Hellas Transalp Forum

DL 650 V-Strom ABS σε προσφορά!

Chris_de_Ze · 78247

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:19:59 μμ
Αιφνιδιάζει για άλλη μια φορά η αντιπροσωπεία της Suzuki, χτυπώντας άμεσα τον ανταγωνισμό! Ενόψει των νέων, αντίπαλων μοντέλων η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ προσφέρει το Best Seller της ελληνικής αγοράς Suzuki DL 650 V-Strom ABS στην δελεαστική τιμή των 7.195 ευρώ.
www.mototriti.gr

Σχόλιο: Μάλλον η ενέργεια γίνεται ενόψει των νέων ΤΑ και BMW. Αυτό ρίχνει αναγκαστικά και τις τιμές των μεταχειρισμένων. Βέβαια όχι και τόσο καλό νέο για όσους ήδη το πλήρωσαν στην αρχική του τιμή.
« Last Edit: Δευτέρα 06 Απρίλιος 2009, 23:30:05 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

flwrina

• Guest
Reply #1 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:26:12 μμ
μιας και το αναφερεις χρηστο, στο περιοδικο 0-300 του μηνα μαρτη, θα δεις ενα συγκριτικο για TA, VSTROM,VERSOUS.   θα ηθελα να δεις και να δουμε ολοι στην λιστα τι θεση εχει το φοβερο και τρομεο ΤΑ. τελευταιο στις επιδοσεις και πρωτο στο κοστος συντηρησης αγορας ανταλλακτικων
σε καμμια συγκριση δεν το εχει καν δευτερο. αρα δεν ειναι τυχαιο που καποιοι απο εδω ''φωναζουμε'' οτι ειναι μια πατατα στην κυριολεξια, σταχτη στα ματια τιποτα ουσιαστικο. μηχανες που εχουν εδω και χρονια καποιες τεχνολογιες (π.χ ψεκασμος και 6 ταχυτητα) στο ΤΑ τωρα τα ανακαλυψανε (τα μισα παλι)
κατα την γνωμη μου ουτε λογος να γινεται για το 700αρι. δεν ειναι δυνατον τα 650 η και τα 600αρια να ειναι ακομη πιο δελεαστικα στην αγορα σε σχεση με το νεο. τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #2 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:33:01 μμ
Το έχω διαβάσει το συγκριτικό.
Έ δεν νομίζω ότι είναι και τελείως "πατάτα"! Απλώς για τους κατόχους ΤΑ δεν είναι ότι ίσως περίμεναν από μια Χόντα (εν όψει του σημερινού ανταγωνισμού) και για μια κατηγορία που το ίδιο το ΤΑ δημιούργησε.
« Last Edit: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:36:17 μμ by Chris_de_Ze »

flwrina

• Guest
Reply #3 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:38:18 μμ
Το έχω διαβάσει το συγκριτικό.
Έ δεν νομίζω ότι είναι και τελείως "πατάτα"! Απλώς για τους κατόχους ΤΑ δεν είναι ότι ίσως περίμεναν από μια Χόντα (εν όψει του σημερινού ανταγωνισμού).

χρυσωνουν το χαπι και αυτο βλαπτει την χοντα.
εαν εχουν σκοπο να στραφουν σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και να ξεγελασουν τον μοτοσυκλετιστη με το παπακι οπου η επομενη αγορα θα ειναι ΤΑ τοτε δυστυχως το εχασαν το παιχνιδι. δεν υπαρχει καν λογος συγκρισης με τα αλλα δυο μοντελα. στο μονο που μπορει να συγκριθει το ΤΑ με τα υπολοιπα ειναι οτι και τα τρια πατανε χωμα τιποτα αλλο!!!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:40:45 μμ
χρυσωνουν το χαπι και αυτο βλαπτει την χοντα.
.......

Ελατε ρε παιδια...

λετε να μην ξερει η χοντα τι την βλαπτει και τι οχι?
Επιχειρηματικες αποφασεις ειναι αυτα τα πραγματα. Δεν ειναι πεξεγελασε.

Ξερουν πολυ καλα τι κανουν, και σκοπος τους ειναι να βγαλουν κερδος. Οχι να ευχαριστησουν τους απανταχου τρανσαλπαδες. Ειναι φανερο οτι προσαλατολίζονται σε αλλη κατηγορια.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

flwrina

• Guest
Reply #5 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:47:45 μμ
Ελατε ρε παιδια...

λετε να μην ξερει η χοντα τι την βλαπτει και τι οχι?
Επιχειρηματικες αποφασεις ειναι αυτα τα πραγματα. Δεν ειναι πεξεγελασε.

Ξερουν πολυ καλα τι κανουν, και σκοπος τους ειναι να βγαλουν κερδος. Οχι να ευχαριστησουν τους απανταχου τρανσαλπαδες. Ειναι φανερο οτι προσαλατολίζονται σε αλλη κατηγορια.
εχεις 1000% δικιο και συμφωνω μαζι σου, αλλα για ποιο λογο υποτειμουν την νοημοσυνη μας?
λενε στα οποια τεστ τα περιοδικα που δινει η ιδια η χοντα οτι θα δελεασει και τους κατοχους 600 και 650 να στραφουν στην αγορα του νεου.
εκει θελω να καταληξω. αν ειχα παπακι και επαιρνα το 700αρι θα νομιζα οτι σε πυραυλο ανεβηκα....

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #6 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:50:47 μμ
Πήρε φωτιά το νήμα αμέσως!! Αμάν ρε Κρις βάζεις φωτιές!!

Να πω ότι όταν έμαθα για αυτήν τη προσφορά (και τις αντίστοιχες των παράλληλων εισαγωγέων, κοντά στα 6000 η απλή!!) άρχισα για πρώτη φορά να σκέφτομαι για καινούργια μηχανή.. Δεν έχω προλάβει να γράψω τις σκέψεις μου αλλά μου έχει κάτσει στο μάτι το vstromάκι..

Σώτο, εννοείται ότι είναι σοβαρές εμπορικές αποφάσεις αυτές και πολύ θέλω να δω τις πωλήσεις σε λίγο καιρό. Αυτήν τη στιγμή το στρομ τα έχει μαμήσει όλα και ετοιμάζεται για συνέχεια με αυτές τις τιμές κατά τη γνώμη μου!! Δεν βλέπω τη Χοντα να δικαιώνεται πάντως..

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

flwrina

• Guest
Reply #7 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 17:53:34 μμ
χρηστο αν σου ειναι ευκολο σε παρακαλω επειδη δεν εχω την τεχνογνωσια, ''ανεβασε'' εκεινες τις 2 σελιδες του 0-300 να δει ολος ο κοσμος τι παιζει....

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #8 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 18:02:13 μμ
Σχόλιο: Μάλλον η ενέργεια γίνεται ενόψει των νέων ΤΑ και BMW. Αυτό ρίχνει αναγκαστικά και τις τιμές των μεταχειρισμένων. Βέβαια όχι και τόσο καλό νέο για όσους ήδη το πλήρωσαν στην αρχική του τιμή.

Χμ! Για όποιο λόγο και αν γίνεται δείχνει ότι η σουζούκι είναι μέσα στις εξελίξεις της αγοράς, παρακολουθεί, συμμετέχει, προσαρμόζεται. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτή είναι η σταθερή πολιτική της τα τελευταία χρόνια (προσφορές σε V-strom, GS 500, GSR 600, Bandit 650 και τώρα το bandit 1250).
  Σε αντίθεση με την πέτρινη στάση της χόντα (ελλάδας) που φαίνεται να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Βάζουμε εκεί μια τιμή (και μάλιστα ακριβότερη από άλλες ευρωπαϊκές χώρες) και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα από 'κει και πέρα. Έννοιες όπως ανταγωνισμός, μάρκετινγκ, έρευνα αγοράς προφανώς είναι αδιάφορες, για να μην πω άγνωστες.

ΥΓ: Χαχα! Νιώθω ακόμα τυχερός. Το πήρα 6870 € καινούριο με ABS.
« Last Edit: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 20:06:40 μμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #9 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 18:10:43 μμ
Σώτο, εννοείται ότι είναι σοβαρές εμπορικές αποφάσεις αυτές και πολύ θέλω να δω τις πωλήσεις σε λίγο καιρό. Αυτήν τη στιγμή το στρομ τα έχει μαμήσει όλα και ετοιμάζεται για συνέχεια με αυτές τις τιμές κατά τη γνώμη μου!! Δεν βλέπω τη Χοντα να δικαιώνεται πάντως..

Εσυ να πας εξω στα καλαμια της καλης σου, και αστα αυτα!

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #10 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 18:17:10 μμ
Και εσύ να πας στο εξωτερικό ρε!  ;D

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #11 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 18:36:49 μμ

......εαν εχουν σκοπο να στραφουν σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και να ξεγελασουν τον μοτοσυκλετιστη με το παπακι οπου η επομενη αγορα θα ειναι ΤΑ ...........

Εκεί ακριβώς στοχευουν.Και δυστυχως θα το καταφέρουν.

Προσανατολίζονται στην κατηγορία "μοτοσυκλέτα μετα απο παπι-σκούτερ" και προβάλουν την φιλικότητα και την αξιοπιστία.

Και πάλι θα βγάλουν κέρδος.

εχεις 1000% δικιο και συμφωνω μαζι σου, αλλα για ποιο λογο υποτειμουν την νοημοσυνη μας?
λενε στα οποια τεστ τα περιοδικα που δινει η ιδια η χοντα οτι θα δελεασει και τους κατοχους 600 και 650 να στραφουν στην αγορα του νεου.
εκει θελω να καταληξω. αν ειχα παπακι και επαιρνα το 700αρι θα νομιζα οτι σε πυραυλο ανεβηκα....

Ακριβώς έτσι.

Να πω ότι όταν έμαθα για αυτήν τη προσφορά (και τις αντίστοιχες των παράλληλων εισαγωγέων, κοντά στα 6000 η απλή!!) άρχισα για πρώτη φορά να σκέφτομαι για καινούργια μηχανή.. Δεν έχω προλάβει να γράψω τις σκέψεις μου αλλά μου έχει κάτσει στο μάτι το vstromάκι..

Να το πάρεις με κλειστά μάτια. ;)

ΥΓ: Χαχα! Νιώθω ακόμα τυχερός. Το πήρα 6870 € καινούριο με ABS.

Μετά απο τέτοιες κινήσεις αντιπροσωπιών εγω δεν θέλω να νιώθω τυχερός.....απλά να μην νιώθω μ@λ@κ@ς.

andy

• Guest
Reply #12 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 22:04:18 μμ
Αιφνιδιάζει για άλλη μια φορά η αντιπροσωπεία της Suzuki, χτυπώντας άμεσα τον ανταγωνισμό! Ενόψει των νέων, αντίπαλων μοντέλων η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ προσφέρει το Best Seller της ελληνικής αγοράς Suzuki DL 650 V-Strom ABS στην δελεαστική τιμή των 7.195 ευρώ.
www.mototriti.gr

Αυτή την τιμή την έβαλε από 15/01/08. Πριν κανα μήνα κάπου το είχα γράψει.
7700e με κάγγελα, χουφτες, καρίνα, συναγερμό, μπαγκαζιέρα 48L kappa,και πινακίδες.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #13 on: Σάββατο 08 Μάρτιος 2008, 23:49:08 μμ
Πολύ καλό πακέτο.. Αλλά κοίτα πώς είναι το ψυχολογικό τα 7700 μου φαίνονται πολλά, τα 7200 ΟΚ!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #14 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 00:41:11 πμ
Πολύ καλό πακέτο.. Αλλά κοίτα πώς είναι το ψυχολογικό τα 7700 μου φαίνονται πολλά, τα 7200 ΟΚ!

Αν στα 7200 προσθέσεις τις τιμές όλων των παραπάνω.........

Τότε τα 7700 δεν είναι πολλά.

Εκτος αν το θέλεις θεόγυμνο και τσάτσαλο :)

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #15 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 00:43:39 πμ
Ψυχολογικό είναι, το γράφω!

Έχω βρει και με 6800 (αντιπροσωπείας) αλλά ακόμα δεν ξέρω τα έξτρα.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #16 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 01:05:51 πμ
χρηστο αν σου ειναι ευκολο σε παρακαλω επειδη δεν εχω την τεχνογνωσια, ''ανεβασε'' εκεινες τις 2 σελιδες του 0-300 να δει ολος ο κοσμος τι παιζει....
Λευτέρη δεν είναι σωστό να ανεβάσουμε σελίδες σε δημόσιο φόρουμ από τεύχος που πρόσφατα κυκλοφόρησε. Είναι αντιδεολογικό απέναντι στο περιοδικό (χωρίς να έχουμε την άδειά τους).

tranten

• Guest
Reply #17 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 02:24:39 πμ
αρα δεν ειναι τυχαιο που καποιοι απο εδω ''φωναζουμε'' οτι ειναι μια πατατα στην κυριολεξια, σταχτη στα ματια τιποτα ουσιαστικο. μηχανες που εχουν εδω και χρονια καποιες τεχνολογιες (π.χ ψεκασμος και 6 ταχυτητα) στο ΤΑ τωρα τα ανακαλυψανε (τα μισα παλι)

με αφορμη τα γραφομενα του λευτερη θα θελα να πω δυο λογια.
καλα ολα αυτα περι τιμη-αποδοσης-τεχνολογικης υπεροχης κτλ,αλλα εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα οτι μιλαμε για 2 ιδια θεωρητικα μοτο τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα στην πραξη-χρηση.ναι δεν αντιλεγω για τους 70 ιππους του suzuki αλλα θελω να μου πει καποιος αν εχει δει μοντελο αυτης της εταιρειας να κυκλοφορει μετα απο 15 περιπου χρονια.το λεω αυτο διοτι ΤΑ υπαρχουν πολλα του 89'-90' κοκ τα οποια ταξιδευουν ακομα με υποδειγματικη αξιοπιστια.αντιθετως ειναι ζητημα να εχω δει περισσοτερα απο 4-5 DR650 να κυκλοφορουν.κ μην βιαστει καποιος να απαντησει οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα.τιποτα δεν εχει αλλαξει.εχω παρατηρησει σημεια του v-strom τα οποια μοιαζουν χαρτινα μπροστα στα αντιστοιχα του ΤΑ.τελος να σκεφτουμε οτι για να βγαινει η τιμη του v-strom (δεν αναφερομαι στην συγκεκριμμενη προσφορα) στα ιδια επιπεδα με τον ανταγωνισμο κ να εχει τοσα πολλα υπερ απο καπου θα εχουν κοψει χρηματα για να τα ριξουν σε ABS ιππους κτλ.κ οπως σωστα παρατηρει ο σωτος σκοπος καθε εταιρειας ειναι το κερδος,συνεπως δεν μπορω να φανταστω οτι η suzuki δεν ενδιαφερεται γιαυτο.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #18 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 02:31:40 πμ
αλλα εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα οτι μιλαμε για 2 ιδια θεωρητικα μοτο τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα στην πραξη-χρηση.ναι δεν αντιλεγω για τους 70 ιππους του suzuki αλλα θελω να μου πει καποιος αν εχει δει μοντελο αυτης της εταιρειας να κυκλοφορει μετα απο 15 περιπου χρονια.το λεω αυτο διοτι ΤΑ υπαρχουν πολλα του 89'-90' κοκ τα οποια ταξιδευουν ακομα με υποδειγματικη αξιοπιστια.αντιθετως ειναι ζητημα να εχω δει περισσοτερα απο 4-5 DR650 να κυκλοφορουν.κ μην βιαστει καποιος να απαντησει οτι εχουν αλλαξει τα πραγματα.τιποτα δεν εχει αλλαξει.εχω παρατηρησει σημεια του v-strom τα οποια μοιαζουν χαρτινα μπροστα στα αντιστοιχα του ΤΑ.τελος να σκεφτουμε οτι για να βγαινει η τιμη του v-strom (δεν αναφερομαι στην συγκεκριμμενη προσφορα) στα ιδια επιπεδα με τον ανταγωνισμο κ να εχει τοσα πολλα υπερ απο καπου θα εχουν κοψει χρηματα για να τα ριξουν σε ABS ιππους κτλ.κ οπως σωστα παρατηρει ο σωτος σκοπος καθε εταιρειας ειναι το κερδος,συνεπως δεν μπορω να φανταστω οτι η suzuki δεν ενδιαφερεται γιαυτο.

Σωστο σε βρισκω........ :thumbup:

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #19 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 03:01:37 πμ
   Κατ' αρχάς σκοπός δεν είναι να συγκρίνουμε δύο (ή παραπάνω) μοντέλα σε αυτό το νήμα. Μιλάμε για τον ανταγωνισμό. Τι υπάρχει, τι προσφέρει και πόσο κάνει.
  Και μάλιστα το νήμα ξεκίνησε από φανατικό τρανσαλπά, πράγμα που δείχνει την αξιοπιστία και αντικειμενικότητα που μας διακρίνει εδώ μεσα. Και στο θέμα ανταγωνισμός, η χόντα στην ελλάδα αλλού τυρβάζει.
  Και βέβαια σκοπός τον εταιρειών είναι να βγάζουν κέρδος, ποιος είπε το αντίθετο? Όμως η κατνάλωση φέρνει το κέρδος. Δεν πα να έχεις βγάλει το καλύτερο μηχανάκι? Πρέπει και να το πουλήσεις. Το να πανηγυρίζεις ότι έχεις το καλύτερο αλλά το έχεις στη βιτρίνα απούλητο δεν λέει τίποτα. Και εκτός από το πόσο καλό είναι ένα προϊόν, μεγάλο ρόλο παίζει και το μάρκετινγκ, ο τρόπος που το "πλασάρεις" στην αγορά.

Και μ' αυτά και μ' αυτά, με προσφορές από 'δω, με διορθωτικές κινήσεις από 'κει η τζουτζούκι, μπουμπούκι, κουτούκι ή όπως αλλιώς τη λένε, κρατάει την πρώτη θέση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών (μετά τα σκουτερ και παπιά).

Για το αν κυκλοφορεί το τάδε ή δείνα μοντέλο μετά από 15 χρόνια, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν ψωνίζω με γνώμονα να έχω το ίδιο όχημα μετά από 15 χρόνια, δεν ξέρω καν αν ζω αύριο. Στο χέρι του καθενός είνια να το έχει και 15 και 20 άμα θέλει. Εγώ προσωπικά δεν θέλω. Μετά από 15 χρόνια θα είναι αρχαίο και ίσως άχρηστο για τα τότε δεδομένα. Θα έχουν βγει ατομικά διαστημόπλοια.
  Απολαμβάνω το τώρα. Κάτσε να δούμε αν ζούμε ή αν μπορούμε να οδηγούμε καν μετά από 15 χρόνια! Έχω το στρομ 4 μήνες εκ των οποίων 3 μήνες ήταν κλεισμένο στην αποθήκη και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με το Bandit 1250.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

tranten

• Guest
Reply #20 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 03:06:29 πμ
Για το αν κυκλοφορεί το τάδε ή δείνα μοντέλο μετά από 15 χρόνια, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν ψωνίζω με γνώμονα να έχω το ίδιο όχημα μετά από 15 χρόνια, δεν ξέρω καν αν ζω αύριο. Στο χέρι του καθενός είνια να το έχει και 15 και 20 άμα θέλει.

δεν διαφωνω μιχαλη,το εγραψα ως παραδειγμα αξιοπιστιας.σε κανα 2 χρονακια θα εχουμε χειροπιστες αποδειξεις για τα σημερινα μοντελα. κ μην ξεχνας πως δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζουν καθε λιγο μοτο.

Offline TASOS

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Aν θα μπορουσα τον κοσμο να αλλαζα.....
Reply #21 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 03:14:08 πμ
    Έχω το στρομ 4 μήνες εκ των οποίων 3 μήνες ήταν κλεισμένο στην αποθήκη και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με το Bandit 1250.

Γιαννη (tserts) "ακους".......

Εχε το Μιχαλη απο "κοντα".........θα το πουλησει.....ετοιμασου..... ;D

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 03:32:55 πμ
Για το αν κυκλοφορεί το τάδε ή δείνα μοντέλο μετά από 15 χρόνια, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν ψωνίζω με γνώμονα να έχω το ίδιο όχημα μετά από 15 χρόνια, δεν ξέρω καν αν ζω αύριο. Στο χέρι του καθενός είνια να το έχει και 15 και 20 άμα θέλει.

δεν διαφωνω μιχαλη,το εγραψα ως παραδειγμα αξιοπιστιας.σε κανα 2 χρονακια θα εχουμε χειροπιστες αποδειξεις για τα σημερινα μοντελα. κ μην ξεχνας πως δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζουν καθε λιγο μοτο.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη άνεση. Το θέμα είναι να βρεις το "κολάϊ", τον τρόπο.  Και να το θες φυσικά. Είναι ευκολότερο να αλλάξεις ένα καινούριο ακόμη μοντέλο, συμπληρώνοντας τη μικρή διαφορά, παρά αν το αφήσεις καμιά 10αριά χρόνια.

tranten

• Guest
Reply #23 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 03:46:24 πμ
  Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Δεν χρειάζεται και πολύ μεγάλη άνεση. Το θέμα είναι να βρεις το "κολάϊ", τον τρόπο.  Και να το θες φυσικά. Είναι ευκολότερο να αλλάξεις ένα καινούριο ακόμη μοντέλο, συμπληρώνοντας τη μικρή διαφορά, παρά αν το αφήσεις καμιά 10αριά χρόνια.

εδω θα διαφωνησω μαζι σου χωρις αυτο να σημαινει πως η αποψη σου ειναι λαθος.ειναι καθαρα δικη μου αποψη με οποια περιθωρεια λαθους κ λεω οτι ειναι οικονομικο το θεμα.π.χ αγορασα πριν 11 μηνες την ΤΑ 650.ποσο θα πιασει αν θελω να την αλλαξω την στιγμη που εχει βγει το καινουργιο?ειπες πως σκεφτεσαι να παρεις το 1250,ποσο νομιζεις οτι θα σου παρουν το δικο σου τωρα που βγηκε αυτη η χαηλοτερη προσφορα?
σιγουρα θα χαναμε κανα 1000ρικο εσυ κ 1500-2000 εγω.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #24 on: Κυριακή 09 Μάρτιος 2008, 03:57:50 πμ
εδω θα διαφωνησω μαζι σου χωρις αυτο να σημαινει πως η αποψη σου ειναι λαθος.ειναι καθαρα δικη μου αποψη με οποια περιθωρεια λαθους κ λεω οτι ειναι οικονομικο το θεμα.π.χ αγορασα πριν 11 μηνες την ΤΑ 650.ποσο θα πιασει αν θελω να την αλλαξω την στιγμη που εχει βγει το καινουργιο?ειπες πως σκεφτεσαι να παρεις το 1250,ποσο νομιζεις οτι θα σου παρουν το δικο σου τωρα που βγηκε αυτη η χαηλοτερη προσφορα?
σιγουρα θα χαναμε κανα 1000ρικο εσυ κ 1500-2000 εγω.

Ε, ναι αλλά άλλη βαρύτητα έχει το μεταχειρισμένο και άλλη το καινούριο (όταν θες να το αλλάξεις εννοώ). Οσο πιο καινουριο είναι, τόσο λιγότερα θα χάσεις.
  Τώρα, μια και με ρωτάς συγκεκριμένα για το δικό μου, από όσο ξέρω στρομ 2-3 ετών σε καλή κατάσταση πιάνουν γύρω στα 5.500 €. Εμένα είναι 4 μηνών (με τους 3 από τους 4 μήνες σκεπασμένο στην αποθήκη, λόγω εξωτερικού). Κανένα 6άρι το υπολογιζω (σε ιδιώτη). Επίσημη τιμή καινούριου 7.195 €.
  Δεν ξέρω κιόλας, δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά. Δεν καίγομαι κιόλας, θα δούμε.