Χαχαχα!

Είσαστε καταπληκτικοί!
Είμαστε όμως Έλληνες σε όλα μας. Τελεία και παύλα. Αν δεν γκρινιάζουμε για κάτι, δεν μπορούμε. Κι αν δεν υπάρχει κάτι να γκρινιάξουμε θα ανακαλύψουμε ένα. Εδώ λέμε ότι μας δουλεύουν, ότι είναι ακριβά, μακάρι να ήτνα πιο φτηνά και άλλα τέτοια, και τώρα που βρέθηκε μια εταιρεία να πουλάει φτηνά μηχανάκια (και καλά ταυτόχρονα) ην κατηγορούμε.
Δεν μας βρίσκει κανείς άκρη. Το κάνουν έτσι μας βρωμάει, το κάνουν αλλιώς μας μυρίζει. Αντί να χαίρεστε που ίσως παρασύρει τον ανταγωνισμό σε μείωση τιμών την κατηγορείτε.
Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι πιο φτηνή σήμερα (ενδιαφέρον που νοιάζει εσάς). Έχω μια μοτοσυκλέτα που μ' αρέσει και την πήρα ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό. Επειδή ήταν φτηνή και καλή την ίδια στιγμή (σπάνιος συνδυασμός) ανεξάρτητα από το τι σήμα έχει. Αν ήταν μια άλλη μάρκα θα έπαιρνα την άλλη μάρκα.
Και έτσι φτηνή που είναι, το πολύ-πολύ να αλλάζω κάθε 2-3 χρόνια και να έχω πάντα καινούριο

Άσε που μπορεί να φτηνήσουν και άλλα μοντέλα και να έχω περισσότερες επιλογές.
Για την εγγύηση που ρωτάει κάποιος. Ο όρος αποκλειστική αντιπροσωπεία δεν υπάρχει εδώ και 6-7 χρόνια με νόμο. Όποιος θέλει μπορεί να εμπορευτεί αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες οποιασδήποτε μάρκας, ακόμα και σούπερ μάρκετ (αρκεί να πληρούν κάποιες μίνιμουμ προϋποθέσεις). Τώρα το ότι υπάρχει ένας κεντρικός εισαγωγέας για κάθε μάρκα, αυτό το κάνουν οι εταιρείες για πρακτικούς καθαρά λόγους.
Ομοίως δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η εγγύσηση (οποιασδήποτε μάρκας) είναι πανευρωπαϊκή, ισχύει παντού. Απ' όπου θες το παίρνεις, και όπου θες το πας για επισκευή, ακόμη και σε άλλη χώρα. Το παίρνω από εδώ και το πάω για σέρβις στη Γαλλία, στη Λιθουανία που είναι και φτηνά, και η εγγύηση ισχύει κανονικά αρκεί: 1ον) ο μηχανικός να είναι νόμιμος και διπλωματούχος και 2ον) τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται να είναι εγκεκριμένα.
Τώρα βέβαια, το ότι θα σου πρήξουν τα @ρχίδι@ μέχρι να βρεις άκρη αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.