Ισως φταιει και ο παραγοντας που ειδα στην δικη μου μηχανη τοσο διαφορα οτι ειχε πριν παραπανω καταναλωση απο το φυσιολογικο απο το σχεδον βουλωμενο φιλτρο αερος που ειχα επανω
αυτο αν το εχεις ξαναγραψει πιο πριν,ζητω συγνωμη αλλα δεν το ειδα.
αυτη ισως να ειναι και η αιτια τις αυξημενης πρωηγουμενης καταναλωσης.
οσο για την υπολοιπα περι αντιπαραθεσης κτλ
εδω μεσα ανταλλασουμε αποψης για ενα ιδιο πραγμα,την ΤΑ.
οταν ολα αυτα τα χρονια σχεδον ολοι αναφερουν ενα συγκεκριμενο πραγμα,πως στα 130 χλμ πορεια το ΤΑ δικαβαλο καιει λιγο πανω,λιγο κατω 6 λιτρα και ερχεσαι εσυ και λες οτι σε ταξιδι με 130+ εως 170 καιει το δικο σου 6 λιτρα,καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.
δεν μπορει ολα τα ΤΑ του κλαμπ εδω και τοσα χρονια να ειναι αρυθμιστα,κακοσυντηρημενα και δεν ξερω τι αλλο.
μετα λες οτι δεν πας συνεχεια 170.πας 130-140-150.ξερεις ποση διαφορα εχουν αυτες οι ταχυτητες στην καταναλωση του ΤΑ?
γιατι οταν εγω (και συνηθως ολοι) λεω ταξιδευω με 140-150 εννοω οτι συνεχως ειμαι μεσα σε αυτες τις ταχυτητες και οχι απλα ανοιγματα λιγων δευτερολεπτων.
μετα βαζεις και τον παραγοντα ταπωμενο φιλτρο -που αν το ειχες ξαναγραψει ζητω συγνωμη αλλα δεν το ειχα δει- το οποιο μαλλον ειναι υπευθυνο για την αυξημενη καταναλωση σου.
στο διαταυτα λοιπον,η καταναλωση σου δεν μειωθηκε επειδη εβαλες μπουζι ιριδιου και φιλτρο K&N.
η καταναλωση σου επανηλθε στα φυσιολογικα για ΤΑ νουμερα καθως εβαλες φρεσκα μπουζι και κανονικο φιλτρο(οχι βουλωμενο).
δλδ και απλα μπουζι να εβαζες με μαμα φιλτρο το ιδιο αποτελεσμα θα ειχες.θα εφερνες τον κινητηρα στην σωστη λειτουργια του.
απεναντιας εσυ ειπες πως αν καποιος τωρα που εχει ενα ΤΑ σε καλη κατασταση και καιει κατα τα δικα μου λεγομενα 6λιτρα/100,αν βαλει K&N φιλτρο και μπουζι ιριδιου θα πεσει η καταναλωση του στα 4 λιτρα?
σου φαινεται λογικο?
καπως ετσι δεν εγραψες στην αρχη?
εβαλα αυτο και αυτο και μειωθηκε η καταναλωση κατα 2 λιτρα.
καμια προθεση για αντιπαραθεση,αλλα να γραφουμε τα πραγματα ακριβως οπως ειναι.