Κατ' αρχάς σκοπός δεν είναι να συγκρίνουμε δύο (ή παραπάνω) μοντέλα σε αυτό το νήμα. Μιλάμε για τον ανταγωνισμό. Τι υπάρχει, τι προσφέρει και πόσο κάνει.
Και μάλιστα το νήμα ξεκίνησε από φανατικό τρανσαλπά, πράγμα που δείχνει την αξιοπιστία και αντικειμενικότητα που μας διακρίνει εδώ μεσα. Και στο θέμα ανταγωνισμός, η χόντα στην ελλάδα αλλού τυρβάζει.
Και βέβαια σκοπός τον εταιρειών είναι να βγάζουν κέρδος, ποιος είπε το αντίθετο? Όμως η κατνάλωση φέρνει το κέρδος. Δεν πα να έχεις βγάλει το καλύτερο μηχανάκι? Πρέπει και να το πουλήσεις. Το να πανηγυρίζεις ότι έχεις το καλύτερο αλλά το έχεις στη βιτρίνα απούλητο δεν λέει τίποτα. Και εκτός από το πόσο καλό είναι ένα προϊόν, μεγάλο ρόλο παίζει και το μάρκετινγκ, ο τρόπος που το "πλασάρεις" στην αγορά.
Και μ' αυτά και μ' αυτά, με προσφορές από 'δω, με διορθωτικές κινήσεις από 'κει η τζουτζούκι, μπουμπούκι, κουτούκι ή όπως αλλιώς τη λένε, κρατάει την πρώτη θέση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών (μετά τα σκουτερ και παπιά).
Για το αν κυκλοφορεί το τάδε ή δείνα μοντέλο μετά από 15 χρόνια, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν ψωνίζω με γνώμονα να έχω το ίδιο όχημα μετά από 15 χρόνια, δεν ξέρω καν αν ζω αύριο. Στο χέρι του καθενός είνια να το έχει και 15 και 20 άμα θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω. Μετά από 15 χρόνια θα είναι αρχαίο και ίσως άχρηστο για τα τότε δεδομένα. Θα έχουν βγει ατομικά διαστημόπλοια.
Απολαμβάνω το τώρα. Κάτσε να δούμε αν ζούμε ή αν μπορούμε να οδηγούμε καν μετά από 15 χρόνια! Έχω το στρομ 4 μήνες εκ των οποίων 3 μήνες ήταν κλεισμένο στην αποθήκη και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με το Bandit 1250.