Το συγκεκριμενο μηχανακι το εχω δωσει ακυρο.
Εχω ψαξει σε ΟΛΑ τα περιοδικά, σε online αγγελίες, και εχω καταλήξει στα εξής.
Τρομερές "ευκαιρίες" δεν υπάρχουν! Υπάρχουν νορμαλ και αυξημένες τιμές ανάλογα με το πως φαίνεται η μηχανή. Επίσης ΟΛΟΙ οι εμποροι υπολογίζουν τα εξτρα όταν πουλάνε, αλλά κανείς όταν θα πάρει κάποια ανταλλαγή. Δεν αναφέρουν επίσης πέρα από χλμ. την κατάσταση της μηχανής. Από τηλ που έχω πάρει, δεν λένε πχ. αν έχει ή δεν έχει κάνει service, αν θέλει ή όχι φρένα, αλυσίδα, λάστιχα κλπ. παρά μόνο έλα να την δεις και τα λέμε.
Αυτό όλο μου έχει δημιουργήσει ένα πρόσθετο αγχος, αφού φοβάμαι μην μπλέξω μετά με τα συνεργεία και τα επι πλέον έξοδα.
Ενας άλλος παράγοντας είναι και το κτεο... Θα τρέχω από τους πρώτους μαλλον.
Μετά σκέφτομαι και το καινούργιο. Είναι πολλά τα λέφτα όπως ξαναείπα αλλά έχει όλα τα πλεονεκτήματα που αγοράζεις όταν δεν το παίρνεις δεύτερο χέρι.
Ξέρεις οτι ότι κι αν έχει το έχεις κάνει εσυ!
Βέβαια, σε περίπτωση που θέλεις να το πουλήσεις σύντομα, χάνεις ένα σκασμό λεφτά (το έχω νοιώσει στο πετσί μου με αυτοκίνητο που πούλησα στα 2 χρόνια), οπότε αξίζει να το σκέφτει κανείς μόνο αν είναι σίγουρος πως του κάνει.
Εμένα πάντως μου αρέσει το 700. Διάβασα ένα σωρό κριτικές για το πόσο άσχημο είναι, πόσο ακριβό, πόσο φτηνοδουλειά, άλλα συμφωνώ μονο στο ακριβό, αν και πρέπει να παραδεχτώ πως αν άνηκα στην κατηγορία αυτών που έχουν το 650, μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά. Δεν ανήκω όμως και επειδή θέλω να μπώ στην κατηγορία, το βλέπω με άλλο μάτι.
Τα δεδομένα λοιπόν έχουν ως εξής.
Το μεταχειρισμένο με βολεύει γιατι έχω ενα σωρο έξοδα μεταξύ των οποίων και την βαπτιση της κόρης μου (φωτο).
Αν βρεθεί κάτι καλό (σε έμπορο μάλλον αφού πρέπει να πουληθεί και η vespa) το παίρνω.
Αν όχι, και ειδικά αν έρθουν κάποια λεφτά που υπολογίζω εντός 2μήνου, καλύπτω τα μέχρι τώρα ανοίγματα και πηγαίνω για το καινούργιο... προκαταβολή και τσουκου-τσουκου όπως είπε και και ο Παγκαλος.
Κάτι άλλο που πρόσεξα, έιναι τα δώρα των εταιριών τα οποία σε κάποια καταστήματα στην Αθήνα υπερκαλύπτουν τις ανάγκες στα εξτρα! Τώρα στην Θεσσαλονίκη ή νομίζουν πως έχουμε πολλά λεφτά, ή ότι είναι πιο έξυπνοι, ή πουλάνε τόσο καλά που δεν τους νοιάζει γιατί με το ζόρι θα σου δώσουν κάτι της προκοπής.