Δεν θα κάνει καλά.
Γιατί αν δεν είχαμε αναφέρει το θέμα του φίλτρου αέρα, και τον δικό σου, κλέφτη θα τον έλεγε αν έπερνε προσφορά για μεγάλο σέρβις!

Προσωπικά, φροντίζω να ακριβολογώ και να είμαι προσεκτικός στις εκφράσεις και στους χαρακτηρισμούς προς τρίτους. Μπορεί να βάλω άλλους ή και εμένα σε δύσκολη θέση.
μα δεν μιλησα φιλε μου για φ/α. ξερουμε ποσο κοστιζει.μιλαμε καθαρα για εργατικα!! αν πχ μου αλλαζε και το φ/α εκτος το κοστος του θα επαιρνε και εργατικα σε μια λυμενη μηχανη?
και στο ξαναλεω και ακριβολογω: αν εσυ εβρισκες σε ενα μαγαζι τα εργατικα 90€ και σε ενα αλλο 150€ τι θα ελεγες?
γενικως τα ''μαστορια'' (ευτυχως απο οσο ξερω δεν εισαι σε αυτην την κατηγορια) λενε οτι η διαφορά χρηματων εχει τον σκοπο της. πχ....κανουν πιο καλη δουλεια

και να σε ρωτησω κατι τωρα: αντε...ενα καταστημα αν δεν βγαλει απο την εργασια πως θα καλυψει τα εξοδα του?
δεκτα και τα 150 ή 200€ εργατικα.
αλλα ρε φιλε οταν ξερω οτι το λαδι το παιρνεις 6€ το πουλας 10-12€ το ιδιο με φιλτρα,μπουζι κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ. ε...αυτο τοτε δεν ειναι καθαρη κλεψια??
σιγουρα δεσμευεις καποιο κεφαλαιο,αλλα και παλι το νομιμο κερδος ειναι 100%??
τουλαχιστον εσυ που εισαι στον χωρο πες μας ποσα πρεπει να μας παρει για να τον πουμε κλεφτη??
και οπως σου ειπα μην λες το τι κανεις εσυ. μακαρι να σκεφτοντουσαν και οι υπολοιποι ετσι...
το συνολον των συνεργειων ειναι το προβλημα οχι η εξαιρεση