Παιδες καλημερα σε ολη τη παρεα και καλως ηρθατε και τα νεα μελη.
Λοιπον εχωντας πλεον αρκετο καιρο το ΤΑ 700 λεω να πω τη γνωμη μου γι'αυτο:
Καταρχας ειμαι πολυ ευχαριστημένος με την αγορα μου και δεν το μετανοιωσα καθολου.
Το μηχανακι ειναι πολυ ομορφο κατ 'εμε (το μαυρο τουλαχιστον - κολλημα

), φοβερα στημενο, πολυ ροπατος κινητηρας, κορυφαια φρενα, αψογα ευελικτο στο ταξιδι και στη πολη, εν σταση βεβαια ειναι και 219 κιλα αλλα συνηθιζετε μετα απο λιγο δεσιμο μαζι του. Το δουλευω πολυ μονος για καθημερινες δραστηριοτητες (δουλεια,ψωνια,υποχρεωσεις κλπ) αλλα και πολλες φορες δικαβαλο με τη δικια μου (πηγε-ελα σπιτι, μπανιο ΣΚ, καφεδες, βολτες κλπ) χωρις να εχει κανενα προβλημα.
Οταν πηρα τη ψηλη ζελατινα πηγα μικρο ταξιδακι Χαλκιδα-ευβοια ( απο Αθηνα ) δεν με δυσκολεψε καθολου, το μοτερ δουλευει χαρτι και δινει ροπη σε ολο το υψος των στροφων ακομα και δικαβαλο αλλα κυριως η ροπη του ειναι στα χαμηλα, γιαυτο ειναι και πολυ καλη η χρηση του μεσα στην Αθηνα. Ταξιδεψα 140-160χλμ μεσο ορο και μου εκανε εντυπωση το στησιμο του γιατι τα εμπασματα στις στροφες ηταν πραγματικα αψογα σαν τρενο και οσο το πλαγιαζα δεν ελεγε οχι, αλλα δεν το εφτασα στο οριο του γιατι η ταχυτητα ηταν μεγαλη και ειχα πισω τη κοπελα μου. Για τα φρενα του απλα ''respect'' δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο, γιατι παραειναι καλα για τα κυβικα του (680).
Τα πραγματα που χρειαζετε κατ εμε:
1. ψηλη ζελατινα honda ( πανω απο 120 χλμ ο αερας ειναι ενοχλητικος )
2. χαμηλη σελα honda ( για τους μετριους σε υψος ) Το υψος ειναι το ιδιο με το παλιο ΤΑ 650 με τη μαμα σελα.
3. Μια καλυτερη πισω αναρτηση, γιατι αυτη που εχει ειναι μετρια. ( αλλα κανει τη δουλεια της αρα δεν χρειαζετε αμεση αλλαγη )
4. Πιστευω πως και ενα αλλαγμα λαστιχων θα ηταν καλο γιατι δεν εμπιστευομαι τα μαμα. ( Μεντζελερ προτιμω παντα ) αλλα φυσικα δεν μου παρουσιασαν κανενα προβλημα ως τωρα απλα προλιπτικα.
Ψηλη ζελατινα και χαμηλη σελα τα πηρα, οποτε οταν ειμαι ενταξει οικονομικα και οταν ερθει η ωρα για αλλαγη θα προχωρησω για πισω αναρτηση και λαστιχα. Παντως παρατησα το αμαξι στο παρκινγκ με τη κουκουλα και μαλλον καλο χειμωνα θα το ξαναβγαλω εξω χαχα..
----------------------------------------------------------------------------------
Για αλλη μια φορα να ευχαριστησω πολυ τα εμπειρα παιδια εδω που με τις συμβουλες τους με βοηθησαν πολυ να επιλεξω και να εξοπλισω τη μηχανη που εχω τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θα προτεινα ανεπιφυλακτα σε οποιον αρεσει να μην δισταζει ειναι πολυ καλο μηχανημα και τιμιο και φυσικα το κυριοτερο απροβληματιστο οπως παντα και παει παντου.
Καλα χιλιομετρα σε ολους, φιλικους χαιρετησμους Σπυρος.
( Δεν ξερω αν εκανα καλα που εγραψα εδω αυτο το αθρο, απλα επειδη εδω συστηθηκα και ειπα θα σας πω λεπτομερειες πιο μετα, συνεχισα εδω. )