Αυτό εννοούμε. 200άρες καμιά δυο φορές και μετά σβέλτη οδήγηση στα 140-160. Και μονός. Για διπλός δεν ξέρω. Με αυτές τις ταχύτητες το λιγότερο που έχω κάνει είναι 337,9 χλμ και το ανώτερο 399,0 χλμ. Χωρίς 200άρες, σε καθημερινές συνθήκες συν νορμάλ εθνική έχω κάνει 435,6.
Αυτά είναι και όποιος θέλει τα πιστεύει. Όποιος αμφιβάλλει, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Η πρότασή μου ισχύει.
{Θα φύγουμε για Θεσσαλονίκη. Θα γεμίσουμε μαζί στο ίδιο βενζινάδικο (ένα αξιόπιστο), θα μηδενίσουμε τα κοντέρ ο ένας μπροστά στον άλλο, θα γράψουμε αν χρειαστεί και τα χιλιόμετρα, και θα φύγουμε για Θεσαλονίκη κινούμενοι με 120 χαω. Απλά πράγματα. Θα πάρουμε καλού κακού και ένα (ή δύο) 4λιτρο μπιτονάκι βενζίνη γιατί εκεί που θα μείνουμε (εγώ λίγο έξω από Θεσ/νίκη) μπορεί να μην έχει κοντά βενζινάδικο. Έπαθλο 1000€ συν τα έξοδα, βενζίνες, εισιτήρια}.
Εξάλλου, ούτε λίγο ούτε πολύ το επιβεβαιώνεις κι εσύ παραπάνω. Δεν είπα κάτι διαφορετικό απ' αυτό που λες:
Μέσα στην πόλη και για καθημερινές απλές μετακινήσεις (χωρίς ζορίσματα) αναφέρουν 4.5-5.5 λτ/100χλμ
Ας πάρουμε πρώτα το λιγότερο (4,5): 22/4,5χ100=488 χλμ (όπου 22 η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ)
Ας πάρουμε τώρα το μεγαλύτερο (5,5): 22/5.5χ100=400 χλμ
Απλά μαθηματικά είναι.
ΥΓ: Α, και κάτι ακόμα. Τα περιοδικά δίνουν όριο τα 210.