Ζορπας · 119528
Παντως εμενα αρχίζει η μπαρα να αναβοσβήνει γύρω στα 190-220 χλμ δεν εχω δοκιμάσει να το στεγνωσω, προφανως οι αυτονομιες που αναφερονται παραπάνω της τάξεως των 270 - 300+ χλμ είναι λιγο πριν στεγνώσει.
εγω κανω μονο 20 -30 χλμ και ας εχει μεσα 3-4 λιτρα, το διαπιστωνω οταν το ξαναγεμισω.
Εμενα κάνει γύρω στα 200 στη τελευτέα γραμμή πριν αρχίσει να αναβοσβήνει..έχω κάνει 550 .. δεν έχει στρώσει ακόμα.
Υπομονή θα αλλάξει πολύ προς το καλύτερο αργότερα.
Λοιπόν μετά από 2500 χλμ χρήσης, πάντα μέσα στην πόλη, (δεν έχω βρεί χρόνο για καμιά βόλτα), η κατανάλωση του είναι από 7,2 μέχρι 7,5 λίτρα στα 100. Διαφορά μεταξύ 95 και 100 η ακομή και 100plus δεν είδα..
Ρε μεγάλε τι του κάνεις και πάει τόσο!! Μόνο 1 βάζεις….2 δεν την ανακάλυψες ακόμα ?Και εγώ το έχω δουλέψει Αθήνα αλλά αυτή η κατανάλωση είναι απίστευτη!Το περισσότερο που έχω κάψει και δικάβαλος και φορτωμένος και με 140 – 160 ήταν το πολύ 6 – 6,3
Δέν ξέρω αν συμβαίνει τίποτα άλλο (ίσως κάποια ρύθμιση???),(ο μηχανικός λέει ότι είναι ΟΚ) πάντως η κατανάλωση είναι αυτή πού γράφω.Εχω δοκιμάσει γύρω στα 10 διαφορετικά βεζινάδικα.Οσον αφορά το "αστειάκι" 1-2ης, νομίζω ότι μετά από 30τόσα χρόνια οδήγησης 10 και πλέον μότο, μάλλον ξέρω ότι το τρανσάλπι έχει 5 ταχύτητες.Πάντως και η HONDA στον κύκλο πόλης δίνει 7.3Lt/100Km..
Πάντως σε απόλυτο κύκλο πόλης φανάρι σταμάτα-ξεκίνα-σφήνα-φρένα (πάντα μπροστινό )
Μπαμπη ποση αυτονομια σου κανει, και ποσα χιλιμοετρα κανεις πριν να αρχισει να αναβοσβηνει μονιμα ο δεικτης ? Επισης τι της βαζεις, 95,98,100,diesel
Μέ 7000 χιλ. συμπληρωμένα, η κατανάλωση είναι 14 λίτρα γιά 250-270 χιλ αναλόγως των συνθηκών οδήγησης
Ρε παιδιά, αν είναι όπως τα λέτε 250-270 Κm με 14 λίτρα. Τότε γεννάται το ερώτημα : τι σκ@τα έχει το δικό μου και ρουφάει τόσο?Κάθε απάντηση δεκτή...