Εγώ σήμερα παρέλαβα το μωρό μου.....το άφησα μέσα πάνω απο βδομάδα μιάς και είχα και μεταφορικό μέσο για να γίνουν όλα σωστά!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε
Αλλαγή λαδιών (BelRay)
Αλλαγή φίλτρου λαδιού
Αλλαγή 4 μπουζί (έτσι όπως πρέπει, με ξαχαρβάλωμα των ψυγείων

)
Αλλαγή Φίλτρου Αέρα (ΚΝ) Αγορασμένο απο πρίν (ας είναι καλά το Ebay)
Αλλαγή Paraflu
Ρύθμιση βαλβίδες και αλλαγή O-rings
Καθάρισμα και Ρύθμιση καρμπυλατέρ (+ αλλαγή ένα λαστιχάκι που περνούσε απο κάπου κατα κεί γιατί έσταζε νερό - είχε μέγεθος σαν την μπουζόπιπα περίπου)
Αγορά τιμόνι Rendal - κόστος 60€ - και τοποθέτηση (+ καθάρισμα εσωτερικά τους διακόπτες - μιλάμε έχω και πάλι φλάς

)
Αγορά ζελατίνα Ermax - κόστος 98€ - και τοποθέτηση
+ τοποθέτηση κάτι βιδάκια που είχαν φύγει απο τα φέρινγκ, το μπροστινό φτερό κτλ
+ ίσιωμα την βάση των μαρσπιέ που είχε στραβώσει απο τον bad ex-husband της καλής μου
Tην αλλαγή του ρουμπινέτου της βενζίνης την γλιτώσαμε, με το που έσφιξε λιγάκι το τετράγωνο με την μεμβράνη, σταμάτησε να τρέχει.
Όλα αυτά μαζί με το κόστος του τιμονιού και της ζελατίνας, χωρίς το ΚΝ μου κόστισαν 350€
Να πώ επίσης ότι δεν χρειάστηκε να ξηλωθούν τα πλαστικά μιάς και το ντεπόζιτο βγήκε με το που βγήκαν οι βίδες (τα 4 αυτάκια αριστερά-δεξιά απο τα φέρινγκ είχαν αποδημήσει εις τόπο χλοερό
και μιά φωτό

Να πώ ότι με μιά γρήγορη βόλτα, κατάλαβα την μηχανή να ανασαίνει καλύτερα - και το βρρρρρ στο άνοιγμα όλα τα λεφτά

- και με το τιμόνι και την ζελατίνα μου φαινόταν σαν vara.....!!!!