Καινούρια μαντάτα

Συναντώ σήμερα έναν με ένα trasnalp 2007 85.000KM (έλεγε).. 2500 τιμή με διόρθωσε στα 2600..
Πολύυ βιαστικός , παααρα πολύ βιαστικός .... Κοιτάξαμε την μηχανή (ΜΟΝΟ) και έβγαλα και φωτογραφίες (όσες πρόλαβα ) λές και ήμασταν στο κρυφό σχολειό !
Εδώ θα τις δείτε .
https://ibb.co/album/4m0j6bΟ αδερφός μου κοιτώντας της τριγύρω μου λέει , φένεται ότι έχει 'Η είχε διαρροές λαδιού . (μας είπε ότι ναι είχε και το έφτιαξε) Πιάνω την φλάτζα του ψευδοκάπακου με το χέρι και είχε το χέρι μου έτσι σαν παλιά λάδια να το πώ αλλά δέν γλυστρουσε ... Τα λάδια μου λέει ο αδερφός μου μυρίζουν κομπλέ.
Μπροστά στα πυρούνια οι γόμες ήτανε κομμένες .. Ένα φλάς ψιλοσπασμένο...
Μου φέρνει το βιβλίο σέρβις .. Έγραφε μέσα ότι έκανε και ρύθμιση βαλβιδών .... Το κοντέρ πάνω έγραφε 36Κ χλμ .. Του λέω πόσα έχει ; 88Κ μου λέει αλλα δέν ξέρεις τώρα ; θα βρείς λέει μηχανή απείραχτη ; ... Άν του λέω έχει 88Κ και εσύ το πείρες στα 30Κ όπως λέει το βιβλίο σέρβις σου το πείρες μάλλον 130Κ χλμ. ..
Το βιβλίο σέρβις εντομεταξύ τα γράμματα απο τον στυλό ήτανε λές και γραφτήκαν πριν 10 λεπτά .. Έντονα και το βιβλίο ολοκαίνουριο .. Στον τάδε τον πάω μου λέει , τον ξέρεις ; Ήτανε στην χόντα μέσα πριν κάνει συνεργείο ... Ρε άσε που ήταν αυτός του λέω , το μηχανάκι είναι το θέμα που έιναι

Και του λέω:
- Επειδή βιάζεσαι , θα το ξαναδούμε .
- Τί να ξαναδείτε δέν είδατε ;
- Τί δέν θα δούμε το καρέ της αλυσίδας ; Δέν θα το κάνουμε βόλτα να δούμε πως παει ; Δέν θα το πάμε σε μηχανικό ;
- (γούρλωσε τα μάτια ) .. εντάξει εντάξει , καλά καλά , τα λέμε ...
Και φύγαμε

.. Είμαι ακόμα μέσα στην απορία , αν όντως θέλει να πουλήσει το μηχανάκι του χααχχααχ
Δέν ξέρω τώρα .... Μηχανάκι που το έχω δεί μόνο δέν μου έρχεται να το πάρω..