Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!!!!
Θελω να θιξω ενα αρκετα σοβαρο,κατα την γνωμη μου,θεμα.Ειναι οι τιμες των service,οπου οι διαφοροι μηχανικοι εχουν ξεφυγει τελειως!!!!!!!! Παιδια, δεν ειναι δυνατον να θελεις να κανεις service και να σου λενε 140 ευρω εργατικα!!!! Και αλλα τοσα περιπου για αναλωσιμα!!!! Ελεος πια... Το service το μεγαλο, στα αυτοκινητα που ειχα, η και για το TERIOS που εχω τωρα ειναι κατα πολυ φθηνοτερο!!! Πηγα στον Γεωργουση, στην Συγγρου και ηθελε 140 ευρω εργατικα!!! Σωπα ρε μεγαλε....Εβαλα λαστιχα,220 ευρω, δισκοπλακες μπροστα και τακακια,200 ευρω, αλλα τοσα θελουν για το service και φτανουμε τα 650-700 ευρω!! Τελικα ειναι ακριβο χομπυ η μηχανη, τοσο που σκεφτομαι να το παρατησω και να το ριξω στο ψαροντουφεκο!! Και μην βιαστητε να με πειτε υπερβολικο.Πηρα το τρανσαλπ μου 6500 ευρω και μου εχει κοστισει αλλα τοσα απο κατι μηχανικους της φαπας! Αλλα και στα ανταλλακτικα δεν παμε πισω... Καντε μια ερευνα στο ιντερνετ για να δειτε ποσο πουλανε τα ανταλλακτικα και τα αξεσουαρ στον υπολοιπο κοσμο και θα με καταλαβετε!!!!