Δεν αφήνεις αυτό που σου έστειλα να τη χαρείς όλο το καλοκαίρι. Και όταν σε βγάλει ο δρόμος προς τα πάνω φέρε και τα δικά σου να τα σιάξουμε. 
Δεν παίζεσαι

, διάβασε τι εγραφα οταν απαντούσες :
Nίκο μόλις μου ήρθε στο μυαλό το καθαριστικό που χρησιμοποίησες για τα ζιγκλερ. Μπάς και σου την έκανε αυτό τη ζημιά; Μου είπες ότι τα είχε φάει λίγο ή δεν θυμάμαι καλά;
Γιάννη πριν λίγο εκανα μια βόλτα αφού είχα αντιστρέψει τα ζιγκλέρ, και πάλι όμως τα ίδια κομπιάσματα και πάλι μαύρα τα μπουζί του πίσω κυλίνδρου, αρα σιγά σιγα βγάζω αποκλείω τα διάφορα εξαρτήματα.
Το τσόκ δεν είναι αφού στο μόσχευμα δούλεψαν όλα ρολόι., παρόλο που στην αρχή επαιζε φαβορί.
Δεν είναι και τα ζιγκλερ.
Δεν είναι και οι pilot sxcrews αφού εκεί στα ψηλά δεν παίζει ρόλο το μίγμα, εκεί το μίγμα το καθορίζει το κυρίως ζιγκλέρ.
Αυτό που μένει είναι :α) μεμβράνες, μάλλον μεμβράνη του πίσω καρμπ, β) cut off βαλβίδα και γ) και χειρότερο ... κάποια βουλωμένη δίοδος αέρα η καυσίμου.
Ψάχνω να βρώ τρόπο να ελέγξω τις διόδους, με αέρα δεν είναι ευκολο με τόσα που επικοινωνούν μεταξύ τους, λέω με νερό υπο πίεση, θα δώ ...
Δεν θέλω με τπτ να πειράξω εστω μια βίδα απο το μόσχευμα επειδή ισως με αυτά βγάλω το καλοκαίρι μου (αν συμφωνεί ο ιδιοκτήτης τους

) αλλιώς η ΤΑ τέλος για φετος.
Εξ άλλου εχω και το δικό μου δεξιο καρμπ που δουλεύει ωστε να κάνω συγκρίσεις.
Επίσης με το μόσχευμα σιγούρεψα και το ότι δεν είναι ηλεκτρικό πρόβλημα και ησύχασα απο εκεί ευτυχώς.
ΤΑ υπάρχει εδώ αν θες να συγκρίνεις. Ότι ώρα, ότι μέρα σε βολέυει είναι στη διάθεσή σου.
(Και μάλιστα με χοροπηδηχτή βελόνα για να μη λές)
Ετσι ωστε να εχουμε δύο χρέπια να συνεφέρουμε

Θανάση , αλήθεια ποσο σου κόστισαν τα καρμπς? ετσι να ξερω αν τελικά χρειαστεί να αγοράσω.