Hellas Transalp Forum

Πρώτες δοκιμές BMW F800 gs και F650 GS

επισκέπτης · 24730

Offline ThanDim

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #25 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 02:59:59 πμ

Οχι φίλε Drake δεν υποννόησα ότι ειχαν πρόβλημα ή κάτι τέτοιο.Το GS 1100 το είχα 10 χρόνια ποτέ δεν έβγαλε κιχ σε ταξίδι πολύ τίμιο μηχανάκι.Το RT 1150 από την άλλη είναι μια ειδική μοτοσυκλέτα μόνο σε ταξίδι μπορείς να την ευχαριστηθείς τον υπόλοιπο καιρό την χαίρεται το γκαράζ έχει και πανάκριβα σέρβις.Απλά το γύρισα στη Ηonda εδώ και περίπου 7 μήνες γιατί και ωραία ταξιδεύω και πιο εύκολα και χρηστικά μηχανάκια είναι.Ειδικά το CBF και το ΤΑ δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από GS και F 800 ST.

Έτσι φίλε μου και ..συντοπίτη Νίκο. Με προσοχή τι λες γιατί υπάρχουν και ....BMWρουφιάνοι εδω μέσα!   ;D ;D ;D

Δημητρακόπουλος Θανάσης
R1200GS
Καλαμάτα

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #26 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 03:22:43 πμ
Bavarian τρελό φόρτωμα στη GS!!  :o

Βέβαια η σύζυγός μου το τριβάλιτσο και το tankbag τα "τρώει" για 3ήμερο για πλάκα!!

θα μάθει με τον καιρό.

Η Nells πλέον χωράει τα πράγματα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές σε μια μπαγκαζίερα 46 λιτρα και ένα Tank bag τύπου Lidl.

;)

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #27 on: Τρίτη 11 Μάρτιος 2008, 15:13:47 μμ
Έτσι φίλε μου και ..συντοπίτη Νίκο. Με προσοχή τι λες γιατί υπάρχουν και ....BMWρουφιάνοι εδω μέσα!   ;D ;D ;D

Χα Χα
Δεν φοβομαστε τιποτα. Τωρα θα δωσω και εγω το Dakar να παρω γιαπωνεζικο, μπας και πληρωνω πιο λιγα στα service.
A, παω μονο σε απολυτα εξουσιοδωτιμενα και αποκλειστικα για μια μαρκα. Θελω να εχω αποψη πριν παω στο 800!!! :love10:

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Bavarian

• Guest
Reply #28 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 00:27:53 πμ
 Ρε παιδιά, άρα καταλήγουμε πάλι στο πολυσυζητημένο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν κακές μοτοσυκλέτες αλλά κακές επιλογές. Δεν καταλαβαίνω γιατί, ένας αθηναίος για παράδειγμα, που κινείται ΜΟΝΟ μέσα στην τρομερή κίνηση της αθήνας και ΔΕΝ κάνει ούτε ταξίδια, θα έπαιρνε ένα R 1150 RT ή ένα GS 1200? Και μετά παίρνουν και ένα σκούτερ για να κάνουν τη δουλειά τους!!! Επόμενο δεν είναι ότι το μηχανάκι θα το χαίρεται το γκαράζ?

Ούτε καταλαβαίνω τη λογική δίνω το BMW για να πάρω Honda γιατί είναι πιο χρηστικά. Τι πάει να πει χρηστικά? Τα πιάνεις ευκολότερα δηλαδή όταν τα μετακινείς? Έχουν περισσότερες λειτουργίες, φωτάκια, διευκολύνσεις? Ακόμα κι έτσι είναι πολύ γενικό. Όλα τα μοντέλα honda εναντίον όλων των μοντέλων BMW?
  Το ΤΑ είναι σίγουρα πιο εύκολο στη χρήση μέσα στην πόλη από το GS 1200, το οποίο υπερτερεί όμως στο ταξίδι. Άρα, πάλι στη σωστή χρήση καταλήγουμε. Ό,τι χρήση κάνουμε, το ανάλογο μηχανάκι μας βολεύει.

Πάντα είχα δύο ή και τρεις μοτοσυκλέτες όπως και τώρα έχω το ΤΑ και το CBF.Απλά η BMW είναι ένα κλίκ παραπάνω σε ποιότητα και αίσθηση άν δεν καβαλήσεις ένα να κάνεις χιλιόμετρα δεν μπορείς να το καταλάβεις.Δεν είχα RT για να γυρνάω στην πόλη και στις καφετέριες να πουλάω μούρη δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.Πολύ απλά λυπόμουν να βλέπω το μηχανάκι να κάθεται και να το χρησιμοποιώ 2-3 φορές το χρόνο.Ετσι αποφάσισα να το δώσω και χωρίς να χάσω λεφτά.Οσον αφορά τα Honda που έχω τώρα ναι είναι πιο χρηστικά πως να το κάνουμε και λίγο πιο ποιοτικά από τις άλλες ιαπωνικές μοτοσυκλέτες και με τα ίδια λεφτά που έχει ένα BMW έχω δύο μοτό για διαφορετική χρήση.

Bavarian

• Guest
Reply #29 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 00:29:56 πμ

Πουλάκι μου...σε είχα χαιρετίσει και σε κάποιον άλλο θρεντ αλλά μου το έπαιζες Βαυαροκινέζος  ;D ;D

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #30 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 00:49:40 πμ
 Ρε παιδιά, άρα καταλήγουμε πάλι στο πολυσυζητημένο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν κακές μοτοσυκλέτες αλλά κακές επιλογές. Δεν καταλαβαίνω γιατί, ένας αθηναίος για παράδειγμα, που κινείται ΜΟΝΟ μέσα στην τρομερή κίνηση της αθήνας και ΔΕΝ κάνει ούτε ταξίδια, θα έπαιρνε ένα R 1150 RT ή ένα GS 1200? Και μετά παίρνουν και ένα σκούτερ για να κάνουν τη δουλειά τους!!! Επόμενο δεν είναι ότι το μηχανάκι θα το χαίρεται το γκαράζ?

Ούτε καταλαβαίνω τη λογική δίνω το BMW για να πάρω Honda γιατί είναι πιο χρηστικά. Τι πάει να πει χρηστικά? Τα πιάνεις ευκολότερα δηλαδή όταν τα μετακινείς? Έχουν περισσότερες λειτουργίες, φωτάκια, διευκολύνσεις? Ακόμα κι έτσι είναι πολύ γενικό. Όλα τα μοντέλα honda εναντίον όλων των μοντέλων BMW?
  Το ΤΑ είναι σίγουρα πιο εύκολο στη χρήση μέσα στην πόλη από το GS 1200, το οποίο υπερτερεί όμως στο ταξίδι. Άρα, πάλι στη σωστή χρήση καταλήγουμε. Ό,τι χρήση κάνουμε, το ανάλογο μηχανάκι μας βολεύει.

Μιχάλη κάτι φωτο που είδα απο το παληκάρι πρέπει να έχει γράψει πολύ χιλιόμετρο λέμε......

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #31 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 00:52:57 πμ
Μιχάλη κάτι φωτο που είδα απο το παληκάρι πρέπει να έχει γράψει πολύ χιλιόμετρο λέμε......

Δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο παληκάρι. Αναφέρομαι γενικώς σε μια υπαρκτή μερίδα.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Bavarian

• Guest
Reply #32 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 01:11:30 πμ

Για την ακρίβεια 165.000 με το GS και 28.000 με το RT μόνο σε ταξίδια  ;D

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #33 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 01:15:22 πμ
 :o

Τι λες ρε φίλε! Σωστός!!

Έχω γράψει και εγώ καμιά 500αρία αλά εσύ είσαι άλλο πράμα!  :goofy:

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Bavarian

• Guest
Reply #34 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 01:18:17 πμ

Τι λες ρε φίλε! Σωστός!!

Εμα άμα δεν τις ταξιδευουμε γιατί τις παίρνουμε ? ;)

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #35 on: Τετάρτη 12 Μάρτιος 2008, 02:50:46 πμ

Τι λες ρε φίλε! Σωστός!!

:2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical: :2hysterical:

Α  ρε Γιάννη........

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #36 on: Πέμπτη 13 Μάρτιος 2008, 23:38:05 μμ
Λοιπόν...!

Πήγα χθες το μεσημέρι στον αντιπρόσωπο τησ bmw στην Καλλιρόης (Βαγιανέλης) και είδα από κοντά τα καινούργια GS, 800 & 650.

Το 800 (στο γκρί χρώμα) ομολογώ πως εμφανισιακά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση - όμορφο καλοφτιαγμένο και ποιοτικό.

Το μέγεθός του κατά την γνώμη μου σωστό, ούτε τεράστιο ούτε μικρό.
Ανέβηκα επάνω του - είχε την χαμηλή σέλα - και πάταγα πολύ άνετα κάτω με τα πόδια λυγισμένα.
Εντάξει είμαι 1.88, αλλά πιστεύω θα βολέψει και αρκετά πιο κοντούς.
Λογικά θα μπορεί να παίξει τον ρόλο του τα κάνω όλα πολύ καλά γιατί έχει αρκετή αεροδυναμική προστασία για πόδια και χαμηλά στο σώμα με μικρό ερωτηματικό για την αποτελεσματικότητα της στάνταρ ζελατίνας.

Το μυστικό είναι οτι η σέλα είναι λεπτή και δεν ανοίγουν πολύ τα πόδια του οδηγού. Δεν ξέρω βέβαια το γεγονός αυτό τί επίπτωση θα έχει στην άνεση του οδηγού σε πολύωρη οδήγηση.

Το 650 έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα - κάπου εκεί που στοχεύει και το καινούργιο ΤΑ 700 στο πιο ογκώδες.

Από τα λίγα που συζήτησα με τον πωλητή είναι:
για όποιον θέλει να το δει το 800 στο κίτρινο χρώμα με την ψηλή σέλα υπάρχει στο κατάστημα στην Λ. Αμφιθέας.
Θα υπάρχει λίστα αναμονής με παράδοση για όσους το παραγγείλουν άμεσα, τέλη Μαιου με αρχές Ιουνίου.
η έκδοση που θα φέρνει η αντιπροσωπεία θα είναι με + abs, θερμαινόμενα γκριπ και υπολογιστή ταξιδίου (gps?).
Για όποιον θέλει την βασική έκδοση (χωρίς τίποτα δηλαδή), θα πρεπει να το παραγγείλει.

Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε όταν αρχήσει να δύνεται για τεστ ride (σύντομα απ΄ότι μουν είπαν)

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #37 on: Πέμπτη 13 Μάρτιος 2008, 23:43:27 μμ
  Τιμή σου είπε?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline jon t

• Rossi και πάνω !
Reply #38 on: Πέμπτη 13 Μάρτιος 2008, 23:48:57 μμ
  Τιμή σου είπε?

10.000 Ευρά το τελείως απλό 800άρι.
+ 800 Ευρά το ABS
Για θερμαινόμενα και υπολογιστή ταξιδίου δεν ρώτησα.

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #39 on: Πέμπτη 13 Μάρτιος 2008, 23:51:36 μμ
10.000 Ευρά το τελείως απλό 800άρι.
+ 800 Ευρά το ABS
Για θερμαινόμενα και υπολογιστή ταξιδίου δεν ρώτησα.

τρώγεται...  10.800 ακατέβατα δηλαδή. Καλή τιμή...

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #40 on: Παρασκευή 14 Μάρτιος 2008, 06:41:15 πμ
Ναι.......... :eusa_think:

Δεν κακό....

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #41 on: Παρασκευή 14 Μάρτιος 2008, 07:33:26 πμ
η έκδοση που θα φέρνει η αντιπροσωπεία θα είναι με + abs, θερμαινόμενα γκριπ και υπολογιστή ταξιδίου (gps?).

Όχι δεν είναι gps, είναι αυτό που λέει η λέξη. Η έκδοση αυτή που περιγράφεις κοστίζει 11.310

Offline Bullser

• Οδηγάρα
  • Gentlemen start your engines.
    • Ταξίδια με μοτοσικλέτα
Reply #42 on: Δευτέρα 17 Μάρτιος 2008, 18:27:12 μμ
Πήγα και είδα τα καινούρια BMW το Σάββατο. Το F800gs που με ενδιαφέρει περισσότερο, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Την παρακολουθούσα τη μηχανή αυτή απο τον καιρό που ήταν μόνο φήμες και επιτέλους την Πέμπτη εκτός απροόπτου θα κάνω και test ride.
Λίγο πολύ είναι όπως την περίμενα απο τις φωτογραφίες. Δείχνει να μπορεί να φάει χώμα με το κουτάλι. Η σέλα είναι πιο στενή απο αυτή του transalp 650 που έχω. Το υλικό της όμως μου φάνηκε πιο ποιοτικό. Η κάλυψη απο τον αέρα των φέρινγκ μου φάνηκε καλή, αλλα η στάνταρ ζελατίνα, παρότι μεγαλύτερη απο τη ζελατίνα του F650gs, είναι μικρή και κοντή, οπότε για ταξίδι εκτιμώ οτι θα πρέπει να αλλαχθεί. Μια πλαστική ποδιά, είναι σχεδόν ανύπαρκτη, καλύπτει μόνο το κάτω μέρος και όχι τις εξατμίσεις που βγαίνουν στα πλάγια. Ο πωλητής μου είπε οτι θα υπάρχει ποδιά αλουμινίου σαν αξεσουάρ. Με τιμή που αρχίζει στα 10.000 ευρώ, λογικά θα πουλήσει πολύ.
Ελπίζω να πουλήσει πολύ και να ''αναγκάσει'' και τους Ιάπωνες να δουν πιο ''ζεστά'' αυτή την κατηγορία μοτοσικλετών. Οι φήμες οργιάζουν για ακόμα μεγαλύτερα on-off. Λέγεται οτι υπάρχει ήδη και δοκιμάζεται το νέο Yamaha super tennere 1200, η KTM θα βγάλει του χρόνου το 1190 adventure και φυσικά πολλοί απο εμάς ονειρευόμαστε να αποφασίσει η ''μαμά'' το νέο africa twin.
Ωραίο πράγμα οι πολλές επιλογές... ;)

XL650V TRANSALP '07
Touring season has begun.
Gentlemen start your engines.

http://www.bikos.gr/

Offline aptaliko

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #43 on: Τρίτη 18 Μάρτιος 2008, 21:01:36 μμ
Μια πρώτη γεύση από περιφεριακά και τιμές.

F800 Gs = 10.000€
Εγχειρίδιο στα Αγγλικά = Δωρεάν
Θερμαινόμενα γκριπ = 230€
Abs (με απενεργοποίηση) = 800€
Υπολογιστής ταξιδιού = 160€
Led φλας = 110€
Συναγερμός = 230€
Κεντρικό σταντ = 120€
Χαμηλή σέλα = Δωρεάν

MZ 150 ('91)  &  BMW F650 GS ('02)

Bavarian

• Guest
Reply #44 on: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 05:55:08 πμ
Σας παραθέτω εδώ τις απαντήσεις που έβαλα στο φόρουμ μας bmwbikers...www.bmwbikers.gr Ισως τις βρείτε ενδιαφέρουσες.

Μακάρι να πάει καλά.Ακόμα καλύτερα από το 1200.Αλλά για να το στήσεις σωστά θες ένα δεκατριάρι τη στιγμή που ο ανταγωνισμός παίζει γύρω στο οχτάρι κομπλέ.Και μην ακούσω αηδίες περί χαρακτήρα αίσθησης και άλλων παραμυθιών για μικρά παιδιά αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στην εποχή που ζούμε.Αλλωστε η ίδια η project leader (ναι γυναίκα είναι) ανέφερε στο περιοδικό ΜΟΤΟ ότι "πρόκειται για μοτοσυκλέτα μαζικής παραγωγής".Ομορφη μοτοσυκλέτα ίσως η ομορφότερη του ανταγωνισμού αλλά αυτό δεν πουλάει από μόνο του.Τώρα που το 1200 μεταχειρισμένο έχει πέσει στα δεκα χιλιάρικα περίπου και προικισμένο.Εγώ πάντως πιστευω ότι ως μεταχειρισμένο θα πουλήσει καλύτερα όπως ακριβώς είχε γίνει και με το 650.Εδώ είμαστε και θα τα λέμε όταν σε κάνα χρόνο από τώρα σκάσουν τα πρώτα used από Γερμανία και το mobile.de θα έχει φρακάρει.Μακάρι να βγώ ψεύτης.

Λοιπόν 10 χιλιάρικα έχει γυμνό αν βάλουμε και ABS πάει στα 10.800 αν βάλουμε και θερμαινόμενα πάει στα 11.000.Καλά χωρίς χούφτες θα το αφήσουμε ? πάει στα 11.100 περίπου.Μια ψηλότερη ζελατίνα δεν θα βάλουμε αφού θέλουμε ταξίδι ? Πάμε στα 11.300.Μιά ποδιά της προκοπής δεν θα βάλουμε να πάμε μια βολτίτσα στα χώματα ? Θα βάλουμε οπότε πάμε στα 11.500.Ενα σετάκι καγκελάκια για να προστατέυσουμε το μοτέρ και τα πλαστικά από τις επικείμενες σαβούρδες ? χαλάρά φτάσαμε στα 11.700 μόνο για βασικά πραγματάκια και τα περισσότερα όχι BMW.Ταξίδι πως θα πάμε ? με σακίδιο και κουρελούδες ? Οχι βέβαια.Για ένα σετάκι αξιοπρεπείς μπαγκαζιέρες και top case όχι BMW με τις βάσεις τους θέλουμε τουλάχιστον 500 με 600 ευρώ οπότε φτάνουμε στα 12+ .Και ένα tank bag αξιοπρεπές όχι BMW και touratech θέλουμε ένα κατοσταρικάκι.Τώρα τα μισά από όλα αυτά ο ανταγωνισμός τα παρέχει και στη μισή τιμή μάλιστα.Γιατί λοιπόν να διαθέσω ένα σκασμό λεφτά στην τιμή που έχει ένα αξιοπρεπές αυτοκινήτο όταν με τα μισά κάνω τη δουλειά μου και πολύ καλύτερα ?

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #45 on: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 06:17:50 πμ
Εσένα κάτι πολύ κακό πρέπει να σου έκανε η BMW δεν εξηγείται αλλιώς ;D

Bavarian

• Guest
Reply #46 on: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 06:26:00 πμ
Το αντίθετο...πέρασα πολύ καλά μέ όλα τα BMW μου.Πραγματικά ήταν μοτοσυκλέτες που μπορούσες να τις κρατήσεις μια ζωή  ;D.Στο μόνο που διαφωνούσα ήταν η τιμολογιακή της πολιτική τα πανάκριβα σέρβις και από τότε που αποφάσισε να μπει στη μαζική παραγωγή (???) γέμισε ο χώρος της με δήθεν και ψωνάρες που νόμιζαν ότι επειδή έχουν τον έλικα στο τεπόζιτο αυτόματα έπιασαν και τον παπά απ' τα "τέτοια"...ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ  ;)

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #47 on: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 06:30:47 πμ
...ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ  ;)

Καταλαβαίνω και είναι ο λόγος που παρότι γουστάρω τα BMW δεν προκειται να πάρω.

Offline DAKARMAN

• Rossi και πάνω !
Reply #48 on: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 15:27:33 μμ
Το αντίθετο...πέρασα πολύ καλά μέ όλα τα BMW μου.Πραγματικά ήταν μοτοσυκλέτες που μπορούσες να τις κρατήσεις μια ζωή  ;D.Στο μόνο που διαφωνούσα ήταν η τιμολογιακή της πολιτική τα πανάκριβα σέρβις και από τότε που αποφάσισε να μπει στη μαζική παραγωγή (???) γέμισε ο χώρος της με δήθεν και ψωνάρες που νόμιζαν ότι επειδή έχουν τον έλικα στο τεπόζιτο αυτόματα έπιασαν και τον παπά απ' τα "τέτοια"...ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ  ;)

Εδω εχει καρτα!!!
Τα σερβις ποτε δεν ειναι πανακριβα (Αλλαζω λαδια με εργατικα 5€+ΦΠΑ=6€ και συμπληρωνει υγρα ψυγειου, φρενων, λιπανση-τεντωμα αλυσιδας, πιεση ελαστικων) στο παπι μου ζηταει 15€ ενας NONAME στη γειτονια εργατικα για λαδια-μπουζι. Οποτε ΑΚΥΡΟ το ακριβο.

Οσο για τους δηθεν, εδω με βρισκεις συμφωνο, αλλα ετσι λεει το καταστατικο της "υψιλης κοινωνιας". Με Μερσεντες θα παει στο Κολωνακι ο δηθεν και οχι με Νισσαν, αλλα ο ταξιτζης που ξερει ποιο απο τα δυο θα του βγαλει την δουλεια, Μερσεντες θα παρει και αυτος και οχι Νισσαν αλλα για αλλο λογο, γιατι ξερει!!!
« Last Edit: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 15:35:52 μμ by DAKARMAN »

Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣllΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #49 on: Τετάρτη 19 Μάρτιος 2008, 16:04:01 μμ
γέμισε ο χώρος της με δήθεν και ψωνάρες που νόμιζαν ότι επειδή έχουν τον έλικα στο τεπόζιτο αυτόματα έπιασαν και τον παπά απ' τα "τέτοια"...ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ  ;)

Σωστότατος  :eusa_clap: :eusa_clap: