Hellas Transalp Forum

DL 650 V-Strom ABS σε προσφορά!

Chris_de_Ze · 79282

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #75 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:33:26 μμ
Έκτορα δεν νομίζω να είναι φθηνά τα VW ισα ίσα πανάκριβα ειναι.

Είχα ακούσει από αντιπρόσωπο της VW, ότι το Golf για παράδειγμα κάνει τουλάχιστον 10% παραπάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Κι όμως αν και ακριβότερο πουλάει. Οι αγοραστές του αγοράζουν το γκόλφ, όχι την απομίμηση. Το όνομα (brand) πληρώνουν οι πελέτες της VW.

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #76 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:40:19 μμ
Δε κατάλαβες αυτό που έγραψα, πανάκριβη τη λέω τη Βολκσβάγκεν και γω.
;D Ναι ,συμφωνούμε τότε.

Είχα ακούσει από αντιπρόσωπο της VW, ότι το Golf για παράδειγμα κάνει τουλάχιστον 10% παραπάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Κι όμως αν και ακριβότερο πουλάει. Οι αγοραστές του αγοράζουν το γκόλφ, όχι την απομίμηση. Το όνομα (brand) πληρώνουν οι πελέτες της VW.
Ακριβό πολύ .
Φανταστείτε τώρα να έριχνε την τιμή η VW κοντά στον ανταγωνισμό.
Όλοι αυτοί που έχουν ήδη γκολφ δε θα νοιώθαν προδομένοι ?

Τελικά όλο και υπέρ της αγοράς μεταχειρισμένου είμαι.....Πάντα  μτχ κι ας είναι ρίσκο μερικές φορές.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #77 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:48:22 μμ
τη πληρώνει η πρώτη φουρνιά, οι επόμενοι αγοραστές ξέρουν το καθεστώς πλέον.

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #78 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:49:36 μμ
τη πληρώνει η πρώτη φουρνιά, οι επόμενοι αγοραστές ξέρουν το καθεστώς πλέον.
Έλα που δεν την πλήρωσε μιά φουρνιά μόνο.
Νομίζω είναι η τρίτη φορά που το κάνει στην ίδια μηχανή.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #79 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 22:59:19 μμ
  Χαχαχα!  :2hysterical: :2hysterical: Είσαστε καταπληκτικοί!

Είμαστε όμως Έλληνες σε όλα μας. Τελεία και παύλα. Αν δεν γκρινιάζουμε για κάτι, δεν μπορούμε. Κι αν δεν υπάρχει κάτι να γκρινιάξουμε θα ανακαλύψουμε ένα. Εδώ λέμε ότι μας δουλεύουν, ότι είναι ακριβά, μακάρι να ήτνα πιο φτηνά και άλλα τέτοια, και τώρα που βρέθηκε μια εταιρεία να πουλάει φτηνά μηχανάκια (και καλά ταυτόχρονα) ην κατηγορούμε.
  Δεν μας βρίσκει κανείς άκρη. Το κάνουν έτσι μας βρωμάει, το κάνουν αλλιώς μας μυρίζει. Αντί να χαίρεστε που ίσως παρασύρει τον ανταγωνισμό σε μείωση τιμών την κατηγορείτε.

Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι πιο φτηνή σήμερα (ενδιαφέρον που νοιάζει εσάς). Έχω μια μοτοσυκλέτα που μ' αρέσει και την πήρα ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτό. Επειδή ήταν φτηνή και καλή την ίδια στιγμή (σπάνιος συνδυασμός) ανεξάρτητα από το τι σήμα έχει. Αν ήταν μια άλλη μάρκα θα έπαιρνα την άλλη μάρκα. 
  Και έτσι φτηνή που είναι, το πολύ-πολύ να αλλάζω κάθε 2-3 χρόνια και να έχω πάντα καινούριο :P :P Άσε που μπορεί να φτηνήσουν και άλλα μοντέλα και να έχω περισσότερες επιλογές.

Για την εγγύηση που ρωτάει κάποιος. Ο όρος αποκλειστική αντιπροσωπεία δεν υπάρχει εδώ και 6-7 χρόνια με νόμο. Όποιος θέλει μπορεί να εμπορευτεί αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες οποιασδήποτε μάρκας, ακόμα και σούπερ μάρκετ (αρκεί να πληρούν κάποιες μίνιμουμ προϋποθέσεις). Τώρα το ότι υπάρχει ένας κεντρικός εισαγωγέας για κάθε μάρκα, αυτό το κάνουν οι εταιρείες για πρακτικούς καθαρά λόγους.
  Ομοίως δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η εγγύσηση (οποιασδήποτε μάρκας) είναι πανευρωπαϊκή, ισχύει παντού. Απ' όπου θες το παίρνεις, και όπου θες το πας για επισκευή, ακόμη και σε άλλη χώρα. Το παίρνω από εδώ και το πάω για σέρβις στη Γαλλία, στη Λιθουανία που είναι και φτηνά, και η εγγύηση ισχύει κανονικά αρκεί: 1ον) ο μηχανικός να είναι νόμιμος και διπλωματούχος και 2ον) τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται να είναι εγκεκριμένα.
  Τώρα βέβαια, το ότι θα σου πρήξουν τα @ρχίδι@ μέχρι να βρεις άκρη αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #80 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 23:02:27 μμ
Είχα ακούσει από αντιπρόσωπο της VW, ότι το Golf για παράδειγμα κάνει τουλάχιστον 10% παραπάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Κι όμως αν και ακριβότερο πουλάει.
Να σας πώ και το άλλο το "κουφό" που δείχνει κάποιες αρχές εκ μέρους κάποιων εταιριών. Ενώ οι περισσότεροι αντιπρόσωποι κατεβάζουν πολύ τις τιμές τους προς τις εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων (ώστε να κάνουν τα αυτοκίνητα δελεαστικά για τους στόλους των τελευταίων), η VW δεν κόβει ούτε 1 ευρώ! Για αυτό σπάνια θα δείτε επιχειρήσεις να παίρνουν με leasing VW. Ο λόγος είναι ότι είναι ακριβά γιατί και οι εταιρίες leasing τα αγοράζουν ακριβά από τις αντιπροσωπείες χωρίς ειδική έκπτωση. Ενώ άλλες αντιπροσωπείες σκίζονται και κάνουν άγριες εκπτώσεις!

Άλλο παράδειγμα. Πέρσι τον Οκτώβριο, ένας Alfa Romeo dealer είχε πάρει (από ανταλλαγή πελάτη) ένα 2 ετών Alfa Romeo αυτοκίνητο με 19.000 ευρώ, όταν αυτό καινούριο είχε 24.000. Με τις συνεχείς όμως μειώσεις τιμών που έκανε πέρσι η αντιπροσωπεία, η τιμή του καινούριου έπεσε (πέρσι τον Οκτώβριο) στα €19.000. Και μου έλεγε: "Τώρα εγώ αυτό το μεταχειρισμένο πόσο να το πουλήσω?" (...και φυσικά έβριζε την αντιπροσωπεία).

Για δείτε λοιπόν τα πράγματα και από τις 2 τις σκοπιές!

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #81 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 23:04:08 μμ
Όσο για το θέμα των εγγυήσεων διαβάστε και αυτό.

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #82 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 23:08:18 μμ
Συμφωνώ με τον Μιχάλη, αν και θαυμάζω τις εταιρίες που μπορούν να πουλάνε ακριβότερα από τον ανταγωνισμό, ειδικά αυτές που δεν το πετυχαίνουν με την ποιότητα των προϊόντων τους (γειά σου ρε Μπλιλ Γκειτς!!!) αλλά ΔΕΝ τις προτιμώ (ως επί το πλείστον)...

Τέλος πάντων, η ουσία είναι ότι αυτήν την στιγμή με αυτήν την τιμή, δύσκολα το προσπερνάς αν είσαι σε έρευνα αγοράς... Θα σπρώξει κάτω και τις άλλες μάρκες:

"Γιατί να δώσω 5500 για ΤΑ του 04 αντί για 6000 για καινούργιο πράγμα;"   ???

Πάντως είναι η χαμηλότερη τιμή του μοντέλου επί του παρόντος..

Εμένα με χαροποίησε αυτή η είδηση!

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #83 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 23:18:14 μμ
Συμφωνώ με τον Μιχάλη,

Μάλλον ο Μιχάλης δε θα συμφωνεί με το Μιχάλη ,άμα θελήσει να πουλήσει γιά να πάρει άλλο.
Έκει να δεις γέλιο που θα κάνει.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #84 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 23:23:15 μμ
Μάλλον ο Μιχάλης δε θα συμφωνεί με το Μιχάλη ,άμα θελήσει να πουλήσει γιά να πάρει άλλο.

......μπα.....θα ψάξει για μεταχειρισμένο Bandit 1250 για να ισοφαρίσει την χασούρα.....

Παντρεμένοι κι δυό ...γύρνα σε παρακαλωωωωωωώ....

Για μπουνταλά τον έχεις?....Αφου δήλωσε οτι αγοράζει βάση αξίας και όχι άλλων χαρακτηριστικών ή ονόματος.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #85 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 01:50:22 πμ
Αξιολογείς την τιμή απο την πλευρά που είσαι κάθε φορά. Το έχεις ? θες να είναι ακριβό, δεν το έχεις , το θες φθηνό.
Λογικό είναι, γιατί ενα μέρος του κόστους αγοράς θές να σου επιστρέψει. Και αυτό το μέρος στην περίπτωση του strom
έχει να κάνει μόνο με τις ορέξεις της αντιπροσωπείας. Το αγοράζεις σχεδιάζοντας με τη χρήση που θα του κάνεις να χάσει 2000 σε ένα χρόνο και έρχεται η αντιπροσωπεία και στο πουλάει 1000 κάτω... Οπότε αμέσως χάνεις +1000=3000ε.
Για τον υποψήφιο αγοραστή είναι καλό, ειδικά αυτή η μείωση που πιστεύω οτι δε θα πέσει άλλο. Για τον κάτοχο, δεν είναι.Απλά

Το κάνουν και άλλοι αλλά οχι τόσο σύντομα και τέτοιο ποσοστό.
Η επόμενη θα είναι η Honda για το ΤΑ... είναι σίγουρο οτι θα πέσει ~500ευρώ στην επόμενη σεζόν αν όχι τον Αύγουστο.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #86 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 02:11:04 πμ

Δεν το πήρα για να το πουλήσω. Θα του πιω το αίμα πρώτα και όταν έρθει εκείνη η ώρα θα με απασχολήσει (που τότε θα έχει χάσει μέρος της αξίας του δικαίως). Καλό θα ήταν να μη χάνουμε ούτε ευρώ, και την επόμενη μέρα να το πουλάμε όσο το πήραμε καινούριο. Αλλά δεν...
  Έγραψα και παραπάνω ότι μπορεί εγώ να χάνω σε μεταπωλητική αξία αλλά κερδίζω γενικώς ως καταναλωτής από τον σκληρό ανταγωνισμό.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline takisd

• Απλός οδηγός
  • TA XL600VX - 1999 ANNIVERSARY
    • http://www.dilios.gr
Reply #87 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 02:17:05 πμ
Φίλοι μου μη ξεχνάμε οτι και η HONDA έριξε την τιμη της TA 650, 1000Ε πριν από τρία χρόνια ( αν θυμάμαι καλά ) απο 7.990Ε στα 6.990Ε .

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο !

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #88 on: Σάββατο 19 Απρίλιος 2008, 02:27:14 πμ

Για μπουνταλά τον έχεις?....Αφου δήλωσε οτι αγοράζει βάση αξίας και όχι άλλων χαρακτηριστικών ή ονόματος.

:eusa_clap: :eusa_clap:Έτσι, έτσι. Αν τα χαρακτηριστικά+την τιμή του στρομ τα είχε τη συγκεκριμένη στιγμή κάποια άλλη εταιρεία θα έπαιρνα την άλλη εταιρεία. Μου είναι αδιάφορο το όνομα (αν βεβαίως με βολεύει). Έτσι κι αλλιώς, τα μηχανάκια που πραγματικά θα ήθελα (βλ. άλλο ποστ) είναι είτε πανάκριβα για τώρα-του χρόνου δεν ξέρω- είτε δεν μου κάνουν (ducati).
  Παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές. Πέσατε να φάτε τη σουζούκι. Μα ποια εταιρεία είναι αυτή που δεν κοιτάει το συμφέρον της? Πέρυσι η Χόντα, όταν είδε ότι δεν πουλούσε, έριξε το Paneuropean από τα 22.000€ στα 16.000€. Και ο Ζάχος τραβούσε τις κ*λ*τριχες του! Και με το δίκιο του ο άνθρωπος, γιατί αν εγώ χάνω 1000€ τώρα, σιγά τα ωά! Ενώ εκεί μιλάμε για ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 6.000€. Συν τα εξτρά που έχει ρίξει, βάλε  άλλο ένα διχίλιαρο.
  Τι λέμε τώρα! Το συμφέρον τους κοιτάζουν και κάνουν τον προγραμματισμό τους. Σιγά μη σκεφτούν τον κάτοχο αν μειώσουν ή όχι τιμές.
  Μπράβο στη σουζούκι και το λέω ξέροντας ότι χάνω κανά χιλιάρικο αυτή τη στιγμή. Αλλά μπράβο και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #89 on: Τετάρτη 23 Απρίλιος 2008, 21:31:04 μμ
και ενα vstrom 1000 στην εκκίνηση της εύκολης διαδρομής του TR Παλλήνης .
Μετά απο 16χλμ... το ξανασκέφτηκε και σταμάτησε.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #90 on: Πέμπτη 24 Απρίλιος 2008, 16:44:48 μμ
Μπράβο του πάντως ,ωραίος. :eusa_clap:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Daemon

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #91 on: Δευτέρα 05 Μάιος 2008, 21:39:24 μμ
Απο την Παρασκευη 02/05/2008 η Honda μειωσε της τιμες στα 7620€ για την απλη εκδοση και στα 8210€ για την εκδοση με ABS.

Επισης στους πελατες που αγορασαν με την προηγουμενη τιμη θα στειλουν ενα συλλεκτικο δωρο Honda υψηλης αξιας.. :)

Bavarian

• Guest
Reply #92 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 00:40:01 πμ
Ακόμα πανάκριβο είναι και πολύ μακρυά από τον ανταγωνισμό...κρίμα.

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #93 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 00:47:29 πμ
Δεν ιδρώνει τελικά το αυτί τους...

giorgio

• Guest
Reply #94 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 01:15:28 πμ
Ακόμα πανάκριβο είναι και πολύ μακρυά από τον ανταγωνισμό...κρίμα.
   + 1

Bavarian

• Guest
Reply #95 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 01:23:38 πμ
Ενώ γλυκοκοιτάζω το 700 και σκέφτομαι να κάνω το βήμα και να το αγοράσω μιας και μου αρέσει πάρα πολύ βλέπω το παραπάνω από χιλιάρικο διαφορά με ένα V-strom που προσφέρει και πολλά περισσότερα και το όνειρο χαλάει...μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς μαμελούκους δεν εξηγείται αλλιώς ρε παιδιά.Κρίμα ρε honda κρίμα  :-[

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #96 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 04:37:07 πμ
Μόνο αν το κατεβάσουν γύρω στα 7500 (με το ABS) θα κινήσει ενδιαφέρον. Δεν έχω δεί και πολλά να κυκλοφορούν. Η Χόντα κοιτάει το 800GS για να διαμορφώσει την τιμή αλλά δεν βλέπει ότι το BMW είναι όλο νέα τεχνολογία και όχι ξαναζεσταμένο φαί ντυμένο με νέα πλαστικά όπως το δικό της. Θα το καταλάβει όμως στο τέλος του χρόνου όταν θα δεί τα νουμεράκια των πωλήσεων! Σιγά τη φοβερή έρευνα & ανάπτυξη που έκανε για το 700! Όλα έτοιμα τα είχε.
« Last Edit: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 04:39:07 πμ by Chris_de_Ze »

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #97 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 06:16:02 πμ
Μόνο αν το κατεβάσουν γύρω στα 7500 (με το ABS) θα κινήσει ενδιαφέρον. Δεν έχω δεί και πολλά να κυκλοφορούν. Η Χόντα κοιτάει το 800GS για να διαμορφώσει την τιμή αλλά δεν βλέπει ότι το BMW είναι όλο νέα τεχνολογία και όχι ξαναζεσταμένο φαί ντυμένο με νέα πλαστικά όπως το δικό της. Θα το καταλάβει όμως στο τέλος του χρόνου όταν θα δεί τα νουμεράκια των πωλήσεων! Σιγά τη φοβερή έρευνα & ανάπτυξη που έκανε για το 700! Όλα έτοιμα τα είχε.

:goodpost:

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline memos

• Με xlv 400 γίνομαι
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά για να φτάσω πρώτος...
Reply #98 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 06:21:54 πμ
 :eusa_silenced: :eusa_silenced: :eusa_silenced:

Γιατί ρε Μάνο; Γιατί;

Το αγαπημένο μου παραμύθι... ο Λαγός με τη Χελώνα.

Όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα ταΐσω το αδηφάγο κήτος, όχι δεν θα………

Offline hristos3

• Rossi και πάνω !
  • Δεν δαγκώνω λέμεεεε... άμα δεν με πειράξεις
Reply #99 on: Τρίτη 06 Μάιος 2008, 16:00:56 μμ
Στη Λάρισα έχουν πωληθεί (πληροφ από φίλο) μόνο 4

Η πίστα και ο δρόμος είναι αντιστρόφως ανάλογες καταστάσεις.
Οι περήφανοι στην πίστα είναι ταπεινοί στο δρόμο, ενώ οι ταπεινοί στην πίστα θέλουν να κάνουν τους περήφανους στο δρόμο.