Διαβάζεις για το F800GS και βλέπεις καινούρια πράγματα και τεχνολογίες επάνω του!
85 ίπποι, 178 κιλά, 300άρια δισκόφρενα, 45άρια καλάμια, 21'' τροχός, 6 ταχύτητες κλπ. Σαν να αφουγκράζεται (και να σέβεται) η εταιρία τους αναβάτες και πελάτες.
Και από την άλλη διαβάζεις και για το νέο ΤΑ και απορείς! Τόσα χρόνια που έκανε η Χόντα να το βγάλει, τόσα λίγα κατάφερε μόνο να υλοποιήσει? Ή στηρίζεται στις δάφνες του πάλαι ποτέ λαμπρού ονόματος "Τρανσαλπ" και μόνο? Αν το έβγαζε με άλλο όνομα (πχ. Ακαπούλκο) θα πούλαγε?
Βέβαια το ΤΑ είναι σίγουρα πιο φτηνό και άρα απευθύνεται σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό!
Πάλι όμως με διαφορετικά "χρωματάκια" και "καθρεπτάκια" θα τη βγάλουμε? Ουσία τίποτα?
Πάλι εκεί στην περιοχή των 50 ίππων θα παίζουμε? Διαβλέπω πολύ πονηριά εκ μέρους της μαμάς! Ότι ξέμεινε στην αποθήκη μας, άντε και να το βάλουμε πάνω στο νέο ΤΑ? Αλλά και €8600 για ξαναζεσταμένο φαγητό?
Άσε που αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έβαλαν επάνω τον 750άρι κινητήρα από το ΑΤ, γιατί αλλιώς το ΤΑ θα έπαιζε στην ίδια κατηγορία με το F800GS και η οποιαδήποτε σύγκριση θα απέβαινε... μοιραία!
Γιατί να πάρω το νέο ΤΑ? Γιατί να αλλάξω αυτό που έχω (και είμαι και ευχαριστημένος και κάνω τις δουλειές μου και μετακινούμαι μια χαρά και πάω και παντού)? Εμένα το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι με 2 άτομα και φορτωμένο θα ήθελα να πήγαινε όπως πάει όταν είμαι μόνος μου (με 1 άτομο). Αυτό και μόνο και τίποτα παραπάνω! Το νέο ΤΑ θα μου λύσει άραγε αυτό το πρόβλημα?
Μήπως το νέο ΤΑ λέγεται F800GS ?
Αν είναι, να το πάρουμε και να ...κολήσουμε αυτοκόλητα Τρανσαλπ επάνω του!
Αφού στο κάτω-κάτω έτσι θέλαμε/περιμέναμε όλοι (τόσα χρόνια) να έβγαινε το νέο ΤΑ!
ΥΓ: Μονόλογο κάνω !!!
« Last Edit: Κυριακή 16 Δεκέμβριος 2007, 02:44:46 πμ by Chris_de_Ze »
Ιδρυτικό μέλος HTC. XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.