Και αν δεν εχει κανει καλη πρωτη εντυπωση φιλε DRAKE RAMORE τοτε μην ασχολεισαι μαζι του και μην το κατηγορας - οπως ειπες παλαιοτερα οτι η Χοντα με το 700 μας επιασε το κολο- ελεος δηλαδη ρε φιλε. Σε εμας και σε πολλους αλλους εχει κανει και συνεχιζει να κανει τρομερη πρωτη εντυπωση, και δεν εχω ακουσει απο κανενα κατοχο του 700 τη παραμικρη μεταμελεια για την επιλογη του.
Δηλαδή εσύ μπορείς να λες οτι το Τενερε είναι σαν να τράκαρε με τραίνο, και εγώ δεν μπορώ να λέω πως το ΤΑ700 μοιάζει με τρένο

Εμένα μ'αρέσει το Τενερέ...αλλά αρέσει σ'εμένα δεν υποχρεωτικό να αρέσει σε όλον τον κόσμο.
Επίσης στο σχόλιο μου στο τέλος είχε και ένα emoticon ...δεν ξέρω αν το πρόσεξες
Το ΤΑ 700 με το στρόγγυλλο ρετρό φανάρι του που ταιριάζει σε παλιό Triumph ή σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ έχει νομίζω μεγαλύτερο πρόβλημα 
Δεν το κατάλαβα αυτό Γιώργη μου....σπάστο και ξαναρίχτο.
Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε την γνώμη μας;
Επίσης είχα πει οτι ο κώλος για πιάσιμο μας τελείωσε, και ας έχει η Honda μαλακά χεράκια....προσωπικά μιλούσα...δεν είπα σας έπιασε τον κώλο.
Στο παλαιότερο ποστ που αναφέρεις έχω πει και άλλα που επιμελώς ξέχασες...όπως το οτι αν είσαι εσύ ευχαριστημένος με την επιλογή σου η γνώμη μου περισσεύει...και άρκετά ακόμα...
Λυπάμαι που χαλιέσαι επειδή δεν μου αρέσει η μηχανή σου εμφανισιακά, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.
Την γνώμη μου είμαι ελέυθερος να την πω...δεν σε πρόσβαλα προσωπικά,(εκτός κι αν έχεις μετοχές στην Honda , οπότε ταπεινά ζητάω συγνώμη)
Τέλος όσοι έχετε ΤΑ 700 να το χαίρεστε, να κάνετε πολλές βόλτες και να το λιώσετε στα χιλιόμετρα ευχομαι.
Προφανώς αυτό σας άρεσε , αυτό πήρατε....
Η αρνητική κριτική σε κάθε περίπτωση είναι προς την Honda , και όχι προς τα πρόσωπα των κατόχων...κακώς το παίρνεις προσωπικά

Υ.Γ Σόρρυ για το οφ τοπικ Παύλο.