Hellas Transalp Forum

TENERE 1200 ?

Bullser · 105699

Poll

Θα σας ενδιέφερε το νέο super tenere ?

Απόλυτα
12 (12.4%)
Θα το τσεκάριζα
42 (43.3%)
Μάλλον όχι
25 (25.8%)
Με τίποτα
18 (18.6%)

Total Members Voted: 89

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #100 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 16:36:26 μμ
Ρε για δες καιρο που διαλεξε...

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #101 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 17:20:52 μμ
μα γιατι να μου μπαινουν ιδέες? :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #102 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 17:32:50 μμ
Ρε για δες καιρο που διαλεξε...

Σουτ εσύ….

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #103 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 18:04:06 μμ
Εγώ θα κινηθώ πάντως κλασικά.
Μετά απο καμια πενταετία θα δω ποιο απο τα Τενερε 1200 ή Μουλτιστράντα έχει βγάλει τα λιγότερα προβλήματα, και αν είναι σε καλη τιμή σαν μεταχειρισμένο θα χτυπήσω ένα απο τα δύο. Μόνο αυτά μου έκαναν κλικ.
Για καινούριο ουτε λόγος. Έχουν ξεφύγει οι τιμές!

savvas

• Guest
Reply #104 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 18:23:19 μμ
Όταν λένε στεγνό εννοούν χωρίς κανένα υγρό. Αν βγάλεις πέρα απο τα λιτρα του ντεπόζιτου και τα υπόλοιπα υγρά πρέπει να πέφτει λογικά κάτω απο 230.

Είσαι σίγουρος για αυτό;
Εδώ αναφέρει 218 κιλά dry weight (στεγνό βάρος) http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xl700v_transalp_2009.php

To TA700 είναι ΠΛΗΡΕΣ υγρών 214 χωρίς ABS και 219 με ABS. Tο άρθρο αυτό είναι λάθος.

Το Tenere 1200 ειναι νομίζω μια πολύ καλή πρόταση. Η BMW έπαιζε μόνη της τοσα χρονια στην κατηγορία, καιρός ηταν να απαντήσουν οι Ιάπωνες. Άντε να δουμε και αν η mama Honda θα βάλει μυαλό να δείξει μια καλή πρόταση για μεγάλου κυβισμού Travel enduro με πραγματικές off δυνατότητες και αξιοπιστία.

Συμφωνώ και εγώ με το θέμα του βάρους, είναι υπερβολικό, ας περιμένουμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Πιστέυω (ελπίζω) ότι αυτό θα είναι το βάρος με πλήρη εξοπλισμό, κάτι σαν την έκδοση Adnenture στην GS. Θα δείξει.
Το 1200GS έχει 229kgr (χωρίς τον έξτρα εξοπλισμό βέβαια) και το 1200GS Adventure 256kgr (και τα δύο ΠΛΗΡΗ υγρών)

Υ.Γ. Αναφέρω τα BMW μιας και αποτελούν το μέτρο σύγκρισης της κατηγορίας.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #105 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 18:25:54 μμ
 :-\ Κομσί κομσά.....
Πανέμορφο δεν είναι.
Πανέμορφο ήταν το Ducati που λέγαμε προχθές.
Κανα τεχνολογικό θαύμα δε βλέπω ούτε και καμιά καινοτομία .
Ψαλίδι - εξάτμιση δεν μ αρέσουν η δε εξάτμιση όσο και να την κρύψουν δεν βλέπεται.
Και τα όργανα δεν είναι ωραία ,ένα κάρο φωτάκια.

Επίσης όσο το κοιτάω το συνηθίζω ,δεν μ εξιτάρει ,δεν είναι δα και να μη παίρνεις τα μάτια σου από πάνω του ,δεν είναι ξεχωριστό.
Να το δούμε και στο δρόμο βέβαια ζωντανό,να δώσει εξετάσεις ,αξιοπιστία ,ευελιξία ,οικονομία ,εργονομία ...τόσα πολλά.
Αν ήταν να πάρω μηχανή τώρα δε θα τόπαιρνα πάντως αυτό τώρα.
Αλλωστε με τη λογική του περίμενε συζητούν γιά varadero 1200.
Αυτό που βλέπω όμως δεν...

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #106 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 18:28:38 μμ
Όταν λένε στεγνό εννοούν χωρίς κανένα υγρό. Αν βγάλεις πέρα απο τα λιτρα του ντεπόζιτου και τα υπόλοιπα υγρά πρέπει να πέφτει λογικά κάτω απο 230.

Αποστολη, οι υπολογισμοι ειναι απλοι: 23 λιτρα βενζινης ειναι 18.5 κιλα (ειδικο βαρος βενζινης μικροτερο απο 0.8 σε οποιαδηποτε - ακομη και χαμηλη - θερμοκρασια) + αλλα 4 κιλα λαδι + 1.5 κιλο ψυκτικο = 24 κιλα, αρα μιλαμε για ξερο βαρος γυρω στα 235 κιλα. Αρα βαρυ μηχανακι για εντουρο-χωματα, 10-15 κιλα ελεφροτερο του vara.

Για το GS το απλο η BMW δινει 203 κιλα (!) αλλα η αληθεια ειναι γυρω στα 218 μετρημενο απο περιοδικα (με ABS και αλλα ηλκεκτρονικα "καλουδια" οπως ρυθμιση αναρτησης κλπ), δηλ. 15 κιλα παραπανω. Αν ειναι και το Tenere παραπανω (οπως τα περισοτερα), τοτε αντε γεια για κοινους θνητους σε σοβαρο χωμα.

Είσαι σίγουρος για αυτό;
Εδώ αναφέρει 218 κιλά dry weight (στεγνό βάρος) http://www.bikez.com/motorcycles
/honda_xl700v_transalp_2009.php

Αυτο ειναι μαλλον λαθος. Το 650 ητανε 191 κιλα ξερο και 212 κιλα γεματο, δεν μπορει το 700 να πηρε τοσο βαρος οταν εχει ουσιαστικα τον ιδιο σκελετο, μικροτερο bodywork και απλα ψεκασμο. Εχοντας το οδηγησει δεν δειχνει βαρυτερο απο το 650. Π.χ. το ΑΤ750 που ειναι 207 κιλα ξερο δειχνει αμεσως το παραπανω βαρος του σε σχεση με το 650.

Οπως εχει ματα-χιλιοειπωθει, 200 κιλα ξερο βαρος ειναι το οριο για ταρζανιες σε σοβαρο χωμα απο κοινους θνητους και το Tenere ειναι way out. Αλλα απο την αλλη μερια ειναι "adventure" μηχανακι πηγαινοντας να χτυπησει τα GS (απλο και Adventure) και απο αυτη τη σκοπια ισως ειναι ενταξει απο πλευρας βαρους.

" the PouroDuro spirit "

Offline XLGeorge

• Rossi και πάνω !
  • XLV650, CRF1000
Reply #107 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 18:39:27 μμ
To TA700 είναι ΠΛΗΡΕΣ υγρών 214 χωρίς ABS και 219 με ABS. Tο άρθρο αυτό είναι λάθος.

Συμφωνώ και εγώ με το θέμα του βάρους, είναι υπερβολικό, ας περιμένουμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Πιστέυω (ελπίζω) ότι αυτό θα είναι το βάρος με πλήρη εξοπλισμό, κάτι σαν την έκδοση Adnenture στην GS. Θα δείξει.
Το 1200GS έχει 229kgr (χωρίς τον έξτρα εξοπλισμό βέβαια) και το 1200GS Adventure 256kgr (και τα δύο ΠΛΗΡΗ υγρών)

Υ.Γ. Αναφέρω τα BMW μιας και αποτελούν το μέτρο σύγκρισης της κατηγορίας.

Ακριβως. Ειχα μολις στειλει το προηγουμενο ποστ οταν ειδα αυτο. Αρα το ΤΑ700 ειναι 194 κιλα χωρις και 199 κιλα με ABS και νομιζω οτι καπου ειδα αυτα τα νουμερα.

Οπως εγραψα πανω, το απλο GS το δινει 203 κιλα αλλα διαβαζα στο ukgser.com οτι το ABS ειναι 9 κιλα επιπλεον σε σχεση με τα 5 της Honda. Οπως ειπωθηκε, το Tenere ειναι βαρυ μηχανακι.

Αλλα στα σιγουρα υπαρχει τωρα αντιπαλος του GS και αυτο ειναι καλο για την κατηγορια. Που ξερει κανεις, μπορει να ξυπνησει και η Honda απο τον υπνο τον βαθυ...

" the PouroDuro spirit "

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #108 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 18:49:35 μμ
Δε βλέπω τη Honda να ακολουθεί. Αυτό που κάνουν τόσο καιρό με πρωτεργάτες τους Γερμανούς, να βάζουν ίππους και ανάλογα κιλά
και να σου λέει adventure... μόνο να το σηκώσεις είναι adventure ! μη τρελαθούμε . Το GS πουλάει στη Γερμανία γιατί ο μέσος αναβάτης
είναι άνω του 185 και 100 κιλά. Όταν στην Ελλάδα ο μέσος είναι 180 και 85 κιλά...
Τεσπα, τεχνολογικά, το βλέπω οκ, εμφανισιακά πάλι οκ. Απλά για να πουλήσει πρέπει να είναι αρκετά πιο φθηνό απο το GS...
μη ξεχνάμε οτι ο Γερμανός άνετα το ρίχνει 1000 ευρώ όποτε θέλει (και θα το κάνει)

Το βάρος είναι ΥΠΕΡβολικό. Το μηχανάκι πρέπει να είναι όσο το ΚΤΜ 990, αν ξεπερνάς τα 200κιλά χαροπαλεύεις . (για περιπέτειες στο χώμα μιλάμε.)

Πάντως και με τα νέα δεδομένα, ένας που θέλει πραγματικό on-off πάει σε ΚΤΜ. Όλα τα άλλα πουλ μουρ και για άλλες δουλειές.

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #109 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 19:36:12 μμ
Όμορφο αλλά ογκώδες, εύχομαι το βάρος του να μη "φαίνεται" στην οδήγηση αλλά για μέσα στην πόλη...

Μακάρι να ακολουθήσει η Honda αλλά μέχρι τότε θα είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ΚΤΜ 990.

Παύλος Καρούμπης

savvas

• Guest
Reply #110 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 19:51:17 μμ

Το βάρος είναι ΥΠΕΡβολικό. Το μηχανάκι πρέπει να είναι όσο το ΚΤΜ 990, αν ξεπερνάς τα 200κιλά χαροπαλεύεις . (για περιπέτειες στο χώμα μιλάμε.)

Πάντως και με τα νέα δεδομένα, ένας που θέλει πραγματικό on-off πάει σε ΚΤΜ. Όλα τα άλλα πουλ μουρ και για άλλες δουλειές.

Η άποψή μου, είναι πως αν θέλεις off και enduro έτσι και αλλιώς θέλεις άλλη μηχανή και σίγουρα όχι 1000+ κυβικά. Τα GS και Tenere είναι Travel enduro μηχανες που προσανατολίζονται να σε ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ παντού, μαζί με τα πράγματά σου με ασφάλεια και αξιοπιστία. Από τις γερμανικές οτοστράτες μέχρι και τα περάσματα της λασπώδους και  αμμώδους Αφρικής ή της στέπες και τα ποτάμια της σιβηρίας.
Τώρα αν οι περισσότεροι παίρνουν αυτές τις μηχανές για αστική χρήση, άντε και καμια βόλτα στη λίμνη Πλαστήρα, αυτό είναι άλλο θέμα.

Υ.Γ. Στην αρχή πιστεύω ότι θα ειναι λίγο τσιμπημένο, αν μετά τον πρώτο χρόνο η τιμή σταθεροποιηθεί στα 12.000 -12.500 με φουλ έξτρα εξοπλισμό (θα το παίρνεις έτοιμο και δεν θα βάζεις επάνω τίποτα άλλο -εξαιρούνται οι βαλίτσες-), τότε θα πουλήσει σαν ζεστό ψωμί και ο ανταγωνισμός θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Το GS800 το περίμενε πολύς κόσμος, όταν όμως για να το φερεις στα μέτρα σου έφτανε με τα έξτρα 12.000+, τους πάγωσε όλους ....
« Last Edit: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 20:11:24 μμ by savvas »

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #111 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 21:42:14 μμ
Η Yamaha εδώ και μήνες είχε αφήσει να ενοηθεί ότι θα κινηθεί προς ΚΤΜ μεριά.

Πλην όμως καλή η θεωρία, αλλά όταν μπουν όλοι οι παράμετροι στο τραπέζι μάλλον τα δεδομένα αλλάζουν.

Άρα αρκετό βάρος, 19" εμπρός τροχός (κάπου έλεγαν στην αρχή για 21"), "λογική" - ασφάλτινη διαδρομή αναρτήσεων κλπ.

Το θέμα είναι γιατί να το προτιμήσει κάποιος - ειδικά μέχρι να γράψουν τα πρώτα αρκετά χλμ - από ένα "αλεξίσφαιρο" Varadero, ειδκά εάν είναι αρκετά ακριβότερο. Πόσο καλύτερο θα είναι συνολικά ?

Εμένα από αισθητική μου άρεσε και βρίσκω γοητευτική την ρετρο πινελια της σχεδίασης του άξονα.
(Δεν το έχω δει ακόμα χωρίς τις πλαινές βαλίτσες - κολημένες τις έχουν ;)

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #112 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 23:08:21 μμ
Δηλαδη αυτο τωρα το πραγμα σας αρεσει?
Δηλαδη αυτο τωρα ειναι ον οφ μοτσυκλετα?
Ελεος !!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #113 on: Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2010, 23:15:58 μμ
Είναι τόσο Ον Οφ. όσο είναι τα σημερινά μεγάλα Ον Οφ. (εξαιρείται το ΚΤΜ που είναι λίγο περισσότερο Οφ)

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #114 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:23:31 πμ
Μετά τη guzzi άλλη μια εταιρεία πάει να βγάλει μεγάλο ον οφ με άξονα -δίμπρατσο μάλιστα τσ τσ - και κάνει πατατιά μπουρουχάτη. Αν δεν την σώσει η χαμηλή τιμή της, αυτή την πρησμένη -τσαμπουκαλεμένη- Κάπονορντ την βλέπω σε προσφορά του χρόνου, οπότε κρατηθείτε λίγο όσοι ψαρώσατε. 

Πίτσα με το στρέμμα μου κάνει η υπόθεση. Κρίμα το όνομα και την κληρονομιά.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #115 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:33:16 πμ
Μετά τη guzzi άλλη μια εταιρεία πάει να βγάλει μεγάλο ον οφ με άξονα -δίμπρατσο μάλιστα τσ τσ - και κάνει πατατιά μπουρουχάτη. Αν δεν την σώσει η χαμηλή τιμή της, αυτή την πρησμένη -τσαμπουκαλεμένη- Κάπονορντ την βλέπω σε προσφορά του χρόνου, οπότε κρατηθείτε λίγο όσοι ψαρώσατε. 

Πολύ εύκολη κριτική - αφορισμός.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #116 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:35:11 πμ

Εσυ μην αγοράσεις! 8)
Σαν το δικό σου άλλωστε δεν βγάζουν πλέον! :P

Πάντως αυτό για την τιμή ισχύει. Φέτος (και μόνο φέτος) θα τρέξει η first edition με βαλίτσες,προβόλια κλπ. Απο του χρόνου θα πωλείται και σε απλή (και φυσικά φθηνότερη) μορφή.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #117 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:35:51 πμ
ΝΑΙ βρε παιδιά.....

Ακόμα δεν την είδατε, ακόμα δεν την οδηγήσατε και βγάλατε τα πορίσματα όλοι,

ούτε καν τεχνικό δεν έχετε διαβάσει…. ......

Κάτσε να την δούμε από κοντά, να δούμε τι παίζει και μετά εδώ θα είμαστε να την κρίνουμε όλοι μαζί.....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #118 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:37:34 πμ
ΝΑΙ βρε παιδιά.....

Ακόμα δεν την είδατε, ακόμα δεν την οδηγήσατε και βγάλατε τα πορίσματα όλοι,

ούτε καν τεχνικό δεν έχετε διαβάσει…. ......

Πλάκα κάνεις;
Εγώ απορώ, πως αργησαν τα αρνητικά σχόλια για τόσες ώρες. Περίμενα να πέσουν με το καλημέρα!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #119 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:47:27 πμ
Ε μα, βρε Αποστόλη, απο μια εικόνα έχουμε βγάλει το πόρισμα αν αξίζει η όχι ....

Ας έγραφε στα πλάγια εκεί κανένα BMW ή Varadero, θα σου έλεγα αν γινόταν αυτός ο χαμός....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #120 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 00:51:57 πμ
καπου διαβασα για 14900 ευρα  στη Γαλλία.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #121 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 01:03:42 πμ
Ε μα, βρε Αποστόλη, απο μια εικόνα έχουμε βγάλει το πόρισμα αν αξίζει η όχι ....

Ας έγραφε στα πλάγια εκεί κανένα BMW ή Varadero, θα σου έλεγα αν γινόταν αυτός ο χαμός....

Εγώ θέλω να είναι ποιο πολεμικό από το μελλοντικό Varadero και να δούμε μετά οι φανατικοί χοντάκιδες τι θα γράψουν αν τα φόρουμ…
Για τα υπόλοιπα μετά την πρώτη κυκλοφορία….η νεκροψία θα δείξει για τι πρόκειται.

Πάντως η πρώτη εικόνα μου αφήνει καλές εντυπώσεις και από την εμφάνιση και από τα λιγοστά χαρακτηριστικά που διάβασα.

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #122 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 01:15:26 πμ

Δείχνει την συμπεριφορά μας ως Έλληνες όλο αυτό. Σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Ή που θα ενθουσιαζόμαστε με το παραμικρό ή που θα απογοητευόμαστε με το παραμικρό...και πάντα με εντελώς λανθασμένα κριτήρια. Μην απορείς. Go with the flow...

savvas

• Guest
Reply #123 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 01:42:40 πμ
Μετά από μια μικρή επισκόπηση, έχω δύο σχόλια.
Νομίζω ότι ενα καλοσχεδιασμένο μονομπρατσο ψαλίδι θα γλίτωνε αρκετό βάρος απο το σύνολο (ασχετα των απόψεων περί αισθητικής). Το GS adventure είναι 256kgr αλλα έχει και ρεζερβουάρ 33λτ!!!
Επίσης το ψυγείο του με προβληματίζει. Μονό, αρκετά μικρό (θα επαρκεί ή όλο θα δουλεύει το βεντηλατέρ?), τοποθετημένο στο αριστερό πλάϊ (πρακτικά μηδενική μετωπική επιφάνεια) κάτω απο το ασημί fairing. Ελπίζω το ασημί fairing να είναι απο αλουμίνιο γιατί τι γίνεται σε περίπτωση μιας καλής πτώσης απο τα αριστερά σε καμιά πέτρα? Μένεις απο ψυγείο και κάνεις οτοστόπ σε κανα καραβάνι βεδουίνων στην οροσειρά του Άτλαντα?

Αυτά για τώρα. Κατά τα άλλα, προσωπικά με εξιτάρει αυτή η μοτοσυκλέτα και μου αρέσει, σίγουρα δέχεται βελτιώσεις  αλλά νομίζω οτι ειναι μια καλή αρχή για να ξεκινήσει ο ανταγωνισμός να δουλεύει υπέρ των αναβατών με μεγάλες ταξιδιωτικές ανησυχίες.

Υ.Γ. Μου άρεσαν τα νέα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα συνδυασμένα φρένα (κάτι αντίστοιχο με το ελεγχόμενο απο την ECU C-ABS του CBR1000, χωρίς υδραυλική εμπλοκή), το Traction control και η επιλεγόμενη χαρτογράφηση του κινητήρα -άραγε θα έχει μελλοντικά και custom mode?-.

Υ.Γ.2 Θα πρέπει να είναι πολύ ανταγωνιστική στην τιμή, γιατί αν με 1000-2000€ παραπάνω παίρνεις telever - paralever, ρεζερβουαρ 33λτ, δοκιμασμένη μηχανή και κύρος BMW που δημιούργησε την κατηγορία, δεν θα τα καταφέρει να σηκώσει την αγορά στη σέλα της.
« Last Edit: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 01:50:14 πμ by savvas »

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #124 on: Παρασκευή 26 Φεβρουάριος 2010, 02:05:26 πμ
Είναι τόσο Ον Οφ. όσο είναι τα σημερινά μεγάλα Ον Οφ. (εξαιρείται το ΚΤΜ που είναι λίγο περισσότερο Οφ)
Δηλαδη πολυ ον και λιιιιιιιιιιγο οφ
Εξαιρειται το ΚΤΜ που ειναι πραγματικα Ον Οφ
Το ιδιο ισχυει και στην μεσαια κατηγορια Πολυ Ον Λιιιιιιγο οφ
Εξαιρειται το ΧΤΖ 660 (οχι το ΤΑ δεν εξαιρειται..)