Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1720719

Offline andreas_s

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #400 on: Σάββατο 20 Μάρτιος 2010, 23:37:58 μμ
Γεια και από εμένα ,οδηγώ ένα ΤΑ650 του 2002 ,το φόρουμ σήμερα με βοήθησε να γλυτώσω λεφτά και νεύρα..ευχαριστώ..
Βλέπω ότι σας βρίσκει κανεις στο Ν. Κόσμο ελπίζω να κάνουμε και κανένα ταξιδάκι μαζί..

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #401 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 01:15:47 πμ
Αντρέα καλωσ όρισες στην παρέα μας

Οποιος ψαχνει πάντα βρίσκει λέει μια παροιμία

Πάντα όρθιος και αγρατζουνιστος

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #402 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 01:38:02 πμ
Γεια και από εμένα ,οδηγώ ένα ΤΑ650 του 2002 ,το φόρουμ σήμερα με βοήθησε να γλυτώσω λεφτά και νεύρα..ευχαριστώ..
Βλέπω ότι σας βρίσκει κανεις στο Ν. Κόσμο ελπίζω να κάνουμε και κανένα ταξιδάκι μαζί..

Καλώς ήρθες Αντρέα  ;)

Offline panisk

• Rossi και πάνω !
Reply #403 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 03:11:26 πμ
Με λίγο ψάξιμο θα βρίσκεις τα πάντα εδώ. Καλώς ήρθες Αντρέα.

Αφού το φως ταξιδεύει γρηγορότερα απο τον ήχο, εγώ γιατί πρώτα ακούω τις μ@λ@κίες και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;

Live to Drive - Drive to Live

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #404 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 03:16:42 πμ
Καλως ηρθες Αντρικο ...οσο για το ταξιδι καλομελετα και ηρθε .....25,26,27,28 Αωος -βικος ξεκινα και ελα  ;D ;D

Offline andreas_s

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #405 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 03:38:41 πμ
Καλως ηρθες Αντρικο ...οσο για το ταξιδι καλομελετα και ηρθε .....25,26,27,28 Αωος -βικος ξεκινα και ελα  ;D ;D

πληροφορίες στο φορουμ και στη λέσχη φαντάζομαι,χωρίς πλάκα αν τα βολέψω με την δουλειά μπορεί να χρειαστεί να με ανεχθείτε!!!

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #406 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 03:44:26 πμ
πληροφορίες στο φορουμ και στη λέσχη φαντάζομαι,χωρίς πλάκα αν τα βολέψω με την δουλειά μπορεί να χρειαστεί να με ανεχθείτε!!!
πληροφοριες http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=14196.msg179683#new
στο λινκ

Offline elephant

• νέος οδηγός
  • **
Reply #407 on: Κυριακή 21 Μάρτιος 2010, 05:16:50 πμ
Καλωσορίσατε παιδιά. Η επόμενη εκδρομή εδώ στην Κύπρο!!

Offline sotiris1

• Οδηγάρα
  • Τα καταφερα!!!μου πηρε 7 ημερες για να βαλω φωτο
Reply #408 on: Δευτέρα 22 Μάρτιος 2010, 04:35:31 πμ
Ελατε ελατε!!!!!!!!παρακαλω στο βαθος προχωριστε....υπαρχουν και αλλοι επιβατες!!!!! :welcome: :welcome: :welcome:

Offline ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙ

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ..ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Reply #409 on: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 15:07:59 μμ
γεια σας φιλοι μου...και εγω ειμαι νεος στην παρεα...τωρα ξαναμπηκα στο forum..ανανεωμενος γιατι πουλησα την γρια μου(το 600'98)και πηρα μια του 2005...ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! :eusa_clap:
« Last Edit: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 15:13:03 μμ by ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙ »

Offline ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙ

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
  • ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ..ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Reply #410 on: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 15:12:10 μμ
γεια σας φιλοι μου...και εγω ειμαι νεος στην παρεα...τωρα ξαναμπηκα στο forum..ανανεωμενος γιατι πουλησα την γρια μου(το 600'98)και πηρα μια του 2005...ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!

Offline omega

• Σιγα μην ειμαι
  • Rossi και πάνω !
Reply #411 on: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 15:38:34 μμ
γεια σας φιλοι μου...και εγω ειμαι νεος στην παρεα...τωρα ξαναμπηκα στο forum..ανανεωμενος γιατι πουλησα την γρια μου(το 600'98)και πηρα μια του 2005...ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! :eusa_clap:
Χρηστο σταθερη αξια το transalp.Το 98αρι σου μονο γρια δεν ηταν μπροστα στους Μαθουσαλες που εχουν/με καμποσοι.Καλως μας ξαναηρθες και καλα χιλιομετρα.
Αντρεα καλως ηρθες.Με καλη διαθεση ολα θα γινουν.

Πέτα... ψηλά... μακριά... κι... ελεύθερα...

Offline hunterpap

• Απλός οδηγός
Reply #412 on: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 16:31:47 μμ
Γιά σου Χρηστάρα με το καινουργιο το μοτόρι.Καλορίζικο καλοτάξιδο και παντα ορθιος.(περιμένω κέρασμα)

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #413 on: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 16:38:18 μμ
Καλός τα παιδιά!

Καλή διαμονή και καλές βόλτες.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline christosthess

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #414 on: Σάββατο 27 Μάρτιος 2010, 23:50:01 μμ
Γειά χαρα!!

Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να γράψω την απορία μου, αλλά για νέους έλεγε...!!!

Χρειάζομαι τη γνώση σας και θα βασιστώ πολύ σχετικά με την τελική μου απόφαση πάνω στη συλλογική εμπειρία του forum..

Θελω να αγοράσω ΤΑ 650 γιατί η μηχανή μου αρέσει, απευθύνεται κατα τη γνώμη μου στις ανάγκες μου (βασικό όχημα μετακίνησης στην πόλη-λόγω οικονομικών δε μπορώ να έχω πολλαπλές επιλογές στη μετακίνηση μου - πολλοί φίλοι που εκδράμουν τα ΣΚ εκτός πόλης και θα ήθελα να ακολουθώ, απ ότι έχω ακούσει πρόκειται για μια απο τις πιό αξιόπιστες μοτοσυκλέτες (μηχανικά κλπ)  και επίσης έχω οδηγήσει τη μηχανή και μου φάνηκε αρκετά φιλική). Μέτρο σύγκρισης βέβαια με άλλες μοτοσυκλέτες δεν έχω. Τωρα βγάζω το δίπλωμα (για μεγάλη μηχανη) και έχω TA εξής ερώτημαTA (...που πιστεύω πως εχουν απασχολήσει και αρκετούς απο 'σας στην αρχη) :

α) '' ως νέος φέρελπις οδηγος μοτοσυκλέτας, απο τα 0 κυβικά  μήπως είναι μεγάλο άλμα στα 650''????

β) τον τελευταίο καιρό άκουσα διάφορες γνώμες πχ ''πάρε varadero 1000, μη μασας'' έως ''σου προτείνω να ξεκινήσεις με κάτι μικρό να κάνεις υπομονή, να αποκτήσεις εμπειρία και μετά πάρε ο,τι θέλεις''

Αν δεν έχω post-arει στο σωστό μέρος ....δείξτε κατανόηση!!

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω με χαρά να διαβάσω τη συσσωρευμένη εμπειρία σας!

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #415 on: Κυριακή 28 Μάρτιος 2010, 00:08:03 πμ

Πρωτον καλως μας ηρθες, λαθος ποσταρες αλλα τα λαθη ανθρωπινα, λοιπον:

1] <<Θελω να αγοράσω ΤΑ 650 γιατί η μηχανή μου αρέσει>> και πολυ καλα κανεις ,αν τη παρεις και μαυρη ακομα πιο καλα [γιατι μ' αρεσει οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο]
2] <<απο τα 0 κυβικά  μήπως είναι μεγάλο άλμα στα 650''>>  μπα και εγω τωρα στα 50ηντα μου που πηγα απο τα 50 στα 650 τι καταλαβα?Διπλωμα εβγαλα την προηγουμενη βδομαδα, βετερανος και ετσι δηλαδη....Αμα η ΤΑ ξεκινησει ειναι σαν παπι [σαν δεν ειναι] , μονο μην ξεχαστεις και αδιαφορησεις για το βαρος της, μην σου πλαγιασει το τρωει το φαι της...
3] ''πάρε varadero 1000, μη μασας'' , Ακολουθει προσωπικη αποψη: αν ειναι να γινω μπρατσαρας, να καιω σαν χιλιαρι αυτ/το αστα καλυτερα, το βαραντερο πιστευω οτι ειναι για οξω απο δω... για την πολη χρειαζεται 100αρι παπι κακα τα ψεματα, λυση αναγκης ακομα και η ΤΑ.

Offline elephant

• νέος οδηγός
  • **
Reply #416 on: Κυριακή 28 Μάρτιος 2010, 02:19:19 πμ
Φίλε Χρήστο καλωσόρισες. Λοιπόν με βασάνιζαν και μένα τα ίδια ερωτήματα εδώ και πολύ καιρό, μέχρι που πήγα και πήρα την δικιά μου πριν δυο βδομάδες περίπου. Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι η νέα 700άρα. Δεν έχω εμπειρία στις μηχανές οπότε μάλλον δεν σε βοηθάω πολύ, απλά να σου πω ότι και γω τα ίδια άκουγα και είχα μπερδευτεί. Αυτό που βλέπω τώρα έίναι ότι έκανα μια εξαιρετική επιλογή (και δεν νομίζω η 650 να είναι κατώτερη της καινούριας οπότε δεν θα το μετανιώσεις), από τα 0 στα 650 είναι μικρότερο το άλμα από ότι φαίνεται οπότε μην σε ανησυχεί καθόλου, και όσο αφορά την varadero...μεγάλη βρε αδερφέ...εγώ τουλάχιστον με την απειρία μου την έβλεπα και ακόμα την βλέπω τεράστια. Άποψη μου, άμα γουστάρεις την ΤΑ μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Τράβα πάρτην. Άντε και καλά χιλιόμετρα, πάντα όρθιος!

costas

• Guest
Reply #417 on: Κυριακή 28 Μάρτιος 2010, 04:44:21 πμ
ανανεωμενος γιατι πουλησα την γρια μου(το 600'98)και πηρα μια του 2005...ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! :eusa_clap:

καλως όρισες!!!!!!!!! όχι και γριά....... 98  μοντέλο :o :o

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #418 on: Κυριακή 28 Μάρτιος 2010, 05:27:37 πμ
Η γριά η κότα έχει το ζουμί!!! Καλορίζικο το 650!!!!

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #419 on: Κυριακή 28 Μάρτιος 2010, 05:32:33 πμ

α) '' ως νέος φέρελπις οδηγος μοτοσυκλέτας, απο τα 0 κυβικά  μήπως είναι μεγάλο άλμα στα 650''????

β) τον τελευταίο καιρό άκουσα διάφορες γνώμες πχ ''πάρε varadero 1000, μη μασας'' έως ''σου προτείνω να ξεκινήσεις με κάτι μικρό να κάνεις υπομονή, να αποκτήσεις εμπειρία και μετά πάρε ο,τι θέλεις''

Ξέρεις τουλάχιστον καλά... ποδήλατο;
Οδηγείς αυτοκίνητο;
Αν και στις δυό ερωτήσεις η απάντηση είναι ΝΑΙ προχώρει στο 650.

« Last Edit: Κυριακή 28 Μάρτιος 2010, 05:34:25 πμ by γκ »

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #420 on: Πέμπτη 01 Απρίλιος 2010, 21:44:42 μμ
Γειά χαρα!!

Δε ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να γράψω την απορία μου, αλλά για νέους έλεγε...!!!

Χρειάζομαι τη γνώση σας και θα βασιστώ πολύ σχετικά με την τελική μου απόφαση πάνω στη συλλογική εμπειρία του forum..

Θελω να αγοράσω ΤΑ 650 γιατί η μηχανή μου αρέσει, απευθύνεται κατα τη γνώμη μου στις ανάγκες μου (βασικό όχημα μετακίνησης στην πόλη-λόγω οικονομικών δε μπορώ να έχω πολλαπλές επιλογές στη μετακίνηση μου - πολλοί φίλοι που εκδράμουν τα ΣΚ εκτός πόλης και θα ήθελα να ακολουθώ, απ ότι έχω ακούσει πρόκειται για μια απο τις πιό αξιόπιστες μοτοσυκλέτες (μηχανικά κλπ)  και επίσης έχω οδηγήσει τη μηχανή και μου φάνηκε αρκετά φιλική). Μέτρο σύγκρισης βέβαια με άλλες μοτοσυκλέτες δεν έχω. Τωρα βγάζω το δίπλωμα (για μεγάλη μηχανη) και έχω TA εξής ερώτημαTA (...που πιστεύω πως εχουν απασχολήσει και αρκετούς απο 'σας στην αρχη) :

Αν δεν έχω post-arει στο σωστό μέρος ....δείξτε κατανόηση!!

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω με χαρά να διαβάσω τη συσσωρευμένη εμπειρία σας!

Καλως μας ηρθες και προχωρΑ!!! Και εγω απο το παπι το 650 πηρα.

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!

costas

• Guest
Reply #421 on: Πέμπτη 08 Απρίλιος 2010, 04:36:54 πμ
ο vasilis samos το καινούριο μέλος είναι φίλος , έχει ΤΑ και περιμένουμε να συνηθίσει λίγο το φόρουμ να μπει να τον καλοσωρίσουμε , έλα
vasilis samos......

Offline vasilis samos

• Οδηγάρα
Reply #422 on: Πέμπτη 08 Απρίλιος 2010, 05:36:45 πμ
καλησπερα παιδια...ειμαι απο το Καρλοβασι της Σαμου κ μετα απο παροτρυνση του φιλου του Κωστα μπηκα στην ωραια παρεα σας.εχω 4 χρονια ενα ΤΑ 400 του 1997. δεν ξερω κ πολλα απο μηχανες κ καποιες στιγμες θα ηθελα την βοηθεια σας...

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
Reply #423 on: Πέμπτη 08 Απρίλιος 2010, 05:42:13 πμ
καλησπερα παιδια...ειμαι απο το Καρλοβασι της Σαμου κ μετα απο παροτρυνση του φιλου του Κωστα μπηκα στην ωραια παρεα σας.εχω 4 χρονια ενα ΤΑ 400 του 1997. δεν ξερω κ πολλα απο μηχανες κ καποιες στιγμες θα ηθελα την βοηθεια σας...
Καλως ηρθες Βασιλη στην παρεα εδω οπως ολοι μας θα μαθεις πολλα ...

Αντε και ο Κωστας ανησυχουσε αν θα γραψεις  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Offline georig25

• Θα ήθελα να είμαι
  • Rossi και πάνω !
  • Η ζωή είναι ωραία . . . . . συνήθως
    • ΡΗΓΑΣ
Reply #424 on: Πέμπτη 08 Απρίλιος 2010, 05:48:55 πμ

Καλως ηρθες Βασιλη στην παρεα !

Δεν γεννήθηκα με εξαρτήσεις, γιατί να τις αποκτήσω;

:moped:Γιώργος Ρήγας
click me!