Hellas Transalp Forum

DL 650 V-Strom ABS σε προσφορά!

Chris_de_Ze · 79334

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #125 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 18:12:40 μμ
Αν χάσω από την πώληση ως μεταχειρισμένο θα κερδίσω από την αγορά του καινούριου. Οπότε έρχεται "μία η άλλη".   
Αυτό μόνο υπό την προυπόθεση ότι θα ξαναπάρεις Suzuki. Αν πάρεις όμως άλλη μάρκα δεν ισχύει.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #126 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 18:15:59 μμ
Άλλη δουλειά να κάνεις δεν έχεις ?
Σωστός παπλωματάς θα γίνεις με τα stromia σου.... ;)

Γενικά μιλάω, όχι για ΄μένα. Εγώ έχω τώρα άλλα να προγραμματίσω. Καθάρισα με μηχανή για μερικά χρόνια. Άλλωστε δεν σημαίνει ότι και το επόμενο θα είναι στρομ. Αρκεί που υπάρχουν πολλά, καλά και φτηνά μηχανάκια.
  Αλλά εσύ...ένα-ένα τα βγάζεις στη φόρα. Ο αδερφός σου έχει στρομ? Μα αυτό είναι όχι είδηση, ειδησάρα!!! Δηλαδή, το έχεις οδηγήσει κιόλας, ε? Χεχεχε! Και οι εντυπώσεις σου?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #127 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 18:23:56 μμ
Αυτό μόνο υπό την προυπόθεση ότι θα ξαναπάρεις Suzuki. Αν πάρεις όμως άλλη μάρκα δεν ισχύει.

Σωστό εν μέρει. Και λέω εν μέρει, γιατί ακολουθούν κι άλλες εταιρείες με ελκυστικές προσφορές (απρίλια, yamaha) και κάτι μου λέει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες.
  Και έπειτα (έχω ξαναπει) ότι δεν με πειράζει καθόλου τι γράφει στο ντεπόζιτο, αρκεί να με εξυπηρετεί, και να μου αρέσει. Σουζούκι ή μπουμπούκι ή ο,τιδήποτε άλλο. Σουζούκι ξανά? Ναι, γιατί όχι αν πληροί τις προϋποθέσεις και είναι και φτηνό?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #128 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 18:28:23 μμ
Δηλαδή, το έχεις οδηγήσει κιόλας, ε? Χεχεχε! Και οι εντυπώσεις σου?
Μα δεν το κατηγόρησα ποτέ .
Ο τρόπος που το πλασάρανε στην αγορά σε σχέση με το Τ.Α. μου την έδινε.
Εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας ,αλλά είμαι φύση πρακτικός άνθρωπος και δεδομένης τις αξιοπιστίας και κάποιων άλλων δυνατοτήτων του Τ.Α. έγερνε την πλάστιγγα προς αυτό και συνεχίζει.
Άλλωστε υπάρχει και αίσθημα στη μέση με το Τ.Α.  ;) τάχουμε αυτά εμείς οι φετιχιστές (θα σου πω άλλη φορά).

Αν ήθελα κάτι σα το strom θα έπαιρνα fazer h cbf (θεωρώ ότι είναι πιό κοντά ,είναι και 4κύλινδρα).
Τέλος πάντων περι ορέξεως.....

Άλλωστε τόχω πει ,αν αλλάξω μηχανή (που δεν το βλέπω ) τα κυβικά θα ανέβουν.(και εδώ είναι που αποθαρρύνομαι διότι δε βλέπω και καμιά  σκοπιμότητα σε ένα  τέτοιο εγχείρημα δεν θα μου λύσει και τα χέρια ,μόνο γιά λόγους ματαιοδοξίας μάλλον...)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #129 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 18:55:04 μμ
Ο τρόπος που το πλασάρανε στην αγορά σε σχέση με το Τ.Α. μου την έδινε.
  Τι ακριβώς σε πείραξε?

Αν ήθελα κάτι σα το strom θα έπαιρνα fazer h cbf (θεωρώ ότι είναι πιό κοντά ,είναι και 4κύλινδρα).

Εδώ θα διαφωνήσουμε. Καμία σχέση τα μεν με το δε. Και το fazer και το cbf είναι πολύ καλά μηχανάκια, και πύραυλοι, αλλά άλλη κατηγορία. Το στρομ, παρά τις ενστάσεις πολλών είναι ον-οφ με (υπερ)τονισμένο το ον. Άρα εξαρτάται τι θες. Αλλά σε καμία περίπτωση μην τα παρομοιάζεις.

Άλλωστε υπάρχει και αίσθημα στη μέση με το Τ.Α.  ;) τάχουμε αυτά εμείς οι φετιχιστές (θα σου πω άλλη φορά).

Σ' αυτήν την περίπτωση αλλάζουν όλα. Δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης, ούτε χρημάτων, ούτε ίππων, ούτε τίποτα.

Άλλωστε τόχω πει ,αν αλλάξω μηχανή (που δεν το βλέπω ) τα κυβικά θα ανέβουν.(και εδώ είναι που αποθαρρύνομαι διότι δε βλέπω και καμιά  σκοπιμότητα σε ένα  τέτοιο εγχείρημα δεν θα μου λύσει και τα χέρια ,μόνο γιά λόγους ματαιοδοξίας μάλλον...)

Αντιθέτως, εγώ έχω λόγους (πέρα από τη ματιοδοξία που είναι δεδομένη σε όλους μας). Με το ΤΑ απόλαυσα κάτι ωραίες επαρχιακές διαδρομές. Όταν όμως ζήτησα το κάτι παραπάνω (πχ διπλός, με τριβάλιτσο και τανκ μπαγκ) καθ'οδόν για εξωτερικό, δυστυχώς δεν...Εκεί φάνηκαν τα κυβικά, οι ίπποι, όπως θες πες το. Και καθώς σχεδίαζα μεγάλο ταξίδι μόνος (που τελικά δεν έγινε).....
  Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει Ιμαλάια με xr 250. Δεν υπάρχουν κακά μηχανάκια, αλλά κακοί αναβάτες. Είπαμε, η ματαιοδοξία βλέπεις....

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #130 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 19:11:01 μμ
 :o
Τι πίνεις ?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #131 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 19:22:49 μμ
....και δεν μας δίνεις...

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #132 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 20:08:20 μμ
:o
Τι πίνεις ?
Δηλ. ρε Μιχάλη τι θες να τα ξαναγράψω μιά γύρα ακόμα ?
Και στο κάτω κάτω εφόσον διαφωνούμε δε τρέχει και τίποτα τα έχουμε ξαναπεί.
Αλλα σε καταλαβαίνω και ο δικός μου που πήρε strom το ίδιο κάνει δε χάνει ευκαιρία να μου μιλάει γιά τροφοδοσία ,γιά τελικές ,γιά οικονομία και τέτοια.
Και λοξοκοιτάει άλλες.... ;)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #133 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 20:44:57 μμ
Αντιθέτως, εγώ έχω λόγους (πέρα από τη ματιοδοξία που είναι δεδομένη σε όλους μας). Με το ΤΑ απόλαυσα κάτι ωραίες επαρχιακές διαδρομές. Όταν όμως ζήτησα το κάτι παραπάνω (πχ διπλός, με τριβάλιτσο και τανκ μπαγκ) καθ'οδόν για εξωτερικό, δυστυχώς δεν...Εκεί φάνηκαν τα κυβικά, οι ίπποι, όπως θες πες το. Και καθώς σχεδίαζα μεγάλο ταξίδι μόνος (που τελικά δεν έγινε).....
  Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει Ιμαλάια με xr 250. Δεν υπάρχουν κακά μηχανάκια, αλλά κακοί αναβάτες. Είπαμε, η ματαιοδοξία βλέπεις....

Αυτό το ακούω συνεχώς σαν δικαιολογία απο ανθρώπους που τελικά δεν κάνουν παρα ένα ελάχιστο των όσων ονειρεύονται.. Με το να έχουνε στο γκαράζ τους μια μηχανή τόσο ετοιμοπόλεμη, εξοπλισμένη με τα πάντα, έτοιμη να ξεκινήσει την επόμενη στιγμή για τα πέρατα του κόσμου, κάπου αντισταθμίζουνε το παραπάνω.

Αν υπάρχει θέληση, πάς οπουδήποτε με (σχεδόν) οτιδήποτε. Σε καμία περίπτωση δε δέχομαι το οτι δεν μπορείς με το ΤΑ να πάς με 2 άτομα, με τριβάλιτσο, φόρτωμα όσο δεν πάει, και να γυρίσεις όλα τα μέρη του κόσμου αξιοπρεπώς και ευχάριστα.

Ηλίας

-Transalp 600cc 98 (R.I.P.)
+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #134 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 20:49:51 μμ
Σόρρυ ρε παιδιά, όλα γίνονται με όλα αλλά πειράζει που κάποιοι θέλουν και λίγο παραπάνω άνεση στη διαδρομή δηλαδή? Είναι σα να λες ότι μπορείς να πας και με ποδήλατο για μπάνιο στη βάρκιζα ποιος ο λόγος να πας με τη μηχανή? μην αγκυλώνουμε τις απόψεις

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline transalp98

• Rossi και πάνω !
    • MyPhotos
Reply #135 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 20:56:07 μμ
Πράγματι.. γούστα είναι αυτά.
Προσωπικά προτιμώ να κρατάω τα 1-2 χιλιάρικα και να τα δίνω σε ενα ταξιδάκι επιπλέον, ακόμα και με το ίδιο όχημα, παρά να ανανεώνω το όχημα συνέχεια και να μην πηγαίνω πουθενά (ή να πηγαίνω πολύ πιο σπάνια έστω)

Δεν αναφέρομαι στον Μ.Ι. Pagalo, μπορεί να τα έχει επιτύχει και τα δυο, μιλάω για τη γενική περίπτωση

Ηλίας

-Transalp 600cc 98 (R.I.P.)
+SYM HD200i EVO
- VFR 800 V-tec
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #136 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 21:19:17 μμ
Δηλ. ρε Μιχάλη τι θες να τα ξαναγράψω μιά γύρα ακόμα ?
Και στο κάτω κάτω εφόσον διαφωνούμε δε τρέχει και τίποτα τα έχουμε ξαναπεί.
Αλλα σε καταλαβαίνω και ο δικός μου που πήρε strom το ίδιο κάνει δε χάνει ευκαιρία να μου μιλάει γιά τροφοδοσία ,γιά τελικές ,γιά οικονομία και τέτοια.
Και λοξοκοιτάει άλλες.... ;)

Μα εγώ ρε Λούρε έμεινα με την εντύπωση ότι συμφωνούμε τελικά!!! Που διαφωνείς τώρα πάλι?

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #137 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 21:32:32 μμ
  Μα εγώ ρε Λούρε έμεινα με την εντύπωση ότι συμφωνούμε τελικά!!! Που διαφωνείς τώρα πάλι?
Στο ότι συμφωνούμε.

:laughing9: :2hysterical: :crybaby: :rockout:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #138 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 21:49:42 μμ
Αν υπάρχει θέληση, πάς οπουδήποτε με (σχεδόν) οτιδήποτε. Σε καμία περίπτωση δε δέχομαι το οτι δεν μπορείς με το ΤΑ να πάς με 2 άτομα, με τριβάλιτσο, φόρτωμα όσο δεν πάει, και να γυρίσεις όλα τα μέρη του κόσμου αξιοπρεπώς και ευχάριστα.

Και με τα πόδια πας άμα θες, αλλά τότε μιλάμε για οδοιπορία. Και με ποδήλατο πας και μιλάμε για ποδηλασία. Με βάρκα μιλάμε για βαρκάδα. Πριν 20κάτι χρόνια ένας φίλος μου (το σχετικό άρθρο υπάρχει στο ΜΟΤΟ) πήγε Γερμανία με παπί για να βρει τη φίλη του.

Είπαμε ότι έχουν πάει στα Ιμαλάϊα με 250άρι. Όπου θες πας. Το θέμα είναι ΠΩΣ θες να πας. Με αεροπλάνο? Με αυτοκίνητο? Με κανό? Και αυτο είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Μην τα συγχέεις. Κανείς δεν είπε οτι το ΤΑ ή το ΧΑ ή το ΜΑ δεν πάει.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #139 on: Πέμπτη 08 Μάιος 2008, 23:10:28 μμ
Πωπω ταξιδιάρηδες που έχει το φόρουμμμμμμμ! :D

Βρουμ βρουμ.........βρουμ βρουμβρουβρουμ βρουμ.....

Γεμίσαμε Μάρκο πόλο(το μπλουζάκι εννοώ).Στον φίλο μου τον Μάρκο το λέω....

Γεμίσαμε πάντως......φτου φτου μη μας ματιάξω....

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #140 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:08:56 πμ
Ε ναι ρε Μέμο έχει δίκιο ο Sotos....

Ένα νησιώτικο τραγούδι λέει:

"Άσχημη την (ε)θέλω εγώ, την αγαπητικιά μου,
Να μην αρέσει κανενός, να΄ναι μον(άχ) ικιά μου… "  :band:

Παιδιά δεν κοιτάω και πολύ την ομορφάδα σε κάποια πράγματα άμα είναι να κάνω την δουλειά μου (και μην πάει ο νους σας στο πονηρό… εκεί ποτέ δεν ήμουν "ο καλός ο μύλος"  ;) ;) ;)).
Τι να το κάνω και να αγοράσω ένα καινούργιο με 5 ταχύτητες, με λίγο παραπάνω αυτονομία, με λίγο καλύτερο φως ΚΑΙ ΣΑΜΠΡΕΛΑΤΟ ;;;;; Πιο να είναι άραγε;;;  :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:
(από Αυστρία όταν φύγαμε, έκανα προσπέραση σε VARADERO μόνο και μόνο να μην με πιάσει λάστιχο και μείνω πίσω μόνος για αλλαγή, χάνοντας το πλοίο)  :badair: :badair: :badair:

Και με 1.200+ ευρώ λιγότερα μπορώ να πάρω κάτι με παραπάνω ίππους, παραπάνω αυτονομία, με 6 ταχύτητες, με διπλά φανάρια ΚΑΙ ρυθμιζόμενα, με ρυθμιζόμενη ανάρτηση ΚΑΙ TUBLEES!!!

Αυτά που μου αρέσουν είναι το BMW 1200 GS ADV. και το VARADERO 1000 αλλά απλησίαστα για την τσέπη μου. :-\ :-\ :-\

Υ.Γ. Παιδιά, εσείς που έχετε πάρει το καινούργιο ΤΑ, να με σχωρνάτε για αυτά που λέω για το 700άρι, αλλά προσπαθώ να τα χώσω στην HONDA, γιατί μετά από 4 χρόνια αναμονής έβγαλε ένα απλώς λίγο καλύτερο από τα παλιά και δεν έβγαλε ένα που να  :humping: και να  :punch: .
(χωρίς να λέω ότι το 700 είναι άχρηστο) ;) ;) ;)

Και πάλι "εσκιουζέ μουά" :goofy: :goofy: :goofy:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #141 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:19:02 πμ
Εμένα μ'αρεσε πολύ το 400αρακι σου φίλε.

τώρα περι ορέξεως......

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #142 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:20:48 πμ
Ένα νησιώτικο τραγούδι λέει:

"Άσχημη την (ε)θέλω εγώ, την αγαπητικιά μου,
Να μην αρέσει κανενός, να΄ναι μον(άχ) ικιά μου… "  :band:

Θα σου απαντησω και εγω με τραγουδι!

να το παρεις το κοριτσι, να το παρεις μην μας παιδευεις!
να το παρεις το κοριτσι, μην το κοροιδευεις!

Αντε να τελειωνουμε επιτελους !
Στο τελος θα βλεπεις εφιαλτες με 700αρια να σε κυνηγανε ρε Μεμο, και εσυ με το 400αρι να μην μπορεις να ξεφυγεις και να πετας πισω μανετες και λοστους και καθρεπτες και αλλα ανταλακτικα, και βιδες spare, και καρφια για να σκαν τα λαστιχα τους (που για οποιον δεν καταλαβε εχουνε  σαμπρελες τα ατιμα που εσυ δεν θες με τιποτε), και τελευταιος ο Νασουσυρω Τοκασονι, (γνωστος σχεδιαστης του νεου TA) να σε κυνηγαει και αυτος !!
Αμαν πια...
Παρτο το κοριτσι....
700οι ειμαστε εδω μεσα, απο 10 ευρω ο καθε ενας, θα στο κανουμε δωρο ! 

Οφου οφου!
« Last Edit: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:25:02 πμ by Sotos »

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #143 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:39:47 πμ
Παντως αν το αποφασισεις σε παρακαλω μην το παρεις ΚΙΤΡΙΝΟ  :xxpuke:

Ένας λόγος για να το πάρω κίτρινο είναι ότι ταιριάζει με τους LOS CHELONAS και την ΙΤΤ ΄07...
αλλά και πάλι δεν πάει να φοράω συνέχεια την ίδιες μπλούζες... !!! 
« Last Edit: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:41:20 πμ by memos »

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #144 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:47:28 πμ

Οφου οφου! 

Εγώ βάζω από 20€  ;D

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #145 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:48:23 πμ

Στο τελος θα βλεπεις εφιαλτες με 700αρια να σε κυνηγανε ρε Μεμο, και εσυ με το 400αρι να μην μπορεις να ξεφυγεις και να πετας πισω μανετες και λοστους και καθρεπτες και αλλα ανταλακτικα, και βιδες spare, και καρφια για να σκαν τα λαστιχα τους (που για οποιον δεν καταλαβε εχουνε  σαμπρελες τα ατιμα που εσυ δεν θες με τιποτε), και τελευταιος ο Νασουσυρω Τοκασονι, (γνωστος σχεδιαστης του νεου TA) να σε κυνηγαει και αυτος !!
Αμαν πια...
Παρτο το κοριτσι....

Οφου οφου!

:2hysterical:

Αν είναι να πάρει ο Μέμος Στρομάκι......με ότι αυτό συνεπάγεται....εγώ δίνω τα πρώτα 9.28 €(τόσα βγαίνουν για παραεισαγωγή)...άντε καλή αρχή ...699 to go!

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #146 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:49:06 πμ
Θα σου απαντησω και εγω με τραγουδι!

να το παρεις το κοριτσι, να το παρεις μην μας παιδευεις!
να το παρεις το κοριτσι, μην το κοροιδευεις!

Μουσικούλα μου έβαλες;  δεν μου έβαλες... τι έτσι στα μουγγά;;; :eusa_silenced: :eusa_silenced: :eusa_silenced:

Αντε να τελειωνουμε επιτελους !
Αμαν πια...
Παρτο το κοριτσι....

Χα χα χα ...που το σκέφτηκες αυτό ρε συ Σωτήρη...  :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Σοβαρά ;;; !!!  :shocked: :shocked: :shocked:

Γιούπιιιιι !!!!  :dude: :dude: :dude: :blob1: :blob1: :blob1:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #147 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:51:13 πμ
:2hysterical:

Αν είναι να πάρει ο Μέμος Στρομάκι......με ότι αυτό συνεπάγεται....εγώ δίνω τα πρώτα 9.28 €(τόσα βγαίνουν για παραεισαγωγή)...άντε καλή αρχή ...699 to go!

Με ποια τιμή λογάριασες τα 9,28€? Εγώ είπα, βάζω 20€.

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #148 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:51:44 πμ

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #149 on: Παρασκευή 09 Μάιος 2008, 02:53:09 πμ

Εγώ βάζω από 20€  ;D

Συν προσφορά test ride με το στρομ, για να είναι σίγουρος αν πραγματικά του κάνει πριν το αγοράσει.