gvarth · 1721380
Γεια σε όλους τους transalpers!!! Με λένε Θανάση και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Αγόρασα τον περασμένο Νοέμβρη ένα πανέμορφο κατάμαυρο μωρο, όνειρο χρόνων, και δεν παύω να το καβαλάω...εκτός βέβαια όταν χιονίζει ή ρίχνει καρέκλες!!! Έχω γράψει ήδη αρκετά χιλιόμετρα σε διαδρομές κοντά στη θεσσαλονίκη, αλλά τα όνειρα έχουν φτάσει μέχρι...Γιβραλτάρ!!!Έχουμε μέλλον λοιπόν...!!!Να είστε όλοι καλά παιδιά!!!
Xereto tous filous tis motosikletas ime kenourios sto club ke 8a i8ela na kano merikes erotisis Katarxas ime 60 xronon apo pedi exo moto mexri tora exo simetasxi se club mixanovion ston canada kai tora vgika sintaksi opote exo poly eleftero xrono. Telika den ksero ean mporo na simetexa sto club sas
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Χάρηκα που σας βρήκα !
Γεια σας και απο εμενα συμφορουμιτες!!!!Και εγω νεος στην παρεα σας και εχω βεβαια πολλες αποριες τις οποιες σιγα σιγα πιστευω να μου τις λυσετε!!!
ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ 600V ΤΟΥ 2000 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ