Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1721487

Offline dipa

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #575 on: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 06:46:50 πμ
Καλώς ήρθες dipa και παλι!

Τι κανει το outopia.gr ? παιζει ακόμα?

Παίζει,παίζει...
Αν και πολύ σπάνια γράφω πια δια το Διαλπικόν. Κυρίως γράφω κανένα αρθράκι για αρχαιολογικούς χώρους, κι αυτά όμως σχετικά σπάνια (2-3 το χρόνο). Πού θα πάει, θα επανέλθω.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα ρε παιδιά. Κι επειδή σκοπεύω να συμμετέχω στις εξορμήσεις, αυριο πάω για ανανέωση καλοκαιρινού εξοπλισμού (ο τωρινός έχει φάει προ πολλού τα ψωμιά του) με σκοπό να μπορώ να ξανακάνω κανένα αξιοπρεπές ταξίδι. Χρειάζομαι κράνος (αυτό που έχω ήταν αποτυχία στην επιλογή νούμερου και δεν αντέχεται πάνω από μισή με μια ώρα), νέα ζώνη μέσης με προστασία πλάτης, γυαλιά ηλίου, καλοκαιρινο μπουφάν. Μόνο αυτά δηλαδή. ;D

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Reply #576 on: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 06:55:20 πμ
Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Να είστε - είμαστε πάντα καλά... Φίλε omega ξέρεις ...πολλά! Μήπως σου ...κελάηδησε κανένα πουλάκι???
Απο Υμητο μερια η φωλιτσα :duckie: του!! :eusa_whistle:
Καλως ηρθες φιλε..
« Last Edit: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 06:58:03 πμ by omega »

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #577 on: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 07:01:07 πμ
Δημήτρη καλώς μας ξαναήρθες!!!  ;D

Ήταν πριν 11+ χρόνια που γνώρισα εσένα, τον Χρήστο Ζερβό και ένα ακόμα παλικάρι με κόκκινο DR - αλήθεια, πως το λέγαν;; - σε μια εκδρομή που οργάνωνε το M.A.G. Τελικά ξεκόψαμε από το πλήθος και πήγαμε οι 4 μας στην Ακροκόρινθο. Έτσι γνώρισα σιγά σιγά και την υπόλοιπη παρέα - 8-10 άτομα όλοι κι όλοι - και δημιουργήθηκε ο πυρήνας που εξελίχθηκε στο σημερινό TransalpClub!  
Αρε Δημήτρη τι - και πόσους.... - μου θύμησες!! Να σαι καλά και να σε βλέπουμε συχνά!!!   ;)

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline fisherman

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • SPINNING
Reply #578 on: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 17:28:45 μμ
Χαιρετισμοί στήν παρέα.Εδώ και 3 μήνες απ'εκτησα το ΤΑ 700.Είμαι από Θεσσαλονίκη και συνάντησα μερικούς απο την παρέα στο ALPHA για πρώτη φορά.Χάρηκα πολύ γιατί βρήκα κι άλλους με την ίδια τρέλλα.Ανυπομονώ για την επόμενη συναντηση

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #579 on: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 17:42:47 μμ
Χαιρετισμοί στήν παρέα.Εδώ και 3 μήνες απ'εκτησα το ΤΑ 700.Είμαι από Θεσσαλονίκη και συνάντησα μερικούς απο την παρέα στο ALPHA για πρώτη φορά.Χάρηκα πολύ γιατί βρήκα κι άλλους με την ίδια τρέλλα.Ανυπομονώ για την επόμενη συναντηση
Καλως ηρθες φιλε στην παρεα και καλα χλμ με το ΤΑ  :eusa_clap:

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #580 on: Σάββατο 15 Μάιος 2010, 19:09:03 μμ
Γιώργο καλώς μας ήλθες στην παρέα, καλά να περνάς μαζί μας πάντα όρθιος και πολλά χιλιόμετρα και αγρατζούνιστα

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #581 on: Κυριακή 16 Μάιος 2010, 04:20:53 πμ
Παίζει,παίζει...
Αν και πολύ σπάνια γράφω πια δια το Διαλπικόν. Κυρίως γράφω κανένα αρθράκι για αρχαιολογικούς χώρους, κι αυτά όμως σχετικά σπάνια (2-3 το χρόνο). Πού θα πάει, θα επανέλθω.

Πολυ καλο το www.outopia.gr
Μπραβο!!

Offline vectorakios

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #582 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 08:25:16 πμ
Την καλησπέρα μου σε όλους τους transalpακηδες του forum... Είμαι πλέον κι εγώ ένας κάτοχος xlv 650 εδώ κι ένα μήνα περίπου! Μάλιστα την μηχανή την πήρα από ένα μέλος της δικτυακής παρέας σας και πολύ καλού μου φίλου του Μιχάλη, ο οποίος μου πρότεινε και το forum... Χαιρετίζω λοιπόν με την σειρά μου και θα τα λέμε συχνά...

Φιλικά,
Μίλτος

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #583 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 08:29:30 πμ
 καλώς μας ήρθες Μίλτο!

Περνάμε καλά εδώ!!

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline vectorakios

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #584 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 10:02:22 πμ
καλώς μας ήρθες Μίλτο!

Περνάμε καλά εδώ!!

Να 'σαι καλά φίλε μου...

Έτσι έχω ακούσει... :thumbright: Αυτά είναι... :) 

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #585 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 10:19:09 πμ
Την καλησπέρα μου σε όλους τους transalpακηδες του forum... Είμαι πλέον κι εγώ ένας κάτοχος xlv 650 εδώ κι ένα μήνα περίπου! Μάλιστα την μηχανή την πήρα από ένα μέλος της δικτυακής παρέας σας και πολύ καλού μου φίλου του Μιχάλη, ο οποίος μου πρότεινε και το forum... Χαιρετίζω λοιπόν με την σειρά μου και θα τα λέμε συχνά...

Φιλικά,
Μίλτος

Καλώς το παλικάρι το καλό !!!

Μίλτο εδω μέσα είμαι ο Venumis και οχι ο Μιχάλης  :2hysterical: :2hysterical:

Πήρες φίλε την καλύτερη transalp 650 που θα μπορούσες να βρεις , και φυσικά στην καλύτερη τιμή  :goofy: :goofy:

Ευχομαι η νεα σου μηχανή να σε συντροφεύει στα πιο υγρά σου ονειρα  :umprella: :alright: :banghead: :banghead:

Πάντα ορθιος !

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #586 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 13:39:40 μμ
Μίλτο καλώς όρισες στην μεγάλη παρέα

καλά να περνάς να μαζί μας πάντα όρθιος με απεριόριστα χιλιόμετρα και αγρατζούνιστος

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #587 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 16:43:52 μμ
Καλως ηρθες Μιλτο στην παρεα και καλα χλμ με το νεο σου αποκτημα  ;D

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #588 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 17:14:08 μμ
 :welcome: :welcome: :welcome: kai καλά χλμ!

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline Spir0s

• Επιτρέπετε να πέφτεις, επιβάλλετε να σηκωθείς..
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • Η ζωη θελει τρελα λεμεε...
Reply #589 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 19:01:08 μμ
Παιδες καλημερα σε ολη τη παρεα και καλως ηρθατε και τα νεα μελη.

Λοιπον εχωντας πλεον αρκετο καιρο το ΤΑ 700 λεω να πω τη γνωμη μου γι'αυτο:

Καταρχας ειμαι πολυ ευχαριστημένος με την αγορα μου και δεν το μετανοιωσα καθολου.
Το μηχανακι ειναι πολυ ομορφο κατ 'εμε (το μαυρο τουλαχιστον - κολλημα :P), φοβερα στημενο, πολυ ροπατος κινητηρας, κορυφαια φρενα, αψογα ευελικτο στο ταξιδι και στη πολη, εν σταση βεβαια ειναι και 219 κιλα αλλα συνηθιζετε μετα απο λιγο δεσιμο μαζι του. Το δουλευω πολυ μονος για καθημερινες δραστηριοτητες (δουλεια,ψωνια,υποχρεωσεις κλπ) αλλα και πολλες φορες δικαβαλο με τη δικια μου (πηγε-ελα σπιτι, μπανιο ΣΚ, καφεδες, βολτες κλπ) χωρις να εχει κανενα προβλημα.

Οταν πηρα τη ψηλη ζελατινα πηγα μικρο ταξιδακι Χαλκιδα-ευβοια ( απο Αθηνα ) δεν με δυσκολεψε καθολου, το μοτερ δουλευει χαρτι και δινει ροπη σε ολο το υψος των στροφων ακομα και δικαβαλο αλλα κυριως η ροπη του ειναι στα χαμηλα, γιαυτο ειναι και πολυ καλη η χρηση του μεσα στην Αθηνα. Ταξιδεψα 140-160χλμ μεσο ορο και μου εκανε εντυπωση το στησιμο του γιατι τα εμπασματα στις στροφες ηταν πραγματικα αψογα σαν τρενο και οσο το πλαγιαζα δεν ελεγε οχι, αλλα δεν το εφτασα στο οριο του γιατι η ταχυτητα ηταν μεγαλη και ειχα πισω τη κοπελα μου. Για τα φρενα του απλα ''respect'' δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο, γιατι παραειναι καλα για τα κυβικα του (680).

Τα πραγματα που χρειαζετε κατ εμε:
1. ψηλη ζελατινα honda ( πανω απο 120 χλμ ο αερας ειναι ενοχλητικος )
2. χαμηλη σελα honda ( για τους μετριους σε υψος ) Το υψος ειναι το ιδιο με το παλιο ΤΑ 650 με τη μαμα σελα.
3. Μια καλυτερη πισω αναρτηση, γιατι αυτη που εχει ειναι μετρια. ( αλλα κανει τη δουλεια της αρα δεν χρειαζετε αμεση αλλαγη )
4. Πιστευω πως και ενα αλλαγμα λαστιχων θα ηταν καλο γιατι δεν εμπιστευομαι τα μαμα. ( Μεντζελερ προτιμω παντα ) αλλα φυσικα δεν μου παρουσιασαν κανενα προβλημα ως τωρα απλα προλιπτικα.

Ψηλη ζελατινα και χαμηλη σελα τα πηρα, οποτε οταν ειμαι ενταξει οικονομικα και οταν ερθει η ωρα για αλλαγη θα προχωρησω για πισω αναρτηση και λαστιχα. Παντως παρατησα το αμαξι στο παρκινγκ με τη κουκουλα και μαλλον καλο χειμωνα θα το ξαναβγαλω εξω χαχα..
----------------------------------------------------------------------------------

Για αλλη μια φορα να ευχαριστησω πολυ τα εμπειρα παιδια εδω που με τις συμβουλες τους με βοηθησαν πολυ να επιλεξω και να εξοπλισω τη μηχανη που εχω τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θα προτεινα ανεπιφυλακτα σε οποιον αρεσει να μην δισταζει ειναι πολυ καλο μηχανημα και τιμιο και φυσικα το κυριοτερο απροβληματιστο οπως παντα και παει παντου.

Καλα χιλιομετρα σε ολους, φιλικους χαιρετησμους Σπυρος.

( Δεν ξερω αν εκανα καλα που εγραψα εδω αυτο το αθρο, απλα επειδη εδω συστηθηκα και ειπα θα σας πω λεπτομερειες πιο μετα, συνεχισα εδω. )

Uploaded with ImageShack.us

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #590 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 22:58:13 μμ
Μάλιστα την μηχανή την πήρα από ένα μέλος της δικτυακής παρέας σας και πολύ καλού μου φίλου του Μιχάλη, ο οποίος μου πρότεινε και το forum...

Και σε έκανε transalpάκια και σε "έριξε" εδώ μέσα...?!  :salut:

Ωραίους φίλους έχεις....  :2tongue:

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

:) ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ :), λοιπόν, στην καλύτερη, όντως, παρέα και καλορίζικη η μηχανάρα σου!!!  :eusa_clap:

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline vasilis samos

• Οδηγάρα
Reply #591 on: Τετάρτη 26 Μάιος 2010, 21:31:09 μμ
 :welcome: :welcome: φιλε Σπυρο στην ωραια  :discussion: ......

Offline everest

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #592 on: Τετάρτη 26 Μάιος 2010, 22:54:52 μμ
Γεια  και απο εμενα  Μακης   απο  Μεσολογγι ,  με ξερετε οι πιο πολλοι   αφου εχω ερθει πολλες φορες μαζι σας  στις   εκδρομες  απλα ειπα να γραφτω  να βλεπω  τι λετε   :2hysterical:   τα λεμε  σε επομενο  μαζεμα   

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΡΟΜΟΣ

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #593 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 00:08:01 πμ
Γεια  και απο εμενα  Μακης   απο  Μεσολογγι ,  με ξερετε οι πιο πολλοι   αφου εχω ερθει πολλες φορες μαζι σας  στις   εκδρομες  απλα ειπα να γραφτω  να βλεπω  τι λετε   :2hysterical:   τα λεμε  σε επομενο  μαζεμα   

:welcome: Μακη και εντος λοιπον !  ;D

Μακαρι να μας αξιωσει ο Υψιστος να ερθουμε και μεις ξανα κατ'απανω!  :goofy:

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #594 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 00:43:07 πμ
Γεια  και απο εμενα  Μακης   απο  Μεσολογγι ,  με ξερετε οι πιο πολλοι   αφου εχω ερθει πολλες φορες μαζι σας  στις   εκδρομες  απλα ειπα να γραφτω  να βλεπω  τι λετε   :2hysterical:   τα λεμε  σε επομενο  μαζεμα  

Καλώς τον και Ηλεκτρονικά!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #595 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 04:43:33 πμ

Καλός τον Μάκη!

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #596 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 14:15:26 μμ
Μάκη  :welcome: :welcome: :welcome:

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #597 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 14:34:32 μμ
 :welcome: :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #598 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 19:22:44 μμ

:welcome: :thawave: :welcome:

Offline dionysis

• δεν ειμαι οδηγαρα λεμε!!!!
  • Rossi και πάνω !
Reply #599 on: Παρασκευή 28 Μάιος 2010, 06:31:55 πμ
καλως ηρθατε παιδες

παντα ορθιοι παντα ορθοι