demetres-e · 61825
Κάπου το είχαμε αναφέρει σε αυτό φόρουμ. Είναι στο Κουκάκι. Είχαμε μάλιστα ποστάρει και το site (www.billsrebuilts.gr) του παιδιού. Για δες αυτό. Επίσης και εδώ το είχαμε αναφέρει.
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,χτες ειπα να βαλω βαλβολινη στην αλυσιδα παρολο που εριχνα ειδικο σπρευ.Δε θα εβαζα ποτε μα μου εμεινε λιγη 90αρα απο ενα μηχανακι της μητερας μου.Η διαφορα στην αλαγη της ταχυτητας ηταν ΦΟΒΕΡΗ δεν χτυπαγε καθολου νομιζα οτι ειχα παρει αλλη μηχανη,μπορειτε να μου πειτε γιατι αυτο;δηλαδη εβαζα ταχυτητες και δεν το ενιωθα ουτε στο ποδι την αλλαγη,,λαθος ΔΕΝ ΚΑΝΩ μονο πειτε μου πως λειτουργησε η βαλβολινη .ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΡΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.Να ειστε ολοι καλα
Φιλε εκανες πολυ καλη δουλεια,που μπορω να βρω το παραφινελεο αυτο,,,εχω ειχα παρει ενα απο φαρμακειο,ηταν παχυρευστο μειλαμε για το ιδιο;;;Για φωτιστικο μειλας εσυ,που θα το βρω;;;Ευχαριστω εγω και σιγουρα ολοι οι του φορουμ............
Παιδιά μην τα μπλέκουμε! Το φωτιστικό πετρέλαιο είναι καθαρό καύσιμο (πιο πτητικό από πετρέλαιο και λιγότερο από βενζίνη) και κατατάσσεται στην κατηγορία των κηροζινών, από το οποίο έχουν αφαιρεθεί οι κεκορεμένες παραφίνες για να μην "καπνίζει" κατά την καύση του! Το παραφινέλαιο είναι άλλο πράγμα! Το προμηθεύεσαι από φαρμακεία, super markets και από ... κοιμητήρια (εκεί έχω βρεί το φθηνότερο).
Το παραφινέλαιο είναι άλλο πράγμα! Το προμηθεύεσαι από φαρμακεία, super markets και από ... κοιμητήρια (εκεί έχω βρεί το φθηνότερο).
Πάρτε μηχανή με άξονα για να έρθετε πάλι στον δρόμο του Θεού!!!
Kάθε δεύτερη βδομάδα που πας συνεργείο δε σου ελέγχουν και τις βαλβολίνες ?
chris, motul πρεπει να ειδα καπου, λες να το δοκιμασω μολις τελειωσει το valvoline?επισης πολλοι εμποροι εδω πλασαρουν το IGOL.επειδη λοιπον εχω αυτο το προβλημα με τους εμπορους εδω το συνηθες που κανω ειναι, να παιρνω ενα φιλαρακι απο Αθηνα που μου τα αγοραζει, τα στελνει και του δινω τα λεφτα. αλλα δεν μπορω για ψιλου πηδημα να του λεω ολη την ωρα να τρεχει και να στελνει...απο περιεργεια ποσο κοστιζει το valvoline Αθηνα? εδω το πηρα 10€.
Σπρέι αλυσίδας χρησιμοποιούσα εντατικά στο CBάκη μου,(belrey δεν δοκίμασα) όλα τα σπρέι ακριβά και μη, μου έδιναν την εντύπωση ότι απλά λάδωναν την αλυσίδα χωρίς να προσφέρουν τη λίπανση της βαλβολίνης. Τώρα στο XLV χρησιμοποιώ βαλβολίνη BP 80-90 με KOTE Antifriction 5%.Ισος το καλύτερο λιπαντικό για αλυσίδα.
.παραδοξως δεν κολαει τπτ στην αλυσίδα,ειναι καθαρη και παραμενη