Γιατί δεν το ήξεραν τα συνεργεία που το πήγες, δεν το ξέρω.
Όμως, από το να πετάξεις όλη τη μοτοσικλέτα, καλύτερα να πετάξεις λίγα χρήματα ακόμα πάνω της.
Το σύστημα σίγουρα δεν έχει πρόβλημα! Έχει τοποθετηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες μοτοσικλέτες και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό. Σκέψου ότι ακριβώς το ίδιο σύστημα χρησιμοποιούν τα RR, Varaderο, XX, VFR και γενικότερα όλες οι μοτοσικλέτες με immo! Αν λοιπόν το 1% έχει παρουσιάσει δυσλειτουργία, σίγουρα είναι μέσα στα ποσοστά αστοχίας υλικού και σε καμία περίπτωση δεν καθιστά ελαττωματικό το σύστημα!!
Δεν ξέρω αν είσαι ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρονικός και σίγουρα δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις. Άκου όμως εμένα που είναι η δουλειά μου και ξέρω. Οι αλχημείες δεν πρόκειται να δουλέψουν! Δεν θα διορθώσουν το πρόβλημα. Το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να μείνεις κάποια στιγμή στην άκρη του δρόμου και να χρειαστείς οδική. Αφού όμως δεν ξέρεις από ηλεκτρομαγνητικά, να σου πω και το εξής : Τα ηλεκτρομαγνητικά επηρεάζουν ανάλογα με την ένταση τους. Μπορούν άνετα 10 μέρες να μην επηρεάζουν και κάποια δεδομένη στιγμή που το δίκτυο καταναλώνει περισσότερο, να επηρεάζουν. Άρα δεν είναι θέμα ραντεβού.
Η Honda σίγουρα έχει φροντίσει για το κύρος της και έχει ενημερώσει τα συνεργεία ότι το ματάκι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος πελάτης έχει πρόβλημα και να πάει σπίτι του να του το επισκευάσει. Οφείλει ο κάθε ιδιοκτήτης που έχει πρόβλημα να απευθυνθεί σε αυτήν.
Δεν ξέρω όμως τι είναι ποιο σημαντικό, να μιλήσουμε για το πως έχει αντιδράσει η Honda και ο κάθε ένας (καλός ή κακός) συνεργάτης της, ή να προσπαθήσουμε να δώσουμε μία λύση στο πρόβλημα σου; Αν δεν κάνω λάθος, αυτό το νήμα αφορά προβλήματα του HISS και όχι της Honda. Αν θες να συζητήσουμε για τα κακώς κείμενα της αντιπροσωπίας ή της μαμάς εταιρίας, άνοιξε ένα άλλο νήμα και με χαρά θα σου αναπτύξω τις απόψεις μου.