Hellas Transalp Forum

BMW F800GS

junior CAESAR · 143579

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #250 on: Παρασκευή 27 Νοέμβριος 2009, 07:30:03 πμ

Απλά πιστεύω το ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ χρώμα στο 800........

Το είδα από κοντά και το ερωτεύτηκα αμέσως....
« Last Edit: Παρασκευή 27 Νοέμβριος 2009, 07:33:37 πμ by Leon »

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #251 on: Παρασκευή 27 Νοέμβριος 2009, 08:32:43 πμ
Πραγματικά πάρα πολύ όμορφη μηχανή, μακάρι να την είχα...

Στις ποιο πολλές μηχανές πάει πάρα πολύ η νέα τάση χρώματος , το λευκό δλδ...

Το χρώμα όμως που δεν θα βαρεθείς ποτέ και πάντα θα είναι κλασσικό είναι ενα και αυτό ειναι το ΜΑΥΡΟ !!

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #252 on: Παρασκευή 27 Νοέμβριος 2009, 08:46:50 πμ
Την είδα από κοντά και πραγματικά την ερωτεύτηκα, το Σάββατο έχω κλείσει για test drive ….και θα σας πω εντυπώσεις…

Στο συγκεκριμένο το Λευκό από κοντά της δίνει άλλο χαρακτήρα….   

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"

Offline junior CAESAR

• Rossi και πάνω !
  • ...¨Οποιος έχει μυαλό το προστατεύει!!
Reply #253 on: Τρίτη 08 Δεκέμβριος 2009, 07:24:05 πμ
 :2bowing: :2bowing: :2bowing: :2bowing: F800GS

Salonica Iron Club

ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙ
Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #254 on: Παρασκευή 18 Δεκέμβριος 2009, 05:38:51 πμ
Εντυπώσεις απ το Test Drive:

Μια μηχανή με αρκετή ροπή και δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών….;)

Πολύ καλή αίσθηση της μηχανής αλλά είχα την εντύπωση πως ήμουν εκτεθειμένος…. :-\

Έχω συνηθίσει μάλλον την καλή μου, που είσαι μέσα στην μηχανή.....

Πολύ ελαφριά, και μέσα στην κίνηση μου φαινόταν παιχνιδάκι….. ;)
1,84 το ύψος μου ίσως γι αυτό…..

Μου την έσπασε που σε κάτι νερά τα φόρτωσα όλα στην πλάτη μου και στα μπατζάκια μου….. >:(

Αυτή η μηχανή θα την τοποθετούσα περισσότερο σε Off παρά σε On..... ;)

Απλά σκεφτόμουν πως σε μεγάλο ταξίδι θα ήταν κουραστική …… :-\
Ίσως και να έχω άδικο…..
Δεν το δοκίμασα αυτό αλλά οκ…

Το τελευταίο που θα έλεγα, ίσως να ήταν οι περιορισμένοι χώροι, αν υπολογίσεις συνεπιβάτη και βαλίτσες……   :-\

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #255 on: Παρασκευή 18 Δεκέμβριος 2009, 17:51:50 μμ
Εντυπώσεις απ το Test Drive:

Μια μηχανή με αρκετή ροπή και δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών….;)

Πολύ καλή αίσθηση της μηχανής αλλά είχα την εντύπωση πως ήμουν εκτεθειμένος…. :-\

Έχω συνηθίσει μάλλον την καλή μου, που είσαι μέσα στην μηχανή.....

Πολύ ελαφριά, και μέσα στην κίνηση μου φαινόταν παιχνιδάκι….. ;)
1,84 το ύψος μου ίσως γι αυτό…..

Μου την έσπασε που σε κάτι νερά τα φόρτωσα όλα στην πλάτη μου και στα μπατζάκια μου….. >:(

Αυτή η μηχανή θα την τοποθετούσα περισσότερο σε Off παρά σε On..... ;)

Απλά σκεφτόμουν πως σε μεγάλο ταξίδι θα ήταν κουραστική …… :-\
Ίσως και να έχω άδικο…..
Δεν το δοκίμασα αυτό αλλά οκ…

Το τελευταίο που θα έλεγα, ίσως να ήταν οι περιορισμένοι χώροι, αν υπολογίσεις συνεπιβάτη και βαλίτσες……   :-\

Αυτες ακριβως ητανε και οι δικες μου εντυπωσεις οταν ειχα οδηγησει το μηχανακι, δεν εχει τον ταξιδιωτικο / εξερευνητικο χαρακτηρα του ΤΑ. Μαλιστα αυτο ακριβως ειχα γραψει στο νημα http://www.transalpforum.gr/index.php?topic=7033.msg116534#msg116534 σχετικα με τη συγκριση με το ΤΑ.

" the PouroDuro spirit "

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #256 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 16:12:02 μμ
Χειμώνας!!!!!!!!
Σχετικό με τη μηχανή αλλά και με το αυριανό ταξίδι που θα κάνουν  μερικοί......... ;D ;D ;D

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #257 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 16:31:36 μμ
Χειμώνας!!!!!!!!
Σχετικό με τη μηχανή αλλά και με το αυριανό ταξίδι που θα κάνουν  μερικοί......... ;D ;D ;D

Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις το 4Χ4 και κάνεις τα τρελά σου…..δεν είναι για μηχανή το χιόνι.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #258 on: Παρασκευή 22 Ιανουάριος 2010, 16:40:42 μμ
Και τι πάει να πει αυτό; Ο άνθρωπος που το έκανε πέρασε όμορφα ή άσχημα; Αν αυτός πέρασε καλά εσύ γιατί είσαι αντίθετος; Σε μερικά σου ποστ ρε Γιάννη μου δίνεις την ενύπωση, ότι όταν δεν παει κάτι με τις δικές μας αντιλήψεις πρέπει να το μειώνουμε και κατά επέκταση να το αφορίζουμε. Χαλάρωσε και δέξου και τη μούρλα του άλλου, ειδκά από τη στιγμή που εσένα δεν σε επηρεάζει ...

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #259 on: Τετάρτη 26 Μάιος 2010, 21:38:35 μμ
 :eyrcrazzy: :eyrcrazzy: :eyrcrazzy: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Mου βγήκαν τα μάτια με τα πράγματα που κάνει!!!!

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #260 on: Τετάρτη 26 Μάιος 2010, 21:41:19 μμ
Mου βγήκαν τα μάτια

... και που πήγαν...?!  :2search:

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #261 on: Τετάρτη 26 Μάιος 2010, 23:04:23 μμ
:eyrcrazzy: :eyrcrazzy: :eyrcrazzy: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Mου βγήκαν τα μάτια με τα πράγματα που κάνει!!!!

Χεχεχε…με έχεις δει εμένα να κάνω τέτοια?  :P

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Αιγαιοπλόος

• Οδηγάρα
Reply #262 on: Τετάρτη 26 Μάιος 2010, 23:23:56 μμ
Ωραίο μηχανάκι, αναμφίβολα.
Εχω μια ένσταση στο θέμα της άνεσης, καθώς η σέλα του είναι κάπως άβολη. Και δεν το λέω μεταφέροντας φήμες αλλά έχοντας οδηγήσει το αδελφό F650GS twin (το οποίο έχει ακριβώς τον ίδιο κινητήρα και φυσικά την ίδια σέλα). Η άποψή μου αναλυτικά, εδώ: http://www.mybike.gr/topic/24009-test-ride-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%bb%cf%8c%ce%bf/page__view__findpost__p__487655

Οπως και νά 'χει πάντως, είναι ένα αξιόλογο μηχανάκι και το μόνο που μένει είναι να αποδειχτεί και η αξιοπιστία του.

Μια αστραπή είν' η ζωή και στ' άναμμα που κάνει, ό,τι προλάβει ο άνθρωπος, τα υπόλοιπα τα χάνει.

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #263 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 02:27:07 πμ

... και που πήγαν...?!  :2search:

8) 8) 8) AOMΜATOΣ!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #264 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 10:00:36 πμ
Ωραίο μηχανάκι, αναμφίβολα.
Εχω μια ένσταση στο θέμα της άνεσης, καθώς η σέλα του είναι κάπως άβολη. Και δεν το λέω μεταφέροντας φήμες αλλά έχοντας οδηγήσει το αδελφό F650GS twin (το οποίο έχει ακριβώς τον ίδιο κινητήρα και φυσικά την ίδια σέλα). Η άποψή μου αναλυτικά, εδώ: http://www.mybike.gr/topic/24009-test-ride-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%bb%cf%8c%ce%bf/page__view__findpost__p__487655

Οπως και νά 'χει πάντως, είναι ένα αξιόλογο μηχανάκι και το μόνο που μένει είναι να αποδειχτεί και η αξιοπιστία του.

Εχω κάτσει πάνω στο f800 και η σέλα πράγματι μου φάνηκε άβολη για ταξιδάκι ! Απο την άλλη εχω την εντυπωση οτι το μικρό του αδερφάκι (f650) δεν έχει την ιδια σέλα..

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #265 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 18:39:24 μμ
Εχω κάτσει πάνω στο f800 και η σέλα πράγματι μου φάνηκε άβολη για ταξιδάκι ! Απο την άλλη εχω την εντυπωση οτι το μικρό του αδερφάκι (f650) δεν έχει την ιδια σέλα..

Σε διαβεβαιώ ότι είναι ακριβώς η ίδια  ;)

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #266 on: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 18:47:45 μμ
Εχετε απόλυτο δίκιο, εκατσα και τις παρατήρησα  ;D

« Last Edit: Πέμπτη 27 Μάιος 2010, 18:50:51 μμ by Venumis (Mike) »

Offline tthodor

• Απλός οδηγός
Reply #267 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 10:26:00 πμ
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.... Αυτή την μηχανή την χαλβάδιαζα... πριν ακόμη βγει. Θυμάμαι μόλις είχε βγει το f800st και είχαν αρχίσει οι φήμες για ένα GS με ίδιο κινητήρα.... Από τότε. Μέχρι που είδα σε βιτρίνα το επετειακό μοντέλο.... και ερωτεύτηκα :)

Ολο και όλο την έχω 2-3 μέρες στα χέρια μου. Αν υπάρξει ενδιαφέρον θα επανέλθω μετά το στρώσιμο με περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαδρομές μέχρι τώρα.
Αθήνα - Β. Ευβοια (Πευκί) : Βαρετά χιλίομετρα με στην εθνική, αλλά από Χαλκίδα και μετά... μαγεία
Αθήνα - Παραλία Βαρνάβα: Ενδιαφέροντα στροφιλίκια σε άσφαλτο με συντελεστή τριβής που τείνει στο μηδέν  :)
Αθήνα Πέριξ - Καρέα - Imitos Ring - Αττική Οδό.

Έχουμε και λέμε:

ΣΤΗΣΙΜΟ: Έχω ένα φίλο με Vstrom που ενώ είναι κουλάδι (όχι ότι εγώ είμαι Rossi, αλλά αυτός παραείναι κουλάδι) και σε ανοικτές ειδικά καμπες προσπαθούσα να τον δω με τα κυάλια όταν ήμουν με το ΤΑ. και όλο έλεγα, "ρε μπας και εγώ τελικά είμαι πιο κουλός από αυτόν?" ??? . Τώρα κατάλαβα. Υπάρχουν μηχανάκια που στρίβουν με την σκέψη, και υπάρχουν μηχανάκια που στρίβουν με το ζόρι. Το ΤΑ σε ανοικτές ειδικά καμπές είχε πρόβλημα. To f800gs... στρίβει με την σκέψη. Δεν τρομάζει, δεν εκπλήσει δυσάρεστα. Κοιτάς που θες να πας... και πάει. Αυτό είναι όλο. Το πλαίσιο φαίνεται να είναι "γρανιτένιο". Δεν το φόρτωσα, αλλά τα 115 κιλά μου νομίζω είναι αρκετά :). Με το ΤΑ είχα την αίσθηση ότι καθόμουν σε ένα κομμάτι λάστιχο, με το f800 ότι κάθομαι πάνω σε βράχο.
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Προφανώς είναι πιο δυνατός αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη.Πήγα κατα κύριο λόγο μέχρι 4000 rpm (100+Km) αυτό που είδα όμως και γούσταρα είναι η ροπή. Τραβά σχεδόν από ρελαντί ακόμη και με λάθος ταχύτητα. Δεν σκορτσάρει, δεν παραπονιέται. Πολύ καλές εντυπώσεις.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: Έχει 16lt tank που είναι αρνητικό. Με το ΤΑ όμως ΠΟΤΕ δεν είχα δει τον μερικό χιλιομετρητη να δείχνει 300Κμ+. Ποτέ ούτε και στο στρώσιμο.... f800gs πρώτο γέμιμσμα 13+ Lt για 300+km. 4.3λτ/100ΚΜ ! ! ! !
ΗΧΟΣ: Ακούγεται. Αυτό για άλλους είναι κακό για άλλους όχι. Εγώ τελικά όσο μεγαλώνω βγάζω χούγια. Τον γουστάρω έτσι που ακούγεται. με πορώνει, με κάνει να ρίχνω ξερογκαζιές...γιατί έτσι.... βίτσια είναι αυτά. Το ΤΑ παλι ήταν κατι σαν γιαπωνέζικο αμάξι στο ρελαντι, δε καταλάβαινεσ αν λειτουργούσε ή ΄όχι.
ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: Είναι ψηλό. Αρκετά πιο ψηλό από το ΤΑ. Είμαι 1.85 και δεν πατάω ολόκληρω πέλμα με τίποτα. Ωστόσο πολύ εύκολο, χωρίς ξεσπάσματα από το ψεκασμό, περνάς πάνω από τους περισσότερους καθρέφτες. Πολύ θετικό γενικά.
ΦΩΤΑ: Τέλεια... καμμια σχε΄ση με τα καντηλάκια του ΤΑ.
ΜΠΙΜΠΛΙΚΙΑ-GADGETακια: Είπαμε βγάζω χούγια. Αλλά το TRIP COMPUTER για μένα είναι πολύ σημαντικό. Τα κλασικά, καταναλώσεις, αυτονομία, Θερμοκρασία (μέσα -εξω) PLUS... ταχύτητα στο κιβώτιο.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ: με την μεσαία ζελατίνα και μέχρι 120+ που πήγα, δεν είδα πρόβλημα. Στα 100 μπορούσα να έχω άνετα ανοιχτή τη ζελατίνα από το κράνος. Ασιθάνεσαι ενδεχωμένως λίγο αέρα και στο στήθος (που στο ΤΑ δεν είχα νιώσει ποτέ) αλλά μέχρι τα 120 η πίεση του σε στήθος και κεφάλι έιναι πάρα πολύ μικρή και χωρίς στροβιλισμούς.
ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΠΟΛΥΩΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ: -"Κωστίκα ωραία η αδερφή σου?" -"Νοικοκυρά Γιωρίκα", ή με άλλα λόγια next question please. Πόνεσε ο κώλος μου το Σάββατο. Όχι απλά πόνεσε. Π Ο Ν Ε Σ Ε ! ! ! !. Γενικά πόνεσε όλο μου το κορμί, αλλά η σέλα δεν παίζεται. Πολύ σκληρη και με πολύ enturαδικη σχεδίαση. Υποθέτω για fun off road είναι ότι πρέπει, αλλά για πολύωρο ταξίδι, είναι θάνατος. Επίσης έχει αρκετά διαφορετική θέση οδήγησης από το ΤΑ και πιάστηκαν και τα χέρια μου σε κατηφορικά κομμάτια, με έντονα φρεναρίσματα, αφού κατά κύριο λόγο αντίσταση βρίσκεις μόνο στο τιμόνι.

photos:  http://cid-6373cb82edb0dc26.photos.live.com/browse.aspx/F800gs?nl=1&uc=15

F800gs    116i

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #268 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 15:30:50 μμ
Από τις λίγες μοτοσυκλέτες που είναι στην πράξη, ότι υπόσχονται στη βιτρίνα. Καλοτάξιδη!

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #269 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 15:50:52 μμ
Καλοτάξιδη και να τη χαίρεσαι όσο γίνεται περισσότερο την κούκλα σου!!!
Λοιπόν μερικές απαντήσεις
1. Το στήσιμο του είναι καταπληκτικό και μάλιστα όταν την μάθεις θα κάνεις περισσότερα πράγματα.
2. Η αυτονομία της θα σε εντυπωσιάσει ακόμα και όταν αυξήσεις την μέση ωριαία ταχύτητα σου.
3. Δε χρειάζονται οι ξερογκαζιές. Έχεις ψεκασμό και δεν κάνεις καλό στους αισθητήρες σου. Επίσης κάτσε να περάσουν τα χιλιόμετρα και τότε θα ακούσεις και τα σκασίματα από τον κινητήρα όταν θα κατεβάζεις ταχύτητα (back firing) .Τότε να δεις πόρωση!!!!
4. Οι αναρτήσεις είναι καινούριες. Περίμενε λίγο να κάτσουν.
5. Δε θα σου φτάσουν τα φώτα. Μετά από λίγο θα χρειαστείς έξτρα. Μη κάνεις σύγκριση με το ΤΑ μιας και είναι παλιό.
6. Μην εμπιστεύεσαι τον υπολογιστή βενζίνης γιατί θα μείνεις κάπου... ;D Κλασσικα θα χρησημοποιείς τον χιλιομετρητή!
7. Βάλε τη ζελατίνα της Wourdelich τη Vario Ρυθμίζεται σε ύψος και είναι αρκετά πλατιά ώστε να σε προστατεύει από τον αέρα.
8. Η σέλα επειδή είναι κιανούρια είναι ακόμα πολύ σκληρή με αποτέλσμα.... Όσο περνάει ο καιρός θα καλυτερέψει. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό γιατί εξαρτάται από τον κώλο σου ;D
 Άντε καλοτάξιδη!!!!

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #270 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 16:36:48 μμ
Καλοτάξιδη Θοδωρή και ευχαριστούμε για την περιγραφή σου.

Χάθηκες όμως ρε παιδί ;D

Παύλος Καρούμπης

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #271 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 16:51:03 μμ
Καλορίζικη και καλοτάξιδη !

Ένας ακόμα BMW δακιας στην παρέα μας  ;D και μάλιστα με επετειακό!

Μετά από ΤΑ650 εδώ και 3 μήνες έχω και εγώ την F800gs

Στήσιμο, αναρτήσεις, κινητήρας, πλαίσιο, κατανάλωση, θερμοκρασία λειτουργίας, πραγματικά εκπληκτικά.

Ο υπολογιστής δεν είναι αναξιόπιστος όπως λένε σε πολλά forum αλλά πρέπει να καταλάβεις την λογική του αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις. (ο ημερήσιος χιλιομετρητής είναι πάντα μια δοκιμασμένη λύση) Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μηχανής είναι ότι η κατανάλωση αυξομειώνεται συνεχώς ανάλογα με τις συνθήκες σε πολύ μεγάλο εύρος από 6,5 max μέχρι και 3 min.  

Τα φώτα είναι όντως μέρα με τη νύχτα αλλά ίσως ένα xenon μόνο στη μεσαία σκάλα να ήταν καλό. (πρέπει να είναι cun bus)

Για τη σέλα: έπαιξε πατέντα μια που την τροποποιήσαμε με τον airhead (αν θέλεις πληροφορίες μου λες)

Ζελατίνα: στην αρχή έβαλα της touratech μέρα με την νύχτα σε σχέση με τη μαμά (μεσαία) αλλά για μένα δεν ήταν επαρκής. (αν θέλεις να πειραματιστείς μπορώ να στην δώσω).Τελικά αγόρασα την vario της Wunderlich η οποία είναι μάλλον η τελική λύση.

Τιμόνι: με τους αποστάτες της touratech θα είσαι ΟΚ (περίπου €20- €22 κάνουν) αλλά αν τους πάρεις στείλε pm να σου πω μια λεπτομέρεια για την τοποθέτηση. (οι οδηγίες είναι λάθος)

service: Πληροφορίες με pm γιατί θέλει προσοχή στις κακοτοπιές

Σου εύχομαι να την χαρείς και να σου χαρίσει άπειρα απροβλημάτιστα χλμ.  

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #272 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 18:54:17 μμ
Παιδια συγχαρητηρια για τη Μπεμπα, οντως ειναι ενα σοβαρο εργαλειο.

Ηθελα να ρωτησω ποσο παει περιπου η μηχανη στη Ελλαδα, απλα για να συγκρινω με τις τιμες εδω στη Κυπρο. Ευχαριστω

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline Thanosf

• Rossi και πάνω !
  • Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται ...
    • www.zesta.gr
Reply #273 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 20:15:22 μμ
Δέκα!

. . .

Offline thleon

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #274 on: Τρίτη 15 Ιούνιος 2010, 20:22:44 μμ