Hellas Transalp Forum

Επιτέλους το Νέο Africa Twin.......!!!!

African Boy · 270426

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #50 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 02:21:24 πμ
Πιστέυω ότι η τιμή θα έχει ένα εύρος όχι κάτω από 12000 και όχι πάνω  15000 . Η αποδοχή από το αγοραστικό κοινό μπορεί να την κατευθύνει να παίξει και πιο κάτω στα 800 κυβικά για τους "φτωχούς συγγενείς" αφού την συνταγή την έχει έτοιμη. Οι περισσ΄τεροι απο μας βεβαια δεν ανήκουμε ούτε στους φτωχούς συγγενείς. :alright:

Offline KKalantzis

• HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Where the streets have no name!
Reply #51 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 02:57:45 πμ
Άμα είναι για Σεπτέμβρη, τότε μάλλον θα ανοίξω λίστα γάμου στο Σαρακάκη, να είμαι έτοιμος  ;D

Keep riding !!!

Offline Airhead

• Trollάρεις δεν trollαρεις ο καιρός περνάει...
  • Rossi και πάνω !
Reply #52 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 03:33:19 πμ
Χαχα  :2hysterical:  Αλλα αεροκεφαλε οδηγα καλυτερα απο το να λες οτι ναναι, το ΧTourer ειναι πολυ ποιοτικο μηχανακι με πληρως ρυθμιζομενες αναρτησεις, ακομη και πηρουνι, και με κινητηρα που στη Βαυαρια βλεπουν μονο σε ονειρα.  Εχοντας οδηγησει εκτεταμενα και αυτο και το 1200 GS LC, για χρηση μονο στην ασφαλτο (που κανει το 95% των κατοχων mega on-off) το XTourer ειναι αλλου  ;)

EDIT: Ουτε καν το βαρος δεν ειναι σωστο, 275 κιλα κυριε Αεροκεφαλε! :D

Τα λες και μόνο σου. Το LC πάει και χώμα. Και 275  δεν είναι. Το άλλο το υπερσκουπάκι δεν πάει ούτε στη λαϊκή, μην έχουν πέσει τίποτα χώματα από τις πατάτες και απλώσει σαν τραχανάς μέσα στις ψαροκασέλες. Σε αυτό το στυλάκι δες αυτό και πάρε μαντήλι για τα δάκρυα. http://www.gizmag.com/bmw-s1000xr-s-1000-xr-2015/34571/pictures

Και δεν χρειάζεται να τα καβαλάει κανείς όλα για να καταλάβει τα αυτονόητα. Τώρα άμα το 95% του κόσμου πάει μόνο άσφαλτο την Αφρικάνα τι τη βγάλανε;

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #53 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 05:27:38 πμ
Αμάν ρε παιδιά με αυτή την ψώρα του Χόντα….και του άφρικα κλπ….
Δηλαδή όλος ο μοτοκόσμος αυτό το εργαλείο περίμενε για να αλλάξει μηχανή?
Δεν τον καλύπτει καμία άλλη μέσα σε εκατοντάδες μηχανές  να να δώσει χρήματα?

Αλλά ξέχασα…..περιμένετε μια μηχανή που να είναι πάνω από 210(+) κιλά, 1000 και ίσος παραπάνω κυβικά και να κάνει και πάνω από 11000 ευρώ… ίσος και 12 και 13 και 14 και 15000 € για να το βάλετε στην λάσπη και να ζήσετε το όνειρο της λασπωμένης  μηχανής όπως το πλασάρουν οι διαβασμένες σε marketing εταιρίες….
Δηλαδή κανένα ανάλαφρο και κατά πολύ ποιο φθηνότερο  εργαλείο δεν το θέλουμε για να  το βάλουμε στην λάσπη ?

Όπως και η bmw….ανεβάζει ένα video με το GS στην Αφρική δίπλα σε ελέφαντες και καμήλες… να διασχίζουν λίμνες και ποτάμια την έρημο Σαχάρα και λέει μετά και το ταγάρι από την Ελλάδα….. «πω πω ρε πούστη μου τι κάνει αυτό το εργαλείο!!»
Δηλαδή με άλλη μηχανή δεν το κάνεις….έπρεπε να πάρω και εγώ GS για να το κάνω!!
Μάλιστα μου έχει κάνει εντύπωση από τότε που πήρα και εγώ την gs, φίλοι και γνωστοί που έχουμε νταραβέρι μου έχουν πει κατά καιρούς…. Με αυτό το εργαλείο τώρα πας όπου θέλεις…. Λες και με το 700αρι δεν μπορούσα να πάω…..η δεν πήγα Γερμανία στην ΙΤΤ…..

Καλή επιτυχία στον Αφρικάνο και με το καλό να μας έρθει….και καλό εργαλείο θα είναι και καλή αγορά σε όσους το πάρουν !!
 Ίσος είναι και από τις καλύτερες παρουσιάσεις της Χόντα τα τελευταία χρόνια…. ;)

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline azwros

• Rossi και πάνω !
  • Ερωτας με την πρώτη ματιά!!
Reply #54 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 17:27:58 μμ
Δεν ξέρω για σας αλλά εγω ούτε το παλιο αφρικα δεν μπορώ να πάρω, όχι το καινούργιο :goofy:

Δεν   πλαλάου!!!!
γιατί νουγάου!!!! γκε γκε;;
[img]http://farm3.static.flickr.com[img]

Offline Παύλος

• Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #55 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 18:00:03 μμ
Μάλιστα μου έχει κάνει εντύπωση από τότε που πήρα και εγώ την gs, φίλοι και γνωστοί που έχουμε νταραβέρι μου έχουν πει κατά καιρούς…. Με αυτό το εργαλείο τώρα πας όπου θέλεις…. Λες και με το 700αρι δεν μπορούσα να πάω…..η δεν πήγα Γερμανία στην ΙΤΤ…..

Φυσικά και πας ρε φίλε, αλλά ΠΩΣ πας είναι το θέμα ;)

Παύλος Καρούμπης

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #56 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 18:57:45 μμ

Το όνειρο........

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #57 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 19:46:39 μμ
Δηλαδή με άλλη μηχανή δεν το κάνεις….έπρεπε να πάρω και εγώ GS για να το κάνω!!

Καλά τα λες, αλλά έχω απορία: το ΤΑ700 γιατί το άλλαξες με το GS 800;

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #58 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 19:51:14 μμ
Το όνειρο........

Έλα ρε, με τον Cyril Neveu έχω τις ίδιες συνήθειες! Και 'γω μίλαγα στο ΤΑ όταν είμασταν  στις ερημιές της Ισλανδίας! Της έδινα και φιλάκι κάθε βράδυ!

Offline manolo

• MudMonster
  • HTC ΔΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Three and the Koukos Band
Reply #59 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 19:53:01 μμ
Λάθος, το 1200 έχει...

Όλα είναι δρόμος. Ακόμα και αν φαίνεται ότι δεν υπάρχει, τότε μπορεί να δημιουργήσουμε έναν καινούριο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.....

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #60 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 21:16:58 μμ
Καλά αυτό το θρεντ θα εξελιχθεί σε ομαδική ψυχοθεραπεία.
Άλλος για Ντάκαρ τράβηξε και άλλος για Ισλανδία και άλλος στις Χόντα τα στενά αίμα και δάκρυα πίνει.
Μea culpa! Το μηχανάκι αυτό λοιπόν δεν έχει σημασία πως θα είναι και τι θα είναι, ούτε και πόσο θα κάνει.
Δεν πα να έχει και τετράγωνες ρόδες και κ@υλιά στη σέλα.
Λειτουργεί ως τοτέμ -για περαιτέρω δείτε το "Τοτέμ και Ταμπού" του Σίγκμουντ Φρόυντ- και ως εκ τούτου το εναρκτήριο ερέθισμα μια μαζικής ψύχωσης που μας δέρνει και ακόμα περιμένουμε να σκάσει βεδουίνος με φραπέ και να δέσει την καμήλα έξω από το Σαρακάκη.  ;D

Από την άλλη τα βίτσια μας κάνουν ανθρώπους. Άντε με το καλό να μας έρθει. Δεν κανονίζει το ΔΣ του κλαμπ καμιά "ειδική" παρουσίαση. Νταξ υπόσχομαι μόνο να βλέπω και να μη σχολιάζω.  :-X

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #61 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 21:18:30 μμ
Λάθος, το 1200 έχει...

Αυτό τελοσπάντων!

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #62 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 21:22:40 μμ
Καλά αυτό το θρεντ θα εξελιχθεί σε ομαδική ψυχοθεραπεία.

Όλα τα θρεντ είναι ομαδική ψυχοθεραπεία, γιατί να διαφέρει αυτό δηλαδής;  ;D

Offline παλτακης

• η anaconda team..
  • Rossi και πάνω !
  • anaconda team is back sssssssssssssss
Reply #63 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 21:46:32 μμ
Φυσικά και πας ρε φίλε, αλλά ΠΩΣ πας είναι το θέμα ;)

Mια χαρα πας Παυλο και με το 700 και το 650 και με παπι ...... Αν ξεκινησουμε μαζι για Θεσσαλονικη ...τι νομιζεις θα πας μια ωρα πιο μπροστα και λοιπον τι αλλαζει θα ξυνισει το γαλα . ;)

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #64 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 21:50:28 μμ

Γειά σου ρε Φώτη…
Το άλλαξα ρε φίλε γιατί εφόσον δεν είχα θέμα με τα χρήματα, πήρα ένα μηχανάκι που για τον τρόπο που οδηγάω, και για τα μέρη που κινούμε (Ελλάδα και εξωτερικά) θα με κάλυπτε σε διπλάσιο ποσοστό από το ΤΑ. 
Εννοείτε φυσικά ότι το γούσταρα κιόλας…. και όχι  επειδή μου το έδειχνε η bmw στην Αφρική, ούτε γιατί ήθελα να δείξω ότι «εμένα έχει ακτίνες και πάω και λάσπες» (αν είχε... γιατί δεν τις γουστάρω με τίποτα) … και να το αφήνω και άπλυτο ένα  μήνα κλπ….
Όμως και το GS αν δεν υπήρχε τότε, υπήρχαν μηχανές να έπαιρνα εκτός από την αποτυχημένη για εμένα αγορά του ΤΑ.
Σε αντίθεση με πολλούς που διακρίνω ότι βλέπουν τον Αφρικάνω σαν τον μεσσία από τον ουρανό!
Γιαυτό γράφω ότι δεν υπάρχει άλλο εργαλείο να τους καλύψει?
Δηλαδή τα ΚΤΜια που είναι και εργαλεία δεν τους κάνουν ? !!!
Τε σπα…. Ο καθένας έχει τα γούστα του και τα χτένια του που λένε !!

Θα αναφέρω μόνο κάτι που είχε πει ο Γαλιλαίος μόλις γλύτωσε το κρέμασμα… «και όμως κινείται»….
Έτσι λέω και εγώ ότι υπάρχουν και άλλες μάρκες με πολύ καλά μηχανάκια, δεν είναι μόνο η Χόντα…..και ας τα λένε και Yamaha κλπ….

Υ.Γ  Να έχουμε στον νού μας ότι και το τενερε το 1200  ήταν ένα πολλά υποσχόμενο μηχανάκι και με καλό όνομα…..δεν το βλέπω πουθενά όμως!  Γιατί με τόσα χρήματα ο άλλος παίρνει ΚΤΜ η κάτι άλλο….(δεν λέω bmw μην με κράξετε !!!  ) ;D ;)

:)

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline fotisalp

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
Reply #65 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 22:08:57 μμ
Γειά σου ρε Φώτη…
Γεια σου και σένα μάνα μ'!

Όμως και το GS αν δεν υπήρχε τότε, υπήρχαν μηχανές να έπαιρνα εκτός από την αποτυχημένη για εμένα αγορά του ΤΑ.
Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα! Άκου αποτυχημένη αγορά το ΤΑ!  ;D

Σε αντίθεση με πολλούς που διακρίνω ότι βλέπουν τον Αφρικάνω σαν τον μεσσία από τον ουρανό!
Ρε οι Χοντάκηδες είναι πιο κολλημένοι από τους Μπεμβεδάκηδες και τους Κατεμάκηδες, μην κοιτάς που κρατάνε low profile. Είναι γιατί εδώ και χρόνια η Honda κυκλοφορεί  πολύ άοσμα on-0ff μοντέλα, οπότε με τι να κοκορευτούνε;  ;D Τώρα που έβγαλε ένα "ερημικό" ξεσπαθώσανε! Κι εγώ χαίρομαι γιατί ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλό πράγμα, ειδικά όταν γεννάει μοντέλα του γούστου μας (όποιο κι αν είναι αυτό).

Αυτά χαλάνε, δεν το ξέρεις;  ;D

Offline kostas vfr800f

• νέος οδηγός
  • **
Reply #66 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 22:46:38 μμ
Γειά σου ρε Φώτη…
Το άλλαξα ρε φίλε γιατί εφόσον δεν είχα θέμα με τα χρήματα, πήρα ένα μηχανάκι που για τον τρόπο που οδηγάω, και για τα μέρη που κινούμε (Ελλάδα και εξωτερικά) θα με κάλυπτε σε διπλάσιο ποσοστό από το ΤΑ. 
Εννοείτε φυσικά ότι το γούσταρα κιόλας…. και όχι  επειδή μου το έδειχνε η bmw στην Αφρική, ούτε γιατί ήθελα να δείξω ότι «εμένα έχει ακτίνες και πάω και λάσπες» (αν είχε... γιατί δεν τις γουστάρω με τίποτα) … και να το αφήνω και άπλυτο ένα  μήνα κλπ….
Γιαυτό γράφω ότι δεν υπάρχει άλλο εργαλείο να τους καλύψει?
Τε σπα…. Ο καθένας έχει τα γούστα του και τα χτένια του που λένε !!

Θα αναφέρω μόνο κάτι που είχε πει ο Γαλιλαίος μόλις γλύτωσε το κρέμασμα… «και όμως κινείται»….
Έτσι λέω και εγώ ότι υπάρχουν και άλλες μάρκες με πολύ καλά μηχανάκια, δεν είναι μόνο η Χόντα…..και ας τα λένε και Yamaha κλπ….

Υ.Γ  Να έχουμε στον νού μας ότι και το τενερε το 1200  ήταν ένα πολλά υποσχόμενο μηχανάκι και με καλό όνομα…..δεν το βλέπω πουθενά όμως!  Γιατί με τόσα χρήματα ο άλλος παίρνει ΚΤΜ η κάτι άλλο….(δεν λέω bmw μην με κράξετε !!!  ) ;D ;)

:)

Γειά σου φίλε μου μια και ανέφερες το tenere 1200  επειδή το είχα 4  χρόνια σε πληροφορω ότι είναι απίστευτο μηχάνημα το στήσιμο του φοβερό δεν καταλαβαίνεις το βάρος στρίβει εύκολα δεν χαλάει σαν τα bmw και ktm και μη βιάζεσαι να πεις για τα 90 ps γιατί φτάνει τα 110ps με χαρτογράφηση εξάτμιση το είχα κάνει. Σχετικά με τα gs ολα και το καινούργιο γιατί τα έχω οδηγήσει μετά τις μεσαίες ψοφάνε. Τις παραπάνω εταιρίες τις παίρνει ο κόσμος γιατί έχουν ξεσκιστεί στην διαφήμιση .

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #67 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 23:38:40 μμ
....... Σχετικά με τα gs ολα και το καινούργιο γιατί τα έχω οδηγήσει μετά τις μεσαίες ψοφάνε. Τις παραπάνω εταιρίες τις παίρνει ο κόσμος γιατί έχουν ξεσκιστεί στην διαφήμιση .

Ωπα ρε Κώστα, πως τα πετάς έτσι...
Μισό να πάρω τα ποπ κορν και να αράξω !!!  :-)
« Last Edit: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2014, 00:05:03 πμ by Sotos »

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #68 on: Παρασκευή 07 Νοέμβριος 2014, 23:49:30 μμ
Είπα να κρατηθώ αλλά αφού πιάσαμε τα "καθαρόαιμα"...

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline KostasC

• Administrator
  • Rossi και πάνω !
  • Γαβ !
    • HTC
Reply #69 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2014, 00:09:38 πμ
Όσο κολλημένοι είναι οι Χοντάκηδες, άλλο τόσο είναι οι αντίπερα, αντιπαραθέτοντας ένα σκασμο επιχειρήματα για να τους πείσουν.

Η κίνηση μια εταιρίας που μας έχει συνηθίσει να βγάζει συντηρητικές αναβαθμίσεις των μοντέλων της, αν δεν είναι σημαντική,
τότε τι είναι ? της BMW που συνεχίζει τον Boxer 50 χρόνια ? ή της KTM που η τελευταία έκπληξη ήταν το RC8 ?

Σημασία έχει οτι η Honda αποφάσισε να παρουσιάσει τέτοιο μοντέλο και με αυτό τον τρόπο. Αυτό δείχνει μια ουσιαστική αλλαγή, προς
όφελος των γούστων μας. Και λέω μας, γιατί σε τελική... όλοι έχουμε αγάπη με το χώμα, τόσο μεγάλη που τελικά εκεί καταλήγουμε να αράξουμε  :pope:

ekos

• Guest

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #71 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2014, 01:55:25 πμ
Λοιπόν αντιχοντάκηδες ίσα ίσα που προλαβαίνετε να βγάλετε τα λεφτά απο την τράπεζα γιατί αν έρθει το Αφρικα θα σας τα πάρει. Καλά ρε παράκρουση πάθατε! Μέχρι τώρα φωνάζατε που είναι η Χοντα να βγάλει Κάνα σοβαρό on-off. Tώρα που έρχεται κοιτάτε τους υαλοκαθαριστήρες του που αφήνουν βρωμιές και αν βγαίνει στα κιλά;

Sent from my iPhone  using tapatalk

Offline Airhead

• Rossi και πάνω !
Reply #72 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2014, 03:06:35 πμ
Ρε ποιος δεν θέλει νέα μοντέλα;
Το παραμύθι δεν τρώμε, που μισή δεκαετία νέο Άφρικα ακούω και το μόνο που είδα ήταν ένα Βαραδέρνω στα χρώματα του ΑΤ ??? Τι είναι νέο μοντέλο; Αυτό το Honda F1000GS dct edition?

Από την άλλη ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! Όποιος ψάχνει χωματερό αντβεντσουρομηχάνημα, έχει στο car.gr καμιά ντουζίνα 990 κομπλέ από 6000 μέχρι 12000. Ε για 10 κυβικά, ψυχή βαθιά ρε παιδιά, κουτσοβολευτείται εκεί κάπως, ας όψετε η παλιοζωή. Ύψος βάρος ιπποδύναμη αναρτήσεις ανάλογα της Άφρικα όπως τη βλέπουμε στον τροχό του αγγειοπλάστη. Με τα ρέστα βάλτε και ένα φτεράκι αυτοκόλλητο δεξόζερβα και γιούργια στην έρημο.

Ε άμα δε βγαίνουνε τα κουκιά "ξεπέστε" σε 950.
Δεν σας φτάνει; Super Tenere μεταχειρισμένο που είναι ελαφρύ και δεν χαλάει κιόλας που λέει και ο φίλος μας. 

Στους Αμμόλοφους Αδέρφια μου! Στους Αμμόλοφους!

Αλλά μην ακούω ότι θα βγει το 1000άρι Άφρικα και θα γεμίσει ο τόπος, ή ότι τέτοιο μηχανάκι δεν ξανάγινε γιατί θα αμολήσω ένα χωριό τρολ να σας μουρλάνουνε στην καζούρα.
Σιγά τον πολυέλαιο ρε σεις.
Γεράσατε να περιμενετε την ΑΤ και οι τύποι έβαλαν κάτω τον ανταγωνισμό και τον πλακώσανε στο copy paste, στα 1000 κυβικά.

TEAM Αϊστοπαμπωλ

Offline lanos

• May the Force be with you..
  • Rossi και πάνω !
  • May the Force be with you..
Reply #73 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2014, 03:56:28 πμ
Εγω  παντως ενα θα πω..η  honda  παλι τα καταφερε,τρεις σελιδες και ακομη δεν ειδαμε τιποτα :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
Reply #74 on: Σάββατο 08 Νοέμβριος 2014, 05:27:18 πμ
Εγω  παντως ενα θα πω..η  honda  παλι τα καταφερε,τρεις σελιδες και ακομη δεν ειδαμε τιποτα :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Κάτσε να δεις τι θα γίνει όταν κι αν βγεί ;D