Hellas Transalp Forum

Τιμές για Service

giorgosxl650v · 125228

Offline emmanouhl_p

• Απλός οδηγός
Reply #225 on: Κυριακή 26 Δεκέμβριος 2010, 02:34:53 πμ
 Κώστα περιστέρι, δεν έχω αφήσει ποτέ σε μάστορα ούτε αμαξι ούτε τη μηχανή και να φύγω, οπότε σου λέω με σιγουριά ότι τα έκανε όλα αυτά.
Τώρα αν χρειαζόταν ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα αν και εγώ πιστεύω πως δεν χρειαζόταν απλά την έχω πάρει απο άλλον οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει για να ξέρω τι έχω κάνει στη μηχανή μιας και κάνω 20000χμ το χρόνο.
Για πές τώρα αν είναι καλή τιμή για όλη αυτή τη δυλειά που έκανε, μάλλον το λύσιμο γιατι δουλειά δεν είναι ούτε μισή ώρα.

costas

• Guest
Reply #226 on: Κυριακή 26 Δεκέμβριος 2010, 03:11:15 πμ
Κώστα περιστέρι, δεν έχω αφήσει ποτέ σε μάστορα ούτε αμαξι ούτε τη μηχανή και να φύγω, οπότε σου λέω με σιγουριά ότι τα έκανε όλα αυτά.
Τώρα αν χρειαζόταν ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα αν και εγώ πιστεύω πως δεν χρειαζόταν απλά την έχω πάρει απο άλλον οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει για να ξέρω τι έχω κάνει στη μηχανή μιας και κάνω 20000χμ το χρόνο.
Για πές τώρα αν είναι καλή τιμή για όλη αυτή τη δυλειά που έκανε, μάλλον το λύσιμο γιατι δουλειά δεν είναι ούτε μισή ώρα.

o καθένας μας θέλει να κάνει το καλύτερο για την μηχανή του σα να είναι η κοπέλα του, καλά κάνουν καλά έκανες αλλά.... επειδή είναι και οι καιροί δύσκολοι.... οκ ας πω ότι ήταν εντάξει για πρώτη φορά! Μη το παρακάνεις όμως δε θέλουν πολλά ούτε οι γκόμενες ούτε η ΤΑ!!! :2hysterical:

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #227 on: Σάββατο 10 Ιούνιος 2017, 07:44:06 πμ
Μια και έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία δημοσίευση στο θέμα να κάνω την ερώτηση μου να μου πείτε και μια γνώμη.
Έχω ΤΑ650 και μέχρι τώρα πλήρωνα 200 στάνταρ για το μεγάλο σέρβις σε συνεργείο αντιπροσωπείας. Πρόσφατα κάποιος που έχει ακριβώς την ίδια μου είπε πως πληρώνει 100 σε κάποιο συνεργείο και είναι πολύ ικανοποιημένος καιρό τώρα.

Άλλα λεφτά ήταν τα 200 πριν επτά χρόνια, άλλα τώρα.

Το εξουσιοδοτημένο το εμπιστεύομαι αλλά μου φαινόταν υπερβολικό, πχ: είναι ανάγκη να αλλάξει και τα τεσσερα μπουζί προκαταβολικά;

Μπορεί κάποιος να πει πως άλλη ποιότητα σέρβις το ένα και άλλη το άλλο, αλλά τα τελευταία χρόνια έφτασα στο σημείο να αναβάλω πολλούς μήνες το σέρβις επειδή δεν έβρισκα τα χρήματα οπότε μάλλον πρέπει να κατεβάσω τις απαιτήσεις μου.

Σκέφτηκα να πάρω σβάρνα τα συνεργεία της περιοχής μου και να ρωτάω τι θα μου χρεώσουν και τι θα κάνουν αλλά στην Ελλάδα έχουν οι μαγαζάτορες την άποψη: δος μου τη μηχανή σου και δε σε αφορά τι κάνω εγώ μ' αυτή.

Ιδέες;

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #228 on: Σάββατο 10 Ιούνιος 2017, 15:07:33 μμ
Μια και έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία δημοσίευση στο θέμα ....

Κάθε πότε κάνεις αυτό το μεγάλο σέρβις και τι περιλαμβάνει;
Έχομε γράψει πολλές φορές εδώ, ότι μουζί κάθε 12.500 χλμ που συνιστά η Χόντα είναι υπερβολή.
« Last Edit: Σάββατο 10 Ιούνιος 2017, 15:10:43 μμ by γκ »

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #229 on: Σάββατο 10 Ιούνιος 2017, 18:20:01 μμ
Μεγάλο κάθε χρόνο και λάδια στους έξι μήνες. Ακριβώς τι περιλαμβάνει δεν είμαι σίγουρος, συγκρατώ μόνο ότι τυχόν αλλάζουν κάθε φορά.
Όταν τους μίλησα για μικρό σέρβις μου ανέφεραν μια μεγάλη λίστα από ελέγχους οπότε τους είπα μόνο λάδια.

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #230 on: Κυριακή 11 Ιούνιος 2017, 00:07:58 πμ
Αυτό που θέλεις  για να υπολογίσεις τα σερβις είναι :

που μπορείς να κατεβασεις απο εδώ: https://www.dropbox.com/s/xe2ubyff40irv6b/3-3.jpg?dl=0

απο εκεί κ πέρα οτι μπορείς να κάνεις μόνος το κάνεις μόνος κ καλύτερα .

Για να κάνεις οικονομία απλά συνδυάζεις τα σερβις ετσι ωστε να μην πληρωνεις πολλά εργατικά , πχ αλλάζεις μπουζί-φιλτρο-κ ρυθμίζεις /ελέγχεις βαλβίδες μαζί ωστε να μην χρειάζεται να λπηρωσεθς λύσιμο στο μηχανάκι  3 φορες .

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #231 on: Κυριακή 11 Ιούνιος 2017, 05:02:53 πμ
IMG_20170610_214834 by Iakovos Tsagkournis, on Flickr

Το έχω ήδη αυτό, δεν ρωτούσα για ένα οδηγό "καντο μόνο σου"

Όσο για αυτό το κάνε μερικά μόνος σου για να μην τα πληρώνεις όλα δεν παίζει. Πολλά συνεργεία θα τα ξανακάνουν έτσι κι αλλιώς γιατί έχουν την νοοτροπία "δος μου τη μηχανή σου και δε σε αφορά τι θα κάνω εγώ"
« Last Edit: Κυριακή 11 Ιούνιος 2017, 05:18:07 πμ by jack »

Offline γκ

• Hailwood, Agostini, Roberts,
  • Rossi και πάνω !
  • TA 600 for ever, τρελαμένος με το τετρακύλινδρο
Reply #232 on: Κυριακή 11 Ιούνιος 2017, 15:25:08 μμ
Μεγάλο κάθε χρόνο και λάδια στους έξι μήνες. Ακριβώς τι περιλαμβάνει δεν είμαι σίγουρος....
γιατί έχουν την νοοτροπία "δος μου τη μηχανή σου και δε σε αφορά τι θα κάνω εγώ"

Μεγάλη ασάφεια ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά πολύ σαφής η ταρίφα.
Ευτυχώς το ΤΑ δεν χρειάζεται και πολλά:
Μπουζί 25.000
Βαλβίδες 40.000
Ημισυνθετιά λάδια 6.000

Μη βάζετε δύναμη, χρησιμοποιήστε σφυρί.
Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, χρησιμοποιήστε βαρύτερο σφυρί.
Αν παρόλα αυτά το πρόβλημα επιμένει, εεε τότε θα είναι ηλεκτρολογικό!

Offline konkost

• Rossi και πάνω !
Reply #233 on: Δευτέρα 12 Ιούνιος 2017, 02:30:29 πμ
Μια και έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία δημοσίευση στο θέμα να κάνω την ερώτηση μου να μου πείτε και μια γνώμη.
Έχω ΤΑ650 και μέχρι τώρα πλήρωνα 200 στάνταρ για το μεγάλο σέρβις σε συνεργείο αντιπροσωπείας. Πρόσφατα κάποιος που έχει ακριβώς την ίδια μου είπε πως πληρώνει 100 σε κάποιο συνεργείο και είναι πολύ ικανοποιημένος καιρό τώρα.

Άλλα λεφτά ήταν τα 200 πριν επτά χρόνια, άλλα τώρα.

Το εξουσιοδοτημένο το εμπιστεύομαι αλλά μου φαινόταν υπερβολικό, πχ: είναι ανάγκη να αλλάξει και τα τεσσερα μπουζί προκαταβολικά;

Μπορεί κάποιος να πει πως άλλη ποιότητα σέρβις το ένα και άλλη το άλλο, αλλά τα τελευταία χρόνια έφτασα στο σημείο να αναβάλω πολλούς μήνες το σέρβις επειδή δεν έβρισκα τα χρήματα οπότε μάλλον πρέπει να κατεβάσω τις απαιτήσεις μου.

Σκέφτηκα να πάρω σβάρνα τα συνεργεία της περιοχής μου και να ρωτάω τι θα μου χρεώσουν και τι θα κάνουν αλλά στην Ελλάδα έχουν οι μαγαζάτορες την άποψη: δος μου τη μηχανή σου και δε σε αφορά τι κάνω εγώ μ' αυτή.

Ιδέες;
Κοιτα προσωπικα δεν εχω ιδεα τι χρεωνουν τα συνεργεια για σερβις αφου οτι εχει να κανει με την συντηρηση το κανω μονος μου
Αλλα αναρωτιεμαι γιατι εχει διαφορα σε ποιοτητα εργασιας ενα σερβις σε εξουσιοδοτημενο απο ενα αλλο απλο συνεργειο; Οι εργασιες συντηρησης του κινητηρα ειναι δεδομενες και ειναι απλες (αν και χρονοβορες) Λαδια, φιλτρο λαδιου, μπουζι, φιλτρο αερα, βαλβιδες, συγχρονισμος καρμπς Τα υπολοιπα, λαδωματα, ρυθμιση αλυσιδας, ρυθμιση μανετας συμπλεκτη, τακαια κλπ ειναι εργασιες που δεν εχουν χρονικο η χιλιομετρικο προγραμματισμο Γινονται οποτε χρειαζονται και τις περισσοτερες τις κανει και οποιοσδηποτε μονος του

Τα μπουζι αλλαζονται και τα τεσσερα Καθε 12000 λεει η honda και σιγουρα αντεχουν για πολυ παραπανω εγω παντως τα αλλαζω καθε 12000 αφου το κοστος τους ειναι ειναι μικρο γυρω στα 14 ευρω και για τα 4
Φιλτρο αερα μπορεις ειται να βαλεις Κ&Ν το οποιο ειναι μεν ακριβο αλλα το κρατας για ...σχεδον παντα ειτε να πας στην λυση που εχω προτιμησει εγω οταν το Κ&ν που ειχα καταστραφηκε Να βαλεις με πατεντα ενα σφουγγαρενιο και πλενομενο της twin air
Παντως σε καθε περιπτωση η απολυτη λυση για οικονομια ειναι να μαθεις να κανεις καποιες εργασιες στην μηχανη μονος σου

Offline nikos_pc

• Απλός οδηγός
Reply #234 on: Δευτέρα 12 Ιούνιος 2017, 03:03:21 πμ
Το KN με τι το καθαρίζετε?

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #235 on: Δευτέρα 12 Ιούνιος 2017, 03:39:13 πμ
Προσπάθησα μια φορά να κάνω μόνος μου σέρβις και κατέληξα να μου κοστήσει πιο ακριβά. Αποφάσισα να το αφήνω για τους επαγγελματίες.
Η ποιότητα εργασίας δεν εξαρτάται από το εξουσιοδοτημένο ή μη ούτε από το πόσα θα πληρώσεις, εξαρτάται από τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί και τι νοοτροπία έχουν.
Αν βρω συνεργείο που θα είναι φτηνό το πιθανότερο να μην σου λένε τίποτα για το τι κάνανε και δεν κάνανε.

Offline Stoneman

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #236 on: Τρίτη 13 Ιούνιος 2017, 03:07:33 πμ
Δεν σου είπε κανείς να τα κάνεις μόνος,   αφου έχεις τη σελίδα με τα προγραμματισμένα σέρβις, μπορείς πολύ απλά να απαιτείς να γίνεται αυτό που χρειάζεται η μηχανή σου κ οχι αυτό που χρειάζεται η τσέπη του μάστορη.

Οταν επισκέπτεσαι ενα συνεργείο, δεν αφήνεις το μηχανάκι στην διάθεση του μάστορη, εννοείται οτι απο την αρχή συμφωνείτε για τις εργασίες που εσύ θες να γίνουν .
Οταν υπάρχει αντίρρηση πολύ απλά του λές αντίο.

Απο εκεί κ πέρα , αν ο μαστορης κατά την διάρκεια του σερβις βρει κατι χαλασμένο , η συνενόηση θα είναι να σε ειδοποιήσει τηλεφωνικά αν δεν είσαι εκεί για το αν συμφωνεις να το επισκευάσει .

Αρα το θέμα σου είναι να βρείς συνεργειο της προκοπής .

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #237 on: Τρίτη 13 Ιούνιος 2017, 05:40:40 πμ
Περιγράφεις ιδανικές συνθηκές. Ο κάκος επαγγελμαστίας δεν ρωτάει απλώς χρεώνει και κάνει ότι του κατέβει. Έτσι κι αλλιώς συμφωνία με απατεώνα δεν έχει νόημα:  θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει ότι και να συμφωνήσετε.

αυτό που ρωτάω από την αρχή είναι τι θα κάνω με συνεργείο και δυστυχώς δεν ξεκαθαρίζει η ατμόσφαιρα.

Offline Horizons

• Απλός οδηγός
  • Χρήστος
Reply #238 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 01:24:34 πμ
Περιγράφεις ιδανικές συνθηκές. Ο κάκος επαγγελμαστίας δεν ρωτάει απλώς χρεώνει και κάνει ότι του κατέβει. Έτσι κι αλλιώς συμφωνία με απατεώνα δεν έχει νόημα:  θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει ότι και να συμφωνήσετε.

αυτό που ρωτάω από την αρχή είναι τι θα κάνω με συνεργείο και δυστυχώς δεν ξεκαθαρίζει η ατμόσφαιρα.

Φίλε μου οι τιμές για ένα καλό service που περιλαμβάνει:

Ρύθμιση Βαλβίδων
Ρύθμιση & συγχρονισμό καρμπυρατέρ
Λάδια
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο αέρα
Αλλαγή Αντιψυκτικού
4 Μπουζί

Είναι γύρω στα 220 - 240€ συμπεριλαμβανομένης της εργασίας.

Οι τιμή που αναφέρω παραπάνω είναι από εξειδικευμένο συνεργείο και κάθετη μονάδα Honda.

Τώρα, έχεις απόλυτο δίκαιο στο "φοβάμαι, δεν έχω εμπιστοσύνη" μιας που δόξα το θεό τα μαστόρια μας έχουν αποδείξει χρόνια τώρα πόσο ωραία ξέρουν να πιάνουν  :asshaking: και δουλειά να μη γίνεται. Από κει και πέρα δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι.. η δεν υπάρχουν και οκ άτομα, όμως όπως και να έχει ακόμα και να σου προτείνω εγώ η κάποιος άλλος κάτι, δεν σημαίνει επειδή είμαι εγώ η ο άλλος ευχαριστημένος ότι θα μείνεις και εσύ, παίζουν πολλά.

« Last Edit: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 01:26:08 πμ by Horizons »

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #239 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 05:02:58 πμ
Και εγώ τόσα πληρώνω περίπου ως τώρα αλλά αυτό που περιγράφεις μήπως είναι το εξαντλητικό σέρβις και όχι το μονο καλό σέρβις; Κάθε χρόνο πετάω τέσσερα καλά μπουζί και βάζω τέσσερα καινούργια. Αυτό δε νομίζω ότι χρειάζεται.

Όπως και να έχει πρέπει να βρω μια σημαντικά μικρότερη τιμή από αυτή.

Offline Horizons

• Απλός οδηγός
  • Χρήστος
Reply #240 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 05:11:35 πμ
Και εγώ τόσα πληρώνω περίπου ως τώρα αλλά αυτό που περιγράφεις μήπως είναι το εξαντλητικό σέρβις και όχι το μονο καλό σέρβις; Κάθε χρόνο πετάω τέσσερα καλά μπουζί και βάζω τέσσερα καινούργια. Αυτό δε νομίζω ότι χρειάζεται.

Όπως και να έχει πρέπει να βρω μια σημαντικά μικρότερη τιμή από αυτή.

Αυτά που ανέφερα πάνω είναι απλά ένα καλό service, το εξαντλητικό θα ήταν αν έβαζα βγάλσιμο και καθαρισμό καρμπυρατερ, τακάκια, υγρά φρένων, λάδι στις μπουκάλες, ντίζες κλπ.

Anyway.. Την σημαντικά μικρότερη τιμή από αυτή θα την πετύχεις μόνο όταν ασχοληθείς μόνος σου με τη μηχανή σου. Καταλαβαίνω πως μπορεί να μην έχεις πολύ χρόνο η χώρο η να μην θέλεις να ανακατευτείς, όμως είναι ο μόνος τρόπος να μειώσεις σημαντικά το κόστος συντήρησης της μηχανής σου.

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #241 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 05:19:19 πμ
Μια φορά προσπάθησα να ασχοληθώ μόνος και το μετάνιωσα ακριβά. Δεν είναι μόνο θέμα χρόνου και χώρου αλλα δοκιμασμένη και αποτυχημένη οδός.
Πότε δεν κατάλαβα που θα βρω το φίλτρο της βενζίνης (fuel strainer screen) ένα παράδειγμα.
Οπως έγραψα πιο πάνω γνωστός μου με την ίδια ακριβώς μηχανή πληρώνει τα μισά εδώ και καιρό και είναι ικανοποιημένος.
« Last Edit: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 05:21:43 πμ by jack »

Offline Horizons

• Απλός οδηγός
  • Χρήστος
Reply #242 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 06:33:04 πμ
Μια φορά προσπάθησα να ασχοληθώ μόνος και το μετάνιωσα ακριβά. Δεν είναι μόνο θέμα χρόνου και χώρου αλλα δοκιμασμένη και αποτυχημένη οδός.
Πότε δεν κατάλαβα που θα βρω το φίλτρο της βενζίνης (fuel strainer screen) ένα παράδειγμα.
Οπως έγραψα πιο πάνω γνωστός μου με την ίδια ακριβώς μηχανή πληρώνει τα μισά εδώ και καιρό και είναι ικανοποιημένος.

100 με λάδια, φίλτρα κλπ?  ??? Είσαι σίγουρος? Για τι εργασίες ακριβώς μιλάμε?

Και εδώ θα πω κάτι για το θέμα ότι "ο γνωστός σου είναι ικανοποιημένος". Μπορεί να την πας και εσύ να μην μείνεις ικανοποιημένος για πολλούς λόγους. Κάπως έτσι την έχω πάθει και εγώ από φίλο και γνωστό, ενώ άκουσα πολύ καλά λόγια και να την πάω, την πήγα και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που το έκανα και στην μια περίπτωση μάλιστα τσακώθηκε με τον μηχανικό για τις μλκιες που έκανε και αυτός που με έστειλε.. Πάντα να ζυγίζεις πρώτα και να συζητάς ο ίδιος βλέποντας τι και πως με τον μάστορα, απο κει και πέρα ακόμα και ο καλύτερος και εξειδικευμένος, άνετα μπορεί να κάνει την πατάτα του γιατί βιάζεται, γιατί έχει άλλες 10 μηχανές μέσα στην σειρά, γιατί είναι κουρασμένος, γιατί τον έπιασε η μλκιά του πολλά τα γιατί και τα μπορεί :P Το θέμα είναι όταν και αν γίνει μια π@π@ριά να είναι εκεί και να τη διορθώσει σαν σωστός επαγγελματίας και όχι να σε βλέπει atm με πόδια που θα τραβάει ευρουλάκια κάθε λίγο.
« Last Edit: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 07:13:13 πμ by Horizons »

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #243 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 14:53:59 μμ
Μπορώ να αρχίσω να ρωτάω έναν έναν αλλά όπως έγραψα πιο πάνω αν είναι κακός επαγγελματίας δεν θα βοηθήσει και πολύ αυτό.

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #244 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 17:14:13 μμ
Ίσως μια άλλη ιδέα είναι να πάω στον ίδιο που πάω και να του πω: δε θα αλλάξεις μπουζί, δε θα βάλεις καινούργιο φίλτρο αέρα και ότι άλλο είναι ασφαλές να αραιώσω.
Φυσικά πρέπει να κρατάω πολύ καλό μπούσουλα τι άλλαξα πότε ώστε την επόμενη φορά να το αλλάξω.

Offline Horizons

• Απλός οδηγός
  • Χρήστος
Reply #245 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 18:54:45 μμ
Δεν έχεις service book? Αν όχι κακώς.. να βγάλεις και ότι ζητάς και γενικά ότι γίνεται στο μηχανάκι εργασίες / ανταλλακτικά, να γράφεται εκεί και να σφραγίζεται από το συνεργείο με ημ/νιες χιλιόμετρα και όλα.

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #246 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 18:56:18 μμ
Έχω ένα αλλά το που σημειώνω δεν λύνει το θέμα του τι κάνει ο μάστορας.

Offline Horizons

• Απλός οδηγός
  • Χρήστος
Reply #247 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 19:26:55 μμ
Επίσης επειδή τώρα βρήκα λίγο καινό και έκατσα και είδα αναλυτικά παραπάνω.

"Περιγράφεις ιδανικές συνθηκές. Ο κάκος επαγγελμαστίας δεν ρωτάει απλώς χρεώνει και κάνει ότι του κατέβει. Έτσι κι αλλιώς συμφωνία με απατεώνα δεν έχει νόημα:  θα προσπαθήσει να σε ξεγελάσει ότι και να συμφωνήσετε."

Και εσύ πολύ απλά δεν πληρώνεις και κάνεις ότι σου κατέβει παίρνοντας τη μηχανή και γεια σας. Αυτή την προοπτική δεν μπορώ να την καταλάβω.. τέτοιοι μάστορες έχουν ημ/νια λήξης και κάποια στιγμή θα φάνε και ξύλο και θα βαράνε μύγες.. Συμφωνία δεν κάνεις με κανέναν φίλε μου, πάντα έχεις το νου σου και στον καλύτερο να πας, όταν ξέρεις 5 πράγματα όχι να τα κάνεις, να τα ξέρεις απλά για να μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται στη μηχανή σου και κατά τη γνώμη μου, να είσαι παρόν στις εργασίες. Δλδ να μάθεις από εδώ μέσα 5 πράγματα απλά διαβάζοντας, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να ξέρεις τι πρέπει να γίνει και αν έγινε στη μηχανή σου.

Offline jack

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #248 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 19:52:47 μμ
Και εσύ πολύ απλά δεν πληρώνεις και κάνεις ότι σου κατέβει παίρνοντας τη μηχανή και γεια σας.

Ξέρεις κανένα που να το έχει κάνει αυτό; Ας είμαστε ρεαλιστές.

Offline Horizons

• Απλός οδηγός
  • Χρήστος
Reply #249 on: Τετάρτη 14 Ιούνιος 2017, 20:30:15 μμ
Ξέρεις κανένα που να το έχει κάνει αυτό; Ας είμαστε ρεαλιστές.

Ναι, εγώ. Και συγκεκριμένα σε σχετικά "γνωστό" όνομα συνεργείου στην περιοχή των Αμπελόκηπων  :)