Hellas Transalp Forum

Νέο On-Off από τη Motoguzzi.

jkoyr · 37794

Offline Fratello Giovanni

• Rossi και πάνω !
  • μμμμεεεε..μμμεεεε....
Reply #50 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 21:19:48 μμ
1. Βγάζει καταπληκτικό ήχο η εξάτμιση
2. Ο τύπος το οδηγάει στα κρύα, θέλω να τον δω καλοκαίρι στην Αθήνα να βράζουν τα μπουτάκια του με το V
3. Δε μου αρέσει καθόλου να κοιτάω αυτό το ταμπλό από τη θέση του οδηγού
4. Τελευταία έχω χαθεί ε? (άσχετο -:) )

καλύτερα μια ώρα ελεύθερη βοσκή, παρά σαράντα χρόνια τριφύλλι στο μαντρί

Της καταστροφής οιωνός η περηφάνεια,και της πτώσης,η υπεροψία.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #51 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 21:39:59 μμ
Εσύ που θα το δεις? Θα κατέβεις στην μεγάλη πόλη?
Λέω...

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Bavarian

• Guest
Reply #52 on: Πέμπτη 20 Μάρτιος 2008, 23:56:18 μμ
Να σας φύγουν οι γεροντοέρωτες  :2hysterical: :2hysterical: πολύ "χαρακτήρας" ρε παιδιά δεν τον αντέχω  ;D

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #53 on: Παρασκευή 21 Μάρτιος 2008, 03:22:39 πμ
Να σας φύγουν οι γεροντοέρωτες  :2hysterical: :2hysterical: πολύ "χαρακτήρας" ρε παιδιά δεν τον αντέχω  ;D
Δηλ. θες και συ αγκαλίτσα?

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline aptaliko

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #54 on: Παρασκευή 21 Μάρτιος 2008, 16:22:17 μμ
Από το βιντεάκι που είδα μου άρεσε πολύ ενώ στις φωτογραφίες ειδικά το μπροστινό με είχε αφήσει το λιγότερο αδιάφορο. Με χάλασε όμως που η διαδρομή δεν είχε καθόλου χώμα (λέτε να είναι τυχαίο). Ακόμα και εκεί που το έβλεπες στο χιόνι ή στο χώμα να το περιγράφει ο τύπος ήταν ήδη παρκαρισμένο. Πολύ θα ήθελα να έβλεπα και πως έφτασε εκεί.

MZ 150 ('91)  &  BMW F650 GS ('02)

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #55 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 22:48:53 μμ
Σήμερα είδα ενα Stelvio στη Μητροπόλεως. Πήγα απέναντι το χαζέψω λίγο.
Καταρχήν ήταν στο υπέροχο λευκό χρώμα. Ολο το μηχανάκι είναι πολύ όμορφο... μέχρι να πάς μπροστά και να δεις αυτή την απαίσια \
μούρη. Κατα τα άλλα , δείνει την αίσθηση οτι έχει τις ίδιες δυνατότητες με το GS. Πολύ όμορφο πλαίσιο, πίσω ψαλίδι,ωραία εξάτμιση, φρενούμπες και ο όγκος του είναι πολύ μαζεμένος.Δε ξέρω τι λέει απο συμπεριφορά λόγω των κυλίνδρων ψηλά, αλλά απο εμφάνιση (εκτός μούτρου) ήταν πολύ πολύ καλό. ααα και μια καταπληκτική αλουμινένια τιμονάρα... λιτή κατασκευή με πολύ design.
Σε γενικές γραμμές, πολύ καλύτερη εντύπωση απο τις φωτογραφίες.

Offline Ghallas

• Azariah ben Moses dei
  • Rossi και πάνω !
  • Quocunque Jeceris Stabit
Reply #56 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 22:55:38 μμ

Πριν από 10 λεπτά χάζευα ένα σε μια βιτρίνα, στη Θησέως, άσπρο και αυτό. Θα συμφωνήσω σε όλα, αλλά κυρίως στην ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ  :zombie: μούρη  :shocked:

Είπαμε, όλα υποκειμενικά είναι, εκτός από αυτό. Τραγικό... κρίμα τη μηχανή

My bike got stolen and all I got was this lousy thread. And the bike back...

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #57 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 23:01:43 μμ
Ένα άσπρο είχε και στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας πριν μερικούς μήνες.
Όντως η μούρη του είναι κάπως...
Είχα ανέβει πάνω και είχε πολύ καλή θέση και στάση οδήγησης. Φαινόταν πολύ ευκολοδήγητο και με καλή αίσθηση.

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline olmega

• νομίζει ότι είναι
  • Rossi και πάνω !
Reply #58 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 23:12:51 μμ
  Είναι ψιλοάσχημο όμως ρε γαμώτ, ειδικά αυτό το μπροστινό. Αλλιώς φαινόταν στις φωτογραφίες. Τι έχουν πάθει σήμερα με τις κακόγουστες μάσκες? Βλ. νέο ΤΑ επίσης.

Δεν κατάλαβα τι έχει η μούρη από το νέο ΤΑ μια χαρά κουκλί....μου φαίνεται ότι είστε όλοι περίεργοι και εγκάθετοι... ;D ;D ;D

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας \"...Είμαστε πίθηκοι με λεφτά και όπλα\" Tom Waits

Offline Ζορπας

• ΤΑ 700 Golden Edition, και ασε τους αλλους να ειναι
  • Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #59 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 23:17:48 μμ
Η μουρη του 700 το κανει να ξεχωριζει, ειναι σημα κατατεθεν, και για μενα πολυ ομορφη. Δηλαδη το 700 αν ειχε τη μουρη του ΤΕΝΕΡΕ, τι θα λεγατε ?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #60 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 23:24:35 μμ
Η μουρη του 700 το κανει να ξεχωριζει, ειναι σημα κατατεθεν, και για μενα πολυ ομορφη. Δηλαδη το 700 αν ειχε τη μουρη του ΤΕΝΕΡΕ, τι θα λεγατε ?

Γιατί τι έχει το Τενερε; Μια χαρά μουτρο έχει...πολεμικό.

Το ΤΑ 700 με το στρόγγυλλο ρετρό φανάρι του που ταιριάζει σε παλιό Triumph ή σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ έχει νομίζω μεγαλύτερο πρόβλημα ;D

Λέμε μετά για το Stelvio...την καμπούρα μας δεν την κοιτάμε ::)

Offline Ghallas

• Azariah ben Moses dei
  • Rossi και πάνω !
  • Quocunque Jeceris Stabit
Reply #61 on: Δευτέρα 21 Ιούλιος 2008, 23:33:07 μμ

Όλα τα καινούρια είναι  :clubbed:

Αν τα βάλεις στη σειρά είναι σα σεμινάριο οφθαλμολογίας. Εκεί που καταντήσαμε, φαίνεται όμορφο το 1200GS...  :bang:

My bike got stolen and all I got was this lousy thread. And the bike back...

Offline ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

• Rossi και πάνω !
  • Πάω αργά γιατί......δε μπορώ να πάω πιο γρήγορα
Reply #62 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 07:52:12 πμ
Γιατί τι έχει το Τενερε; Μια χαρά μουτρο έχει...πολεμικό.

Το ΤΑ 700 με το στρόγγυλλο ρετρό φανάρι του που ταιριάζει σε παλιό Triumph ή σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ έχει νομίζω μεγαλύτερο πρόβλημα ;D

Λέμε μετά για το Stelvio...την καμπούρα μας δεν την κοιτάμε ::)

:goodpost: +1000

ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ KAI......
            ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

XL600V HONDA-FJR 1300 YAMAHA-P200E VESPA PIAGGIO

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #63 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 14:50:13 μμ
καλα, εχετε παρει μερικοι τοσο στραβα το 700ρι και κολλησατε, που μεχρι και το μουτρο του τενερε που μοιαζει σαν να τρακαρε με τρενο, το βγαζετε καλυτερο.

Και δεν ειναι καθολου στρογγυλο, δειτε το καλυτερα

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict, and the experience as well, you can fly very high.
Ayrton Senna

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #64 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 16:44:11 μμ
Τώρα όλοι θέλουν διπλά φανάρια σα γάτες. :5wolverine:

Σε λίγο θα μας ζητάν και διπλές ρόδες ,διπλά τιμόνια ,διπλά πηρούνια....

Τρομάρα μας μη βγάλει καμια εταιρεία με τέσσερα. ::)

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #65 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 16:47:16 μμ
καλα, εχετε παρει μερικοι τοσο στραβα το 700ρι και κολλησατε, που μεχρι και το μουτρο του τενερε που μοιαζει σαν να τρακαρε με τρενο, το βγαζετε καλυτερο.

Και δεν ειναι καθολου στρογγυλο, δειτε το καλυτερα

Εχ βρε Γιώργο τι να δούμε;

Έχεις μόνο μια ευκαιρία για την πρώτη εντύπωση και το 700αρι την έχασε...

Αντε να το ξαναδούμε...

Τι υποτίθεται πως βλέπω;

Υ.Γ Το γούστο είναι υποκειμενικό...και δεν αλλάζει εύκολα

Offline Chris_de_Ze

• Veteran
  • mods
  • Rossi και πάνω !
    • Hellas Saab Forum
Reply #66 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 18:23:12 μμ
Το φανάρι (σαν φανάρι) στο ΤΑ700 δεν είναι τόσο άσχημο (προσωπική άποψη) αφού με το (μοντέρνο και πρωτότυπο) σχέδιο που του έδωσαν καλυτέρευσε η κατάσταση. Εκείνο όμως που μου χτυπάει "κάπως", είναι το πώς δένει η μετώπη (που περιλαμβάνει το φανάρι) με το υπόλοιπο μηχανάκι. Είναι λίγο σαν ξεκομμένη (σχεδιαστικά)!

Συν το ότι το κάτοπτρο για τη μεσαία σκάλα (αναγκαστικά, λόγω του σχέδιου του φαναριού) βγήκε μικρό, και αυτό ίσως έχει κάποια αρνητική επίπτωση στη φωτεινότητα της δέσμης. Το ότι έχει μία λάμπα για τη μεσαία σκάλα, αντί για δύο, και αυτό είναι ένα μείον για ένα μηχανάκι που προορίζεται και για ταξίδια. Όπως και το ότι δεν έχει 6η ταχύτητα.  Αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες για κάποιον που ψάχνει on-off και για ταξίδια. Γιατί εδώ που τα λέμε, από ένα 680κκ μηχανάκι περιμένεις να κάνεις και ταξίδια (και όχι μόνο να το θεωρήσεις πόλης και κοντινών ημερήσιων διαδρομών).
« Last Edit: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 18:28:32 μμ by Chris_de_Ze »

Ιδρυτικό μέλος HTC.   XL600V P/YB
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #67 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 18:56:44 μμ
Συμφωνώ γιά την έκτη. Εδώ είναι απαράδεκτη η Χόνδα.

Προτιμώ το φανάρι όπως είναι ,λίγο ρετρό παρά εκείνες τις extreme μούρες που έχουν όλα πλέον.(αυτό υποκειμενικό) .
Όσον αφορά το νέο Tenere ας το δούμε πρώτα και το συζητάμε.

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #68 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 19:47:16 μμ
Θα συμφωνησω και εγω για την εκτη ταχυτητα, παντως εγω εχω πολλα ταξιδια με το 700, και μονος και δικαβαλλος και με αλλες μηχανες και δεν δυσκολευτηκα καθολου, ανιθετως ολα τα ταξιδια τα καταευχαριστηθηκα. Δηλαδη επειδη δεν εχει εκτη πρεπει να μην ταξιδευω ?

Ετσι κιαλιως τη πεμπτη ταχητητα μονο στην Εθνικη τη θελεις. Και εγω οσα ταξιδια εχω κανει - η Κυπρος δεν ειναι μικρο νησι - τα εχω κανει σε επαρχιακους δρομους, σε βουνα και σε χωρια, με τεταρτη ταχυτητα μαξιμουμ. Τι ταξιδι στην Εθνικη να κανω δηλαδη, να βλεπω αερογεφυρες και αυτοκινητα και να πηγαινω με 160  ? Οχι ρε φιλε, δεν θα παρω.

Και αν δεν εχει κανει καλη πρωτη εντυπωση φιλε DRAKE RAMORE τοτε μην ασχολεισαι μαζι του και μην το κατηγορας - οπως ειπες παλαιοτερα οτι η Χοντα με το 700 μας επιασε το κολο- ελεος δηλαδη ρε φιλε. Σε εμας και σε πολλους αλλους εχει κανει και συνεχιζει να κανει τρομερη πρωτη εντυπωση, και δεν εχω ακουσει απο κανενα κατοχο του 700 τη παραμικρη μεταμελεια για την επιλογη του.

Ayrton Senna

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #69 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 19:58:56 μμ
Παίδες τα σχόλιά σας για το 700 στο αντίστοιχο ποστ, εδώ μιλάμε για το Motoguzzi...

Παύλος Καρούμπης

DRAKE RAMORE

• Guest
Reply #70 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 20:33:43 μμ
Και αν δεν εχει κανει καλη πρωτη εντυπωση φιλε DRAKE RAMORE τοτε μην ασχολεισαι μαζι του και μην το κατηγορας - οπως ειπες παλαιοτερα οτι η Χοντα με το 700 μας επιασε το κολο- ελεος δηλαδη ρε φιλε. Σε εμας και σε πολλους αλλους εχει κανει και συνεχιζει να κανει τρομερη πρωτη εντυπωση, και δεν εχω ακουσει απο κανενα κατοχο του 700 τη παραμικρη μεταμελεια για την επιλογη του.

Δηλαδή εσύ μπορείς  να λες οτι το Τενερε είναι σαν να τράκαρε με τραίνο, και εγώ δεν μπορώ να λέω πως το ΤΑ700 μοιάζει με τρένο ???

Εμένα μ'αρέσει το Τενερέ...αλλά αρέσει σ'εμένα δεν υποχρεωτικό να αρέσει σε όλον τον κόσμο.

Επίσης στο σχόλιο μου στο τέλος είχε και ένα emoticon ...δεν ξέρω αν το πρόσεξες

Δεν το κατάλαβα αυτό Γιώργη μου....σπάστο και ξαναρίχτο.
Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας;

Επίσης είχα πει οτι ο κώλος για πιάσιμο μας τελείωσε, και ας έχει η Honda μαλακά χεράκια....προσωπικά μιλούσα...δεν είπα σας έπιασε τον κώλο.

Στο παλαιότερο ποστ που αναφέρεις έχω πει και άλλα που επιμελώς ξέχασες...όπως το οτι αν είσαι εσύ ευχαριστημένος με την επιλογή σου η γνώμη μου περισσεύει...και άρκετά ακόμα...

Λυπάμαι που χαλιέσαι επειδή δεν μου αρέσει η μηχανή σου εμφανισιακά, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.

Την γνώμη μου είμαι ελέυθερος να την πω...δεν σε πρόσβαλα προσωπικά,(εκτός κι αν έχεις μετοχές στην Honda , οπότε ταπεινά ζητάω συγνώμη)

Τέλος όσοι έχετε ΤΑ 700 να το χαίρεστε, να κάνετε πολλές βόλτες και να το λιώσετε στα χιλιόμετρα ευχομαι.
Προφανώς αυτό σας άρεσε , αυτό πήρατε....

Η αρνητική κριτική σε κάθε περίπτωση είναι προς την Honda , και όχι προς τα πρόσωπα των κατόχων...κακώς το παίρνεις προσωπικά ;)

Υ.Γ Σόρρυ για το οφ τοπικ Παύλο.

Offline Ζορπας

• Rossi και πάνω !
  • Ο Κυπριος του forum
Reply #71 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 20:48:45 μμ
Αποστολε δεν παιρνω τιποτα προσωπικα και ουτε που μου καιγεται καρφι τι γνωμη εχεις εσυ για τη μηχανη μου. Φτανει που σε μενα αρεσει. Απλα οι περισσοτεροι στο φορουμ ολο λετε και λετε για το 700ρι, και οποιο τεστ ανοιξεις και γενικα οπου διαβασεις ολοι το βγαζουν καλυτερο απο ολα τα προηγουμενα ΤΑ. Οποταν, ανοιξαμε και συζητηση για τη...μουρη του ?
Παυλο σορρυ και απο μενα για το οφ τοπικ

Ayrton Senna

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #72 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 20:53:32 μμ
Θα σας πετάξω στον "κουβά", αν το συνεχίσετε...

Παύλος Καρούμπης

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #73 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:35:58 μμ
Παιδιά σήμερα πήγα και έκανα Test Drive το Stelvio, η μοτοσυκλέτα απλά είναι άψογη!!

Πραγματικά είναι πανέμορφη απ κοντά ιδιαίτερα το κόκκινο χρώμα της που οδήγησα απλά φανταστικό και το κόψιμο και το σχέδιο της.
Μέσα στην κίνηση και απ ότι πρόσεξα στις χαμηλές στροφές που την δούλευα η δύναμη της ήταν περιορισμένη και εναρμονισμένη με την ήπια και ήρεμη οδήγηση της κίνησης.

Όταν όμως βγήκα στην Εθνική και άρχισα να παίζω λίγο με το γκάζι, απλά δεν κρατιότανε πολύ δύναμη και ροπή που ακόμα και με 6η στο κιβώτιο νιώθεις το τράβηγμα και την δύναμη να σε συνεπαίρνει….

Το καντράν με όλη του την τεχνολογία να σου παρέχει ακόμα και λεπτομέρειες για την μέγιστη ταχύτητα και μέση ωριαία ……

Θετικό οι τροχοί όπου είναι αλουμινένιοι, 17 πίσω και 19 μπροστά, με ακτίνες τύπου tubeless (άλλη μία καινοτομία του μοντέλου), το μπροστινό είναι ανεστραμμένο με διάμετρο 50mm, πλήρως ρυθμιζόμενο, το ίδιο και το αμορτισέρ……

Στα αρνητικά νομίζω θα τοποθετούσα τον αερόψυκτο κινητήρα που στην κίνηση με έκαψε πραγματικά μιας και η βερμούδα που φόραγα δεν άφηνε πολλά περιθώρια για την αποφυγή ….

Α,  έχει και ντουλαπάκι πάνω δεξιά στο ντεπόζιτο για μικροαντικείμενα  …….

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #74 on: Τρίτη 22 Ιούλιος 2008, 21:49:23 μμ
πιστευω οσο ευελικτο και να ειναι στη κινηση δεν ειναι ΤΑ ειναι ομως πανεμορφο (προσωπικη εκτιμηση ) αλλα οπως ειπε και ο λευτερης το θεμα της ζεστης του κινητηρα πρεπει να ειναι πολυ σοβαρο εδω την ακους με το ΤΑ και το αεροψυκτο  :-\ :-\