Σε αντίθεση με την πέτρινη στάση της χόντα (ελλάδας) που φαίνεται να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο. Βάζουμε εκεί μια τιμή (και μάλιστα ακριβότερη από άλλες ευρωπαϊκές χώρες) και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα από 'κει και πέρα. Έννοιες όπως ανταγωνισμός, μάρκετινγκ, έρευνα αγοράς προφανώς είναι αδιάφορες, για να μην πω άγνωστες.
Αυτό σωστό.
τελευταιο στις επιδοσεις
αρα δεν ειναι τυχαιο που καποιοι απο εδω ''φωναζουμε'' οτι ειναι μια πατατα στην κυριολεξια, σταχτη στα ματια τιποτα ουσιαστικο.
Δηλ τι έπρεπε να κάνει ?
Αν έτρεχε πιό πολύ απ τ΄άλλα θα ήταν καλύτερο?
Με πόσα δηλ.να πήγαινε ?
Και γιατί τελευταίο ,όπως είδα του δίνανε καλύτερες ρεπρίζ στα χαμηλά εκεί που το δουλεύουμε οι περισσότεροι.
Στο drugster μάλλον θα μένει πίσω πάντως.
Πολύ τσατισμένο σε βρίσκω Λευτέρη.
εαν εχουν σκοπο να στραφουν σε συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο και να ξεγελασουν τον μοτοσυκλετιστη με το παπακι οπου η επομενη αγορα θα ειναι ΤΑ τοτε δυστυχως το εχασαν το παιχνιδι.
Εδώ κάνεις μέγα λάθος .

Άλλα λεν οι πωλήσεις
θελω να μου πει καποιος αν εχει δει μοντελο αυτης της εταιρειας να κυκλοφορει μετα απο 15 περιπου χρονια.το λεω αυτο διοτι ΤΑ υπαρχουν πολλα του 89'-90' κοκ τα οποια ταξιδευουν ακομα με υποδειγματικη αξιοπιστια.
Και να συμπληρώσω κάτι.
Τα ΤΑ τα άφηναν χωρίς λάδι ,τα κοπάναγαν ,έκαναν εξωτικές πατέντες και όταν τους την ξανάδινε τα ξανασυμάζευαν και κείνα πήγαιναν.
Τα καινούρια ('ολες οι μάρκες ως τριά χρόνια) τα χουν τρελλάνει στο πλύσιμο.
Σε κανα δυό χρονια θα δείξει πιό βαστάει.
Για το αν κυκλοφορεί το τάδε ή δείνα μοντέλο μετά από 15 χρόνια, εμένα προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Και μένα.

Είναι όμως ενδεικτικό της ποιότητας κατασκευής ,2001 η δικιά μου και είναι σαν νεόνυφη.

Κάτσε να δούμε αν ζούμε ή αν μπορούμε να οδηγούμε καν μετά από 15 χρόνια! Έχω το στρομ 4 μήνες εκ των οποίων 3 μήνες ήταν κλεισμένο στην αποθήκη και ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με το Bandit 1250.
Ποτέ δεν το καψουρεύτηκες ,είναι φανερό .(Μην το αρνηθείς ,εδώ το Guzzi το κρατάς ακόμη και δε πιστεύω ότι το πουλάς..)
Κακή επιλογή γιά πρωην κάτοχο Τ.Α.
Ούτε το νέο Τ.Α. είναι ,όποιος είχε Τ.Α. πρέπει να πάει γιά παραπάνω ,αλλιώς ας κάτσει στ αυγά του.
Τέλος προσέξτε με τα όνειρα.
Έτσι αρχίζει….

Μετά έρχεται το ποτό...

Και ....