επισκέπτης · 608619
εγώ βέβαια δεν έχω κοντέρ αλλά μου φαίνεται ότι δεν καίει τίποτα , την δουλεύω στις 5000 στροφές διότι εδώ που είμαι δεν πάει συχνά πάνω από 100 κm/h
και που να καψεις 11 lit /100 θα κλαις τοτε??? χεχε κανε κανα μεγααααααλο ταξιδι σε εθνικη οδο με 15αρι γραναζι και θα δεις,,,,
... διαπίστωσα ότι μου έκαψε 5.8 lt/100χλμ την πρώτη φορά και 6 λτ/100xlm την επόμενη...
Με παρατεταμένη ταχύτητα (130-150) το 400ράκι μου και φορτωμένο γύρισα ρεζέρβα στα 175 χλμ. (Zams - Βενετία)
Και σύ Μέμο μέσα στον κανόνα είσαι: Ο V52 κινητήρας της Τρανσάλπ (ανεξαρτήτως κυβικών) είναι κατά παράδοση αρκετά "βενζινοβόρος". Μετά τις 5500 στροφές η κατανάλωση ανεβαίνει κατακόρυφα.
Σκέψου Χρήστο ότι στο ταξίδι έκαψα πολύ παραπάνω από ένα VARADERO !!!!
Παιδιά για ταξίδι η varadero ναι καίει λιγότερα από ένα ΤΑ , στην πόλη γίνεται το αντίθετο και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό…
ειναι λογικο... αφου το βαραντερο χασμουριεται στα 130-140 km/hΠιο συγκεκριμενα ηρθε στιγμη που ο Μεμος εβαλε 17 ευρω ενω εγω 11 (εννοειται μαζι γεμισμενοι πριν)στην Αθηνα, τα 10 λ / 100 κμ ειναι ο μεσος ορος μου...
6 λίτρα είναι πάρα πολύ καλά θεωρώ, ειδικά μέσα στην πόλη. Εμένα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 7 , δες κ στην υπογραφή μου . . .
Αν το γέμισες , δηλ περίπου 20 € (18 λίτρα ) δεν θα πω ότι είναι ότι καλύτερο… Στην κατανάλωση έχουμε λιγουλάκι πρόβλημα…
Καλά εσένα παραείναι ψηλά! Δεν είναι καθόλου μέσα στα φυσιολογικά όρια! Ή οδηγείς με το δεξί καρπό μόνιμα λυγισμένο και με μία σχέση μικρότερη στο κιβώτιο ή ... υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα καρμπυρατέρ.
Η αλήθεια είναι ότι την δουλεύω αρκετά ψηλά (μάλλον), με παρατήρησα σήμερα και από φανάρι σε φανάρι, αλλάζα ταχύτητες στις 6000+ . . . :