Hellas Transalp Forum

Αναζήτηση ΤΕΛΟΣ!!!

CELIA2007 · 19437

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 15:42:09 μμ
Θα ήθελα τη γνώμη σας.
Βρήκα από γνωστό που δεν ήξερα ότι θέλει να το δώσει, μοντέλο 2003 με 17000χλμ και πραγματικα διχως γρατζουνια.
Το ζητάει 4500, και δεν εχει κανένα εξτρα. Το θετικό είναι ότι η μηχνή ειναι σε τέλεια κατασταση και φυλάσσεται συνέχεια σε κλειστο χώρο. Το αρνητικό είναι ότι στα ίδια λεφτά βρίσκεις μηχανές "έτοιμες" με πολλά εξτρα.
Να μην ξεχάσω! Είναι αγορασμένη από Γερμανία. Παίζει ρόλο σε κάτι? Γενικά πώς σας φαίνεται η περίπτωση?
Πρώτη άδεια λεει 2003,(είναι δευτερο χέρι) αλλα πηγαίνοντας με το σκονακι στο χέρι για την εξακριβωση της ημερομηνιας παραγωγης απο τον αριθμο πλαισιου, κατεληξα οτι ειναι 2000...
Τι λετε για την περιπτωση? Στα λεφτα δεν κατεβαινει γιατι λεει αυτος για 2003 την αγορασε, (με ελεγχο απο μηχανικο φιλο του) και για 2003 την πουλαει.
« Last Edit: Πέμπτη 14 Φεβρουάριος 2008, 15:33:36 μμ by CELIA2007 »

Offline mveliss

• Οδηγάρα
  • Carpe diem...
Reply #1 on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 17:38:42 μμ
Εγώ πήρα τη δικιά μου, πριν κανά μήνα, από έμπορο στα 4.400 €. Μοντέλο του '04 και είχε 25.000 km.

Με μπαγαζιέρα GiVi και aftermarket ζελατίνα.

Spritmonitor.de" border="0 [/url]

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #2 on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 18:01:12 μμ
Αν ρίξεις λιγο την τιμή θα είναι καλή περίπτωση. Διαφορετικά ψάξε κι αλλο.

Offline tserts

• Θιασώτης του τραμπουκισμού
  • Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #3 on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 19:17:49 μμ
Τι εννοείς χωρίς έξτρα; Ούτε μπαγκαζιέρα ούτε κάγκελα;

Αυτά είναι το λιγότερο 250 ευρώ (χωρίς μάρκα) και κανένα 400άρι για κάτι ποιοτικό...

Πες του τα αυτά και σπρώξε την τιμή κάτω, αν είναι σε καλή κατάσταση εγγυημένα, αξίζει να το παζαρέψεις..

Το δικό μου φόρουμ κερδίζει το δικό σου φόρουμ και είναι πιο δυνατό.

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #4 on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 19:26:59 μμ
Το γεγονός ότι φυλασσονταν σε κλειστό χώρο, δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα...

Τουλάχιστον να ρίξεις τη τιμή για μια καλή μπαγαζιέρα, κάγκελα και ζελατίνα...(κανά 300άρι)

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #5 on: Τρίτη 29 Ιανουάριος 2008, 19:30:28 μμ
..και συναγερμό! Το ξέχασα πριν...

Offline M. I. Pagalos

• ΕΞΕΡΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
  • Rossi και πάνω !
  • Όλα είναι δρόμος...Keep going!
Reply #6 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 18:55:58 μμ
  Πάρε καινούριο!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #7 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:18:35 μμ
  Πάρε καινούριο!

Τώρα αυτό τι είναι? πρόταση ή χαβαλές? Γιατί δεν το πολυκατάλαβα. Θες να εξηγήσεις?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #8 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:24:20 μμ
Να μην ξεχάσω! Είναι αγορασμένη από Γερμανία. Παίζει ρόλο σε κάτι?
Να ξέρεις ότι στη γερμανική αγορά κυκλοφορούν και κλειστά μοντέλα (βλ. περιορισμένη ιπποδύναμη). Οπότε ψάξτο πρώτα με τα serial numbers του πλαισίου και της μηχανής. Επίσης, και με τα serial numbers των καρμπς.
Μεμονωμένες (και λίγες) βέβαια οι περιπτώσεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
« Last Edit: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:26:10 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #9 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:28:12 μμ
Θα συμφωνισω με το Νικο. Νομιζω στα 4200 ειναι καλα αφου οπως λες ειναι αψογη. Υπολογισε ξανα τα extra που θες να βαλεις συν τη μεταβιβαση και την ασφαλεια ............

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #10 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:30:54 μμ
Τώρα αυτό τι είναι? πρόταση ή χαβαλές? Γιατί δεν το πολυκατάλαβα. Θες να εξηγήσεις?

Δεν κάνω ποτέ χαβαλέ σε τέτοια θέματα. Εννοώ αυτό που γράφω. Πάρε καινούριο. Έχω ξαναπει σε άλλο ποστ ότι είμαι κατά των μεταχειρισμένων. Δηλαδή θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά για να πάρεις μηχανακι του 2000? Οχτώ χρόνων? Έλεος!
  Τα λεφτά που θα δώσεις για το μεταχειρισμένο τα δίνεις προκαταβολή (αν δεν μπορείς να τα δώσεις cash) και τα υπόλοιπα τα ξεπληρώνεις σιγά-σιγά, τσούκου-τσούκου με χαμηλόποσες δόσεις που δεν σου φαίνονται.
  Και έχεις και καινούριο. Αλλο πράμα το καινούριο, όπως και να το κάνουμε. Και η χαρά που σου δίνει είναι διπλή από το μεταχειρισμένο, αναζωογονητική, "στανιαριστική", σε σπρώχνει εμπρός, σου δίνει όρεξη για ζωή. Τρομερή ένεση!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ?). ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #11 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:41:24 μμ
Ευχαριστώ για την εξήγηση (pagalos) και για τις συμβουλες στους υπολοιπους. Η αλήθεια είναι οτί σήμερα είδα για καινούργιο 650, αλλα στη θεσσαλονίκη δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο το 700 αλλά ειναι ειναι πολλα λεφτά τα 8000... και εχω κολλήσει για να σας πω την αλήθεια.

Offline tserts

• Rossi και πάνω !
  • Transalp GS Forum
Reply #12 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:55:43 μμ
Προσωπική άποψη: Παίζει ρόλο και τι οδηγός είσαι.. Εγώ αγόρασα μηχανή 8 ετών (έτσι νόμιζα  :goofy:) γιατί ήθελα να δω πώς με πάει το σπορ.. Αν δεν μου άρεσε/βολευε/αφηνε η γυναίκα θα την πούλαγα στα ίδια λεφτα. Την καινούργια θα την πούλαγα 1000 - 2000 ευρώ κάτω με το καλημέρα..

Έδωσα 2800 με τη μεταβίβαση και όλα σε δόσεις (2900 τελική τιμή σε διάρκεια ενός έτους) και ανοίγω τους μοτοσυκλετιστικούς μου ορίζοντες..

Δεν λέω ότι τα καινούργια δεν είναι καλύτερα, αλλά για μια μηχανή 2-3 ετών να πληρώσεις σχεδόν τα μισά δεν έιναι μικρή υπόθεση..

Προσωπικα τα 8000 για αυτήν τη μηχανή δεν τα έδινα, μεταχειρισμένη ευκαιρία θα έψαχνα και πάλι..
« Last Edit: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:08:35 μμ by tserts »

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #13 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 19:57:36 μμ
   Και έχεις και καινούριο. Αλλο πράμα το καινούριο, όπως και να το κάνουμε. Και η χαρά που σου δίνει είναι διπλή από το μεταχειρισμένο, αναζωογονητική, "στανιαριστική", σε σπρώχνει εμπρός, σου δίνει όρεξη για ζωή. Τρομερή ένεση!
Το μόνο που βλέπω εγώ στο καινούριο όπως το περιγράφεις είναι μιά "βασανιστική " παρότρυνση προς κάποιον που δε ξέρεις τα οικονομικά του. ;)
Αν έχει γραμμάτια ,δάνεια και τέτοια ? Πόσο διαρκεί η αίσθηση που περιγράφεις 2,3 μήνες ?
Αξίζουν 4.000 περίπου ?
Ύστερα είπαμε η καινούρια Τ.Α. άλλο μηχανάκι πλέον.

CELIA  κάνε τον κόπο και συνέχισε το ψάξιμο.4.500 είναι κάμποσα λεφτά.Μηχανή θα πάρεις όχι τσιγάρα.

Το 2000 είχε 650 ? Μήπως κάνεις λάθος ? 8 χρονών 17000 χλμ ? Τι διάολο σε τσίρκο την είχαν ?
Ψάξε μανούλα μου δες και στα φόρα θα βρεις μηχανή.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #14 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:04:10 μμ
  Εγώ γράφω τη γνώμη μου (ή συμβουλή αν θες). Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει αν δεν του επιτρέπουν τα οικονομικά του. Αλλά για να ζητάει τη γνώμη μας, σημάινει ότι κάτι θέλει να ακούσει. Ο συγκεκριμένος δε, απεθύνθηκε προσωπικά σε εμένα ζητώντας να του εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ. Εσύ τι πρόβλημα έχεις τώρα τελευταία?
« Last Edit: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:06:36 μμ by M. I. Pagalos »

Offline CELIA2007

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #15 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:32:32 μμ
παιδια ηρεμία!!
Πραγματικά θέλω γνώμες γιατί ΠΑΝΤΑ κατι έχεις να μάθεις "ακουγοντας" κάποιον άλλο τι έχει να πει.
Οπότε, οποιος νομίζει πως θέλει να προσθέσει κάτι, ευπροσδεκτος.
Επίσης το 2000 και αν κανω λάθος διορθώστε με, υπήρχε 650 made in Italy.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #16 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:40:30 μμ
  Εγώ γράφω τη γνώμη μου (ή συμβουλή αν θες). Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει αν δεν του επιτρέπουν τα οικονομικά του. Αλλά για να ζητάει τη γνώμη μας, σημάινει ότι κάτι θέλει να ακούσει. Ο συγκεκριμένος δε, απεθύνθηκε προσωπικά σε εμένα ζητώντας να του εξηγήσω τι ακριβώς εννοώ. Εσύ τι πρόβλημα έχεις τώρα τελευταία?
Ηρέμησε κανένα πρόβλημα.Αν εξαιρέσεις το τσιγάρο.
Τι σε πειραξε δηλ.το βασανιστική ?
Είναι σα να είσαι καβ....νος στη φυλακή και να σου περιγράφουν ξεβράκωτες...
Είναι η δεν είναι βάσανο ?
Απάντα ρε.....

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #17 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:40:51 μμ
Επίσης το 2000 και αν κανω λάθος διορθώστε με, υπήρχε 650 made in Italy.
Ναι το 2000 ήταν made in italy. Τα πρώτα 650.

Offline M. I. Pagalos

• Rossi και πάνω !
Reply #18 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:48:10 μμ
Ηρέμησε κανένα πρόβλημα.Αν εξαιρέσεις το τσιγάρο.
Τι σε πειραξε δηλ.το βασανιστική ?
Είναι σα να είσαι καβ....νος στη φυλακή και να σου περιγράφουν ξεβράκωτες...
Είναι η δεν είναι βάσανο ?
Απάντα ρε.....

Βρε παιδάκι μου, αν αυτό μόνο βλέπεις στο καινούριο καλά κάνεις. Εγώ αυτά βλέπω αυτά είπα (αφού με ρώτησε)

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #19 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:54:04 μμ
Και μια ακόμα συμβουλή φίλε Χρήστο: Στην αγορά μεταχειρισμένου δεν έχει τόσο σημασία το τί θα πάρεις, όσο το από πού θα το πάρεις.
« Last Edit: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 20:56:02 μμ by Chris_de_Ze »

Offline nikos 238

• If you doubt, loose it...
  • Rossi και πάνω !
Reply #20 on: Τετάρτη 30 Ιανουάριος 2008, 21:51:11 μμ
Σχετικά με την άδεια.

Η άδεια είναι λογικό να γράφει 2003, αφού κι αν ακόμα αγοράστηκε μεταχειρισμένο από Γερμανία, πάλι στην θέση "1η κυκλοφορία", θα γράφει την ταξινόμηση στην Ελλάδα.

Σχετικά με τα χλμ.

Αυτό που γράφει δε μου λέει τίποτα. Και το δικό μου Βάρα ήταν 2000 και έγραφε 20Κ (το 2005), αλλά απ' ότι ξέρω οι κατέχοντες μηχανή στη Γερμανία γυρνάνε την Ευρώπη και τα ξεζουμίζουν. Αν η συγκεκριμένη δείχνει του "κουτιού" και την έλεγχα σε μηχανικό για Traken - στούκεν και τα τοιαύτα, θα μπορούσα να πιστέψω ότι έχει μόνο τόσα. Μπορεί εξάλλου να ήταν όντος καινούργια από στόκ.

Σχετικά με την αγορά.

Με τους αριθμούς πλαισίου, εξακρίβωσε ακριβώς χρονιά παραγωγής. Δες τα λάστιχα αν είναι πρώτης τοποθέτησης (με εβδομάδα και έτος παραγωγής ελαστικών). Περισσότερα μόνο ένας μηχανικός μπορεί να καταλάβει.

Σχετικά με τα χρήματα.

Αν ρίχνει κάτι, έχει καλώς. Μην μασάς, γιατί όσο να ναι είναι μεταχειρισμένο, κανείς μηχανόβιος που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει γυμνή την "καλή" του. Δεν είναι αυτοκίνητο...

Όσο για τις συμβουλές, ξεκαθαρίζω και γω ότι είναι υποκειμενικές. Αξίζουν μόνο για τα "σημεία προσοχής" που τα ξέρουμε από παλιότερες άσχημες εμπειρίες...

Εννοείται ότι τίθεται θέμα χρημάτων, δεν είναι κρυφό, όπως εξάλλου εννοείται ότι όλοι μας θα προτιμούσαμε το καινούργιο. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αν αγοράσουμε μεταχειρισμένο κλαίμε...

Κλαίμε μόνον όταν μαζί με το τσικ τσικ και τη μυρωδιά του καινούργιου, θυμόμαστε ότι την καινούργια μηχανή που μόλις πουλήσαμε με 3000 χασούρα, μας έβαλε για τα καλά στα έξοδα...και στα ζόρια.

Και όπως λέει ο σοφός λαός...με ξένο κ... και γω γ....

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ (Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης)

trans2006

• Guest
Reply #21 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 02:29:53 πμ
Φίλε μου η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν αξίζει,με δεδομένο ότι μπορείς να βρείς ΤΑ650 μοντέλο από 2005-2007 περίπου στα ίδια λεφτά με τα extra του.Γνωστός μου αγόρασε πριν 15 μέρες περίπου ΤΑ 650 μοντ. Σεπτ. 2007 με 2500χιλ. συναγερμό,βαλίτσα,καγκελα, με 5200 από έκθεση.Εγώ προσωπικά έχω βρει στην χρυσή ευκαιρία τελευταία μοντέλα με extras περίπου στα 5000Ε.Αν τις βάλεις extra,τόσο θα σου πάει και θα είναι και του 2003.Ψαξτο καλύτερα...

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #22 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 08:37:06 πμ
Για μηχανη που δεν σκοπευω να παντρευτω, δεν εχω νιωσει την αναγκη ως τωρα να την αγορασω καινουρια.

Συμφωνω με τον Λουρο.

Εχεις υπομονη στο ψαξιμο. Εξαντλεις καθε πιθανη περιπτωση να σε κοροιδεψουν, (χαρτια της, συντηρηση, κατασταση, τιμη), και κανεις την αγορα σου.

Η συγκεκριμενη μου φαινεται ακριβη. Και εγω στην θεση σου θα το εψαχνα καλυτερα. Ειναι γεματη η αγορα  με τρανσαλπ. Ψαξε απο αγγελιες.

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Venumis (Mike)

• Rossi και πάνω !
Reply #23 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 11:35:22 πμ
Τα 17 000 χλμ που λέει μου φαίνονται πραγματικά πολύ λίγα , (το σχόλιο με το τσίρκο που έκανε κάποιος φίλος μου άρεσε πάρα πολύ) Φυσικά το βασικότερο απ όλα είναι η κατάσταση της μηχανής κ όχι τα χιλιόμετρα , τα λεφτά που λες είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια που κυμαίνεται αυτή η μηχανή .. Το βασικότερο για μένα πάντος είναι η κατάσταση της μηχανής . τα έξτρα τα βάζεις σιγά- σιγά .. Γνώμη μου είναι να μην βιαστείς , παίζουν πολλές ευκαιρίες με transalp σε πολύ καλή κατάσταση και σχεδόν φουλ από αξεσουάρ , οπότε λίγη υπομονή την θέλει.

Όσο αφορά την φάση της αγοράς μιας μεταχειρισμένης μηχανής αυτό έχει να κάνει καθαρά με τα οικονομικά του καθένα .. όλοι θα θέλαμε να αγοράζουμε κάτι καινούργιο αλλα αυτό δεν είναι πάντα εφικτό …προσωπικά ότι μηχανή εχω αγοράσει ως τώρα ήταν μεταχειρισμένη και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου , μπορεί απλά να στάθηκα και τυχερός που δεν μου έβγαλε κάποιο μηχανάκι κάτι..
Πάντως  όταν κάποιος είναι νέος αγοραστής  είτε αυτό είναι κατηγορία μηχανής είτε γενικός νέος οδηγός (αυτοκίνητο, μηχανή , τανκς κτλ)καλό είναι για αρχή να επιλέγει κάτι μεταχειρισμένο γιάτι μπορεί να του βγεί στο άμεσο μέλλον ότι δεν του κάνει και κατά συνέπεια να χάσει αρκετά χρήματα. Και μιάς μέρας να είναι μεταχειρισμένο  χάνεις ένα 20% στο καπάκι.
« Last Edit: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 11:38:37 πμ by venumis »

Μετά απο τόσα χρόνια ακόμα ακούω Heavy metal και το γουστάρω τρελά..Μπράβο μου ο μπαγάσας, μου αρέσω !

Offline Γιάννης Σταυρουλάκης

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • by Jstavrou
Reply #24 on: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 18:17:20 μμ
Και μιάς μέρας να είναι μεταχειρισμένο  χάνεις ένα 20% στο καπάκι.

Τι μιας μέρας, μας λες? Τόσο πολύ? Μωρέ και 5 λεπτών να είναι, άμα έχουν βιδωθεί πινακίδες απάνω, και μέσα από την έκθεση να το πάρεις με 0 χιλιόμετρα, το 20% που λες το έχει χάσει...
Κι αν έχει και έξτρα, τόσο το χειρότερο. Δεν υπολογίζονται (και πολύ) στην τιμή.
« Last Edit: Πέμπτη 31 Ιανουάριος 2008, 18:19:49 μμ by Γιάννης Σταυρουλάκης »

There are 3 kinds of people.
Those who MAKE things happen.
Those who WATCH what happens.
Those who WONDER what happened.
Μέλος Κ.Τ. XL650V