Hellas Transalp Forum

DL 650 V-Strom ABS σε προσφορά!

Chris_de_Ze · 79288

tranten

• Guest
Reply #25 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 04:20:54 πμ
  Ε, ναι αλλά άλλη βαρύτητα έχει το μεταχειρισμένο και άλλη το καινούριο (όταν θες να το αλλάξεις εννοώ). Οσο πιο καινουριο είναι, τόσο λιγότερα θα χάσεις.
  Τώρα, μια και με ρωτάς συγκεκριμένα για το δικό μου, από όσο ξέρω στρομ 2-3 ετών σε καλή κατάσταση πιάνουν γύρω στα 5.500 €. Εμένα είναι 4 μηνών (με τους 3 από τους 4 μήνες σκεπασμένο στην αποθήκη, λόγω εξωτερικού). Κανένα 6άρι το υπολογιζω (σε ιδιώτη). Επίσημη τιμή καινούριου 7.195 €.
  Δεν ξέρω κιόλας, δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά. Δεν καίγομαι κιόλας, θα δούμε. 

ειδες αυτο λεω,ειναι κριμα για 3-4 μηνες να χασεις 1 χιλιαρικο (τωρα, γιατι πριν την προσφοα θα ηταν παραπανω)στην καλυτερη.παντως καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #26 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 04:36:57 πμ

....Να πω ότι όταν έμαθα για αυτήν τη προσφορά (και τις αντίστοιχες των παράλληλων εισαγωγέων, κοντά στα 6000 η απλή!!) .....

Γιάννη σε ποιον εισαγωγέα την είδες 6000€?
Αν έφτασε εκεί το Strom κακώς ψάχνω για μεταχειρισμένο.
Όγκο έχει, άλογα έχει, προστασία έχει, πλαισιάρα έχει............ :eusa_think:

Για λεγε ,για λέγε μπας και κατέβω Αθήνα και στρώσω την μηχανή ανεβαίνοντας..... :D

Αν δεν θες να πεις λόγο διαφήμισης στείλε π.μ. ;)
« Last Edit: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 05:50:59 πμ by DRAKE RAMORE »

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #27 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 21:43:20 μμ
Γιαννη (tserts) "ακους".......

Εχε το Μιχαλη απο "κοντα".........θα το πουλησει.....ετοιμασου..... ;D

Κοίτα να δεις... :P

Drake, έχω γραφτεί στο φόρουμ της vstrom (και να σταματήσετε να με λέτε Ιούδα, πληροφορίες μαζεύω) και εκεί το είχε γράψει ένα μέλος. Του έχω στείλει πμ και περιμένω λεπτομέρειες.. Και εγώ αυτό που σκέφτεσαι λέω: Αντί για 5000 και μεταχείρω δεν δίνω μια εξάρα και να πάρω του κουτιού;

Αν μάθω κάτι παραπάνω θα σε ενημερώσω..

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

flwrina

• Guest
Reply #28 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 03:00:04 πμ
  Έχω το στρομ 4 μήνες εκ των οποίων 3 μήνες ήταν κλεισμένο στην αποθήκη και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με το Bandit 1250.

δεν μου λες?  με  5.500€ κλεινουμε??

Υ.Γ μου ειχες πει πιο παλια το..φρεσκο χρημα μπορει να κανει πολλα!!!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #29 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 03:30:37 πμ
Λευτέρη αμα στο δώκει το Στρώμα.........

Θα μου δώκεις το ΤΑ σε καλή τιμή ?:D

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #30 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 05:47:45 πμ
ΥΓ: Χαχα! Νιώθω ακόμα τυχερός. Το πήρα 6870 € καινούριο με ABS.

Αν το πήρες τόσο τότε που η τιμή καταλόγου ήταν γύρω στα 8000 σε τέτοια τιμή, σήμερα θα το έπαιρνας 800 ευρώ λιγότερο.  ::)

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #31 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 14:57:36 μμ

μμμμμμ.... Οτι προσφορες και να "βαλουνε",

εγω δεν της "ριχνω" ουτε μια "ματια"....  :eusa_snooty: :eusa_snooty: :eusa_snooty:    ;D ;D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #32 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 17:02:34 μμ
Και μάλιστα το νήμα ξεκίνησε από φανατικό τρανσαλπά, πράγμα που δείχνει την αξιοπιστία και αντικειμενικότητα που μας διακρίνει εδώ μεσα.
Μια μικρή διευκρίνιση, δεν είμαι καν φανατικός (όπως και σε τίποτα άλλο), αλλά απλά ένας ευχαριστημένος κάτοχος ενός μοντέλου που από τότε που την έχω με εξυπηρετεί αξιόπιστα χωρίς προβλήματα. Και όταν κάποιος είναι ευχαριστημένος με κάτι, απλώς το λέει.

Για μένα μηχανή σημαίνει "εργαλείο", δηλ. καθημερινή εξυπηρέτηση. Για κάποιον άλλο σημαίνει κάτι άλλο. Το ΤΑ (με μια καλή συντήρηση, για κάποιον που το έχει και σαν χόμπυ) πάει σήμερα σαν καινούριο, δηλ. όπως ακριβώς πήγαινε και πριν χρόνια. Και το θέμα για να την άλλαζα δεν είναι καθόλου οικονομικό. Αφού αν περάσουν κάποια χρόνια, μια μηχανή δεν την κρατάς για να σκέφτεσαι τη μεταπώληση γιατί μέχρι τότε έχει βγάλει με το παραπάνω τα λεφτά της (το πιθανότερο είναι αν αλλάξω μηχανή να κρατήσω και το ΤΑ).

Η κίνηση της Σουζούκι είναι πολύ δελεαστική για όσους (ακόμα) το σκέφτονται. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις πολύ "μηχανάκι", ειδικά για κάποιον που θέλει να το έχει πχ. έως 5 χρόνια (γιατί μετά δεν ξέρουμε πώς αυτό το μοντέλο κρατάει στο χρόνο)! Και σαν μοντέλο το v-strom (όπως μέχρι τώρα έχει δείξει) είναι ένα πάρα πολύ καλό, όμορφο, σωστά στημένο και αξιοπρεπέστατο μηχανάκι!

Και θα συμφωνήσω με το Μιχάλη όσον αφορά την πολιτική της Χόντα στην Ελλάδα. Το νέο ΤΑ θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον €1000 φθηνότερο, ώστε να ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος (σιγά τη φοβερή επένδυση, έρευνα και ανάπτυξη που έκαναν για να βγεί το νέο μεοντέλο, αφού όλα τα είχαν ήδη έτοιμα από πριν!). Αλλά την ίδια πολιτική τιμών δεν ακολουθούν και για τα αυτοκίνητα της ίδιας εταιρίας? Οπότε?
« Last Edit: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 17:26:51 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #33 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 17:45:15 μμ
Είδα ένα τρελό όνειρο, ότι είχα λέει πάει να παραλάβω το νέο μου vstrom και είχα τυπώσει την παραγγελία από το σπίτι..

Στην παραγγελία είχα γράψει "suzuki transalp 650", και έγραφε τα έξτρα: χούφτες, κάγκελα, συναγερμός.

Στο μαγαζί (suzuki ήταν) που πήγα, αφού έφαγα μια αναμονή κάποιας διάρκειας έρχεται και βγαίνει από το "δωμάτιο ετοιμασίας" ένα αυτοκίνητο σεντάν!

Το κοιτάω και του λέω του τύπου ρε μηχανή ήρθα να πάρω! Μου λέει ναι έγινε λάθος. Τι λάθος ρε του λέω, καλά το όνομα δεν το είδε ο συνάδελφός σου, τις χούφτες δεν κατάλαβε ότι μιλάω για μηχανή; Μου δείχνει τους καθρέφτες του αμαξιού που ήταν άλλο χρώμα και μου λέει αυτές είναι οι χούφτες!!

Μετά αρχίσαμε να λέμε κάτι άσχετα και τελικά κάπου εκεί ξύπνησα..

Τώρα μπορείτε να μου πείτε τι να σημαίνει;;  ;D ;D

ΥΓ: Δεν κάνω πλάκα αυτό είδα!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #34 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 18:00:43 μμ
Πήγαινε πίσω στα παιδικα σου χρονια.................

Πολύ παλιά............................

Τότε που έπαιζες με κοντα παντελονάκια......................

Και θυμησου...............θυμησου..................θυμησου............................

Τι να συμβαίνει ρε Γιάννη?
Έχεις πάθει το συνδρομο "ψάχνω καινούρια μηχανή ΤΩΡΑ" και απλώς εσένα σε χτύπησε στον ύπνο σου.

Εμένα που με χτύπησε στον ξύπνιο μου τι θα κάνω δεν ξέρω ,που έχω ανοίξει όλα τα τευχη που έχω απο όλα τα περιοδικά που έχω και διαβάζω όλα τα συγκριτικά που με ενδιαφέρουν(δηλαδη ΟΛΑ τα συγκριτικά ) και η Nells κοντέυει να σαλτάρει.

Το σαλόνι μου απο τα περιοδικά κοντευει να γίνει σαλονάκι ιατρείου! :-\

Όσο για το Suzuki  Transalp 650.................... :eusa_think:

Ψαξτο..... :eusa_think:

Πρώιμα σημάδια σχιζοφρένειας διακρίνω ;D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #35 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 18:02:45 μμ
Τώρα μπορείτε να μου πείτε τι να σημαίνει;;
Είσαι διχασμένος μεταξύ ΤΑ και v-strom αλλά κάτι σε σταματάει (φρενάρει) από το να πάρεις το v-strom!
« Last Edit: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 18:04:18 μμ by Chris_de_Ze »

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 18:08:29 μμ

Συμφωνω με το Χρηστο......

Χαλαρωσε, και μην "βιαζεσαι"........

Εισαι αγχωμενος...... ;)

Offline Βάιος ο Βραδύπους_ΤΑ

• Απο
  • Rossi και πάνω !
  • Tie wrap friendly
Reply #37 on: Δευτέρα 10 Μάρτιος 2008, 21:17:52 μμ
παρε το σενταν εχει και ρεζερβα

Πάντα να αφήνεις κάποιον άλλον να οργανώνει τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μετά θα έχεις κάποιον να βρίζεις.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #38 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 00:11:28 πμ
..ναι αλλά αυτές οι "χούφτες" δεν μου άρεσαν ρε παιδί μου!!  :goofy:

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #39 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 00:44:55 πμ
  Εγώ πάλι, σε βλέπω με v-strom  ;D. Κι εγώ και (όλοι μας) είχα δει παρόμοια όνειρα όταν έλαβα την τελική απόφαση για το τι θα αγοράσω (αφού είχα εξετάσει πριν διάφορα ενδεχόμενα).
  Είναι απλώς η αμφοβολία μην τυχόν και δεν έχουμε πάρει τη σωστή απόφαση. Άρα, έχεις (ψιλο)πάρει ήδη την απόφασή σου  ;D.
  Εγώ έβλεπα ότι είχα πάρει το στρομ και δεν είχε δύναμη, λέει, να ανέβει μια ανηφόρα και πήγαινε όλο και πιο αργά ώσπου σταμάτησε τελείως.
  Όχι μόνο δεν το μετάνιωσα, αλλά απολαμβάνω κάθε στιγμή, ακόμη και όταν το πλύνω, ακόμη και όταν είμαι μέσα στο σπίτι και απλά ξέρω ότι είναι απ' έξω.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #40 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 01:34:19 πμ

Ρε σεις....Τι παθατε σημερα με τα ονειρα? ;D

Μιχαλη, πριν απο μια βδομαδα, ειδα οτι οδηγουσα

μια Φεραρι....Δεν πιστευω να......? ;D

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #41 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 02:10:43 πμ
Ναι αλλά στην περίπτωση του Μιχάλη, το όνειρο όντως μπορεί να θεωρηθεί ότι ήταν και λίγο ... "προφητικό", αφού σκέφτεται (μόλις μετά από 4 μήνες) να το δώσει και να πάρει το ... Βandit 1250! ;)  :eusa_silenced:
Άρα μήπως και ο Γιάννης θα το σκέφτεται πάλι μετά? ::) :2dizzy:
Είναι προφητικά λοιπόν τα όνειρα????:eusa_think:
« Last Edit: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 02:19:24 πμ by Chris_de_Ze »

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #42 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 02:26:43 πμ
Ναι αλλά στην περίπτωση του Μιχάλη, το όνειρο όντως μπορεί να θεωρηθεί ότι ήταν και λίγο ... "προφητικό", αφού σκέφτεται (μόλις μετά από 4 μήνες) να το δώσει και να πάρει το ... Βandit 1250! ;) 

Ετσι ειναι....χαχαχα...... ;D

ΥΓ. Εχει να γινει "σβησιμο" αυριο, που γυριζουν οι "αστερατοι"..... ;D

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #43 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 02:46:19 πμ
  Όχι, όχι Χρήστο. Το στρομ το χαίρομαι αφάνταστα. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι (αμυδρά) την περίπτωση  του bandit 1250, είναι η δελεαστικότατη προσφορά που κάνουν, σε συνδυασμό με το ότι το μηχανάκι μου είναι ακόμα πολύυυυυυυ καινούριο και μπορεί να πιάσει καλή τιμή.
  Άρα, η διαφορά που θα κληθώ να δώσω θα είναι σχεδόν σαν να ανταλλάσω μοντέλα απλώς. Για κανέναν άλλο λόγο. Αν δηλαδή, το 1250 το έδιναν σε κανονική τιμή ή αν το δικό μου ήταν πιο παλιό (άρα χαμηλότερη μεταπώληση), δεν θα με ενδιέφερε.

Πάντως, ναι! Δεν θα έλεγα όχι σε καμιά 10αριά-15αριά αλογάκια παραπάνω στο στρομ. Άρα μπορείς να πεις ότι το όνειρο ήταν κάπως προφητικό.  ;D ;D ;D ;D

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #44 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 05:01:25 πμ
Η γνώμη μου: Καλό το Bandit Μιχάλη και σε φοβερή τιμή αλλά σκέψου ότι κάνει μόνο για μεγάλα και μακρυνά ταξίδια. Αν θέλεις να κάνεις τέτοια και πολλά (ιδίως στο εξωτερικό) τότε είναι μονόδρομος. Θα πηγαίνεις ξεκούραστα και όσο γρήγορα θέλεις, όσο μακρυά γουστάρεις. Θα το χαρείς πολύ. Έχει απίστευτα γλυκό και προοδευτικό γκάζι, σε βαθμό που ενθουσιάζει. Αλλά αν το θες και για νησιά και για εκδρομές εσωτερικού και για την πόλη, τότε το v-strom είναι πολύ πιο εξυπηρετικό. Για παράδειγμα, εμένα αν και μου άρεσε πάρα πολύ και το βρήκα πολύ φιλικό, εν τούτοις δεν θα το τολμούσα (τουλάχιστον ακόμα) για λόγους όπως πχ. η στάση οδήγησης (πολύ alert), όχι και τόσο εύκολο στην πόλη (με τόσα κυβικά), ακατάλληλο για νησιά και ελληνικούς χωματόδρομους (καθαρά street). Σαν 2ο μηχανάκι όμως θα το έπαιρνα (και να έχω και το ΤΑ).
« Last Edit: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 05:04:54 πμ by Chris_de_Ze »

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #45 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 15:51:38 μμ
  Είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι ακόμη. Το κακό οδικό δίκτυο (και ολίγον χωματόδρομοι) της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Αλλιώς θα είχα ξεκινήσει διαδικασίες. Το στρομ, άντε θα πάει λίγο. Το bandit καθόλου.
  Νησιά δεν μ' ενδιεφέρουν και πολύ, σε νησί ζω. Ευρώπη όμως προβλέπεται αρκετή στο άμεσο μέλλον. Ίσως και δυο φορές το χρόνο. Και καλά στο Βορρά, όλα είναι χαλί. Βαλκάνια και Ελλάδα όμως.....Πόλη επίσης είναι πολύ διαφορετικά εδώ. Δεν έχουμε το πρόβλημα της Αθήνας, οπότε πάει κι αυτό.
  Θα δούμε, θα δούμε. Έχει κι αυτήν την τεράστια αυτονομία το άτιμο το στρομ....

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #46 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 18:22:17 μμ
    Σε αντίθεση με την πέτρινη στάση της χόντα (ελλάδας) που φαίνεται να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Βάζουμε εκεί μια τιμή (και μάλιστα ακριβότερη από άλλες ευρωπαϊκές χώρες) και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα από 'κει και πέρα. Έννοιες όπως ανταγωνισμός, μάρκετινγκ, έρευνα αγοράς προφανώς είναι αδιάφορες, για να μην πω άγνωστες.

Αυτό σωστό.

τελευταιο στις επιδοσεις

αρα δεν ειναι τυχαιο που καποιοι απο εδω ''φωναζουμε'' οτι ειναι μια πατατα στην κυριολεξια, σταχτη στα ματια τιποτα ουσιαστικο.
Δηλ τι έπρεπε να κάνει ?
Αν έτρεχε πιό πολύ απ τ΄άλλα θα ήταν καλύτερο?
Με πόσα δηλ.να πήγαινε ?
Και γιατί τελευταίο ,όπως είδα του δίνανε καλύτερες ρεπρίζ στα χαμηλά εκεί που το δουλεύουμε οι περισσότεροι.
Στο drugster μάλλον θα μένει πίσω πάντως.
Πολύ τσατισμένο σε βρίσκω Λευτέρη.

εαν εχουν σκοπο να στραφουν σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και να ξεγελασουν τον μοτοσυκλετιστη με το παπακι οπου η επομενη αγορα θα ειναι ΤΑ τοτε δυστυχως το εχασαν το παιχνιδι.

Εδώ κάνεις μέγα λάθος .
 :book1: Άλλα λεν οι πωλήσεις
θελω να μου πει καποιος αν εχει δει μοντελο αυτης της εταιρειας να κυκλοφορει μετα απο 15 περιπου χρονια.το λεω αυτο διοτι ΤΑ υπαρχουν πολλα του 89'-90' κοκ τα οποια ταξιδευουν ακομα με υποδειγματικη αξιοπιστια.
Και να συμπληρώσω κάτι.
Τα ΤΑ τα άφηναν χωρίς λάδι ,τα κοπάναγαν ,έκαναν εξωτικές πατέντες και όταν τους την ξανάδινε τα ξανασυμάζευαν και κείνα πήγαιναν.
Τα καινούρια ('ολες οι μάρκες ως τριά χρόνια) τα χουν τρελλάνει στο πλύσιμο.
Σε κανα δυό χρονια θα δείξει πιό βαστάει.

Για το αν κυκλοφορεί το τάδε ή δείνα μοντέλο μετά από 15 χρόνια, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Και μένα. :eusa_liar:

Είναι όμως ενδεικτικό της ποιότητας κατασκευής ,2001 η δικιά μου και είναι σαν νεόνυφη. :love4:
   Κάτσε να δούμε αν ζούμε ή αν μπορούμε να οδηγούμε καν μετά από 15 χρόνια! Έχω το στρομ 4 μήνες εκ των οποίων 3 μήνες ήταν κλεισμένο στην αποθήκη και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με το Bandit 1250.

Ποτέ δεν το καψουρεύτηκες ,είναι φανερό .(Μην το αρνηθείς ,εδώ το Guzzi το κρατάς ακόμη και δε πιστεύω ότι το πουλάς..)
Κακή επιλογή γιά πρωην κάτοχο Τ.Α.
Ούτε το νέο Τ.Α. είναι ,όποιος είχε Τ.Α. πρέπει να πάει γιά παραπάνω ,αλλιώς ας κάτσει στ αυγά του.

Τέλος προσέξτε με τα όνειρα.
Έτσι αρχίζει…. :propeller:
Μετά έρχεται το ποτό... :drunk:

Και .... :pope:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #47 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 20:12:41 μμ
τί συζητάτε ?
πάτε στα βουνά με τη σκηνή στα μπαγκάζια ? πάτε σε ερημικές παραλίες μετά απο πολλά χλμ χωματόδρομου ?
σας αρέσει η περιπλάνηση και όπου βγάλει ?
αντέχετε να επιστρέφετε απο τον ίδιο δρόμο ?
θα περάσετε το ποτάμι διασχίζοντας το, αν απο εκεί είναι ο δρόμος σας ?

Αμα δε σας ενδιαφέρει τίποτα απο τα παραπάνω... ξεχάστε το ΤΑ. Υπάρχουν και άλλα μηχανάκια καλύτερα για την άσφαλτο
και τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε.
Δεν είναι ουτε εγγυήσεις ουτε μεταπώληση ούτε τίποτα μετρήσιμο. Είναι τρόπος ζωής... και αν το μηχανάκι σου αλλάζει τον
τρόπο ζωής... υπάρχει ένα θέμα.
Αν επίσης ολα τα παραπάνω... σου φαντάζουν αδιάφορα...κοίτα αλλού. Πάρε στρόμ, πάτε Tdm, πάρε οτι θες

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 20:35:32 μμ
Ποτέ δεν το καψουρεύτηκες ,είναι φανερό .(Μην το αρνηθείς ,εδώ το Guzzi το κρατάς ακόμη και δε πιστεύω ότι το πουλάς..)
Κακή επιλογή γιά πρωην κάτοχο Τ.Α.
Ούτε το νέο Τ.Α. είναι ,όποιος είχε Τ.Α. πρέπει να πάει γιά παραπάνω ,αλλιώς ας κάτσει στ αυγά του.

Απεναντίας το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα και αυτή ήταν πολλά χρόνια πίσω, όταν πρωτοβγήκε το 1000άρι (το κίτρινο αν θυμάστε-φέτος ξαναέβγαλαν κίτρινο 650). Πήγαινα και ξαναπήγαινα στην αντιπροσωπεία (ήταν ψιλογνωστοί) και το κοιτούσα, γελούσαν αυτοί, αλλά τα οικονομικά μας τότε μας επέτρεπαν μόνο όνειρα.
  Απλώς είναι δελεαστική η προσφορά του bandit 1250, γι' αυτό το σκέφτομαι. Απεναντίας αυτό που δεν αγάπησα ποτέ ήταν το ΤΑ. Γι' αυτό και "έφυγε" μέσα σε ένα χρόνο. Καλό μηχανάκι δεν λέω, αλλά από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ψάχνω. Tο θεωρώ σαν ένα μεταβατικό στάδιο στη μοτοσυκλετική "καριέρα" μου και το βασικότερο είναι που με έβαλε στον υπέροχο σύλλογο HTC.

Χώματα και άλλα, ΚώσταC, έτσι όπως εννοώ εγώ το χώμα, δεν μ' ενδιαφέρουν πια και πολύ. Πονάει και η μέση... ;D  ;D
  Έτσι κι αλλιώς, αυτό που λέω εγώ "χώμα", ούτε το ΤΑ, ούτε το στρομ, ούτε κανένα άλλο παρόμοιο μπορεί να το κάνει. Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να μπορώ να περάσω βατές χωμάτινες διαδρομές όταν και αν χρειαστεί.
  Χώματα πήγαμε πολλά και δύσκολα, όταν έπρεπε. Τώρα είμαστε για Ευρώπας  :P

tranten

• Guest
Reply #49 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 20:42:52 μμ
τί συζητάτε ?
πάτε στα βουνά με τη σκηνή στα μπαγκάζια ? πάτε σε ερημικές παραλίες μετά απο πολλά χλμ χωματόδρομου ?
σας αρέσει η περιπλάνηση και όπου βγάλει ?
αντέχετε να επιστρέφετε απο τον ίδιο δρόμο ?
θα περάσετε το ποτάμι διασχίζοντας το, αν απο εκεί είναι ο δρόμος σας ?

Αμα δε σας ενδιαφέρει τίποτα απο τα παραπάνω... ξεχάστε το ΤΑ. Υπάρχουν και άλλα μηχανάκια καλύτερα για την άσφαλτο
και τα ταξίδια που θέλετε να κάνετε.
Δεν είναι ουτε εγγυήσεις ουτε μεταπώληση ούτε τίποτα μετρήσιμο. Είναι τρόπος ζωής...
και αν το μηχανάκι σου αλλάζει τον
τρόπο ζωής... υπάρχει ένα θέμα.
Αν επίσης ολα τα παραπάνω... σου φαντάζουν αδιάφορα...κοίτα αλλού. Πάρε στρόμ, πάτε Tdm, πάρε οτι θες

κωστα καλα ολα αυτα κ σωστα αλλα ελαχιστοι απο εδω μεσα εχουν πραξει/πρατουν ετσι με την μοτο τους.
μαλλον φωτογραφιζεις ''καποιους'' αφηνοντας υπονοουμενα για την χρηση της ΤΑ απο καποιους αλλους.
δεν ανεβηκαμε σε μηχανη χτες....
κ σιγουρα περαν απο τα ερεθισματα που σου δινει μια  μοτο η αξιοπιστια για μενα τουλαχιστον ειναι μετρησιμη