gvarth · 1728319
Καλημέρα σε όλους ειμαι ο Παύλος απο Αθήνα κάτοχος ΤΑ 650 2003 με 115000 Khm το μηχανάκι μέχρι σήμερα δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα το μόνο που έχω ειναι οτι για κάποιο λόγο μου τρώει τα μπροστα τακάκια περίπου στις 3000-4000 khm καμια ιδέα???
Γιασας ειμαι κενουργιος απο Σπαρτη ειμαι 54 ετων εχω transalp 400 κυκλοφοραω χειμωνα καλοκαιρη πολυ χωμα κανω ταξειδια στον ταυγετο και παρνωνα η δουλιαμου ειναι αισθιτικος Αυτ/των Συνοδος βουνου και εχω εναν μικρο Ξενωνα στην Αναβρυτη .Της ελευθερες ωρες μου της περναω ζωγραφιζοντας σκαλιζοντας και παιζοντας μουσικη Ειμαι κακος στην συντηριση της μηχανης μου και θα ηθελα τωρα που σας βρηκα να με βαλετε σε σειρα .
Γεια σας κι από μένα.Μένω πέριξ της Θεσσαλονίκης και είμαι εδώ και 2 χρόνια (μετά από 10ετή απουσία από τη σέλα) κάτοχος μιας μπλε ΤΑ650. Έχουμε 12.000 km παρέα και νομίζω ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα, παρόλο που πλησιάζοντας τα πρώτα -ήντα οι αρθρώσεις διαμαρτύρονται όλο και περισσότερο!Καλώς σας βρήκα λοιπόν ...
Γεια σας παιδια!!! Ονομαζομαι Γιωργος ειμαι 18 ετων και καβαλαω απο τα 12!!! ειμαι κατοχος μιας ΤΑ 650 και υστερα απο 2 χρονια οπου ο πατερας μου παρεδωσε τα κλειδια της ΤΑ αποφασισα και εγω να μπω στην παρεα σας!!!! ειχα γινει και πιο παλια μελος για να βρω καποια ανταλλακτικα και πραγματικα με βοηθησαν αρκετα μελη...πιστευω οτι πρεπει να ειμαι ο μικροτερος του φορουμ!!!!! χαιρομαι να βοηθαω και ειμαι υποχρεος οταν με βοηθανε!!! Οτι θελετε απο βαφες και γενικα φθηκο κοστος αναλωσιμων οπως λαδια φιλτρα τακακια ειμαι εδω για σας!!! γεια χαρα παιδια!!!
Καλως ηρθες Γιωργο οντως εισαι ο μικροτερος ....οσο για τα λαδια ξυδια κλπ κλπ στο προφιλ εχει μια ενοτητα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ οποτε γραψε εκει την ασχολια σου για να μην γινετε εδω η διαφημιση ( εφοσον εχεις σχετικο μοτοεπαγγελμα )
Καλημέρα κι απο μένα !!! Είμαι ο Μπάμης απο Θεσσαλονίκη και προ τριμήνου αγόρασα ενα Τransalp 600 του 99 !Πρώτη φορά εχω στην κατοχή μου τέτοιου είδους μοτοσυκλέτα και μπορώ να δηλώσω άφοβα οτι είμαι ερωτευμένος μαζί της !!!!!!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλά να περάσουμε !!!
Καλως ηρθες Μαμπη απο την Σαλονικη
..πιστευω οτι πρεπει να ειμαι ο μικροτερος του φορουμ!!!!!