Hellas Transalp Forum

Ένα Δυο Ένα Δύο Έλα Λαμβάνει κανείς εκεί έξω?

Airhead · 44406

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #75 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:01:56 πμ
Επίσης με κανενός το μηχανάκι δεν τα έχω. Εκ φύσεως τα έρμα μόνα τους όλα ανεξαιρέτως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το μας κοιτάνε ακουμπισμένα στο στάντ. Νοοτροπίες με κουρδίζουνε και γουστάρω. Και για να είμαι τίμιος και bmw νοοτροπίες.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #76 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:10:50 πμ
Άλλωστε ο Drake ξεκαθάρισε εξ αρχής σε αυτό το θέμα πως με όλα τα έχετε, όχι μόνο με τα bmw. Από ότι είδα βέβαια και αλλού -σε άλλα θέματα-  με τα bmw κάποιοι τα έχουν λίγο παραπάνω, αλλά τι τα θες, κάλιο να σε ζηλεύουνε παρά να σε λυπούνται... 

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #77 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:23:58 πμ
 Μπήκες μ εναν αέρα και έναν τσαμπουκά και τώρα σιγά - σιγά κάθεσαι και απολογήσε ! Δεν τρέχει τίποτα , υπάρχει πάντα μια δόση χιούμορ όταν μιλάμε για διαφορετικές μηχανές , δεν παρεξηγεί κανένας , ολοι είμαστε μοτοσυκλετιστές και , και ο σωστός μοτοσικλετιστής (όπως το βλέπω εγώ) πρέπει να αγαπάει όλες τις μηχανές (εκτός απο τα scooter!!)
 Αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα οι πιο πολλοί δεν θα είχαμε μια μηχανή (ούτε 2...) Προσωπικά έχω πάθει πλάκα τελευταία με τις ΚΤΜ , εκτος απο την ΤΑ θα ήθελα να έχω ΤΩΡΑ μια RC8 , DUKE 690 , SM 990 

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #78 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:35:31 πμ
Μάλλον δεν διάβασες καλά. Για πιάστο από την αρχή. Μπήκα κυριλέ άρχισε η πλάκα -χόντρυνε η πλάκα- χόντρυναν και οι απαντήσεις μου. Άφησα το περιβάλλον να διαμορφώσει το ύφος μου φίλε μου. Αλλά επειδή δεν μπορώ να ξέρω την ανασφάλεια του καθενός και δεν έχω να αποδείξω και τίποτα ζητάω και μια συγνώμη -αφού φιλοξενούμενος είμαι σε ξένο φόρουμ- και καλή καρδιά. Εσύ όμως που μάλλον αγνοείς και την σχέση που μπορεί να έχω με το Τσέρτι ή όποιον άλλο γιατί στροφάρεις έτσι;   

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #79 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:43:20 πμ
που ειναι το κουμπι "εκεχειρια"?
Πατατε το!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #80 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:45:24 πμ
Μάλλον δεν κατάλαβες το υφος μου καθόλου , σε καμία περίπτωση δεν τα "πήρα" η στρόφαρα όπως λες .. Την σχέση σου που λες με τον Τσερτς εννοείται οτι την αγνοώ , δεν ήρθα στο τραπέζι σας που πίνετε καφέ και κάθισα , σε forum βρισκόμαστε !!!  

Αλλα άμα θέλεις να το αναλύσουμε και άλλο το πράγμα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Διάβασε λίγο καλύτερα αυτα που έγραψα και θα καταλάβεις..

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #81 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:45:55 πμ
Nα σου πω ρε Βαγγέλη, καλώς ήρθες. Δεν βάζεις και καμμία φωτό από από το μηχανάκι;;

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #82 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 00:50:04 πμ
Να ψάξω αλλά δεν πρέπει να έχω σε ψηφιακή μορφή... Αλλά και τι να δεις, μαύρο σάπιο και BMW...
Α, και το κουμπί εκκεχειρία το έχω πατημένο εννοείται. Μισό να ψάξω...
Ξανά συγνώμη για τον Τσέρτσι και γενικώς , πλάκα κάνω... αν ενόχλησα και κάναν τρίτο...

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #83 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 01:24:40 πμ
Τρεις απόπειρες να βάλω κάτι φωτό μου έβγαλε μούτζα πως είναι μεγάλες, τι λαλακία έκανα;

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #84 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 01:51:04 πμ
Ωχ! Θα σε έχουμε και το ΣΚ τώρα μέσα; Νόμιζα ότι θα ησυχάζαμε μέχρι Δευτέρα..

Εκεχειρία θα χρειάζονταν αν υπήρχε αντιπαλότητα, εδώ απλά έχουμε να κάνουμε με έναν καλό Σαμαρείτη (εμένα) που λέει σε έναν αδαή Εβραίο (ο Βαγγέλης), ότι τίποτα γερμανικό δεν θα του βγεί σε καλό...

ΥΓ Χαίρομαι που τα βράδια έχω εφιάλτες με τις πλεξούδες της μηχανής μου... Απο το να έχω εφιάλτες με τις δικές μου πλεξούδες που χάθηκαν!!  :2hysterical: :2hysterical:

ΥΓ2 Βάιε σταμάτα να προσκυνάς γερμανόφιλους, τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ με τη Siemens και είδες που κατέληξε...

ΥΓ3 Εγώ πιστεύω ότι ο Γερμαναράς ο Βάγγος μια χαρά το έπιασε το νόημα του φόρουμ... Με το νόημα του μοτοσικλετισμού δεν έχει βγάλει άκρη και κυκλοφορεί ακόμα με το Βίσμαρκ...  :2hysterical: :2hysterical:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #85 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 01:52:07 πμ
Τρεις απόπειρες να βάλω κάτι φωτό μου έβγαλε μούτζα πως είναι μεγάλες, τι λαλακία έκανα;

Ξεχάσαμε να σου πούμε πως ο σέρβερ δεν δέχεται φωτό από γερμανικά χρέπια...  :2hysterical:

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #86 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 01:52:48 πμ
Να ψάξω αλλά δεν πρέπει να έχω σε ψηφιακή μορφή...

Καλά κοίτα τι έχεις σε ταφόπλακα...  :2hysterical:

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #87 on: Κυριακή 09 Νοέμβριος 2008, 06:27:34 πμ
Μάλλον δεν κατάλαβες το υφος μου καθόλου , σε καμία περίπτωση δεν τα "πήρα" η στρόφαρα όπως λες .. Την σχέση σου που λες με τον Τσερτς εννοείται οτι την αγνοώ , δεν ήρθα στο τραπέζι σας που πίνετε καφέ και κάθισα , σε forum βρισκόμαστε !!!  

Αλλα άμα θέλεις να το αναλύσουμε και άλλο το πράγμα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Διάβασε λίγο καλύτερα αυτα που έγραψα και θα καταλάβεις..

Βρε Μιχάλη...βρε Μιχάλη!!!

Τι το μπερδεύεις το θέμα;
Χαβαλέ κάνουμε!
Αφού δήλωσε το παιδί οτι είναι φίλος του μπαρμπα θεόφραστου και γνωρίζει τον τσέρτση...άρα πάνω κάτω ξέρει και για όλους μας που κάνουμε πειράγματα.
...και οφείλω να ομολογήσω πως και πειράζει και δέχεται το πείραγμα με ωραίο τρόπο.

Δεν είμαστε απο τα φόρουμ που κατεβάζουν σεντόνια κατά των bmw, ούτε απο αυτά που τα εγκωμιάζουν ubber alles....αυτά μακριά απο εμάς!

Υ.Γ Εξάλλου κάπως έτσι γεννιούνται και οι καλύτερες φιλίες...και μιλάω εκ πείρας ;)

Keep kouvading

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #88 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 00:03:52 πμ
Μπα μάλλον κάποιος έβαλε ιταλικό μόντεμ στον σέρβερ που σας κάνει χόστινγκ. Παρεπιτώντως καλός ο χαβαλές αλλά μάλλον τσίτωσα κάποιους οπότε το κόβω, να μη γίνουμε παλτό και στα παιδιά που τρέχουν και τσεκάρουν το forum.

Τώρα για bmw, τι να σας πω... έχω γραφτεί και σε forum bmw και το παράτησα. Ωραία μάρκα αλλά σέρνει πολύ ψωνιλίκι, ειδικά τα τελευταία χρόνια που "άνοιξε" σε κοινό λόγω γκάμας. Έχει πολλούς τύπους εκεί έξω με bmw να παραμυθιάζονται και να ξεροχύνουν να λένε πως έχουνε "προπέλα" στο ντεπόζιτο. Σα χαρλεάδες ένα πράμα... Από γνώσεις δε πίπες, ρωτάς για τεχνικές οδηγίες για τίποτα και δεν ξέρουν ούτε απόπου βγαίνουν τα λάδια... Μόνο να ψωνίζουν αξεσουάρ...σε αυτό είναι μάνες.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #89 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 00:14:42 πμ
Βρε Μιχάλη...βρε Μιχάλη!!!

Τι το μπερδεύεις το θέμα;
Χαβαλέ κάνουμε!

Δεν είμαστε απο τα φόρουμ που κατεβάζουν σεντόνια κατά των bmw, ούτε απο αυτά που τα εγκωμιάζουν ubber alles....αυτά μακριά απο εμάς!

Υ.Γ Εξάλλου κάπως έτσι γεννιούνται και οι καλύτερες φιλίες...και μιλάω εκ πείρας ;)

Keep kouvading

Αποστόλη κ εγώ ακριβώς κάτι τέτοιο έγραψα , οτι είμαστε μοτοσυκλετιστές και αγαπάμε όλες τις μηχανές , δεν κατάλαβα που ο airhead νόμιζε οτι τσίτοσα (!!) Αν κάποιος διαβάσει οτι έγραψα δεν νομίζω οτι βγάζει συμπέρασμα οτι είδα κάτι με στραβό μάτι , μάλιστα οταν μου έγραψες οτι εννοούσε για το caponord το γύρισα και έγραψα πάλι οτι θα βρει πολλούς patriot για το caponord , αυτό είχε πολύ πλάκα..

τέλος πάντων..

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #90 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 00:53:42 πμ
Μπα μάλλον κάποιος έβαλε ιταλικό μόντεμ στον σέρβερ που σας κάνει χόστινγκ. Παρεπιτώντως καλός ο χαβαλές αλλά μάλλον τσίτωσα κάποιους οπότε το κόβω, να μη γίνουμε παλτό και στα παιδιά που τρέχουν και τσεκάρουν το forum.

Τώρα για bmw, τι να σας πω... έχω γραφτεί και σε forum bmw και το παράτησα. Ωραία μάρκα αλλά σέρνει πολύ ψωνιλίκι, ειδικά τα τελευταία χρόνια που "άνοιξε" σε κοινό λόγω γκάμας. Έχει πολλούς τύπους εκεί έξω με bmw να παραμυθιάζονται και να ξεροχύνουν να λένε πως έχουνε "προπέλα" στο ντεπόζιτο. Σα χαρλεάδες ένα πράμα... Από γνώσεις δε πίπες, ρωτάς για τεχνικές οδηγίες για τίποτα και δεν ξέρουν ούτε απόπου βγαίνουν τα λάδια... Μόνο να ψωνίζουν αξεσουάρ...σε αυτό είναι μάνες.

Τσ,τσ,τσ....πάει χάλασαν και οι bmwεδάκηδες...κράζονται μεταξύ τους ;D

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #91 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 00:56:29 πμ
Αποστόλη κ εγώ ακριβώς κάτι τέτοιο έγραψα , οτι είμαστε μοτοσυκλετιστές και αγαπάμε όλες τις μηχανές , δεν κατάλαβα που ο airhead νόμιζε οτι τσίτοσα (!!) Αν κάποιος διαβάσει οτι έγραψα δεν νομίζω οτι βγάζει συμπέρασμα οτι είδα κάτι με στραβό μάτι , μάλιστα οταν μου έγραψες οτι εννοούσε για το caponord το γύρισα και έγραψα πάλι οτι θα βρει πολλούς patriot για το caponord , αυτό είχε πολύ πλάκα..

τέλος πάντων..

Α όλα κι όλα...εγώ αγαπάω όλες τις μηχανές εκτός απο αυτές που έχει ο χρεποτσέρτσης που τις κράζω!

Ότι μάρκα και αν είναι!

Αυτός βέβαια νομίζει πως τον ζηλεύω... :P

...και ακόμα δεν έχει πάει να πετάξει καμία να πάω να την μαζέψω....

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #92 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 03:56:56 πμ
Α όλα κι όλα...εγώ αγαπάω όλες τις μηχανές εκτός απο αυτές που έχει ο χρεποτσέρτσης που τις κράζω!

Ότι μάρκα και αν είναι!

Αυτός βέβαια νομίζει πως τον ζηλεύω... :P

...και ακόμα δεν έχει πάει να πετάξει καμία να πάω να την μαζέψω....

σειρούλα μην αγχώνεσαι έχω και γω το μάτι μου για να σε βολέψω  ;)

πρέπει να είμαστε τουλάχιστον δύο Κάπο της προκοπής στη παρέα  ;D

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #93 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 06:57:52 πμ
Γιατί μου το κόβετε!!

Αεροκέφαλε με έπιασε σπαρίλα χτες... Την επόμενη φορά...  ;)

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #94 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 19:33:17 μμ
Παρεπιτώντως καλός ο χαβαλές αλλά μάλλον τσίτωσα κάποιους οπότε το κόβω, να μη γίνουμε παλτό 
:o :o :oβαγγελακη παλτο οχι  :eusa_naughty: ζακετουλα ισως  :2hysterical: :2hysterical:

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #95 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 19:39:25 μμ
Παρεπιτώντως καλός ο χαβαλές αλλά μάλλον τσίτωσα κάποιους οπότε το κόβω, να μη γίνουμε παλτό

ντροπή τέτοια κουβέντα, κατόπιν μάλιστα και επίσημης πρόσκλησης στον Κουβαδοχώρο. Δώσε πράμα και μη τραβας χειρόφρενο  ;)

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #96 on: Δευτέρα 10 Νοέμβριος 2008, 20:35:00 μμ
...κατόπιν μάλιστα και επίσημης πρόσκλησης στον Κουβαδοχώρο....

Την οποία δεν έχει αποδεχτεί ακόμα...

Μην φοβάσαι βρε αεροκέφαλα....we'll be gentle  ;D

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #97 on: Τρίτη 11 Νοέμβριος 2008, 00:09:11 πμ
Με τρόμο για το τι θα ακολουθήσει τολμό να ρωτήσω: Πως πάνε για τον κουβαδοχώρο;

TEAM Αϊστοπαμπωλ

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #98 on: Τρίτη 11 Νοέμβριος 2008, 00:12:56 πμ
http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=6096.0

Μόλις διαβάσεις τις πρώτες 110 σελίδες παίρνεις πιστοποίηση... ;D

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #99 on: Τρίτη 11 Νοέμβριος 2008, 02:19:01 πμ
R U FKN NUTS!? Τι είναι αυτό ρε 'σεις... αυτό δεν ειναι thread αυτό είναι να πάει φυλακή ο Τολστόι και να αλληλογραφεί με τον Ντοστογιέφσκι και να έχουν πέσει σε απεργία δικηγόρων και να μην τους ορίζουν δικάσιμο με καμιά παναγία. Εγώ ο καψερός δεν προλαβαίνω να σκανάρω τια φωτό που έχω αναλογικές  από τον Κολοτρώνη να γελάμε, αυτό θα κάτσω να διαβάσω; Μόνο αμα πάθω μαγουλάδες και κρεβατωθώ...  :o :2dizzy: :2dizzy: :2dizzy:

TEAM Αϊστοπαμπωλ