Καλησπέρα παιδια
πιστεύω εδω ειναι το κατάλληλο μέρος να παραθέσω το πρόβλημά μου.
Εχω ΤΑ 600 '96. Η μάσκα μπροστά στηρίζεται σε 4 βίδες με μεταλλικά ουπα που σφηνώνουν στην πλαστική τρύπα της μάσκας εσωτερικά. Οσοι εχουν λύσει το μηχανάκι τους καταλαβαίνουν. Το θέμα είναι οτι απο τις 4 βιδες, εχει σπάσει τελείως η μια, και οι άλλες δυο εχουν ραγίσει τα πλαστικά με αποτέλεσμα να μην πιάνουν τα ουπα και να παίζει όλη η μάσκα, η οποία στηρίζεται σε 1 βιδα ουσιαστικά. Δοκίμασα να τα παραγεμίσω με σιλικόνη αλλα αποτέλεσμα 0. Εχετε καμιά ιδέα τί να κάνω, προκειμένου να μή χρειαστεί να αγοράσω καινούρια μάσκα? Οικονομική κρίση μάγκες.... σκέφτηκα να κανω τρύπες με περαστές βίδες αλλα, θα το χάλαγε πολύ. Κάθε ιδέα πάντως ευρόσδεκτη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδια.
Φίλε επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου ΤΑ και ψάχτηκα αρκετά, οι λύσεις είναι δύο.Η Honda δεν δίνει αυτά τα ορειχάλινα "ούπατ" σαν ανταλλακτικά αφού είναι κολλημένα επάνω στο πλαίσιο ή στα πλαστικά και ότι είναι κολλημένο εκεί πάει σετ με το κομμάτι που θα αγοράσεις.Δηλαδή θεωρητικά για την Honda πρέπει να αγοράσεις όλο του μούτρο της μοτοσυκλέτας

...φυσικά δεν παίζει κάτι τέτοιο αφού τα κορόιδα τελείωσαν, κοίτα λοιπόν τι θα κάνεις.
Τα ορειχάλκινα ούπατ θα τα αγοράσεις από τον Δημητριάδη στον Πειραιά ή από τον Δαμίγο ή από το Practiker.Τα έχουν με τις χούφτες, θα σου πουν βέβαια ότι κάνουν μόνο για τσιμέντο και άλλα τέτοια όμορφα, αλλά θα τους αγνοήσεις και θα τα αγοράσεις.Μαζί πάρε και καμιά δεκαριά ανοξείδωτα βιδάκι M6Χ5 για να τα βιδώσεις σωστά και να μην ξαναχαλάσουν.
Η δεύτερη λύση που έκανα εγώ ήταν να βάλω δύο πλαστικά ούπατ Νο3 προσωρινά μέχρι να βάλω τα ορειχάλκινα που αγόρασα, αλλά τα ρημαδιασμένα κρατάνε γερά μετά από δυό μήνες και δεν μου κάνει καρδιά να τα βγάλω