Hellas Transalp Forum

TENERE 1200 ?

Bullser · 105745

Poll

Θα σας ενδιέφερε το νέο super tenere ?

Απόλυτα
12 (12.4%)
Θα το τσεκάριζα
42 (43.3%)
Μάλλον όχι
25 (25.8%)
Με τίποτα
18 (18.6%)

Total Members Voted: 89

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #200 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 01:53:18 πμ

Από ότι έχω καταλάβει εδώ έχουμε μπερδέψει το «γουστάρω» με το «χρειάζομαι» .

Και δεν μπορώ να πιστέψω ThanDim ότι το ταξίδι που θα κάνεις δεν θα το έκανες με Varadero η Transalp.  Εντάξει με το Varadero θα το έκανες ποιο άνετα από το δεύτερο αλλά δεν υπάρχει το μοναδικό ικανό μηχανάκι για τέτοιο ταξίδι.

Σίγουρα υπάρχουν οι καλές η καλύτερες και οι άριστες μηχανές η και ακόμα αυτές που μας φτιάχνουν, όπως φτιάχνει και εμένα ένα GS κει το ξέρεις, αλλά υπάρχει και το τι μπορώ και το τι χρειάζομαι και τι με βολεύει για την χρήση που κάνω κατά 80% στην καθημερινότητα.
Τώρα το οικονομικό δεν το βάζω γιατί είναι πονεμένη ιστορία…

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #201 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 02:11:09 πμ
:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
Εγώ δεν ονειρεύομαι πράγματα που μπορούν να αγορασθούν και μου φαίνονται λίγο παράξενα τα όνειρα αγοράς. Να επαναλάβω ότι δεν θα πήγαινα πραγματικό άντβεντουρ ταξίδι σε χώρες του τρίτου κόσμου με μηχανή με ψεκασμό, πλεξούδα και ιδιοτροπίες.

To σωστότερο πράγμα που γράφτηκε so far περί περιπέτειας! Αν μιλήσεις και διαβάσεις με ανθρώπους που έχουν πάει πραγματικά στο "πουθενά" σου λένε πως θες κάτι που να μπορείς να οδηγήσεις όλη μέρα στον κατσικόδρομο. Να μη λυπάσαι να το ρίξεις αν τα βρείς σκούρα και να το σπάσεις, όχι για γρατσουνιές που μιλάμε οι Ιντιάνα Τζόουνς και κόβουμε- να μην έχει ηλεκτρονικά μαραφέτια που άμα κομπλάρουν δεν βρίσκεις άκρη εδώ στην αντιπροσωπεία όχι στο σιδεράδικο στο Καζακστάν. Να μπορείς να του βάλεις χέρι ο ίδιος. Να φτιάχνεται με ότι βρίσκεις "εκεί". Να μη σε νοιάζει στη χειρότερη αν πρέπει να το αφήσεις εκεί αμανάτι και "ενθάδε κείται" και να καίει ότι να 'ναι βενζίνες. Γιαυτό και πάρα πολλοί "νομάδες" κάνουν το γύρο του κόσμου με Enfield, ΚLR 650, παλιά αερόψυκτα gs και άλλα "χρέπια" που δεν καταδεχόμαστε εδώ στην Εσπερία.

Άλλωστε έτσι και αλλιώς οι δρόμοι που συνήθως οδηγούν στο "πουθενά" δεν είναι για 200άρες τελικές και 100 άλογα.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #202 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 03:17:53 πμ

Και δεν μπορώ να πιστέψω ThanDim ότι το ταξίδι που θα κάνεις δεν θα το έκανες με Varadero η Transalp.  Εντάξει με το Varadero θα το έκανες ποιο άνετα από το δεύτερο αλλά δεν υπάρχει το μοναδικό ικανό μηχανάκι για τέτοιο ταξίδι.

Επειδή ΘΑ το κάνω, δεν ξέρω τι θα βγει μπροστά μας....  Όμως για αυτό που ΕΚΑΝΑ πέρσι, με Varadero δε θα το έκανα - και επέτρεψε μου να το ξέρω γιατί ....ήμουν εκεί!!  ;)

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #203 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 07:47:24 πμ
Επειδή ΘΑ το κάνω, δεν ξέρω τι θα βγει μπροστά μας....  Όμως για αυτό που ΕΚΑΝΑ πέρσι, με Varadero δε θα το έκανα - και επέτρεψε μου να το ξέρω γιατί ....ήμουν εκεί!!  ;)

Με ένα ΤΑ κάνεις πάντα περισσότερα. :propeller:

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #204 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 17:05:29 μμ
Kαι γω που έχω Βάρα δε θα το κάνω.
Σίγουρα δε γίνεται να πάω στην έρημο ,άλλα δε θέλω κιόλας.
Δεν το έχω όνειρο βρε αδερφέ , δε με νοιάζει ,άλλωστε δύσκολα μπορώ να λείψω πάνω από δυό μέρες.

Σεβαστό αυτό με τα όνειρα που είπες ,δικά σου όνειρα όμως .
Μιά ρητορική ερώτηση.
Μήπως το οτι είχες GS και με όλο τον μύθο γύρω απ αυτό ξεκίνησες με τους φίλους σου (με bmw επίσης) να πας στο Μαρόκο ?   Μήπως το όνειρο (και καλά) ήρθε μετά τη μηχανή ?
Οχι βέβαια οτι είναι κακό αλλά .....

-Μιλάμε για το Tenere , και το απαξίωσες (και αυτό) με τα γραπτά σου.
Και γω το έκανα αλλά ποιό πολύ σε σχέση με την εικόνα του και ίσως οτι περίμενα κάτι καλύτερο.
Μέχρι και θέμα αξιοπιστίας έθεσες ξεχνώντας γιά ποιά εταιρεία μιλάς.
Λοiπόν θεωρώ το "πακέτο" Τενερέ καλύτερο απ το boxer της bmw , ποιό σύγχρονο ,ποιό φρέσκο.
Aν δεν πουλήσει   σ αυτή την τιμή,είναι γιατί δεν είναι bmw και όχι οτι δεν είναι καλή (εξίσου) μηχανή.

Και εδώ αγαπητέ είναι η αρχική μας διαφωνία.
Αλλοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στην τιμή γιά τον έλικα ,αλλά όχι γιά μιά μηχανή μιάς εξίσου αξιόπιστης εταιρείας και ισάξια.
 Και το άρμα των ακριβών μηχανών ,με τα ακριβά αξεσουάρ και αν θέλεις με τα ακριβά όνειρα (σαν το ντοκυμαντερ με τον Μακ Γκρέγκορ)  το σέρνει αυτή η εταιρεία.
Εγώ λοιπόν ποτέ δε θα πλήρωνα αυτό το όνειρο η αν θέλεις την αφορμή γιά όνειρα  2 , 3 χιλιάρικα παραπάνω.
Θα το έπαιρνα όμως μτχ γλυτώνοντας ένα 30% του κόστους του και θα άφηνα να πληρώσει ο περήφανος πρώτος αγοραστής τα όνειρα και το πρεστίζ.

Η Honda έριξε της τιμές  ,ανταγωνισμός ,κρίση ......
Αιντε να δούμε και καμια άλλη.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #205 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 18:19:00 μμ
Ωχου ρε Λούρε............ Σε μόνιμη περίοδο είσαι και σου φταίνε πάντα τα ίδια!!  :-\

Πάψε να διαστρεβλώνεις λόγια μόνο για κερδίσεις τις εντυπώσεις.... Πουθενά δεν απαξίωσα το Tenere. Πως θα μπορούσα άλλωστε αφού το μηχανάκι δεν έχει καν δοκιμαστεί και - βασικότερο - δεν το έχω καβαλήσει εγώ για να έχω προσωπική γνώμη!! Αφήνω τον ρόλο "παπαγαλάκι" για άλλους που το κατέχουν καλά! Απλώς ανέφερα πως φαίνονται κάποια καλά στοιχεία και κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να κυκλοφορήσει.

Τώρα τα άλλα περι ονείρων κτλ, αν εσυ δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει "όνειρο" γιατί δεν έχεις - λογω δουλειάς, λόγω υποχρεώσεων, λόγω χαρακτήρα - ε, δε μπορώ εγώ να στο εξηγήσω! Κάθε σχόλιο σου, για οτιδήποτε, έχει να κάνει με το "κόστος"! Ε δε με βοηθάει αυτή η λογική! Έτσι, και από 5ο χέρι να την πάρεις, χαμένη θα πάει στα χέρια σου!

,άλλωστε δύσκολα μπορώ να λείψω πάνω από δυό μέρες.

Θα μας τρελάνεις τελείως!!!!  Είσαι σαν αυτούς που κράζεις δηλαδή - αλλά επειδή έχεις Vara, έχεις ασυλία;;; - δηλαδή πήρες μια τουριστάδικη on/off μηχανη, με υψηλό - σε σχέση με ένα αμαξάκι πχ - κόστος συντήρησης για να μην πηγαίνεις πουθενά!!!  ??? ??? ??? ???

Σεβαστό αυτό με τα όνειρα που είπες ,δικά σου όνειρα όμως .
Μιά ρητορική ερώτηση.
Μήπως το οτι είχες GS και με όλο τον μύθο γύρω απ αυτό ξεκίνησες με τους φίλους σου (με bmw επίσης) να πας στο Μαρόκο ?   Μήπως το όνειρο (και καλά) ήρθε μετά τη μηχανή ?
Οχι βέβαια οτι είναι κακό αλλά .....

ΜΑΚΑΡΙ όλες η μηχανές να μπορούσαν να παρακινήσουν τους αναβάτες τους να κάνουν όνειρα και πολύ περισσότερο να τους ωθήσουν να τα πραγματοποιήσουν!! Πόσο πιο όμορφα θα νοιώθαμε όλοι;;;

Και εδώ αγαπητέ είναι η αρχική μας διαφωνία.
Αλλοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στην τιμή γιά τον έλικα ,αλλά όχι γιά μιά μηχανή μιάς εξίσου αξιόπιστης εταιρείας και ισάξια.

Είπαμε...  ο καθένας σκεπάζεται όσο του επιτρέπει το στρώμα του! Κάποιοι έχουν πιο μεγάλο από εσένα αλλά μην τους κατακρίνεις γιατί και εσύ έχεις πιο μακρύ από κάποιους άλλους και θα κριθείς ανάλογα!!!!

Εγώ λοιπόν ποτέ δε θα πλήρωνα αυτό το όνειρο η αν θέλεις την αφορμή γιά όνειρα  2 , 3 χιλιάρικα παραπάνω.

Όλοι θα πεθάνουμε αλλά λίγοι θα έχουμε ζήσει.....   Κάποιους τους άγγιξε η απώλεια του Μάνου! Κάποιοι άλλοι.............!

Το σταματάω εδώ, γιατί μάλλον δε μπορείς να καταλάβω τι λέω και πάει χαμένος ο χρόνος......   

11 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!   :-* :-*

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #206 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 18:33:39 μμ
HONDA TRANSALP XL650 V
Αυτό ξέρω!!!!
Αυτό εμπιστεύομε!!!!
Με πάει πάντα εκεί που θέλω με αξιοπρέπεια και σιγουριά.............
μα το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε ήταν να με φέρει κοντα σε κάποιους ανθρώπους αυτού του φόρουμ,  που δεν θα είχα διαφορετικά την τύχη να συναντήσω :)

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #207 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 18:50:26 μμ
Ωχου ρε Λούρε............ Σε μόνιμη περίοδο είσαι και σου φταίνε πάντα τα ίδια!!  :-\
Aμα βαριέσαι μη ξανακάνεις τον κόπο και σε τι είμαι γω μη σε νοιάζει ,αν θέλεις να το πάμε έτσι .

Πάψε να διαστρεβλώνεις λόγια μόνο για κερδίσεις τις εντυπώσεις....
Το αυτό .
Ποιές εντυπώσεις ,αν το πιστεύεις αυτό πραγματικά δε σου ξαναπαντάω . Διάβασε το σχολιό σου.

Τώρα τα άλλα περι ονείρων κτλ, αν εσυ δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει "όνειρο" γιατί δεν έχεις - λογω δουλειάς, λόγω υποχρεώσεων, λόγω χαρακτήρα - ε, δε μπορώ εγώ να στο εξηγήσω!............

Κοντά τα ονειρά σου φίλε κοντά.
Ενα ταξίδι το χρόνο και τα λες όνειρα ? θες και να σε ζηλεύουμε δηλ.? Δεν το συνεχίζω αυτό ....
Κοίτα να κάνεις και κανα άλλο όνειρο και άστα τα δικά μου.
Θα μας τρελάνεις τελείως!!!!  Είσαι σαν αυτούς που κράζεις δηλαδή - αλλά επειδή έχεις Vara, έχεις ασυλία;;; - δηλαδή πήρες μια τουριστάδικη on/off μηχανη, με υψηλό - σε σχέση με ένα αμαξάκι πχ - κόστος συντήρησης για να μην πηγαίνεις πουθενά!!!  ??? ??? ??? ???
Αυτοί που κράζω παίρνουν gs adv ,σκάνε 22+ και δεν πάνε πουθενά.
Μπροστά στα 7 χιλιάρικα που έδωσα εγώ δεν βρίσκεις καμία διαφορά ?
Και να πας σε ένα διήμερο 1500 χλμ τάπα και Δευτέρα πρωί να πας στη δουλειά δεν είναι και λίγο.
Αλλά σε ποιόν απολογούμαι τώρα , στον κατακτητή των πέντε ηπείρων ....?

Είπαμε...  ο καθένας σκεπάζεται όσο του επιτρέπει το στρώμα του! Κάποιοι έχουν πιο μεγάλο από εσένα αλλά μην τους κατακρίνεις γιατί και εσύ έχεις πιο μακρύ από κάποιους άλλους και θα κριθείς ανάλογα!!!!
Αυτό χρήζει σημειολογικής ανάλυσης ,θα το έλεγα .....προφητικό.

-Θανασάκη μου πραγματικά δε θα ξαναπαντήσω.
Οσο σχολιάκια και φατσούλες να βάζεις ωστε να το ελαφρύνεις , είναι επι προσωπικού , δεν είναι διαφωνίες είναι κακίες πολλά απ αυτά που λες.
Και μέτρο δεν έχεις.
Και επειδή γνωριζόμαστε και έχουμε και κοινούς γνωστούς ... εγώ το παρατάω , θα τα πούμε ..... :)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #208 on: Παρασκευή 12 Μάρτιος 2010, 19:04:18 μμ
Όλα είναι σχετικά.
Σκοπός είναι να κάνεις κάτι, τη στιγμή που πρέπει. Αλλιώς μη το κάνεις καλύτερα. Και πότε πρέπει ? χμ... μόνο εσύ το ξέρεις.
Το πως είναι καθαρά θέμα πως το γουστάρεις.
Αν χέζεσαι ή βαριέσαι παίρνεις και ένα τσούρμο άλλους. Αν το όνειρο είναι high tech παίρνεις και όλα τα καλούδια της αγοράς.
Αναλόγως τα γούστα και το timing.

Πιστεύω οτι αυτά τα μηχανάκια που βλέπουμε τώρα, σε απομακρύνουν απο την καθαρή εμπειρία και εστιάζεις στις επιδόσεις
και τις δυνατότητες της μηχανής. Γιατί απλά 'όπως αναφέρθηκε τα όνειρα, τουλάχιστον αυτά οπως τα μοστράρει το σύγχρονο marketing
χρειάζονται κυρίως λεφτά.

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #209 on: Σάββατο 13 Μάρτιος 2010, 03:27:47 πμ
Ξεκίνησαν οι «κρατήσεις» του Super Tenere

16.390 ευρώ

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #210 on: Σάββατο 13 Μάρτιος 2010, 05:16:06 πμ
Εντυπωσιακό πάντως είναι πως εκφράζονται με τέτοιο φανατισμό "βεβαιότητες" για μηχανές που ούτε είδαμε ούτε καβαλήσαμε ακόμα... :eusa_think:

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #211 on: Κυριακή 23 Μάιος 2010, 19:53:55 μμ
Ήδη πουλήθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες πέντε μηχανές...

http://www.youtube.com/watch?v=H_KbsGWk50A&feature=player_embedded#!

Ωραίο αλλά πολύ βαρύ το άτιμο..... (268 κιλά γεμάτο!!!!)

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline spyridon

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #212 on: Κυριακή 23 Μάιος 2010, 22:43:29 μμ
Συγνωμη πε παιδια αλλα ειναι χαζο να δωσει καποιος 16000 για το τενερε που εχει βαρος 265 κιλα.Αφου τα νεα ον-οφ δεν γινονται πιο ελαφρια τοτε με 11300 συν 800 ευρω μπορει να παρει καποιος το βαραντερο αβς συν εξατμισεις ρεμους τιτανιου.Το βαραντερο εχει κερδος 25 κιλα και ειναι μονο 5 αλογα κατω στον τροχο και 4000ευρω λιγοτερα στιν τιμη.Μετα απο 2 χρονια με αλλα 800 βαζει καποιος wp αμορτισερ και γλυτωνει 3200 τελικο ποσο σε σχεση με το τενερε.Δηλαδη οι εταιρειες εχουν σκοπο να μας τρελανουν,ολα τα καινουργια μηχανακια εχουν απο 14000 και πανω

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #213 on: Δευτέρα 24 Μάιος 2010, 05:05:38 πμ
H Yamaha παει να χτυπήσει target group απο bmw gs 1200, για να πετύχει αυτο πρέπει να κρατήσει και την τιμη στο ιδιο υφος/υψος και για την γκλαμουριά..Φυσικά το tenere 1200 εχει αρκετα τεχνολογικά καλούδια για να μην είμαστε και μηδενιστές.. Απο την άλλη η συγκεκριμένη μηχανή για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι ενα μπαστάρδεμα απο gs 1200 & Varadero (τα 2 πιο επιτυχημένα δλδ μεγάλα on -off) και γι αυτο ακριβώς δεν το πολυ-συμπαθω 

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #214 on: Τρίτη 25 Μάιος 2010, 17:25:35 μμ
Συγνωμη πε παιδια αλλα ειναι χαζο να δωσει καποιος 16000 για το τενερε που εχει βαρος 265 κιλα.Αφου τα νεα ον-οφ δεν γινονται πιο ελαφρια τοτε με 11300 συν 800 ευρω μπορει να παρει καποιος το βαραντερο αβς συν εξατμισεις ρεμους τιτανιου.Το βαραντερο εχει κερδος 25 κιλα και ειναι μονο 5 αλογα κατω στον τροχο και 4000ευρω λιγοτερα στιν τιμη.Μετα απο 2 χρονια με αλλα 800 βαζει καποιος wp αμορτισερ και γλυτωνει 3200 τελικο ποσο σε σχεση με το τενερε.Δηλαδη οι εταιρειες εχουν σκοπο να μας τρελανουν,ολα τα καινουργια μηχανακια εχουν απο 14000 και πανω

Μάλιστα, μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλό μεταχ. και να ρίξεις χρήματα στην εξέλιξή του, ή να βελτιώσεις αυτό που ήδη έχεις...

Είναι λογικό οι τιμές να είναι ψηλά, εφόσον προσφέρουν νέα σχεδίαση και εξέλιξη. Για το Τενερέ το έχω ξαναπεί, ότι υποψιάζομαι πως σύντομα θα βγεί η υποκυβισμένη έκδοση.   

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline Tassos (Chios)

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #215 on: Παρασκευή 11 Ιούνιος 2010, 19:30:08 μμ
Κυκλοφορεί εδώ και κανένα μήνα περίπου ένα στο νησί. Το είδα από κοντά...
Στις φωτογραφίες μου άρεσε περισσότερο. Κάπως με χαλάει η φάτσα του, μου φαίνεται πολύ γυμνό μπροστά.
Η εξάτμιση πραγματικά τεράστια αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμα αν με χαλάει ή όχι.

Ψάχνω να το βρω και για καμιά δεύτερη - τρίτη ματιά, γιατί η πρώτη ήταν πολύ γρήγορη

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #216 on: Παρασκευή 11 Ιούνιος 2010, 22:41:45 μμ
Όλο το ψειρίζεις, όλο σε κάτι μεγάλα  τριγυρνάει η ματιά σου  8) 8)

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline mariost

• Rossi και πάνω !
Reply #217 on: Τρίτη 05 Οκτώβριος 2010, 23:54:42 μμ

"Βάλαμε φωτιά στα φρένα
Και μας έμεινε το γκάζι...."

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #218 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 04:15:46 πμ
Πραγματική κούκλα, και πολύ μάχιμη - απ' οτι φαίνεται τουλαχιστον !

Από τιμούλα ?

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #219 on: Τετάρτη 06 Οκτώβριος 2010, 16:03:23 μμ
Πραγματικά, αυτά τα αξεσουάρ το κάνουν πιο όμορφο, αλλά ταυτόχρονα πιο ακριβό.....Περί ορέξεως όμως κολοκυθόπιτα ;D
Συνεχίζει όμως να παραμένει βαρύ και ασήκωτο μηχανάκι για εκτός δρόμου καταστάσεις....

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #220 on: Τετάρτη 17 Νοέμβριος 2010, 16:10:35 μμ
Για αυτούς που ρωτάνε αν πάνε τα μεγάλα στο χώμα!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LP_cncUEEeM#!

Χατζ σε κόβω προς τα εκεί!!!!!

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #221 on: Τετάρτη 17 Νοέμβριος 2010, 18:44:34 μμ
Για αυτούς που ρωτάνε αν πάνε τα μεγάλα στο χώμα!!!!!!!!
Έχω δει και μοτοκρός με Buel και μάλιστα με κλιπ ονς και μικρούς τροχούς. Το τι μπορούν να κάνουν κάποιοι κορυφαίοι οδηγοί με οτιδήποτε, δεν αποτελεί κριτήριο για τις μοτοσυκλέτες. Δείτε τι κάνει ο Ορφανός με Varadero ας πούμε.

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #222 on: Τετάρτη 26 Ιανουάριος 2011, 19:34:37 μμ

Θα σας αρέσει σίγουρα.......

la Grèce en Super Ténéré

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #223 on: Τετάρτη 26 Ιανουάριος 2011, 20:54:34 μμ
"Τι λένε παιδάκι μου;"
"Τι να λένε ρε μάνα, το Τενερέ λένε είναι καλό για να πας Γαλλία Ελλάδα".
"Ααααα..."

Πάντως η οδήγηση τους στα 1200 μου θύμισε ένα παλιό ανέκδοτο:

- "Παππού πως γ@μιόνται οι σκατζόχοιροι;"
- "Προσεκτικά παιδάκι μου...πολύ προσεκτικά!"

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
Reply #224 on: Πέμπτη 27 Ιανουάριος 2011, 02:59:48 πμ
Θα σας αρέσει σίγουρα.......

la Grèce en Super Ténéré

Mέρη γνωστά μέρη αγαπημένα. Όμορφη Ελλάδα τριγυρισμένη με το τρανσαλπάκι μου!!!!!!
Κρίμα που δεν καταλαβαίνω λέξη από το τεστ. Μάλλον θα έχει πολύ πλάκα.