Hellas Transalp Forum

Τιμές για Service

giorgosxl650v · 125229

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #175 on: Πέμπτη 25 Ιούνιος 2009, 22:02:53 μμ
Tα λεφτα ειναι πολυ καλα απλα δεν ξερω για την ποιοτητα των λαδιων (λαδια 40ε φ/λ 7ε  μπουζι κανα 25-30ε ,)δλδ εργασια για ολα 40ε .....τι να πω μπραβο στον μαστορα
[/quote]
λαδια 3lt*10Ε=30Ε (το πολυ!!!)
μπουζι 4*3,5=14 (το πολυ!!!)
φ/λ 7Ε
δηλαδη 69Ε εργασια
 .....τι να πω μπραβο στον μαστορα
Πολυ καλη επιλογη (γι'αυτον)
Για να μην παρεξηγηθω δεν γνωριζω συνεργειο να παιρνει λιγοτερα Το σερβις το κανω μονος μου Απλα αυτα τα ευρα μου φαινονται πολλα για μιας ωρας (?) δουλεια!

Offline newtransalpakias

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #176 on: Παρασκευή 26 Ιούνιος 2009, 05:43:14 πμ
 Τώρα γιατί έχω την εντύπωση πως θα σπάσω κάθε ρεκόρ;;;

Από το κατάστημα που αγόρασα και τη μηχανή:
  φ.αέρος MFFD TR700        67Ε   
  φ.λαδιού                          9Ε
  μπουζί CPR8EA TR700        26Ε
  εργασια                         150Ε

και ευτυχώς πήγα δικά μου λάδια τα οποία σε προηγούμενο σέρβις μου τα χρέωσε 60Ε + 5Ε η αλλαγή.

Δηλαδή όλο το σέρβις των 10.000χλμ (και οχι 12.000) θα μου έβγαινε γύρω στα 315Ε!

Επειδή είναι 08 μοντέλο πρέπει να είναι τόσο υψηλές και οι τιμές;

ΟΚ... ξέρω, μάλλον θα πρέπει να ψαχτώ λίγο παραπάνω  8)

Offline roussosnick

• Ασφαλιστικός σύμβουλος
  • Οδηγάρα
Reply #177 on: Δευτέρα 29 Ιούνιος 2009, 18:32:49 μμ

Να σας αναφέρω και 'γω οτι μετά από service που έκανα, βρήκα 2 μπουζί NGK και 2 DENSO.

Δέν θέλει πολύ σκέψη για να καταλάβεις τι έχει συμβεί . . .     ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΑ 2 ΜΠΟΥΖΙ !! (Πίσω από ψυγείο & κάτω από τεπόζιτο)

Εκτός αν υπάρχει κάποιο TIP ότι τα ΤΑ έχουν καλύτερη κάυση με συνδιασμό NGK & DENSO !

Μην παρασύρεστε με τις τιμές αλλά με την αξιοπιστία του μάστορα . . . .

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #178 on: Δευτέρα 29 Ιούνιος 2009, 19:25:15 μμ
Δεν μας λες και που έκανες σέρβις για να μην περάσουμε ούτε απ' έξω? Γιατί κάνεις μισές δουλειές?

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

tranten

• Guest
Reply #179 on: Πέμπτη 09 Ιούλιος 2009, 23:00:38 μμ
σημερα ειχαμε κ τα δικα μας....των 24000 χιλ.(23.350).

λαδια (σουταρησα τα agip k εβαλα παλι castrol.βελουδο!οπως αρμοζει σε εναν κινητηρα V της Honda).
φιλτρο λαδιου
φιλτρο αερα
αντιψυκτικο
μπουζι (κ τα 4) ;)
καθαρισμα καρμπυρατερ
βαλβιδες
ρουλεμαν τινονιου (αν βλεπατε σε τι κατασταση ηταν θα νομιζατε οτι ειναι απο κινεζικο.. κ οχι απο honda>:()νομιζω οτι εχω καινουργιο μπροστινο :-*
ελεγχος/λιπανση ντιζων, αλυσιδας,συσφιξεις κ γενικος ελεγχος σε ολη την μοτο λογω επικειμενου ταξιδιου

+ μαστορικα=345 ευρω

Offline spyridon

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #180 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 08:05:03 πμ
Σημερα εκανα το σερβις των 12000χιλ στο 700 σε αντιπροσωπο
Λαδι 3 λιτρα 28.99
Φιλτρο λαδιου 7.06
Μπουζι 2 τεμ 23.19
Φιλτρο αερος 52.00
Τακακια πισω  52.50
Αντιψυκτικο 2 λιτρα 22.69(ειναι ενα ειδικο για χαμηλοτερες θερμοκρασιες)
Βαλβιδες ελεγχος κτλ
Συνολο 222.0 συν 100ευρω εργασια=322 ευρω.
Νομιζω οτι η Honda μου πηρε κανονικα την πιεση.Στο καπονορντ το μεγαλο σερβις εκανε 220 χωρις τακακια.Βεβαια το μηχανακι παει καλυτερα και νομιζω οτι εγινε καλη δουλεια.Σε μια δευτερη σκεψη μετα απο αναζητηση στο φορουμ βλεπω οτι γενικα πεφτει ξυλο στα σερβις και ετσι ηρεμησα

Offline mist

• aka Nrgman
  • Οδηγάρα
Reply #181 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 14:29:08 μμ
Μόνο 2 μπουζί έχει το 700 ; ???

Δεν παίρνεις λογαριασμό ... δεν δίνεις λογαριασμό.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #182 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 21:53:55 μμ
Διαβάζω κάτι τιμές και έχω πάθει εγκεφαλικό...
Αν πάτε με αυτό το ρυθμό, τότε στις 100Κ χλμ θα έχετε πληρώσει άλλη μια μηχανή στα service !

Υπόψη οτι πολλά από αυτά που γίνονται είναι περιττά . Είτε γιατί δεν είναι στις προτάσεις της Honda είτε
γιατί ο μάστορας ξέρει να πουλάει .
Μοναδικό εφόδιο τελικά η σύγκριση και η καλή εμπειρία από άλλους

παράδειγμα :
Λαδι 3 λιτρα 28.99
Φιλτρο λαδιου 7.06
Μπουζι 2 τεμ 23.19
Φιλτρο αερος 52.00
Τακακια πισω  52.50
Βαλβιδες ελεγχος κτλ

στα 12000 χλμ ΔΕΝ χρειάζεσαι τα:
- Μπουζι 2 τεμ 23.19
- Φιλτρο αερος 52.00
- Αντιψυκτικο 2 λιτρα 22.69(ειναι ενα ειδικο για χαμηλοτερες θερμοκρασιες) - τι ειδικό ? στον βόρειο πόλο θα μένεις απο εδώ και εμπρός ? "Ειδικότατο" πήρα και εγώ της Valeo 3lt (50/50) 11ευρώ, το απλό πήγαινε 4ευρώ.
- Βαλβιδες ελεγχος  (περιττό ...που είναι όλο το κόστος εργασίας σχεδόν)
- παίζεται για τα πίσω τακάκια... τα αλλάζεις όταν χρειάζεται και οχι οταν πας για service ! και 52 ευρώ το σετ ? ducati είναι 10πίστονο ?

Τελικά κάποια μαστόρια είναι μαστόρια στο να παίρνουν $$... να διαβάσουν το βιβλιαράκι του service δε το ξέρει κανείς ?
(μπροστά στον πελάτη... και φωναχτά)

« Last Edit: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:01:24 μμ by KostasC »

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #183 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 21:59:36 μμ
Σημερα εκανα το σερβις των 12000χιλ στο 700 σε αντιπροσωπο
Λαδι 3 λιτρα 28.99
Φιλτρο λαδιου 7.06
Μπουζι 2 τεμ 23.19
Φιλτρο αερος 52.00
Τακακια πισω  52.50
Βαλβιδες ελεγχος κτλ
Συνολο 222.0 συν 100ευρω εργασια=322 ευρω.
Νομιζω οτι η Honda μου πηρε κανονικα την πιεση.Στο καπονορντ το μεγαλο σερβις εκανε 220 χωρις τακακια.Βεβαια το μηχανακι παει καλυτερα και νομιζω οτι εγινε καλη δουλεια.Σε μια δευτερη σκεψη μετα απο αναζητηση στο φορουμ βλεπω οτι γενικα πεφτει ξυλο στα σερβις και ετσι ηρεμησα

Βασικά με αυτά που έγραψες λείπουν 40 Ευρώ σε ανταλλακτικά (δεν βγαίνουν 222) αλλά είναι πολλά τα λεφτά.....!!!!!

52 ευρώ το φίλτρο καλό πακέτο με καμιά 60άρα ίσως βρίσκεις Κ&Ν το έψαξες?
« Last Edit: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:14:18 μμ by olmega »

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #184 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:24:15 μμ
Διαβάζω κάτι τιμές και έχω πάθει εγκεφαλικό...
...
Τελικά κάποια μαστόρια είναι μαστόρια στο να παίρνουν $$... να διαβάσουν το βιβλιαράκι του service δε το ξέρει κανείς ?
(μπροστά στον πελάτη... και φωναχτά)
Τι να κάνουμε?
Βλέπεις εσύ βγήκες πιανίστας.
Δεν ανοίγεις ένα συνεργείο, να σου φέρνιυμε το μοτόρια μας?
Να 'χουμε κι ένα δικόμας άνθρωπο να μας λέει που πονάνε?
Για σκέψου το...  :eusa_think:

Υ.Γ. Εμένα για το σέρβις των 24.000 χλμ. μου ζήτησε 670€
« Last Edit: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:25:56 μμ by Γιάννης Σταυρουλάκης »

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline spyridon

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #185 on: Παρασκευή 07 Αύγουστος 2009, 22:58:30 μμ
Στα ανταλακτικα ξεχασα να γραψω συν 18%φπα ,ειναι τα 40 ευρω που λειπουν και συν 15 ευρω μπουρμπουαρ στον μηχανικο.Μου ειπε οτι δεν εβαλε Κ&Ν γιατι κανει σκασιματα ο κινητηρας και δεν δινει ουσιαστικα τιποτα στο μηχανακι.Οταν τον ρωτησα για ποιο φτηνα ανταλακτικα μου ειπε οτι μονο χοντα μπορει να βαλει γιατι ειναι εξουσιοδοτημενος

Offline ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina)

• Rossi και πάνω !
  • transalp 1000 cc
Reply #186 on: Σάββατο 08 Αύγουστος 2009, 05:52:02 πμ
Στα ανταλακτικα ξεχασα να γραψω συν 18%φπα ,ειναι τα 40 ευρω που λειπουν και συν 15 ευρω μπουρμπουαρ στον μηχανικο.Μου ειπε οτι δεν εβαλε Κ&Ν γιατι κανει σκασιματα ο κινητηρας και δεν δινει ουσιαστικα τιποτα στο μηχανακι.Οταν τον ρωτησα για ποιο φτηνα ανταλακτικα μου ειπε οτι μονο χοντα μπορει να βαλει γιατι ειναι εξουσιοδοτημενος
σορρυ αλλα π@π@ριες σου λεει. δινει ενα κλικ πιο καλο ανοιγμα στις χαμηλες στροφες,οικονομια στα καυσιμα και το βασικο δεν δινεις εκτος των 70€ για αγορα άλλα για αντικατασταση οπως το μαμισιο μετα απο καποια κμ,οποτε δεν θα σου ξαναπουλησει φ/α ;) αν βαλεις K&N.αρα αυτος χανει.
ολα τα καταστηματα εξουσιοδοτημενα και μή,εχουν και γνησια και ιμιτασιον ανταλλακτικα.απλα αν θες πχ τακακια μα'ι'μου,θα σου τονισει οτι δεν θα εχεις εγγυηση αν παρουσιαστει στα φρενα καποιο προβλημα...
σαν συνολο παντως στον καρφωσε κανονικοτατα!!!

Υ.Γ  κανα μπουρμπουαρ γιατι εχω και εξοδα παιζει και για εμας? :goofy: :goofy: :goofy: ;D ;D ;D
« Last Edit: Σάββατο 08 Αύγουστος 2009, 05:53:34 πμ by ΕΛΛΗ- ΛΕΥΤΕΡΗΣ (flwrina) »

Ζήσε το σήμερα χωρίς αναστολές

NRG...

Offline giorgosxl650v

• Οδηγάρα
  • Παρε μανέτα μαζί σου Γιωργάκι.
Reply #187 on: Πέμπτη 13 Αύγουστος 2009, 06:32:24 πμ
Λοιπόν έχουμε και λέμε για το service τον 24000  χλμ. Εγώ έδωσα .

4 λίτρα μοτουλ 5100 10-40 =28,50 €( από το γνωστό μαγαζί στην Καλλιρρόης)
4 μπουζί =14,00€
1 φίλτρο λαδιού =11,40(με το κλειδί για νατό έχω και αργότερα)
Φίλτρο αέρος Κ-Ν =70,00€ (μια φορά και τέρμα)
Τακάκια πίσω= 15.00€( γιαπωνέζικα πολύ καλής ποιότητας ) 
Λεκανάκι και χωνακι=3,00€
Σύνολο χωρίς το φίλτρο αέρα χοντρά χοντρά 72,00€
Τα άλλαξα μόνος μου σε 3 ωριτσες βέβαια είχα τον χρόνο και ασχολήθηκα τα μπουζί δε με παίδεψαν καθόλου με το μπουζοκλειδο της μαμάς και με παρά πολύ προσοχή για να μην τσαλακώσω το ψυγείο βγήκαν μια χαρά.
Βαλβίδες είχα ρύθμιση στα 12000και καρμπυρατέρ θα τα δω όταν γυρίσω.

Γιώργος Κεκές

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #188 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 00:00:26 πμ
καλησπερα.......

είπα και 'γω να αναμοχλεύσω λιγάκι το θέμα των τιμών service¨

έχω TA400 εδώ και ένα μήνα και πρεπει να του κάνω service μάλιστα το χω καθυστερήσει αρκετά και επειδή δεν μου τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια απευθύνθηκα σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργειο κοντά στο σπίτι μου

και για: αλλαγή πίσω ρουλεμάν (όχι κινέζικα είπε), αλλαγή λαδιών και καθάρισμα καρμυρατερ μου 'δωσε τιμή:120 ευρώ με κάθε επιφύλαξη όπως μου είπε (καθώς το μηχανακι δε το είδε καν)

η ερώτηση μου είναι: λίγα δεν είναι? μήπως δεν κατάλαβα καλά?

θα το πάω την άλλη δευτέρα καθώς αυτη την βδομάδα είναι "φορτωμένος"

costas

• Guest
Reply #189 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 00:05:31 πμ
στα 12000 χλμ ΔΕΝ χρειάζεσαι τα:

Κατά την ταπεινή μου γνώμη χρειάζεσαι μόνο αλλαγή λαδιών!!!

Υ.Γ Με το αντιψυκτικό τρελάθηκα .... πρέπει να είναι πολύ καλό!!!!!!!!

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #190 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 00:49:50 πμ
Φίλε Κώστα να υποθέσω ότι η απάντηση δεν ήταν για μένα?????

costas

• Guest
Reply #191 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 01:49:00 πμ
Φίλε Κώστα να υποθέσω ότι η απάντηση δεν ήταν για μένα?????

Γιατί; αφού δεν είπες κάτι!!!!
Δεν ήταν για σένα και γενικότερα για κανέναν , βασικά ήταν για τις εταιρείες που μας κοροιδεύουν παίρνοντας μας το χρήμα σχεδόν τζάμπα!!!! Φοβόμαστε να πάμε για σέρβις και ειδικά οι παλαιότεροι το κάνουμε μόνοι μας στα αυτοκίνητα , στις μηχανές , στα σκάφη!!!!
Αν ήταν λογικοί σαφώς θα τους εμπιστευόμασταν!!!!!!!
Γενικότερα θέλει προσοχή και να είσαι από πάνω τους και βασικά να ξέρουμε πόσο κάνουν τα μπουζί , τα τακάκια , τα αντιψυκτικά......

Offline trelomhxmhx

• Rossi και πάνω !
Reply #192 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 01:53:10 πμ
Βασικά κάτι είπα δες λίγο πιο πάνω.....

αλλά καλά τα λές και αν καινούριος θέλω να αρχίσω να σερβάρω μόνος μου το ΤΑ αλλά έλα που δεν έχει διπλο στάντ.............. αλήθεια ένα τετοιο πόσο κοστίζει? (πάλι ξέφυγα εεε........)

Offline Hypersonic

• Γιώργος... Mr. Anderson
  • Rossi και πάνω !
  • Μπαμπάς * 2
Reply #193 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 03:49:01 πμ
και για: αλλαγή πίσω ρουλεμάν (όχι κινέζικα είπε), αλλαγή λαδιών και καθάρισμα καρμυρατερ μου 'δωσε τιμή:120 ευρώ με κάθε επιφύλαξη όπως μου είπε (καθώς το μηχανακι δε το είδε καν)

η ερώτηση μου είναι: λίγα δεν είναι? μήπως δεν κατάλαβα καλά?

μια χαρα ειναι... ισως και πολλα... αλλα δε γινεται να σου παρει και 20€ για εργασια.... 2-3 ωριτσες θα τις φαει σιγουρα...
15-20€ τα λαδια
50€ τα ρουλεμαν (με εργασια)

μαθε να αλλαζεις μονος σου καποια πραγματα, γαι να γλυτωνεις λεφτα.... ειναι δυσκολοι καιροι...

Καποιοι τα κανουν ολα μονοι τους.... ικανοτητες και χρονος "διαθεσιμος"
Καποιοι κανουν οτι μπορουν να αναλαβουν μονοι τους .... ικανοτητες αλλα λιγος χρονος...

Καποιοι πληρωνουν για ολα... και δεν ειναι κακο να πληρωνουν για ολα αφου δεν μπορουν μονοι τους. Απλα κακο ειναι να πληρωνουν για πραγματα που δε χρειαζονται ή για πραγματα που ΘΑ (τους πει οτι) ΘΑ τα "κανει" ο μαστορας....

Offline mist

• aka Nrgman
  • Οδηγάρα
Reply #194 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 15:24:19 μμ

Αν κάνει σωστό τσεκάρισμα και καθαρισμό καρμπυρατερ θα πρέπει να λύσει πολλά πράγματα για να φτάσει εκεί . Τα πιο πολλά συνεργεία θα ζητήσουν γύρω στο 100ρικό για να κάνουν δουλειές που  χρειάζονται λύσιμο τα πλαστικά. Ισως να σου κάνει και ρύθμιση βαλβίδων και να σου αλλάξει μπουζι μαζί με τον καθαρισμο του καρμπυρατερ .Θα σου βγεί πιο λίγο με την μία παρά να πας 2 φορές .

Την αλλαγή λαδιών θα μπορούσες να την κάνεις και μόνο σου και να βάλεις και ότι λάδι θέλεις εσύ και όχι ότι έχει ο μάστορας.

Δεν παίρνεις λογαριασμό ... δεν δίνεις λογαριασμό.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #195 on: Κυριακή 25 Οκτώβριος 2009, 16:23:37 μμ

Εγώ δεν κατάλαβα πως διαπίστωσε ότι χρειάζεσαι αλλαγή ρουλεμάν και καθάρισμα καρμπιρατερ, αφού δεν το έχει δει καν....

Μερικές φορές πάμε σε μη εξουσιοδοτημένο γιά να κερδίσουμε χρήματα και τελικά πληρώνουμε περισσότερα.

Offline samniotis

• Ποτέ δεν ήμουν
  • Απλός οδηγός
  • Όταν μεγαλώσω θα γίνω...
Reply #196 on: Σάββατο 05 Δεκέμβριος 2009, 09:26:23 πμ
Εγώ σήμερα παρέλαβα το μωρό μου.....το άφησα μέσα πάνω απο βδομάδα μιάς και είχα και μεταφορικό μέσο για να γίνουν όλα σωστά!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε

Αλλαγή λαδιών (BelRay)
Αλλαγή φίλτρου λαδιού
Αλλαγή 4 μπουζί (έτσι όπως πρέπει, με ξαχαρβάλωμα των ψυγείων  :goofy: )
Αλλαγή Φίλτρου Αέρα (ΚΝ) Αγορασμένο απο πρίν (ας είναι καλά το Ebay)
Αλλαγή Paraflu
Ρύθμιση βαλβίδες και αλλαγή O-rings
Καθάρισμα και Ρύθμιση καρμπυλατέρ (+ αλλαγή ένα λαστιχάκι που περνούσε απο κάπου κατα κεί γιατί έσταζε νερό - είχε μέγεθος σαν την μπουζόπιπα περίπου)
Αγορά τιμόνι Rendal - κόστος 60€ - και τοποθέτηση  (+ καθάρισμα εσωτερικά τους διακόπτες - μιλάμε έχω και πάλι φλάς  :eusa_clap: )
Αγορά ζελατίνα Ermax - κόστος 98€ - και τοποθέτηση

+ τοποθέτηση κάτι βιδάκια που είχαν φύγει απο τα φέρινγκ, το μπροστινό φτερό κτλ
+ ίσιωμα την βάση των μαρσπιέ που είχε στραβώσει απο τον bad ex-husband της καλής μου
Tην αλλαγή του ρουμπινέτου της βενζίνης την γλιτώσαμε, με το που έσφιξε λιγάκι το τετράγωνο με την μεμβράνη, σταμάτησε να τρέχει.

Όλα αυτά μαζί με το κόστος του τιμονιού και της ζελατίνας, χωρίς το ΚΝ μου κόστισαν 350€

Να πώ επίσης ότι δεν χρειάστηκε να ξηλωθούν τα πλαστικά μιάς και το ντεπόζιτο βγήκε με το που βγήκαν οι βίδες (τα 4 αυτάκια αριστερά-δεξιά απο τα φέρινγκ είχαν αποδημήσει εις τόπο χλοερό  :-\ 

και μιά φωτό

Να πώ ότι με μιά γρήγορη βόλτα, κατάλαβα την μηχανή να ανασαίνει καλύτερα - και το βρρρρρ στο άνοιγμα όλα τα λεφτά  :2hysterical: - και με το τιμόνι και την ζελατίνα μου φαινόταν σαν vara.....!!!!  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:
« Last Edit: Σάββατο 05 Δεκέμβριος 2009, 09:33:03 πμ by samniotis »

Transalp XL650V

Offline mveliss

• Οδηγάρα
  • Carpe diem...
Reply #197 on: Παρασκευή 24 Σεπτέμβριος 2010, 20:29:01 μμ
Χθες έκανα τα εξής :
  • Τακάκια πίσω
  • Καθάρισμα φίλτρου αέρα
  • Αλλαγή λαδιού εμπρός ανάρτησης
  • Αλλαγή υγρού φρένων

Σύνολο (ανταλλακτικά και εργασία) 140 €

Spritmonitor.de" border="0 [/url]

Offline plimiras

• Απλός οδηγός
Reply #198 on: Παρασκευή 24 Σεπτέμβριος 2010, 22:20:38 μμ
εμενα που μου ζητησε ο μαστορας 200 ευρω για ρεγουλαρισμα βαλβιδων και καθαρισμο καρμπ ?  οσο θελουν ζητανε το αποτελεσμα 4,50 ευρω τα φιλερ και 3 ωρες απο το σαββατο μου και τελος καλο ολα καλα :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Κώστας        (plimiras)            Σαμποτέρ

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #199 on: Παρασκευή 24 Σεπτέμβριος 2010, 23:04:33 μμ
και σου μεινε και το Φιλερ.

Ωραιος!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km