Hellas Transalp Forum

BMW F800GS

junior CAESAR · 143658

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #150 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 00:34:29 πμ

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #151 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 01:17:05 πμ
Διαβάζεις για το F800GS και βλέπεις καινούρια πράγματα και τεχνολογίες επάνω του!
85 ίπποι, 178 κιλά, 300άρια δισκόφρενα, 45άρια καλάμια, 21'' τροχός, 6 ταχύτητες κλπ. Σαν να αφουγκράζεται (και να σέβεται) η εταιρία τους αναβάτες και πελάτες.

Και από την άλλη διαβάζεις και για το νέο ΤΑ και απορείς! Τόσα χρόνια που έκανε η Χόντα να το βγάλει, τόσα λίγα κατάφερε μόνο να υλοποιήσει? Ή στηρίζεται στις δάφνες του πάλαι ποτέ λαμπρού ονόματος "Τρανσαλπ" και μόνο? Αν το έβγαζε με άλλο όνομα (πχ. Ακαπούλκο) θα πούλαγε?

Βέβαια το ΤΑ είναι σίγουρα πιο φτηνό και άρα απευθύνεται σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό!
Πάλι όμως με διαφορετικά "χρωματάκια" και "καθρεπτάκια" θα τη βγάλουμε? Ουσία τίποτα?
Πάλι εκεί στην περιοχή των 50 ίππων θα παίζουμε? Διαβλέπω πολύ πονηριά εκ μέρους της μαμάς! Ότι ξέμεινε στην αποθήκη μας, άντε και να το βάλουμε πάνω στο νέο ΤΑ? Αλλά και €8600 για ξαναζεσταμένο φαγητό?
Άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έβαλαν επάνω τον 750άρι κινητήρα από το ΑΤ, γιατί αλλιώς το ΤΑ θα έπαιζε στην ίδια κατηγορία με το F800GS και η οποιαδήποτε σύγκριση θα απέβαινε... μοιραία!

Γιατί να πάρω το νέο ΤΑ? Γιατί να αλλάξω αυτό που έχω (και είμαι και ευχαριστημένος και κάνω τις δουλειές μου και μετακινούμαι μια χαρά και πάω και παντού)? Εμένα το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι με 2 άτομα και φορτωμένο θα ήθελα να πήγαινε όπως πάει όταν είμαι μόνος μου (με 1 άτομο). Αυτό και μόνο και τίποτα παραπάνω! Το νέο ΤΑ θα μου λύσει άραγε αυτό το πρόβλημα?

Μήπως το νέο ΤΑ λέγεται F800GS ?
Αν είναι, να το πάρουμε και να ...κολήσουμε αυτοκόλητα Τρανσαλπ επάνω του!
Αφού στο κάτω-κάτω έτσι θέλαμε/περιμέναμε όλοι (τόσα χρόνια) να έβγαινε το νέο ΤΑ!

ΥΓ: Μονόλογο κάνω !!!
« Last Edit: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 02:44:46 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #152 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 05:56:45 πμ
Διαβλέπω πολύ πονηριά εκ μέρους της μαμάς!

Χρήστο η μαμά δεν είναι πιά ....τόσο μαμά! Προσωπική μου άποψη είναι ότι όταν αναφερόμαστε στη "μαμά HONDA" το μυαλό μας πάει σε "made in JAPAN". Και μέχρι πέρσi που ο κινητήρας (έστω) κατασκευαζόταν εκεί είχαμε να λέμε περί αξιοπιστίας κλπ Τώρα πλέον που ο κινητήρας θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ισπανία, θα δούμε πόσο αξιόπιστία μπορεί να έχει.

Λοιπόν, η Γιαπωνέζα μαμά μεταμορφώθηκε σε Σπανιόλα και μεις χάσαμε την ταυτότητά μας.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #153 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 05:59:17 πμ
Πάντως Γιάννη ψήνεσαι . . . !

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #154 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 06:08:23 πμ
Πάντως Γιάννη ψήνεσαι . . . !

Ψήνομαι, ψήνομαι.....!

Ωχ, συγνώμη λάθος Γιάννης απάντησε. ;D

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #155 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 06:12:04 πμ
Ψήνομαι, ψήνομαι.....!

Ωχ, συγνώμη λάθος Γιάννης απάντησε. ;D

ΧΑ ΧΑ ΧΑ  . . . .  ;D ;D ;D  "Γλώσσα λανθάνουσα τ΄αληθη λέγει"   ;) ;) ;)

Μου φαίνεται ότι "πάμε γι΄άλλα" αρκετοί;

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #156 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 06:32:29 πμ
Μέμο μου, δύο φορές ('95 & 99) επέλεξα Τρανσαλπ. Δεν το μετάνοιωσα αλλά νομίζω είναι αρκετές.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #157 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 06:46:00 πμ
Μέμο μου, δύο φορές ('95 & 99) επέλεξα Τρανσαλπ. Δεν το μετάνοιωσα αλλά νομίζω είναι αρκετές.

Και εγώ Γιάννη παρόλο που έχω πάρει μία μόνο φορά ΤΑ νομίζω ότι ήταν Ο.Κ.

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #158 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 07:46:46 πμ
Και εγώ θα καταθέσω την ταπεινή γνώμη μου..

Το 800άρι της μαμάς BMW (και αυτή μάνα είναι σε κάποιους ρε παιδιά!) είναι το μηχανάκι που έχει όλα αυτά που συζητάμε και είναι κουκλί! Αν κοίταζα να τα σκάσω για νέα μηχανή, άνετα έδινα τα παραπάνω λεφτά για να κυκλοφορώ με αυτήν τη μηχανή.. Πιστεύω ότι το 2κύλινδρο F650 (800cc) θα πουλήσει παραπάνω αφού είναι πιο "πόλης" αλλά εγώ στην επόμενη αλλαγή θα το έχω στα υπόψιν (σε 1,5 - 2 χρόνια αν πάνε όλα όπως υπολογίζω)..

Τα τραγικά κόστη των σέρβις και ανταλλακτικών να μην ήταν...
« Last Edit: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 08:03:58 πμ by tserts »

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #159 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 08:02:56 πμ
Ξανακοίταζα τις φωτό... 

Χέστηκα για τα κόστη..

"Κοίτα τι έχω!!" ...θα έλεγα..

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #160 on: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 17:03:47 μμ
υπομονή να το δούμε και αυτό απο κοντά για να κρίνουμε πιο σωστά. Να δουμε και την τιμη του φυσικά...

καλημέρα σας

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #161 on: Δευτέρα 17 Δεκέμβριος 2007, 00:20:52 πμ
  Εγώ πάντως χαίρομαι που βλέπω επιτέλους, τη θέση του αρχικού ενθουσιασμού να παίρνει η αντικειμενικότητα. Και αναφέρομαι στο νέο ΤΑ.
« Last Edit: Δευτέρα 17 Δεκέμβριος 2007, 03:26:44 πμ by M. I. Pagalos »

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #162 on: Δευτέρα 17 Δεκέμβριος 2007, 02:37:02 πμ
Ξανακοίταζα τις φωτό... 

Χέστηκα για τα κόστη..

"Κοίτα τι έχω!!" ...θα έλεγα..

Παρ'όλο που τα γούστα είναι υποκειμενικά - περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κλπ. - μου κάνει εντύπωση που κάποιοι βρίσκουν αυτό το μηχανάκι "πολύ ωραίο". Εγώ θα έλεγα ότι είναι αποδεκτό για BMW η οποία έχει έφεση σε μηχανάκια που δεν βλέπονται, με εξαίρεση φυσικά το Κ1200S μονόχρωμο. Το F800GS δείχνει άσχημο απο μπροστά λόγω του απαίσιου προβολέα, το μπροστινό φτερό ψηλό φτερό είναι άσχημο, η εξάτμιση πολύ μεγάλη σε σχέση με το πλαίσιο (και εκτεθειμένη) , αυτο το κιτρινόμαυρο χρώμα είναι καρακιτσάτο (παρ'ότι ΑΕΚτζής) και οι μαύρες ζάντες είναι κάτι που απεχθάνομαι.  Το μηχανάκι δεν έχει καμιά σχέση για μένα με το ΤΑ650 που είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ούτε με το ΑΤ750, ιδίως τα 97-99 μοντέλα με τις φλόγες, αυτά τα δύο μηχανάκια είναι για τα μάτια μου είναι ότι ομορφότερο έχει υπάρξει σε on-off.

Το ότι είναι το πρώτο BMW που λιγουρεύομαι έχει να κάνει με τις προδιαγραφές: 178 κιλά ξερό, 85 άλογα στο στρόφαλο, διαδρομές αναρτήσεων πάνω από 20εκ. μπρός-πίσω χωρίς τελελέβερ-παραλέβερ και άλλες BMWοαηδίες, 45άρια upside-down καλάμια, διπλούς δίσκους 300χλ και φυσικά 21άρη μπροστινό τροχό και ακτίνες. Και επίσης όχι boxer κινητήρα, ούτε άξονα. Να είχε και καλύτερα φώτα (υποψιάζομαι ότι είναι σαν τα άλλα GS, άρα μέτρια) και όχι αυτούς τους ηλίθιους διακόπτες... Αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι το πιο non-BMW BMW  :)

Ας το δούμε από κοντά και αφήσουμε μερικούς ανυπόμονους να "τεστάρουν τα ηλεκτρικά του" για κανένα χρόνο και βλέπουμε - αισιοδοξώντας φυσικά ότι ο κινητήρας θα είναι ok  ;)

" the PouroDuro spirit "

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #163 on: Δευτέρα 17 Δεκέμβριος 2007, 03:29:34 πμ
Έλα ρε Γιώργο, μια χαρά κολοκυθόπιτα είναι! :goofy:

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #164 on: Τετάρτη 19 Δεκέμβριος 2007, 21:12:23 μμ
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ  ;)

Αν και μου αρεσε το ΤΑ το 2001 που εψαχνα για νεα ΜΟΤΟ, η BMW 7 χρονια μετα βρισκεται μπροστα της, ευτυχως το νεο ΤΑ με το injection θα την προσπερασει τεχνολογικα. Η διαφορα στο βενζινάδικο φαινεται αρκετα (ρωτηστε τον συνοδηπορο μου με το ΤΑ). Οσο για τα servise αν καποιος παει σε εξουσιοδοτιμενο HONDA (αν παει) θα νιωσει την πικρα του συνεργειου. Αν τα μαστορεματα γινονται σε Γιαννάκιδες ή Κωστάκιδες σαφως ειναι φθηνα. Δυστυχως για μας τους ευρωπαιους δεν υπάρχουν τοσα after-market αξεσουαρ οποτε τα πληρώνουμε.
Τωρα για το 800 σε αναμονη. Η τιμη ειναι το κλειδι...

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #165 on: Πέμπτη 20 Δεκέμβριος 2007, 07:23:15 πμ
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ  ;)

Αν και μου αρεσε το ΤΑ το 2001 που εψαχνα για νεα ΜΟΤΟ, η BMW 7 χρονια μετα βρισκεται μπροστα της, ευτυχως το νεο ΤΑ με το injection θα την προσπερασει τεχνολογικα. Η διαφορα στο βενζινάδικο φαινεται αρκετα (ρωτηστε τον συνοδηπορο μου με το ΤΑ). Οσο για τα servise αν καποιος παει σε εξουσιοδοτιμενο HONDA (αν παει) θα νιωσει την πικρα του συνεργειου. Αν τα μαστορεματα γινονται σε Γιαννάκιδες ή Κωστάκιδες σαφως ειναι φθηνα. Δυστυχως για μας τους ευρωπαιους δεν υπάρχουν τοσα after-market αξεσουαρ οποτε τα πληρώνουμε.
Τωρα για το 800 σε αναμονη. Η τιμη ειναι το κλειδι...

BMW rules  :ok: :rocknroll:

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #166 on: Σάββατο 22 Δεκέμβριος 2007, 01:50:53 πμ

" the PouroDuro spirit "

Offline frogy

• νέος οδηγός
  • **
Reply #167 on: Σάββατο 22 Δεκέμβριος 2007, 19:09:31 μμ

Offline sanguini

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #168 on: Δευτέρα 24 Δεκέμβριος 2007, 08:46:23 πμ
Μ' αρέσει και μένα αρκετά η BMW, τόσο το 1200 GS, όσο και το καινουριο 800 που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες.  Αυτό που με ροβληματίζει όμως για την BMW είναι οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, οι οποίες είναι καινοτόμες και δεν χρησιμοποιούνται από άλλες εταιρείες.  Για παραδείγμα το σύστημα μετάδοσης ή οι αναρτήσεις.  Μου προξενεί επίσης εντύπωση ότι σαν εταιρεία δεν συμμετέχει με μοτοσυκλέτα σε κανένα είδους αγώνες (από MotoGP μέχρι Enduro).  Και επειδή πιστεύω ότι μέσω των αγώνων προσφέρεται στους μηχανικούς και σχεδιαστές μιας εταιρείας τεράστια ευκαιρία να δοκιμάσουν και να εξελίξουν μια μοτοσυκλέτα ή τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν στις μοτοσυκλέτες που παράγουν, έχω κάποιους ενδοιασμούς για τις BMW.  Δεν ξέρω.  Σαν εμφάνιση, σαν παρουσίες και σαν γενικό σύνολο μου αρέσουν πάρα πολύ και αν σκεφτώ να αλλάξω το ΤΑ για κάτι μεγαλύτερο σίγουρα θα κοίταγα το 1200GS.  Αλλά λόγω αυτών που αναφέρω παραπάνω δεν ξέρω τι γίνεται από πιστότητα τόσο για τον κινητήρα όσο για τα διάφορα ηλεκτρονικά και μη μπιχλιμπίδια και περιφερειακά που αποτελούν τον εξοπλισμό μιας τέτοιας μηχανής.
sorry έχεις οδηγήσει κάποιο bmw με όλα αυτά τα καινοτόμα πράγματα που όντως έχει για να έχεις ίδια γνώμη?το καινοτόμο δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αξιόπιστο,και μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ το ότι πληρώνουμε παίρνουμε

οι ευθείες υπάρχουν για να ενώνουν τις στροφές!!!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #169 on: Σάββατο 29 Δεκέμβριος 2007, 09:53:18 πμ
Προσέξατε ότι το νέο BMW F650 GS δεν θα έχει καινούριο δικύλινδρο κινητήρα 650cc, αλλά θα φοράει τον ίδιο κινητήρα με το BMW F800 GS???
Δηλ. θα έχει κινητήρα 800cc (αν και το μοντέλο θα λέγεται 650) αλλά με διαφορετικό χρονισμό, εκκεντροφόρους και ηλεκτρονική, ώστε η ισχύς του να είναι περιορισμένη στους 71 ίππους (αντί 85)? Οπότε από ροπές θα είναι πολύ καλό (σαν 800άρι)! Και από τελική 189 km/h. Δηλ. μια οικονομική version του 800! Και τα δύο όμως θα έχουν CAN bus.

Πατέντα πάντως και αυτή ε?
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
« Last Edit: Σάββατο 29 Δεκέμβριος 2007, 11:03:33 πμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #170 on: Σάββατο 29 Δεκέμβριος 2007, 16:23:01 μμ
ειναι large οι Γερμανοι!
Οπως και οι τιμες τους...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #171 on: Δευτέρα 31 Δεκέμβριος 2007, 15:45:53 μμ
Προσέξατε ότι το νέο BMW F650 GS δεν θα έχει καινούριο δικύλινδρο κινητήρα 650cc, αλλά θα φοράει τον ίδιο κινητήρα με το BMW F800 GS???

Σωστο! Και φυσικα αυτο γινεται διοτι στη Γερμανια η φορλογια γινεται με βαση την ιπποδυναμη και οχι τον κυβισμό όπως στη χωρα μας.
Τωρα, πως ενας με 650 θα πληρωνει σημα της παραπανω κατηγορίας....

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline Yianni

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #172 on: Τετάρτη 09 Ιανουάριος 2008, 07:25:55 πμ
Πολλά καλά ακούγονται γιά το εν λόγω μοντέλο. Και γω είμαι από τους πρώτους που το στήριξαν εδώ μέσα (μαζί με τον Μέμο  ;D). Να πω λοιπόν και ένα σοβαρό (κατά την γνώμη μου πάντα , έ ?) μειονέκτημα του. Το ρεζερβουάρ! Η τάπα βρίσκεται πίσω δεξιά - όπως και στο 650GS - και αυτό αποτελεί πιστεύω πρόβλημα τόσο γιά τον αναβάτη όσο και γιά τον συνοδηγό. Φανταστείτε να είστε φορτωμένος με βαλίτσες κλπ και να πρέπει να κατέβειτε (οδηγός και συνοδηγός) από την μηχανή γιά να βάλετε καύσιμα. Λες και είναι παπί.

Η BMW το τεπόζιτο κάτω από την σέλα το έβαλε γιά οικονομία χώρου και καλύτερη κατανομή του βάρους, αλλά γιά μένα που έχω συνηθίσει στο εύκολο γέμισμα, αυτό αποτελεί πρόβλημα.

Ετσι γιά να λέμε και τα στραβά.  ;D     

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #173 on: Τετάρτη 09 Ιανουάριος 2008, 17:27:43 μμ
Αν το δεις έτσι , μπορείς να πεις οτι δεν χρειάζεται να βγάζεις το tankbag κάθε φορά που γεμίζεις...
ουδέτερη για εμένα η θέση της τάπας... αλλά θετικό το χαμηλό κέντρο βάρους.
(αν και θα βαραίνει αρκετά πίσω όπως το GS650)

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #174 on: Πέμπτη 10 Ιανουάριος 2008, 15:58:09 μμ
Θα αγιασω τα γενια μου φυσικα.
Υποτιθεται οτι το ντεποζιτο μπαινει στο μεσο της μοτοσυκλετας και χαμηλοτερα για καλυτερο κεντρο βαρους. Λεμε τωρα.
Η ιστορια εχει δειξει οτι οι Γερμανοι τολμουν και οι Ιαπωνες ακολουθουν.
π.χ. Injection, ABS, συστηματα αναρτησεων τυπου ... (δεν το θυμαμαι σε ενα τουρισταδικο της YAMAHA που δεν πουλησε ποτε) και τα οποια εδραιωθηκαν σε ολες τις ΜΟΤΟ με το περασμα του χρονου.
Οσο για τις τιμες στην κατηγορια τους ειναι το ιδιο, και με τεχνολιγικες καινοτομιες, οσο για τα service οι Ιαπωνικες δεν εχουν τεχνικη υποστηριξη (το λεω επειδη δν εχω ακουσει ΠΟΤΕ κανεναν να λεει οτι παει για συντηριση στην αντιπρωσωπεια αλλα σε "φιλαρακια"), οι δε τιμες νομιζω οτι δεν διαφερουν και πολυ.

Κουραγιο ο Marco Polo θα φτασει στην Ασια, ειναι και οι πολεμοι στο Ιραν και Αφγανισταν. ;)