Mέρη γνωστά μέρη αγαπημένα. Όμορφη Ελλάδα τριγυρισμένη με το τρανσαλπάκι μου!!!!!!
Ακριβως!!! Ειδα μερη που τα εχω γυρισει και με το ΤΑακι και με το XLRακι μου

Μ'αρεσει που εβγαζε το ποδι στα στροφιλικια να το σωσει αν του γλυστρισει, με 265 κιλα θα πρεπει να εχει ποδι σαν του Πυρρου Δημα

Κρίμα που δεν καταλαβαίνω λέξη από το τεστ. Μάλλον θα έχει πολύ πλάκα.
Ο τυπος εχει πολυ πλακα, ειναι Γαλλος που οι γονεις του ητανε στην βορεια Αφρικη (pied noir γαλλιστι) και επισης μιλαει αραβικα, δεστε επισης το τεστ του VFR1200 που το πηγανε Σενεγαλη απο Μαροκο κλπ. To Moto Journal λεει αρκετα και το παιρνω οταν εχει κατι κατι που με ενδιαφερει και ειμαι Γαλλια. Εκει πρωτοδιαβασα ενα τεστ ΤΑ vs Funduro το 1994 και ελεγε οτι το ΤΑ παει χωμα ενω το Funduro δεν... Τον Οκτωβρη του 1994 νοικιασα ενα Funduro στην Κρητη και το διαπιστωσα αυτοπροσωπως

Μαλιστα το 1998 ειχανε ερθει προσκεκλημενοι στο καλοκαιρινο Mega-Test του Μοτο και ειχανε γραψει ενα πολυ ωραιο αρθρο. Θυμαμαι τους ειχε κανει τρομερη εντυπωση η κοιλαδα του Περτουλιου και γραφανε σαν υποτιτλο του mega-test:
La vallee de Pertouli, l'huitieme merveil du monde!
(Η κοιλαδα του Περτουλιου, το ογδοο θαυμα του κοσμου!)

[offtopic]
Πριν γυρισω σχεδον ολο τον κοσμο τα τελευταια 20 χρονια (Χιλη, Βραζιλια, Μεξικο, πολυ ΗΠΑ/Καναδα, σχεδον ολη την Ευρωπη, Μαροκο, Τυνισια, Αιγυπτο, Τουρκια, Ινδια, Κινα, Κορεα, Ιαπωνια, Αυστραλια αν θυμαμαι καλα) δεν ειχα συναισθηση το ποσο ιδιαιτερα ειναι πολλα μερη στην Ελλαδα. Ο υποτιτλος του Μoto-journal λει πολλα

[/offtopic]