑ θα δεις πολλούς Patriot πυραύλους..

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #69 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:40:58 μμ
Ο καιρός Γαρ εγγύς ,

Και μόνο σκέψου οτι το μηχανάκι που έχεις τώρα θα πρέπει να το έχεις τουλάχιστον εως το 2023 για να επαληθευτείς , απο εκει και πέρα δεν καταλαβαίνω τι μηχανή έχεις ακριβώς γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχει :     BMW R 8O G/S

Δεν είμαι ο Τσερτς αλλά αμα εκτοξεύονται πυρά κατα του ΤΑ θα δεις πολλούς Patriot πυραύλους..

Δεν μιλάμε για ΤΑ  :eusa_naughty: αλλά για Σαπρίλια  :2hysterical: :2hysterical:

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #70 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:41:55 μμ
Ο καιρός Γαρ εγγύς ,

Έκτος θέματος είσαι...

Για το Caponord τα λέει

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #71 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:44:48 μμ
Βαγγέλη ......  

μην την λες τόσο άγρια στον Τσέρτση

γιατί θα το πάρει απάνω του  ;)

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #72 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:56:35 μμ
Έκτος θέματος είσαι...

Για το Caponord τα λέει

Δεν είμαι ο Τσερτς αλλά αμα εκτοξεύονται πυρά κατα του Caponord  θα δεις πολλούς Patriot πυραύλους..      ;D   :2hysterical:  :jail::horseshit:

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #73 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 22:56:47 μμ
Βαγγέλη ......  

μην την λες τόσο άγρια στον Τσέρτση

γιατί θα το πάρει απάνω του  ;)

Άσε το νέο αίμα να εκφραστεί!

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #74 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2008, 23:58:11 μμ
Τσα, να 'μαι πάλι. Του 'δωκα τρεις ευκαιρείες του Τσέρτσι να κάτσει καλά, αλλά φαίνετε του αρέσει το ξεφώνισμα, αλλιώς δεν θα χωνώτανε έτσι σε γριά γυναίκα -ε μηχανή. Έχει ακόμα την δυνατότητα για κατάπαυση του πυρός. Άμα γράψει κεφαλαία "Δεν Ξαναγοράζω Ιταλικό Μηχανάκι", άντε για να μην γίνομαι ψυχαναγκαστικός "δεν ξαναθίγω μηχανές που έχου σχεδόν την ίδια ηλικία με μένα", το κόβω. Και σαν δείγμα καλής θέλησης πατάω εκεχειρία.

TEAM Αϊστοπαμπωλ