Καλά τα λες, αλλά έχω απορία: το ΤΑ700 γιατί το άλλαξες με το GS 800;
Γειά σου ρε Φώτη…
Το άλλαξα ρε φίλε γιατί εφόσον δεν είχα θέμα με τα χρήματα, πήρα ένα μηχανάκι που για τον τρόπο που οδηγάω, και για τα μέρη που κινούμε (Ελλάδα και εξωτερικά) θα με κάλυπτε σε διπλάσιο ποσοστό από το ΤΑ.
Εννοείτε φυσικά ότι το γούσταρα κιόλας…. και όχι επειδή μου το έδειχνε η bmw στην Αφρική, ούτε γιατί ήθελα να δείξω ότι «εμένα έχει ακτίνες και πάω και λάσπες» (αν είχε... γιατί δεν τις γουστάρω με τίποτα) … και να το αφήνω και άπλυτο ένα μήνα κλπ….
Όμως και το GS αν δεν υπήρχε τότε, υπήρχαν μηχανές να έπαιρνα εκτός από την αποτυχημένη για εμένα αγορά του ΤΑ.
Σε αντίθεση με πολλούς που διακρίνω ότι βλέπουν τον Αφρικάνω σαν τον μεσσία από τον ουρανό!
Γιαυτό γράφω ότι δεν υπάρχει άλλο εργαλείο να τους καλύψει?
Δηλαδή τα ΚΤΜια που είναι και εργαλεία δεν τους κάνουν ? !!!
Τε σπα…. Ο καθένας έχει τα γούστα του και τα χτένια του που λένε !!
Θα αναφέρω μόνο κάτι που είχε πει ο Γαλιλαίος μόλις γλύτωσε το κρέμασμα… «και όμως κινείται»….
Έτσι λέω και εγώ ότι υπάρχουν και άλλες μάρκες με πολύ καλά μηχανάκια, δεν είναι μόνο η Χόντα…..και ας τα λένε και Yamaha κλπ….
Υ.Γ Να έχουμε στον νού μας ότι και το τενερε το 1200 ήταν ένα πολλά υποσχόμενο μηχανάκι και με καλό όνομα…..δεν το βλέπω πουθενά όμως! Γιατί με τόσα χρήματα ο άλλος παίρνει ΚΤΜ η κάτι άλλο….(δεν λέω bmw μην με κράξετε !!! )