Hellas Transalp Forum

Καταναλωση στο ΤΑ 700

Ζορπας · 119519

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #50 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 22:17:03 μμ
Φιλε εδω το νημα λεει καταναλωση στο ΤΑ 700. Δεν λεει σε συγκριση με αλλα μοντελλα

γιατι πρεπει σωνει και καλα να καμουμε συγκριση ? Δεν ειμαστε υποψηφιοι αγοραστες, κατοχοι ειμαστε. Δεν με ενδιαφερει ρε φιλε σε αυτο το νημα ποσο κανει το βερσυς. Ουτε και ποσο κανει σε σχεση με το δικο μου. Με ενδιαφερει ποσο κανει το δικο μου, μονο.

Εγω σε αυτο το νημα αναφερα ποσο εκανα με τη μηχανη μου. Καποιος μετα ειπε το εκανα με 100 χιλιομετρα εκτος πολης, και του απαντησα. Μετα καποιος αλλος ειπε για τις καταναλωσεις των προηγουμενων μοντελων. Και παλι απαντησα

Αναφερθηκα σε προηγουμενα μοντελα, σε απαντηση οταν εσυ μας ειπες εδω οτη η Χοντα εβαλε στο 700ρι ψεκασμο με καταναλωση καρμπυρατερ..Που αυτο δεν ισχυει, διοτι η καταναλωση στο 700 βελτιωθηκε και με πιο μικρο ντεποζιτο..

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #51 on: Πέμπτη 27 Νοέμβριος 2008, 23:17:50 μμ
Φιλε εδω το νημα λεει καταναλωση στο ΤΑ 700. Δεν λεει σε συγκριση με αλλα μοντελλα

γιατι πρεπει σωνει και καλα να καμουμε συγκριση ? Δεν ειμαστε υποψηφιοι αγοραστες, κατοχοι ειμαστε. Δεν με ενδιαφερει ρε φιλε σε αυτο το νημα ποσο κανει το βερσυς. Ουτε και ποσο κανει σε σχεση με το δικο μου. Με ενδιαφερει ποσο κανει το δικο μου, μονο.

Εγω σε αυτο το νημα αναφερα ποσο εκανα με τη μηχανη μου. Καποιος μετα ειπε το εκανα με 100 χιλιομετρα εκτος πολης, και του απαντησα. Μετα καποιος αλλος ειπε για τις καταναλωσεις των προηγουμενων μοντελων. Και παλι απαντησα

Αναφερθηκα σε προηγουμενα μοντελα, σε απαντηση οταν εσυ μας ειπες εδω οτη η Χοντα εβαλε στο 700ρι ψεκασμο με καταναλωση καρμπυρατερ..Που αυτο δεν ισχυει, διοτι η καταναλωση στο 700 βελτιωθηκε και με πιο μικρο ντεποζιτο..

είσαι κάτοχος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα διαβάζουν και το νήμα κάποιοι που σκέφτονται να την αγοράσουν οπότε μπορεί να κάνουνε κάποια σύγκριση.
Αφου το έφτιαξες εσύ το θέμα και λες οτι μπήκανε κάποιοι και γράφανε τα δικά τους , τότε σ ευχαριστώ ρε φίλε να πουμε που μας άφησες και γράψαμε και εμείς το κάτι τις!
Να την χαίρεσαι φίλε την 700άρα σου και ελπίζω να μάθεις τελικά πόσο καίει η μηχανή σου.

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #52 on: Παρασκευή 28 Νοέμβριος 2008, 00:06:12 πμ

είσαι κάτοχος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα διαβάζουν και το νήμα κάποιοι που σκέφτονται να την αγοράσουν οπότε μπορεί να κάνουνε κάποια σύγκριση.
Αφου το έφτιαξες εσύ το θέμα και λες οτι μπήκανε κάποιοι και γράφανε τα δικά τους , τότε σ ευχαριστώ ρε φίλε να πουμε που μας άφησες και γράψαμε και εμείς το κάτι τις!
Να την χαίρεσαι φίλε την 700άρα σου και ελπίζω να μάθεις τελικά πόσο καίει η μηχανή σου.

Ρε φιλε εδω ανοιξαμε ενα θεμα για το ΤΑ 700, εσυ μπαινεις μεσα και μιλας για βστρομ και βερσυς και βγαινεις και παραπονουμενος ?
Και ναι την 700ρα μου τη χαιρομαι και μην ανησυχεις, ξερω πολυ καλα ποσο καιει. Εξαλλου το εχω αναφερει ηδη

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #53 on: Παρασκευή 28 Νοέμβριος 2008, 00:18:08 πμ
Ρε φιλε εδω ανοιξαμε ενα θεμα για το ΤΑ 700, εσυ μπαινεις μεσα και μιλας για βστρομ και βερσυς και βγαινεις και παραπονουμενος ?
Και ναι την 700ρα μου τη χαιρομαι και μην ανησυχεις, ξερω πολυ καλα ποσο καιει. Εξαλλου το εχω αναφερει ηδη

Που μπήκα ρε μεγάλε στο σπίτι σου ?

και δεν μου αρέσει και το στιλάκι που γράφεις

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #54 on: Παρασκευή 28 Νοέμβριος 2008, 00:29:01 πμ
Που μπήκα ρε μεγάλε στο σπίτι σου ?

και δεν μου αρέσει και το στιλάκι που γράφεις

Μπηκες σε συγκεκριμενο θεμα και μιλας για αλλα πραγματα. Στο εξηγησα

Και αν δεν σου αρεσει το στυλακι μου που γραφω, κανε παραπονα στον mod. Εμενα ποσως με ενδιαφερει αν σου αρεσω ρε μεγαλε

Ayrton Senna

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #55 on: Παρασκευή 28 Νοέμβριος 2008, 00:36:25 πμ
Μπηκες σε συγκεκριμενο θεμα και μιλας για αλλα πραγματα. Στο εξηγησα

Και αν δεν σου αρεσει το στυλακι μου που γραφω, κανε παραπονα στον mod. Εμενα ποσως με ενδιαφερει αν σου αρεσω ρε μεγαλε

Δεν σου μιλάω για άλλα πράγματα, σου έγραψα και πιο πάνω οτι το νήμα εξυπηρετεί και ανθρώπους που έχουνε βλέψεις γι αυτο το μηχανάκι, μέσα σε αυτους μπορεί να είμαι κ εγώ.Ήμουν απο αυτούς που ήθελα να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το 700άρι όσο αφορά την κατανάλωση..

Τέλος πάντων επειδή όλα τα άκυρα μπορεί να βρεθούν στον κάδο , ειρήνη.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #56 on: Παρασκευή 28 Νοέμβριος 2008, 16:57:34 μμ
Παρασκευή σήμερα (νίκησε κι ο γαυρος.)
Άυριο Σάββατο και Κυριακή κατσιό.
Χαλλλλαράάά     ...........
(Μπα σε καλό μας ..... :pope:)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline socrates

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #57 on: Πέμπτη 04 Δεκέμβριος 2008, 03:56:25 πμ
Έχω κάνει 1900 χιλιόμετρα με την ΤΑ 700 μέσα και έξω από την πόλη, Θεσσαλονίκη.  Η κατανάλωση που κατέγραψα είναι:
          1. Για σύνολο  διάστημα περίπου 25 ημερών 869,6 χιλιόμετρα / 49,46 λίτρα (5,7lit/100km). Μέσα στην πόλη 264χιλ.
              και έξω από την πόλη  606χιλ. 
          2. Σε διάστημα 18 ημερών 665,5 χιλιόμετρα  / 37,95 λίτρα (5,7lit/100km)
          3. σε 3 μέρες 204,1 χιλιόμετρα / 11,51 λίτρα (5,6lit/100km). Μέσα στην πόλη 60χιλ. και έξω 144χιλ.

Σε κάθε  γέμισμα η βενζίνα έφτανε μέχρι το στόμιο από το ντεπόζιτο βενζίνης.   

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #58 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 16:55:19 μμ
Λοιπόν με σταθερή ταχύτητα 140χλμ εθνική για 220χλμ. μονός, με φουλ Tank Bag γεμάτο 27lt και 6-7κιλά στο βαλιτσάκι κατανάλωση 5.68lt/100Km πολύ καλά νούμερα σε μια σχετικά αξιοπρεπή ταχύτητα όταν το άνοιξα μετά οι καταναλώσεις ξέφυγαν αλλά αυτό είναι λογικό.

220Km. 12.5lt 140Km/h = 5.68lt/100 Km

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline thanos

• Απλός οδηγός
Reply #59 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 17:32:19 μμ
19100 ΧΙΛ ΣΥΝΟΛΟ
μέσα στην πόλη μου ανάβει κόκκινο στα 190-220 ανάλογα
σε ταξίδι στην Ευρώπη πήγε και 317 χιλ με κόκκινο βέβαια απο τα 270  αλλά δεν ξεπέρασα τα 130-140 την ώρα
διπλός και φορτωμένος με μπαγαζιέρα-πλαινά και σακίδιο στο ρεζερβουάρ
Σε ταξίδι Θεσσαλονίκη Αθήνα και πάλι φορτωμένος και διπλός, πλακωμένος με 190χιλ, στα 190 χιλ μου άναψε κόκκινο

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #60 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 17:59:12 μμ
Σε ταξίδι Θεσσαλονίκη Αθήνα και πάλι φορτωμένος και διπλός, πλακωμένος με 190χιλ, στα 190 χιλ μου άναψε κόκκινο

Τα 300χλμ. αυτονομία τελικά τα έχει σίγουρα σε ανοιχτό δρόμο με λογικές ταχύτητες τα οποία είναι μια χαρά.

Διπλός φορτωμένος 190χλμ.  :o? Εχεις φτιάξει κάτι άλλο στο μηχανάκι τέτοιο νούμερο μόνο σε κατηφόρα μπορείς να δεις στο 700άρι.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #61 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 18:51:23 μμ
Ρε φιλε, πως πας διπλος και φορτωμενος με το τρανσαλπ, 190 χιλιομετρα την ωρα ?
Πες μου, ενδιαφερομαι  ;D

Ayrton Senna

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #62 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 19:04:17 μμ
κάιτ σέρφερς  ;)

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #63 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 19:06:53 μμ
κάιτ σέρφερς  ;)
:bomb: τι στο διάολο λέτε 'ολοι σήμερα......
Ο άλλος με τα loberετσι εσύ με τα καισερφπωσταλες.........

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #64 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 19:08:45 μμ
:bomb: τι στο διάολο λέτε 'ολοι σήμερα......
Ο άλλος με τα loberετσι εσύ με τα καισερφπωσταλες.........

:2hysterical:

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #65 on: Παρασκευή 20 Μάρτιος 2009, 21:28:25 μμ

Διπλός φορτωμένος 190χλμ.  :o? Εχεις φτιάξει κάτι άλλο στο μηχανάκι τέτοιο νούμερο μόνο σε κατηφόρα μπορείς να δεις στο 700άρι.

Αυτό θέλω να το μάθω και εγώ….     ???
Γιατί ζαλίστηκα μόλις το διάβασα  :2dizzy:
Τι στο διάολο εγώ το πήρα το ελαττωματικό και δεν πάει 190 ?

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline thanos

• Απλός οδηγός
Reply #66 on: Σάββατο 21 Μάρτιος 2009, 01:50:09 πμ
δεν του έχω κάνει τίποτα
δεν έχω λόγο να σας λέω λαλακίες
στα 190 τέλος ούτε γραμμή παραπάνω

Offline Nkapa

• Απλός οδηγός
  • Μαζί μου έλα πάνω απ' τα σύννεφα...
Reply #67 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 01:04:35 πμ
Εμένα πάντως ούτε πεφτωντας στο γκρεμό τέτοια ταχύτητα...

Η σιωπή είναι η πιο τέλεια έκφραση της περιφρόνησης...

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #68 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 01:29:36 πμ
Εγώ τσίτα σε κατηφόρα στον περιφερειακό μόνος χωρίς πράγματα και βαλιτσάκι άδειο είδα 187 αλλά άλλο δεν πήγαινε με τίποτα.

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #69 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 02:31:29 πμ
Και εγω μετα απο ολα αυτα, ειδα τα 190 χαω στο τρανσαλπακι μου !!

Μετα απο τη χαρα μου, ξυπνησα !!   ;D  ;D

Ayrton Senna

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #70 on: Κυριακή 22 Μάρτιος 2009, 05:08:28 πμ
Ρέ παιδιά. Μπορεί να μου πεί κάποιος πόσα χλμ. βγάζεται ΜΕΤΑ που θα αρχίσει να αναβοσβήνει η μπάρα μόνιμα; Γιατί ή έχω "βαρύ" χέρι, ή δέν έχω υπομονή μέ τήν μπάρα.....

Offline Bluepetros

• Θα ήθελα να ήμουν
  • Rossi και πάνω !
  • Free your mind and Dive
Reply #71 on: Δευτέρα 23 Μάρτιος 2009, 05:53:45 πμ
Ρέ παιδιά. Μπορεί να μου πεί κάποιος πόσα χλμ. βγάζεται ΜΕΤΑ που θα αρχίσει να αναβοσβήνει η μπάρα μόνιμα; Γιατί ή έχω "βαρύ" χέρι, ή δέν έχω υπομονή μέ τήν μπάρα.....
εγω κανω μονο 20 -30 χλμ και ας εχει μεσα 3-4 λιτρα, το διαπιστωνω οταν το ξαναγεμισω.

Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι όχι ένας προορισμός.
Δεν υπάρχει μονοπάτι προς την ευτυχία, το μονοπάτι είναι η ευτυχία.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #72 on: Δευτέρα 23 Μάρτιος 2009, 16:46:26 μμ

Εγώ δεν το ρισκάρω πάνω από 50χλμ. από τη στιγμή που αρχίζει και αναβοσβήνει μόνιμα.

Offline XL700V ARCHANES

• Rossi και πάνω !
Reply #73 on: Δευτέρα 23 Μάρτιος 2009, 22:05:21 μμ
αναβοσβήνει μόνιμα.

πίκρα κι' αυτό τό "μόνιμα" Δηλ. αδέρφια τό μόνιμα είναι όταν είσαι όρθιος και οριζόντιος; Γιατί ως γνωστόν στο ΤΑ, οταν γύρει, η μπάρα τρελαίνεται ακόμα και μέ "μεσάτο" ρεζερβουάρ. Ειναι κι' αυτή η ηλεκτρική αντλία πού δέν πρέπει νά "στεγνώσει"  >:( :( ;D.....................

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #74 on: Δευτέρα 23 Μάρτιος 2009, 22:07:01 μμ
πίκρα κι' αυτό τό "μόνιμα" Δηλ. αδέρφια τό μόνιμα είναι όταν είσαι όρθιος και οριζόντιος; Γιατί ως γνωστόν στο ΤΑ, οταν γύρει, η μπάρα τρελαίνεται ακόμα και μέ "μεσάτο" ρεζερβουάρ. Ειναι κι' αυτή η ηλεκτρική αντλία πού δέν πρέπει νά "στεγνώσει"  >:( :( ;D.....................

Ετσι, είναι λογικό με το πλάγιασμα να χάνει τη μπάλα ειδικά στο σταντ. Οταν είσαι όρθιος όχι πλάγια για τουλάχιστον μισό λεπτό και αναβοσβήνει.