Olmega όχι δε το στέγνωσα, αν το στέγνωνα σίγουρα θα μου έβγαζε περισσότερα. Συνήθως στην τρίτη φορά που θα αρχίζει να αναβοσβήνει η ένδειξη βενζίνης πηγαίνω κ φουλάρω.
Ερώτηξη/Απορία: Ο δείκτης βενζίνας έχει 6 κουτάκια. Κατά την κατανάλωση όταν πάει να πέσει από το 6ο κουτάκι στο 5ο (κ.ο.κ) μπορεί να ξανανεβεί στο 6ο για λίγο, μετά θα πέσει στο 5ο, ίσως το ξανακάνει μέχρι να κατασταλάξει ότι είναι στο 5ο κουτάκι. Λογικό αυτό. Αλλά από το τελευταίο κουτάκι για να πάει στην ρεζέρβα κάνει τα ίδια. Δλδ αρχίζει να αναβοσβήνει μετά σταματάει στο τελευταίο κουτάκι, μετά αρχίζει πάλι να αναβοσβήνει κτλ κτλ κτλ κτλ.. πως καταλαβαίνω ότι είμαι ρεζέρβα? Στη ρεζέρβα πρέπει να αναβοσβήνει συνέχεια ο μετρητής καυσίμων ή είναι λογική η συμπεριφορά του αυτή? (Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ.. ίσως το μπέρδεψα λίγο)
Γιάννη εγώ έχω παρατηρήσει διαφορά και στην κατανάλωση αλλά κ στην λειτουργία του κινητήρα με την 100άρα κ στη μηχανή κ στο αμάξι. Τώρα κατά πόσο συμφέρει δε ξέρω, με τον τρόπο που υπολόγισες δείχνει ότι δε συμφέρει η 100άρα, από την άλλη σκέψου ότι τα γλιτώνεις στο service, αφού η 95άρα (εξαρτάτε κ από το σημείο πώλησης φυσικά) συνήθως είναι νοθευμένη.
3-21 .. χμ.. τώρα εκεί με τα λίτρα θα σε γελάσω. Θυμάμαι ότι κάθε φορά βάζω περίπου 15-16-17lt, αλλά δε θυμάμαι σε ποια φορά πόσα έβαλα. Όπως κ να χει θεωρώ ότι ένα γεμάτο ρεζερβουάρ μου δίνει 250 χιλιόμετρα τουλάχιστον, από εκεί κ πέρα έχω το νου μου να μην είμαι σε διαδρομή που δεν έχει βενζινάδικα κοντά.