Καλος ηρθες φιλαρακι στην παρεα μας,με το καλο φιλε μου να υλοποιησης το ονειρο σου.......οσο για την ΤΡΑΓΑΝΑ που λες κατεβαινω με την γυναικα μου στο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ,διπλα απο σενα το μικρο χωριουδακι.....οποτε οταν με το καλο το παρεις το εργαλειο θα τα λεμε και συχνοτερα.
το ξερω το κυπαρισσι(πως θα μπορουσα αλλωστε να μην?) και μακαρι να ερθει η ωρα να συναντηθουμε για καφεδακι με τις γυναικες μας τις ΤΑ(εμαθα και πως αναφερομαστε στις μηχανες αυτες

) και μακαρι να βρεθω και απο κοντα και με αλλους μαζι.ειμαι αρκετα χρονια μελος σε διαφορα κλαμπ-φορουμ και γενικα θεωρω μεγαλη πηγη πληροφοριων τις ιστοσελιδες αυτες,που βασιζονται στην καλη θεληση και μεταδοση εμπειριων.
εχω αρχισει να διαβαζω καποια θεμματα αλλα πριν προχωρησω θα ηθελα να εχω διαβασει οσο γινεται μεγαλυτερο μερος ωστε να μην κανω ασκοπες ερωτησεις που εχουν ηδη απαντηθει.ειχα σταματησει να δινω πληροφοριες - εμπειριες σε ανθρωπους που μετα την απαντηση στην ερωτηση τους,δεν ελεγαν ουτε ευχαριστω,οποτε δεν θελω να κανω και εγω το ιδιο.
ελπιζω να ερθει συντομα η μερα που θα μπορω να σας μιλαω εχοντας στην κατοχη μου το μηχανακι που τοσο πολυ θελω.
ευχαριστω για το καλοσωρισμα.