Σχετικά με την άδεια.
Η άδεια είναι λογικό να γράφει 2003, αφού κι αν ακόμα αγοράστηκε μεταχειρισμένο από Γερμανία, πάλι στην θέση "1η κυκλοφορία", θα γράφει την ταξινόμηση στην Ελλάδα.
Σχετικά με τα χλμ.
Αυτό που γράφει δε μου λέει τίποτα. Και το δικό μου Βάρα ήταν 2000 και έγραφε 20Κ (το 2005), αλλά απ' ότι ξέρω οι κατέχοντες μηχανή στη Γερμανία γυρνάνε την Ευρώπη και τα ξεζουμίζουν. Αν η συγκεκριμένη δείχνει του "κουτιού" και την έλεγχα σε μηχανικό για Traken - στούκεν και τα τοιαύτα, θα μπορούσα να πιστέψω ότι έχει μόνο τόσα. Μπορεί εξάλλου να ήταν όντος καινούργια από στόκ.
Σχετικά με την αγορά.
Με τους αριθμούς πλαισίου, εξακρίβωσε ακριβώς χρονιά παραγωγής. Δες τα λάστιχα αν είναι πρώτης τοποθέτησης (με εβδομάδα και έτος παραγωγής ελαστικών). Περισσότερα μόνο ένας μηχανικός μπορεί να καταλάβει.
Σχετικά με τα χρήματα.
Αν ρίχνει κάτι, έχει καλώς. Μην μασάς, γιατί όσο να ναι είναι μεταχειρισμένο, κανείς μηχανόβιος που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει γυμνή την "καλή" του. Δεν είναι αυτοκίνητο...
Όσο για τις συμβουλές, ξεκαθαρίζω και γω ότι είναι υποκειμενικές. Αξίζουν μόνο για τα "σημεία προσοχής" που τα ξέρουμε από παλιότερες άσχημες εμπειρίες...
Εννοείται ότι τίθεται θέμα χρημάτων, δεν είναι κρυφό, όπως εξάλλου εννοείται ότι όλοι μας θα προτιμούσαμε το καινούργιο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν αγοράσουμε μεταχειρισμένο κλαίμε...
Κλαίμε μόνον όταν μαζί με το τσικ τσικ και τη μυρωδιά του καινούργιου, θυμόμαστε ότι την καινούργια μηχανή που μόλις πουλήσαμε με 3000 χασούρα, μας έβαλε για τα καλά στα έξοδα...και στα ζόρια.
Και όπως λέει ο σοφός λαός...με ξένο κ... και γω γ....