Hellas Transalp Forum

DL 650 V-Strom ABS σε προσφορά!

Chris_de_Ze · 79287

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #50 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 20:48:33 μμ

Απεναντίας το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που το είδα και αυτή ήταν πολλά χρόνια πίσω, όταν πρωτοβγήκε το 1000άρι (το κίτρινο αν θυμάστε-φέτος ξαναέβγαλαν κίτρινο 650). Πήγαινα και ξαναπήγαινα στην αντιπροσωπεία (ήταν ψιλογνωστοί) και το κοιτούσα, γελούσαν αυτοί, αλλά τα οικονομικά μας τότε μας επέτρεπαν μόνο όνειρα.
   Απεναντίας αυτό που δεν αγάπησα ποτέ ήταν το ΤΑ. Γι' αυτό και "έφυγε" μέσα σε ένα χρόνο. Καλό μηχανάκι δεν λέω, αλλά από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ψάχνω.

Ναι Μιχάλη κανένα δεν ήθελες τελικά.
Μάλλον το 1000 έπρεπε να πάρεις εξ αρχής (τα κυβικά που λέω.)
Είναι κρίμα πάντως ,κακά τα ψέματα.
Φεύγουνε πολλά λεφτά αλλάζοντας μηχανές και δεν μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #51 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 20:51:00 μμ
κωστα καλα ολα αυτα κ σωστα αλλα ελαχιστοι απο εδω μεσα εχουν πραξει/πρατουν ετσι με την μοτο τους.
μαλλον φωτογραφιζεις ''καποιους'' αφηνοντας υπονοουμενα για την χρηση της ΤΑ απο καποιους αλλους.
δεν ανεβηκαμε σε μηχανη χτες....
κ σιγουρα περαν απο τα ερεθισματα που σου δινει μια  μοτο η αξιοπιστια για μενα τουλαχιστον ειναι μετρησιμη

αξιόπιστα είναι πολλά όπως είπαμε και σε άλλο νήμα. Σχεδόν όλα.
Αλλά αν θες όλα τα παραπάνω και αξιοπιστία και ταξίδια στο εξωτερικό... πας σε ΤΑ.
Σίγουρα μετράει η αξιοπιστία όταν έχεις να συγκρίνεις δυο όμοιων δυνατοτήτων μοτοσικλέτα...μόνο τοτε

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #52 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 21:00:59 μμ
κωστα καλα ολα αυτα κ σωστα αλλα ελαχιστοι απο εδω μεσα εχουν πραξει/πρατουν ετσι με την μοτο τους.
Τα ποταμάκια, οι κοκκαλοχωματόδρομοι, οι περιπλανήσεις, οι ερημικές παραλίες κλπ, που αναφέρει ο Κώστας, εύκολα τα συναντάς σε νησιά κατά την περίοδο των διακοπών. Αυτός είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που προσωπικά παραμένω στο ΤΑ. Στα περισσότερα νησιά (ονομάστε όποια θέλετε), η πρόσβαση στις καλύτερες παραλίες γίνεται από τέτοιους δρόμους. Εκεί το ΤΑ παίζει αδιαφιλονίκητα στο έδαφός του και με έχει βγάλει "ασπροπρόσωπο" (... από τη σκόνη ε!).
« Last Edit: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 21:03:06 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #53 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 23:00:42 μμ

Μάλλον το 1000 έπρεπε να πάρεις εξ αρχής (τα κυβικά που λέω.)

Αν είχε ABS θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #54 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 08:06:41 πμ
Και εκεί που με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή είχα ηρεμήσει και είχα αφήσει την έρευνα αγοράς για αργότερα (χωρίς προσδιορισμό), αγόρασα ένα μότο-Τρίτη από ένα μαγαζάκι που άνοιξε δίπλα μου για το γούρι (αλήθεια το λέω αλλά ποιός με πιστεύει)...

Στη δεύτερη σελίδα έχει καταχώρηση από μεγάλο κατάστημα εμπορίου μοτό, όπου μεταξύ άλλων (θα μου πεις γιατί δεν κοίταξες τα άλλα και πήγε εκεί το μάτι σου;) δίνει το στρόμ του 08 με ΑΒΣ 6550, με δωροεπιταγή 500 ευρώ...

Και άντε πάλι από την αρχή...

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline xplast

• Rossi και πάνω !
Reply #55 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 08:11:20 πμ
Και εκεί που με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή είχα ηρεμήσει και είχα αφήσει την έρευνα αγοράς για αργότερα (χωρίς προσδιορισμό), αγόρασα ένα μότο-Τρίτη από ένα μαγαζάκι που άνοιξε δίπλα μου για το γούρι (αλήθεια το λέω αλλά ποιός με πιστεύει)...

Στη δεύτερη σελίδα έχει καταχώρηση από μεγάλο κατάστημα εμπορίου μοτό, όπου μεταξύ άλλων (θα μου πεις γιατί δεν κοίταξες τα άλλα και πήγε εκεί το μάτι σου;) δίνει το στρόμ του 08 με ΑΒΣ 6550, με δωροεπιταγή 500 ευρώ...

Και άντε πάλι από την αρχή...

Άντε με το καλό, μπας και ησυχάσουμε! Και να σταματήσουμε να ανησυχούμε για την αξιοπιστία του ΤΑ...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #56 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 08:11:52 πμ
Όπως πάει σε λίγο θα το δίνουν ... μαζί με το περιοδικό!! :D :o

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #57 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 14:45:45 μμ
  Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι! Βέβαια, αυτό δεν είναι καλό για 'μένα, γιατί αν κάνει καινούριο 6550, πόσο πάει το μεταχειρισμένο? Όμως δεν με νοιάζει, γιατί στο σύνολο κάνει καλό στον ανταγωνισμό (άρα και σ' εμένα τελικά). Καλύτερα να υπάρχει ροή, αγορά μοτοσυκλετών, χαμηλές τιμές, αλισβερίσι γενικώς, και ας χάσω εγώ μερικές εκατοντάδες ευρώ.
  Τρομερό πακέτο πάντως στην τιμή αυτή! Έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα φτάσει πια, και τι θα γίνει φέτος με τις πωλήσεις!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #58 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 15:47:18 μμ
Όπως πάει σε λίγο θα το δίνουν ... μαζί με το περιοδικό!! :D :o

Έλα μου ντε... Στα ίδια λεφτά (~6000) έχουν μείνει τα μεταχειρισμένα του '05, Δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα οι ιδιώτες και αυτό θα οδηγήσει πολλούς στο καινούργιο. Πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα βρίσκεις 2ο χέρι στρομ σε εξευτελιστικές τιμές...

Άντε με το καλό, μπας και ησυχάσουμε!

Ναι, εγώ φταίω για την αναστάτωση που επιδεικνύεις ρε ραμολιμέντο...

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #59 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 15:53:59 μμ
Aμ γι αυτό τη γουστάρω τη Honda.
Δεν απαξιώνει η ίδια τις μηχανές της .
Ρωτάω ....
Δεν είναι αυτό φουστιά απέναντι στους πελάτες της που την τίμησαν και έσκασαν τα ωραία φραγγάκια τους ?
Μηχανές 2.5 χρόνων θα πουλιούνται στο μισό σε λίγο.
Χαμένα 3 με 4 χιλιάρικα (κάποιοι σκάσαν 8+ πρόπερσι).
Είναι σοβαρά πράματα αυτά από εταιρεία δηλ.
Η χειρότερη επένδυση μακράν....  (και κακά τα ψέματα σε λίγο θα είναι η καλύτερη αγορά μτχ....με βλέπω με κανα 1000) :goofy:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #60 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 18:04:09 μμ
μάλλον πρόκειται για παρεισαγωγή... (οχι οτι είναι κακό αυτό), απλά δε μπορεί να ελεγχθεί απο την αντιπροσωπεία
η πολιτική τιμών

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #61 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 18:10:47 μμ
Ναι παραεισαγωγή πρέπει να είναι .
Δεν αλλάζει κάτι όμως , η εταιρεία έχει πρόβλημα έτσι ,όπως και οι αγοραστές.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #62 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:02:56 μμ
τελικά υπαρχουν προβλήματα και ποια ειναι αν αγοράσει κανεις μηχανή παραεισαγωγής? (εγγύηση κτλ).

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #63 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:04:11 μμ
Δεν νομίζω ότι η εταιρία πρέπει να κρατάει ψηλά τις τιμές της για να "προστατέψει" τους πελάτες της. Όταν διάλεξαν την επιλογή αυτή οι πελάτες, τη διάλεξαν γιατί επικρατούσε έναντι του ανταγωνισμού όχι για να πουληθεί μετά από 2 χρόνια σε καλή τιμή.

Η εταιρία σκοπεύει να κυριαρχήσει στην αγορά (και το πετυχαίνει πολύ καλά) και κινείται ανάλογα. Το μοντέλο πουλάει σα ζεστό κουλούρι και πήγαν να χτυπήσουν τους παραεισαγωγείς και το ρίξαν στα 7200. Οι παραεισαγωγείς είπαν, πάμε ακόμα παρακάτω, έχουμε περιθώριο.

Η αγορά θα έπρεπε να τους ευχαριστεί γιατί οδηγούν τις τιμές κάτω για όλους, όχι μόνο για την suzuki..

Γνώμη μου πάντα...

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #64 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:07:49 μμ
τελικά υπαρχουν προβλήματα και ποια ειναι αν αγοράσει κανεις μηχανή παραεισαγωγής? (εγγύηση κτλ).

Γιάννη αν σου κάτσει στραβή σε παραεισαγωγής είσαι λιγότερο εγγυημένος ότι θα σε καλύψει ο έμπορος. Βέβαια και τα επίσημα είναι επίφοβα, δεν έχει και το καλύτερο after-sales service η suzuki...

Στο φόρουμ τους έχουν γραφτεί πολλά, η ουσία είναι ότι άμα "κληρώσεις" το πρόβλημα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνεται..

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #65 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:09:54 μμ
Γιάννη αν σου κάτσει στραβή σε παραεισαγωγής είσαι λιγότερο εγγυημένος ότι θα σε καλύψει ο έμπορος. Βέβαια και τα επίσημα είναι επίφοβα, δεν έχει και το καλύτερο after-sales service η suzuki...

Στο φόρουμ τους έχουν γραφτεί πολλά, η ουσία είναι ότι άμα "κληρώσεις" το πρόβλημα, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνεται..

και τι απογινανε οι νόμοι της ευρωπαικής ένωσης? αφού δεν υφίσταται πλέον η αποκλειστική αντιπροσώπευση εντος Ε.Ε. και δε θαπρεπε να τίθεται θέμα εγγύησης

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #66 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:16:13 μμ
Τώρα δεν τα ξέρεις; Αυτά γίνονται όταν μια εταιρία εκπροσωπείται σε μια χώρα από έναν ανεξάρτητο όμιλο, δεν ταυτίζονται οι στόχοι και οι επιδιώξεις και αρχίζει η ταλαιπωρία για τον πελάτη... Που να δεις τι τραβάει γνωστή εταιρία εκτυπωτών από το καφενείο που την εκπροσωπεί..  :(

Η πραγματικότητα αυτή είναι, αν το τραβήξεις στα άκρα μπορεί να δικαιωθείς αλλά τα νεύρα σου θα έχουν γίνει τσατάλια..

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #67 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:34:56 μμ
Τσέρτση μου μιλάς σαν υποψήφιος αγοραστής καινούριας.
Και εφόσον γίνεις θα γίνεις και πωλητής μεταχειρισμένης σε λίγα χρόνια.
Και αν είναι καναδυό και έχεις χάσει τα μισά σίγουρα θα πονάει πολύ.
Όταν μιλάμε γιά τα καλά ενός μοντέλου δεν προσθέτουμε και την υψηλή τιμή μεταπώλησης και το κράτημα της αξίας του ?
Γιά τη suzuki τι να πεις ?
Πως θα σου φαινόταν να παραγείλεις μηχανή να σκάσεις προκαταβολή και μέχρι ν ΄ρθει ,να έχει μία χιλιαδούμπα κάτω ?
Θα πήδαγες η όχι ?

Επίσης σε άλλες εταιρίες δεν είναι τόσο μεγάλο το κακό μάλλον ξέρουν να προστατεύονται.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #68 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 19:45:02 μμ
Πάντως έχω δεί και εγώ από το φόρουμ τους μια κάπως οικτρά αντιμετώπιση της εταιρίας απέναντι στους κατόχους μηχανών της. Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν τους τιμά.
Όσο για την χαμηλότερη τιμή πώλησης, αρκετές εταιρίες το κάνουν, αλλά κάτι τέτοιο είναι μεν καλό για τους dealers (βλ. μεγαλύτερες πωλήσεις) αλλά όχι καλό για τους ιδιοκτήτες. Έχετε δεί πχ. τη VW, Audi κλπ να κάνει μειώσεις τιμών?

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #69 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 20:45:42 μμ
Το θέμα δεν είναι από ποιά μεριά το βλέπει κανείς (δεν τον συμφέρει τον αγοραστή), αλλά το αν είναι θεμιτό ή όχι στην αγορά..

Είναι σαν να λέτε ότι καλά κάνουν και μας κλέβουν και δεν προωθούν τα αυξημένα τους κέρδη στις τσέπες αλλά στους πελάτες!

Το ανερχόμενο ευρώ σίγουρα έχει κάνει τις μη ευρωπαϊκές μηχανές (και όχι μόνο) πιό φτηνές αλλά είδατε κανέναν να ρίξει τιμές; Μόνο προς τα πάνω θυμούνται τις ανατιμήσεις οι έμποροι! Και όταν κάποια εταιρία το κάνει, σταματά να σέβεται τους πελάτες της;  :eusa_naughty:

Υπάρχει και το θέμα του λεγόμενου perceived value. Αν πάει στα 2 χιλιάρικα η μηχανή οι πελάτες θα την αποφύγουν γιατί θα σκεφτούν ότι κάτι δεν είναι καλό, και δίνεται σε αυτήν την τιμή!! Μεγάλες εταιρίες category killers (LIDL) δαπανούν χρήματα για να πείσουν ότι οι φτηνές τους τιμές δεν είναι απόρροια της χαμηλότερης ποιότητάς τους αλλά καλύτερης εκμετάλλευσης του δικτύου και απαλοιφής των μεσαζόντων... 

λυπάμαι για τους ανθρώπους που χάσαν μεταπωλητική αξία (το έχω πάθει και εγώ σε άλλους τομείς) αλλά δεν θεωρώ την εταιρία "κακιά" που το έπραξε.

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #70 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 20:57:21 μμ
πεστα ρε Γιάννο. Δηλαδή τι προτιμάμε, να είναι όλα προς τα πάνω οι τιμές ή προς τα κάτω? $έστηκα να ακριβοπληρώνω για να έχω υψηλή μεταπώληση μετά, προτιμώ να αγοράζω εύκολα και να αλλάζω ανά διετία μηχανή αν μπορώ. Συμβάλλει και στην μοτοσυκλετιστική παιδεία ναχεις σφαιρική γνώση μοντέλων

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #71 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:06:34 μμ
Νομίζω ότι όλοι τα ίδια λέμε: καλό για την εταιρία, καλό για τους dealers, καλό για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες, αλλά κακό όμως για τους (ήδη) ιδιοκτήτες.

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #72 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:15:57 μμ
Εγω θυμάμαι τα παντελόνια diesel όταν πήγαινα σχολείο ήταν στο μέσο όρο από άποψη κόστους, τώρα τα Diesel είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα και δε νομιζω ότι άλλαξε κάτι προς το ποιοτικότερο στη δημιουργία τους. Το ότι πέτυχε μια στρατηγική μάρκετινγκ δε σημαίνει ότι αξιώνει ως καλύτερο ένα προιόν στην ουσία του. Το ίδιο ισχύει για τη Volkswagen.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #73 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:27:20 μμ
Nαι ρε παιδιά ,μακάρι οι εταιρείες να είχαν χαμηλές εξαρχής τις τιμές.
Αλλά όταν ολόκληρη εταιρεία αρχίζει το παζάρι το ξεφτυλίζει.
Όπως και να έχει κανένας μας δε θα μείνει με μια μηχανή σε όλη τη ζωή του.
Πως θα πάρεις όμως άλλη όταν δίνοντας αυτή που έχεις δε πιάνει φράγγο.
Στα άλλα φόρα πουλάνε Κ6 και Κ7 στρόμια 6.000 τούμπανα και τους κοροιδεύουν .Τους έφτασε δηλ 8.500 με τ αξεσουάρ ,τώρα πως να το δώσουν 5 ?
Ένας πόσταρε στον άλλο link όπου το δίνουν καινούριο εξίμιση.

Ότι και να πούμε εμείς καμία μεγάλη και δυνατή εταιρία δεν πουλάει κοψοχρονιά και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη suzuki.
Καλά κάνει δε λέω αλλά να έχω τύχη να είμαι απ αυτούς που αγοράζουν φθηνά ,όχι από αυτούς που πουλάνε.

Θα πάνε το στρομ σα το bandit που όλοι λένε <<τίμιο-καλό-αξιόπιστο-φθηνό.... και στο τέλος "το παντρευεσαι">>.

Και όπως είπε και ο Χρήστος η BMW .MERCENDES ....δε γίναν αυτές που είναι με προσφορές η Hyndai όμως .
Έκτορα δεν νομίζω να είναι φθηνά τα VW ισα ίσα πανάκριβα ειναι.
« Last Edit: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:36:27 μμ by louros tana »

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #74 on: Παρασκευή 18 Απρίλιος 2008, 21:32:48 μμ
Δε κατάλαβες αυτό που έγραψα, πανάκριβη τη λέω τη Βολκσβάγκεν και γω.