Hellas Transalp Forum

Μέτρηση αυτονομίας (κατανάλωση)

επισκέπτης · 735813

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1200 on: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 00:43:16 πμ
Σημερα μετρησα  ξανα μετα την αλλαγη μπουζι ιριδιου και φιλτρου Κ&N οπως εχω πει ποιο πανω  με 2ατομα ταχυτητες 130-170 και μερικα χιλιομετρα εντος πολεως παντα 2καβαλο και χωρις να θελω να κανω οικονομια με τιποτα εβγαλα 202 χιλιομετρα με 12 λιτρα βενζινα

Τα οποια να σημειωσω πριν τα 200 χιλιομετρα τα εβγαζα με 14-15 λιτρα καθε φορα γιατι εκει γεμιζα
Τεραστιες διαφορες εχω δει  μεχρι στιγμης θα ενημερωσω ξανα οταν μετρησω ξανα
« Last Edit: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 01:52:45 πμ by Andreasnemea »

john lk

• Guest
Reply #1201 on: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 01:52:19 πμ
Ανδρεα δοκαβαλος και με τις ταχυτητες που λες, ειχες καταναλωση 5,94 λ/100 χλμ, μια χαρα μου ακουγεται!!!!!

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1202 on: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 01:53:20 πμ
Ναι και εμενα μια χαρα μου φενετε εκει θα μετρησω αυτονομια να δω νομιζω οτι αν παω σαν ανθρωπος και μονος θα καιει 5/100
« Last Edit: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 01:55:03 πμ by Andreasnemea »

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1203 on: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 04:50:19 πμ
δικαβαλος με 130-170 και εβγαλες καταναλωση 6/100?

νομιζω οτι κατι δεν εχεις υπολογισει σωστα.

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1204 on: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 16:36:48 μμ
Πολυ σωστα εχω υπολογιση οπως τα λεω  ειδα τρομερη διαφορα   στην βενζινα και στα χιλιομετρα που βγαζω μιλαμε αλλη μηχανη οσον αφορα την καταναλωση στους δικους μου ρυθμους με 2 ατομα και οχι κατω απο 6000 στροφες
Οσον αφορα την δυναμη της μηχανης δεν ειδα κατι το ιδιο μου φενετε
Και εγω δεν περιμενα τετοια αλλαγη με μπουζι ιριδιου και φιλτρο KN μονο
Ta pilot screws ειναι στις 3 στροφες ολοκληρες εννοειτε
Οποιος θελει να δωσει αυτην την μηχανη γιατι καιει πολυ ας δοκιμασει και αυτος...
Εγω ειχα (τρελαθει)γιατι περναγα παντα τα 7-7.5 λιτρα με την οδηγηση που κανω...
Και οποιος δεν με πιστευει προτεινω εκδρομη  μονεμβασια :)να το δει με τα ματια του
Μετα τα μπλοκα γιατι τωρα δεν περνα τιποτα

« Last Edit: Παρασκευή 05 Φεβρουάριος 2016, 17:12:10 μμ by Andreasnemea »

Offline leftlane

• Rossi και πάνω !
Reply #1205 on: Παρασκευή 12 Φεβρουάριος 2016, 20:22:49 μμ
Ανδρεα, νομιζω εισαι ο μονος που αναφερει τετοιες διαφορες με αλλαγη σε μπουζι ιριδιου+φιλτρο...διορθωστε με αν κανω λαθος....
Ποσο σου στοιχισαν αν επιτρεπεται ?

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1206 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 19:30:45 μμ
63 ευρω τα μπουζι τα οποια τα εχει βαλει ενα παιδι στο φορουμ προσφορα με 56ευρω τωρα στο θεμα που γραφει μπουζι ιριδιου θα το δεις και 75 το φιλτρο αερος...
Ισως να ειμαι ο μονος ισως να εχω σωστες ρυθμησεις το θεμα ειναι οτι   αυτο που συμβαινει αυτο καταθετω δεν εχω λογο να πω αερολογιες!

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1207 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 19:43:42 μμ
οι καταναλωσεις που περιγραφεις ειναι λιγο μακρυα απο την "πραγματικοτητα" μεταξυ αρκετων μελων τουτ συλλογου και του φορουμ.

φανταζομαι καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο δυσκολο να πιστεψουμε αυτο που γραφεις.
οχι γιατι θες να πεις ψεμματα η να μας κοροιδεψεις.
απλα ακουγεται καπως περιεργα.
τωρα αν εσυ εχεις πετυχει το τελεια ρυθμισμενο και καλοσυντηρημενο ΤΑ,φτου να μην το ματιασουμε.

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1208 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 20:33:22 μμ
Θα ηθελα να καταθεσει καποιος που εχει κανει αυτες τις 2 αλλαγες που εκανα εγω απλα και να μας πει και αυτος απο προσωπικη του εμπειρια τι διαφορες ειδε και τι μετρησεις εχει κανει...
Δεν βλεπω καποιον να μιλα οτι εκανα και εγω αυτες τις αλλαγες και δεν ειδα τιποτα η ειδα κατι.
Εμενα το μηχανακι ειπα πριν τις αλλαγες η καταναλωση μου ηταν 12 λιτρα στα 150 χιλιομετρα περιπου και τωρα ειναι 12 λιτρα στα 200 χιλιομετρα με τις ταχυτητες που λεω.
Καταλαβενω το να μην εχει κανει την αλλαγη αυτη και να μην το πιστευεις αλλα απο την αλλη δεν βλεπω καποιον που να την εχει κανει και να του φενετε απιστευτο και εκεινου...

Εγω προτεινω ανεπιφυλακτα να χαλασετε αυτα τα χρηματα και να κανετε τις αλλαγες αυτες θα εκπλαγειτε ευχαριστα

« Last Edit: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 20:37:48 μμ by Andreasnemea »

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1209 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 21:51:28 μμ
δεν παιζει να μειωθει η καταναλωση 2 λιτρα/100 χλμ με τα μπουζι.απλα ειναι αδυνατο.
και αλλοι εχουν βαλει μπουζι ιριδιου αν θυμαμαι καλα και δεν ειπωθηκε ποτε τιποτα για τετοια μειωση στην καταναλωση.
φιλτρο K&N εχω και εγω αλλα μαλλον αυξανει την καταναλωση παρα την μειωνει.

τα 6 λιτρα το ΤΑ τα καιει στα 130 χλμ δικαβαλος.
στα 130+ και μεχρι 170 καιει παραπανω.εκτος αν μιλαμε για ενα ανοιγμα μερικων δευτερολεπτων μεχρι τα 170.

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1210 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:03:27 μμ
Τα 170 με στιγμαια ανοιγματα  των 2-3 χιλιομετρων εννοειτε δεν ειπα ποτε οτι παω ολο με 170
επι το πλειστον με 130 140 150 τα περισοτερα χιλιομετρα
Εγω ξερω οτι ειχα κοκκινο στον δεικτη βενζινας απο τα 200 χιλιομετρα και τωρα στα 200 χιλιομετρα δεν πεφτει απο την μεση με την ιδια οδηγηση
Δεν ειπα οτι επεσε 2 λιτρα τα 100 με μπουζι μονο ειπα οτι αλλαξα και φιλτρο
Ισως φταιει και ο παραγοντας που ειδα στην δικη μου μηχανη τοσο διαφορα οτι ειχε πριν παραπανω καταναλωση απο το φυσιολογικο απο το σχεδον βουλωμενο φιλτρο αερος που ειχα επανω

Το οτι λες δεν παιζει να μειωθει η καταναλωση τοσο απλα σε φερνει σε ευθεια αντιπαραθεση μαζι μου με αυτο που λεω και το εχω δει στην πραξη

Εγω καταλαβενω οτι μιλαω με γεγονοτα και εσυ με εικασιες ειναι δικαιωμα σου να εχεις τις αμφιβολιες σου αλλα δεν ειναι ευγενικο απλα να  αμφισβητεις αυτο που λεω ετσι απλα επειδη δεν το πιστευεις

Αν θες λοιπον να  αντιπαρατεθεις καντο με επιχειρηματα εγω σε προκαλω να το δεις στην πραξη ενω εσυ μου λες ταχαν βαλει και αλλοι αλλα δεν θυμαμαι καλα κτλ κτλ το λοιπον πολλα ειπα δεν λεω αλλα  :-X
« Last Edit: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:23:47 μμ by Andreasnemea »

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1211 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:24:03 μμ
Τα 170 με στιγμαια ανοιγματα  των 2-3 χιλιομετρων εννοειτε δεν ειπα ποτε οτι παω ολο με 170
επι το πλειστον με 130 140 150 τα περισοτερα χιλιομετρα

αρα λοιπον τα 170 φευγουν απο την συζητηση.

με 130?με 140? ή με 150?

τι θελω να πω.μικρα ανοιγματα στα 150 δεν παιζουν τοσο ρολλο οταν απο τα 200 χλμ αποστασης ταξιδιου,τα 160 τα κανεις με σταθερα 130χλμ .

να δεις που στο τελος στα λογια μου θα ερθεις.
στα 130 χλμ ταχυτητα δικαβαλος εισαι λιγο κατω απο τα 6 ή λιγο πανω.αναλογα τις συνθηκες,το που εβαλες βενζινη,αν ο δρομος εχει ανηφορα και με τι ταχυτητα την ανεβηκες κτλ.

απλα πριν κανεις τις αλλαγες που εκανες,μαλλον δεν ειχες μετρησει σωστα.
 ;)

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1212 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:35:10 μμ
Σου απαντησα τι μετρησα και εσυ μου απαντας δεν μετρησες σωστα σαν να μου λες ξερω εγω εσυ εισαι χαζος δεν καταλαβενεις...
 τα 170 δεν πανε ειπα οτι οι ταχυτητες ειναι απο 130-170 αν εσυ θες να πηγαινεις την κουβεντα εκει που σου πηγαινει αλλαζει το πραγμα κρατα οτι σε βολευει λοιπον εσυ...
Οι μετρησεις ειναι ολες στον δρομο αθηνων κορινθου και τριπολεως
Με ορισμενα χιλιομετρα εντος πολεως
Λοιπον την επομενη φορα θα μετραω λεπτα ποσα λεπτα παω με 130 ποσα με 140 ποσα με 150 και ποσα με 170 αν ειναι δυνατων!!!

Την επομενη φορα που θα μετρησω θα παρω μοιρογνωμονιο ανεμομετρο χρονομετρο και οτι αλλο χρειαζεται για μια σωστη μετρηση για εσενα νομιζω οτι και εσυ ετσι τις εχεις κανει τις μετρησεις σου για να εισαι ακριβεις αποτι καταλαβενω...

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1213 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:36:33 μμ

Ισως φταιει και ο παραγοντας που ειδα στην δικη μου μηχανη τοσο διαφορα οτι ειχε πριν παραπανω καταναλωση απο το φυσιολογικο απο το σχεδον βουλωμενο φιλτρο αερος που ειχα επανω

αυτο αν το εχεις ξαναγραψει πιο πριν,ζητω συγνωμη αλλα δεν το ειδα.
αυτη ισως να ειναι και η αιτια τις αυξημενης πρωηγουμενης καταναλωσης.

οσο για την υπολοιπα περι αντιπαραθεσης κτλ

εδω μεσα ανταλλασουμε αποψης για ενα ιδιο πραγμα,την ΤΑ.
οταν ολα αυτα τα χρονια σχεδον ολοι αναφερουν ενα συγκεκριμενο πραγμα,πως στα 130 χλμ πορεια το ΤΑ δικαβαλο καιει λιγο πανω,λιγο κατω 6 λιτρα και ερχεσαι εσυ και λες οτι σε ταξιδι με 130+ εως 170 καιει το δικο σου 6 λιτρα,καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.
δεν μπορει ολα τα ΤΑ του κλαμπ εδω και τοσα χρονια να ειναι αρυθμιστα,κακοσυντηρημενα και δεν ξερω τι αλλο.
μετα λες οτι δεν πας συνεχεια 170.πας 130-140-150.ξερεις ποση διαφορα εχουν αυτες οι ταχυτητες στην καταναλωση του ΤΑ?
γιατι οταν εγω (και συνηθως ολοι) λεω ταξιδευω με 140-150 εννοω οτι συνεχως ειμαι μεσα σε αυτες τις ταχυτητες και οχι απλα ανοιγματα λιγων δευτερολεπτων.
μετα βαζεις και τον παραγοντα ταπωμενο φιλτρο  -που αν το ειχες ξαναγραψει ζητω συγνωμη αλλα δεν το ειχα δει- το οποιο μαλλον ειναι υπευθυνο για την αυξημενη καταναλωση σου.

στο διαταυτα λοιπον,η καταναλωση σου δεν μειωθηκε επειδη εβαλες μπουζι ιριδιου και φιλτρο K&N.
η καταναλωση σου επανηλθε στα φυσιολογικα για ΤΑ νουμερα καθως εβαλες φρεσκα μπουζι και κανονικο φιλτρο(οχι βουλωμενο).
δλδ και απλα μπουζι να εβαζες με μαμα φιλτρο το ιδιο αποτελεσμα θα ειχες.θα εφερνες τον κινητηρα στην σωστη λειτουργια του.

απεναντιας εσυ ειπες πως αν καποιος τωρα που εχει ενα ΤΑ σε καλη κατασταση και καιει κατα τα δικα μου λεγομενα 6λιτρα/100,αν βαλει K&N φιλτρο και μπουζι ιριδιου θα πεσει η καταναλωση του στα 4 λιτρα?
σου φαινεται λογικο?

καπως ετσι δεν εγραψες στην αρχη?
εβαλα αυτο και αυτο και μειωθηκε η καταναλωση κατα 2 λιτρα.

καμια προθεση για αντιπαραθεση,αλλα να γραφουμε τα πραγματα ακριβως οπως ειναι.

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1214 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:43:44 μμ
Σου απαντησα τι μετρησα και εσυ μου απαντας δεν μετρησες σωστα σαν να μου λες ξερω εγω εσυ εισαι χαζος δεν καταλαβενεις...
 τα 170 δεν πανε ειπα οτι οι ταχυτητες ειναι απο 130-170 αν εσυ θες να πηγαινεις την κουβεντα εκει που σου πηγαινει αλλαζει το πραγμα κρατα οτι σε βολευει λοιπον εσυ...
Οι μετρησεις ειναι ολες στον δρομο αθηνων κορινθου και τριπολεως
Με ορισμενα χιλιομετρα εντος πολεως
Λοιπον την επομενη φορα θα μετραω λεπτα ποσα λεπτα παω με 130 ποσα με 140 ποσα με 150 και ποσα με 170 αν ειναι δυνατων!!!

Την επομενη φορα που θα μετρησω θα παρω μοιρογνωμονιο ανεμομετρο χρονομετρο και οτι αλλο χρειαζεται για μια σωστη μετρηση για εσενα νομιζω οτι και εσυ ετσι τις εχεις κανει τις μετρησεις σου για να εισαι ακριβεις αποτι καταλαβενω...

οταν αναφερομαστε σε μετρηση καταναλωσης,συνηθιζεται να μιλαμε για συγκεκριμενες συνθηκες που να μπορει να τις εχει ο καθενας ως κριτηριο.
εσυ τωρα βαζεις και χλμ εντος πολης.
σε λιγο θα μετρησεις και τις ωρες που ειναι σβηστη αλλα σου κρατησε 2 μηνες ενα ρεζερβουαρ.
κακως ασχολειθηκα και ειμαι απολυτως σιγουρος οτι αυτο σκεφτονται οσοι θα διαβασουν τα μυνηματα αυτα.

βαλε και motorkote να μειωθει η καταναλωση 1 λιτρο ακομα λογο μειωμενων τριβων.

μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον γυφτο στο βενζιναδικο οταν αυξανοταν η τιμη της βενζινης.

"τι με νοιαζει εμενα,εγω 10 ευρω εβαζα,παλι 10 ευρω θα βαλω."

ΥΓ. και μην πεις τιποτα για προσβολες κτλ,εσυ ξεκινησες με τις ειρωνειες.
εγω απλα ηθελα να σου δειξω οτι κατι δεν παει καλα και το ειπες και μονο σου τι δεν παει καλα.το βουλωμενο φιλτρο.
καλες βολτες να εχεις.

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1215 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:49:11 μμ

Απ: Μέτρηση αυτονομίας (κατανάλωση)
« Απάντηση #1200 στις: Πέμπτη 04 Φεβρουάριος 2016, 17:43:16 μμ »
Απάντηση με παράθεση
Σημερα μετρησα  ξανα μετα την αλλαγη μπουζι ιριδιου και φιλτρου Κ&N οπως εχω πει ποιο πανω  με 2ατομα ταχυτητες 130-170 και μερικα χιλιομετρα εντος πολεως παντα 2καβαλο και χωρις να θελω να κανω οικονομια με τιποτα εβγαλα 202 χιλιομετρα με 12 λιτρα βενζινα

Τα οποια να σημειωσω πριν τα 200 χιλιομετρα τα εβγαζα με 14-15 λιτρα καθε φορα γιατι εκει γεμιζα
Τεραστιες διαφορες εχω δει  μεχρι στιγμης θα ενημερωσω ξανα οταν μετρησω ξανα

Διαβασε το αρχικο μου μηνυμα και μην λες οτι σου κατεβει φιλε τι γραφω;;;αν δεν διαβασες τι ειπα και συνεχεια παρερμηνευεις τι λεω ειναι δικο σου πραγματικα θεμα
Αποτι βλεπεις ειπα συγκεκριμενα

Δεν εβαλα τωρα χιλιομετρα εντος πολεως μαλλον εσυ δεν παρακολουθεις τι λεω

Αυτο το ειπες εσυ
οταν αναφερομαστε σε μετρηση καταναλωσης,συνηθιζεται να μιλαμε για συγκεκριμενες συνθηκες που να μπορει να τις εχει ο καθενας ως κριτηριο.
εσυ τωρα βαζεις και χλμ εντος πολης.

Τωρα βαζω χιλιομετρα εντος πολεως;δεν το διαβασες απο την αρχη που το ανεφερα;ξερω ξερω παλι δεν το ειδες και αυτο οκ καλα χιλιομετρα και εσενα φιλε
« Last Edit: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:52:44 μμ by Andreasnemea »

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1216 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:50:54 μμ

τελικα αυτο ΔΕΝ το ειχες γραψει νωριτερα!
ενα ενα τα λες.
αν το ειχες γραψει απο την αρχη θα ηταν πολυ διαφορετικη η εξελιξη της συζητησης.
εσυ ομως απλα ηθελες να πιστεψεις οτι εβαλες μπουζι ιριδιου και ελευθερο φιλτρο και εχεις και μειωση στην καταναλωση.
αβυσσος.

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1217 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:54:05 μμ
Εισαι σοβαρος η θα με τρελανει;ς το πρωτο μηνυμα που εγραψα ηταν αυτο τι δεν ειχα γραψει νωριτερα γυρνα την κουβεντα να δεις ποσο λαθος εισαι

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1218 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 22:58:58 μμ
να σου πω

εχεις ακουσει για ενα λιπαντικο που μειωνει τις τριβες?

motorkote λεγεται.

δοκιμασε το,μπορει να μειωση και μισο λιτρο στα 100 την καταναλωση.

Offline Andreasnemea

• Απλός οδηγός
Reply #1219 on: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 23:43:47 μμ
Εχεις πολυ μυαλο δεν μου δινεις λιγο και εμενα;

ασε που το motorkote οντος υποσχεται μειωση καταναλωσης αλλα κανει για μοτερ με ξηρους δισκους οχι με υγρους γιατι δημιουργει πατιναρισμα και γυαλισμα των δισκων

Εξακολουθεις να προσβαλεις και  να ειρωνευσαι...

Να μην ξεχασω να βγαλω και την υποχρεωση που ασχοληθηκες μαζι μας κιολας

Ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο αυτους που θεωρουν φυσιολογικο να εισαι απο πιθηκο αβυσσος σιγουρα αβυσσος

Αντε καλες βολτες  και καλα κρασια που λεμε στα μεροι μου
« Last Edit: Σάββατο 13 Φεβρουάριος 2016, 23:59:27 μμ by Andreasnemea »

Offline Specialized

• Οδηγάρα
Reply #1220 on: Κυριακή 14 Φεβρουάριος 2016, 01:26:14 πμ
Ηρεμία! Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης, απλά ο Τράκλερ προσπαθεί να σου πει ότι μάλλον κάποιο λάθος κάνεις στην μέτρηση (άρα συνέχισε να μετράς) ή ήσουν πριν πολύ πάνω στην κατανάλωση.

Η δική μου εμπειρία, με ψεκαστό Τρανσάλπ, είναι ότι με το K&N φίλτρο είδα σίγουρα μικρή μείωση της κατανάλωσης (0,1 του λίτρου περίπου). Στα 130 καίω περίπου 5 παρά κάτι λίτρα (4,7-5 πάντα δικάβαλος και ανάλογα τις βαλίτσες και άλλα μαραφέτια που κουβαλάμε) μετρημένα σε διαδρομές από Αθήνα προς Λαμία και ανεφοδιασμό στη Λαμία.   

Offline dengrafiforum

• Rossi και πάνω !
  • the dark side is here!!
Reply #1221 on: Κυριακή 14 Φεβρουάριος 2016, 01:28:03 πμ
Βρε γιατί σε όλα τα νήματα υπάρχουν τόσα νεύρα;;;; :(

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #1222 on: Κυριακή 14 Φεβρουάριος 2016, 05:40:25 πμ
Εγώ είμαι πιο άπιστος από τον Τρακλερ γιατί δεν πιστεύω ούτε ότι καίει τόσο αλλά ούτε ότι πάει 170 δικάβαλο. Αυτό που προσπαθεί να σου πεί ο Παναγιώτης φίλε Ανδρέα είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είχαμε ή έχουν ακόμα ΤΑ και κάποιοι (όπως ο υπογράφων) περάσαμε αρκετά 24ωρα με δοκιμές και ρυθμίσεις μεταξύ των οποίων και τα μπουζί ιριδίου. Τις καταναλώσεις που γράφεις στις ταχύτητες που αναφέρεσαι δεν τις είδε κανείς μας.  Πληροφοριακά το δικό μου ΤΑ ήταν σχεδόν καινούργιο όταν το έδωσα μαζί με τα μπουζί ιριδίου γιατί στα ταξίδια στη εθνική δικάβαλος με ταχύτητες 130 -  140 μου έκαιγε 6.5 - 7 λίτρα και με τις βαλίτσες σταθερά με 140
 παιρνούσε τα 7.

Sent from my iPad using Tapatalk

Offline trackler

• Rossi και πάνω !
Reply #1223 on: Κυριακή 14 Φεβρουάριος 2016, 05:46:09 πμ

ασε που το motorkote οντος υποσχεται μειωση καταναλωσης

2η φορα που συμφωνεις μαζι μου.  :eusa_think:
προτεινω

να μην ανοιξεις υπολογιστη για 2 μερες
μετα οταν τον ανοιξεις,να ερθεις σε αυτο το νημα,να παρεις 2-3 καλες ανασες να ηρεμησεις
και να ξεκινησεις να διαβαζεις απο το μυνημα 1195 και μετα.
με ψυχραιμια και χωρις βιασυνες.

θα δεις οτι ο σπεσιαλαιζντ μπορει και να εχει δικιο.  ;)

Offline Goikoetxea

• Rossi και πάνω !
Reply #1224 on: Κυριακή 14 Φεβρουάριος 2016, 05:50:27 πμ
Εγώ είμαι πιο άπιστος από τον Τρακλερ γιατί δεν πιστεύω ούτε ότι καίει τόσο αλλά ούτε ότι πάει 170 δικάβαλο.

Δεν αποκλείεται τα 170 χ.α.ώ. να είναι απλώς η ταχύτητα που βλέπει στο κοντέρ. Φυσικά και δεν λέει τίποτα αυτό, η πραγματική ταχύτητα μπορεί είναι μέχρι και 15 χ.α.ώ. λιγότερα.

Εννοείται βέβαια πως ακόμα και αν υποθετικά μπορούσε να τα πιάσει αυτά τα χ.α.ώ. θα ήταν τεράστια βλακεία εκ μέρους του οδήγου, διότι με 170 χ.α.ώ. και δικάβαλο, το ΤΑ απλώς δεν έχει φρένα.

Επομένως ο οδηγός που θα βγει και θα πει ότι πήγε με 170 χ.α.ώ. δικάβαλος με ΤΑ μόνο ως μία ατυχή συγκυρία και παράδειγμα προς αποφυγή μπορεί να το περιγράψει, και σε καμία περίπτωση ως ουσιαστικό επίτευγμα πόσο μάλλον ως καύχημα.
« Last Edit: Κυριακή 14 Φεβρουάριος 2016, 06:05:12 πμ by Goikoetxea »