Hellas Transalp Forum

Νέος στην παρέα ? συστήσου εδώ

gvarth · 1727635

Offline nikolas76

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2175 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 07:06:05 πμ
Kαλησπερα σε ολα τα παιδια του του forum.Eιμαι ο Νικος 76 και εχω ΤΑ 400.Μου αρεσει το πιανο και εχω σπουδασει Γαλλικα! Στον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με φιλανθρωπιες οπως, παω σουπερ μαρκετ με την γυναικα μου,κατεβαζω τα σκουπιδια,βαζω την πεθαιρα μου στον προκρουστη, κ.α...  Κατα τα αλλα ειμαι σοβαρος ανθρωπος και οικογενειαρχης.  Ας ερθω στο θεμα μας παλι. Ειστε ολοι μια πολυ καλη παρεα και εχουμε ολοι την ιδια λοξα με τα ΤΑ. Καλησπερα λοιπον στη τρελοπαρεα :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #2176 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 07:15:58 πμ
Kαλησπερα σε ολα τα παιδια του του forum.Eιμαι ο Νικος 76 και εχω ΤΑ 400.Μου αρεσει το πιανο και εχω σπουδασει Γαλλικα! Στον ελευθερο μου χρονο ασχολουμαι με φιλανθρωπιες οπως, παω σουπερ μαρκετ με την γυναικα μου,κατεβαζω τα σκουπιδια,βαζω την πεθαιρα μου στον προκρουστη, κ.α...  Κατα τα αλλα ειμαι σοβαρος ανθρωπος και οικογενειαρχης.  Ας ερθω στο θεμα μας παλι. Ειστε ολοι μια πολυ καλη παρεα και εχουμε ολοι την ιδια λοξα με τα ΤΑ. Καλησπερα λοιπον στη τρελοπαρεα :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

Καλώς ήρθες !

Αυτό που κάνεις στην πεθερά σου με ενδιαφέρει…. ;D

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline nikolas76

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2177 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 14:00:52 μμ
Αγαπητε  ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ γεια σου.Η πατεντα για τον πεθερικο προκρουστη, εχει ως εξης ''Δενουμε τα ποδια της πεθερας στα καγκελα της αυλης του γειτονα τον οποιο φωναζουμε να δει το σκηνικο να χαρει κι αυτος λιγο.Μετα δενουμε τα χερια της πεθερας μεταξυ τους και τα περναμε πισω απο τον κοτσαδορο του αυτοκονητου μας.Αφου της βαλουμε μια βρωμικη καλτσα στο στομα για να μην ακουγεται, φωναζουμε την κορη της, της κανουμε γλυκες και της λεμε πως το ονειρο της θα γινει πραγματικοτητα! θα την μαθουμε να οδηγει! Αφου μπει στο αυτοκινητο η κορη,της εξηγουμε πως ξεκιναει το αυτοκινητο.Εμεις βγαινουμε απο το αυτοκινητο και εφοσον εχουμε παρει ενα μπωλ ποπ-κορν και μια καρεκλα σκηνοθετη,αραζουμε με τον γειτονα μας να δουμε το θεαμα!!!!!!!!!!    ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ δοκιμασε το, αξιζει τον κοπο! Ξεχασα να αναφερω πως στο τελος επαινουμε την γυναικα μας ,λεγοντας της ποσο καλη οδηγος ειναι! '' Ενταξει, ο.κ , ειμαι σχιζοφρενης >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Offline Βαγγέλης

• Ζήσε με την Υγεία σου, μην παίζεις με αυτήν, θα χάσεις πολλά
  • Rossi και πάνω !
Reply #2178 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 14:46:01 μμ
Κώστα καλωσόρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή
Εδώ μεσα θα αποκτήσεις τις καλύτερες γνώσεις μοτομηχανικού για τα πάντα, και από ανθρώπους με πραγματική εμπειρία

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #2179 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 15:02:23 μμ
Νικόλαε καλώς μας ήλθες.
 Μπα δεν μου μοιάζεις για σχιζοφρενής, απλά έχεις σατανικό μυαλό, και ανάβεις φωτιές στο κεφάλι ορισμένων από εδώ μέσα, τώρα με τις ζέστες και λιγότερο κόσμο στα σπιτια του καθενός, Βρε να φωνάξω τον Γαμπρό μου να του το διαβάσω; δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί έχω ένα παλικάρι εδώ μέσα που τα ξεσκονίζει όλα και όπως καταλαβαίνεις............

Πάντως ξανά καλώς μας ήλθες                                                  Ουφφφφφφφφφφ
« Last Edit: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 15:06:03 μμ by Βαγγέλης »

Offline ntinos50

• Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η αγαπη μου Honda XL 650 V Transalp
    • pagkas
Reply #2180 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 15:56:31 μμ
καλως ηρθες νικολα

:angry5: :angry5: :angry5: :angry5: χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ μου εβαλες ιδεες :2hysterical: :2hysterical:

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2181 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 16:19:34 μμ
Καλως ήρθες Νικο στην παρέα και καλή διαμονή!

Αν και ομολογω μπηκες γρηγορα στο κλίμα, προτεινω να μην ακους τον κρασοπατέρα... αυτος την εχει αναγκη την πεθερα τωρα, όσο ποτέ !

Dad to the bone!     Σωτήρης   -   GSA -       b 82.144km

Offline louros

• Μονάχος μονάχος
  • Μέλος HTC
  • Rossi και πάνω !
  • Kαι αδιάβροχος.....!
Reply #2182 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 18:24:10 μμ
Εμεις βγαινουμε απο το αυτοκινητο.......
Δεν ε'ιναι λίγο επικ'ινδυνο αυτό ?    :goofy:

-Καλοσορίσατε ούλοι σας..... :welcome:

ΘΑΝΑΣΗΣ  
Ομορφάάά

" Μπάρμπα . απο δω βγάζ πθενά ?

Offline Aerios

• Rossi και πάνω !
  • Όλα Τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Reply #2183 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 19:49:45 μμ
Αγαπητε  ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ γεια σου.Η πατεντα για τον πεθερικο προκρουστη, εχει ως εξης ''Δενουμε τα ποδια της πεθερας στα καγκελα της αυλης του γειτονα τον οποιο φωναζουμε να δει το σκηνικο να χαρει κι αυτος λιγο.Μετα δενουμε τα χερια της πεθερας μεταξυ τους και τα περναμε πισω απο τον κοτσαδορο του αυτοκονητου μας.Αφου της βαλουμε μια βρωμικη καλτσα στο στομα για να μην ακουγεται, φωναζουμε την κορη της, της κανουμε γλυκες και της λεμε πως το ονειρο της θα γινει πραγματικοτητα! θα την μαθουμε να οδηγει! Αφου μπει στο αυτοκινητο η κορη,της εξηγουμε πως ξεκιναει το αυτοκινητο.Εμεις βγαινουμε απο το αυτοκινητο και εφοσον εχουμε παρει ενα μπωλ ποπ-κορν και μια καρεκλα σκηνοθετη,αραζουμε με τον γειτονα μας να δουμε το θεαμα!!!!!!!!!!    ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ δοκιμασε το, αξιζει τον κοπο! Ξεχασα να αναφερω πως στο τελος επαινουμε την γυναικα μας ,λεγοντας της ποσο καλη οδηγος ειναι! '' Ενταξει, ο.κ , ειμαι σχιζοφρενης >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Απ' οτι φαίνεται μάλον η πεθερά σου σου δίνει τα σκουπίδια στο χέρι για να τα κατεβάσεις ;D

Καλώς ήλθατε όλοι παιδιά!

Offline ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ

• Ο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ
  • Rossi και πάνω !
  • Δεν σπάει δεν χαλάει…δεν στραβώνει δεν λυγάει !!
    • http://www.biowines.gr/
Reply #2184 on: Παρασκευή 12 Αύγουστος 2011, 21:33:38 μμ
Καλως ήρθες Νικο στην παρέα και καλή διαμονή!

Αν και ομολογω μπηκες γρηγορα στο κλίμα, προτεινω να μην ακους τον κρασοπατέρα... αυτος την εχει αναγκη την πεθερα τωρα, όσο ποτέ !

«μάθε τέχνη και άστη….»λένε….

Για κανένα χρόνο και και κάτι ψιλά θα κάνω το κορόιδο….μετά θα είναι τα χρόνια τω δοκιμών….

Μέχρι τώρα κάνω εφαρμογή του ρητού που έχουν οι φορτηγατζήδες πίσω στην νταλίκα…. «Κράταμε σε απόσταση όπως την πεθερά σου» ! :2hysterical:

Οι άνθρωποι είναι σαν το κρασί, οι καλοί βελτιώνονται με τα χρόνια, οι άχρηστοι γίνονται ξύδι…..

Offline Saint

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2185 on: Σάββατο 20 Αύγουστος 2011, 00:58:59 πμ
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα....!!!!

Ονομάζομαι Αντώνης ,κατάγομαι από το Ηρωικό Μεσολόγγι και λόγο δουλειάς είμαι κάτοικος Αθηνών.
Το forum το βρήκα από γνωστό που είχε transalp ,αυτή την στιγμή εχω δύο δίχρονα μηχανάκια , το ένα όπου είναι και το αγαπημένο μου από όσα πέρασαν είναι το ''θρυλικό'' Honda MTX 200R του 1985 και ένα Cagiva W8 125R του 1996.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα transalp μάλλον για 400άρι με κόβο ,(μπορεί και 600) ανάλογα την τιμή και έγινα μέλος για την καλή παρέα την εμπειρία εδω μέσα και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από κατόχους...

Σας ευχαριστώ πολύ που με δεχτήκατε στην παρέα σας.....!!!!

Φιλικά Αντώνης

HONDA MTX 200 RW 1985'

CAGIVA W8 125R 1996'

Offline Βαγγέλης

• Rossi και πάνω !
Reply #2186 on: Σάββατο 20 Αύγουστος 2011, 16:12:26 μμ
Αντώνη καλωσόρισες και καλά να περνάς μαζί μας, με λίγη υπομονή εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς, και από γνώση, και  <<μοτο>> αρκει να είσαι καλός μαζί μας.

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2187 on: Σάββατο 20 Αύγουστος 2011, 16:44:59 μμ
Καλωσορίζω τον Βαγγελη απο το Λουτρακι, ωραιο μέρος ερχομαι συχνά για καιφέ, να χαίρεσαι  το μωρο σου, τον Δημητρη τον ακρίτα απο Μυτιληνη , τον Βασίλη, τον Βασίλη , τον Κώστα απο Αθηνα, τον Συνονόματο που τα εχει 400 και εχει ΤΑ 400, και τέλος τον Αντώνη   από το Ηρωικό Μεσολόγγι που είναι κάτοικος Αθηνών , όπως πολλοί άλλοι που δεν μπορούν να ξεφύγουν.
Καλώς ορίσατε καλά ποπσταρίσματα και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Offline ΜΙΧΑΗΛ

• TRANSALP...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
  • οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2188 on: Σάββατο 20 Αύγουστος 2011, 18:59:00 μμ
Για σας παιδιά. Ευχαριστώ όλους σας για το θερμό καλωσόρισμα και τις ευχές σας, εύχομαι και για εσάς το ίδιο.
Λίγο αργά είδα τις ευχές σας λόγο άμεσης αναχώρησης μου με την αγορά της νέας ΜΟΤΟ και μόλις σήμερα μπήκα στο φόρουμ και γράφω από την νήσο Κύθνο που έχω έρθει να κάνω το πρώτο τεστ ντράιβ.
Εντυπώσεις πολύ καλές από την όλη συμπεριφορά της μηχανής, αλλά δεν το περίμενα, πολύ βαριά βρέ παιδιά , θα το συνηθίσω !!!
Παρακολουθώ το σάιτ διαβάζω μαθαίνω και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους .

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Offline Saint

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2189 on: Κυριακή 21 Αύγουστος 2011, 03:48:59 πμ
Να'στε καλα παιδια....  :) σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα...!!!

Offline Stoneman

• Μέλος ΗTC
  • Rossi και πάνω !
  • Η πιο ωραια φατσουλα στον ντουνια!
Reply #2190 on: Κυριακή 21 Αύγουστος 2011, 04:22:07 πμ
....αλλά δεν το περίμενα, πολύ βαριά βρέ παιδιά , θα το συνηθίσω !!!

Πράγματι το τρώει το φαί της. Είναι να μην σου πλαγιάσει σταματημένη ! σε πήρε απο κάτω! :goofy: Εγώ οδηγούσα πάπο πριν την ΤΑ, και μου φάνηκε κάπως , εχω κάνει 1200χλμ και ακόμα δεν την εχω συνηθίσει είναι και οι ταχύτητες ανάποδα, η μάλλον εδώ είναι απο την καλή  :2hysterical: :2hysterical:

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2191 on: Κυριακή 21 Αύγουστος 2011, 05:12:19 πμ
Καλώς ηρθες στην παρέα Αντώνη!

Με το καλο να βρεις την μηχανή που ψάχνεις - αν κρίνω βέβαια απο το πόσο προσεγμένες έχεις τις δυο μικρές παραπάνω, τότε θα μπορούσα να πω "με το καλο να σε βρει εκείνη η τυχερη"

Offline nikolas76

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2192 on: Κυριακή 21 Αύγουστος 2011, 06:34:07 πμ
Αντωνιε παιδι μου καλως μας ηρθες.Στο φορουμ των ψυχοτρανσαλπακιδων :goofy: :goofy: :goofy:

Offline vagosofron

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2193 on: Δευτέρα 22 Αύγουστος 2011, 02:33:28 πμ
Χαιρετω την παρεα. Με λενε Βαγγελη ειμαι 29 και δεν εχω μηχανη. Ενδιαφερομαι για αγορα αλλα το σκεφτομαι για μετα το χειμωνα μιας και ειμαι τελειως απειρος οποτε ποιος ο λογος να την παρω τωρα και την εχω να καθεται. Εχω αλλαξει πολη ( Λαμια) και θα με βολευε για τις καθημερινες μετακινησεις μου αλλα και για να πηγαινω ταξιδακια στην πολη μου ( Τρικαλα). Ψαχνω για αγορα μεταχειρισμενης αλλα οχι πανω απο 5ετιας, οχι πανω απο 700cc και οχι κατι  ιδιαιτερα βαρυ ( πολλα ζηταω ε?). Ειμαι αναμεσα σε transalp 700 (abs αν το φτανω οικονομικα) και σε bmw f650gs twin ή f650gs μονοκυλινδρο. Το φορουμ ειναι πολυ χρησιμο και εχω αρχησει να ψαχνω για τα συν και τα πλην του μοντελου της honda. Οι αποψεις σας θα φανουν πολυ χρησιμες.

Offline xamogelo

• Rossi και πάνω !
  • να ταξιδεύετε πάντα........
Reply #2194 on: Δευτέρα 22 Αύγουστος 2011, 21:02:45 μμ
Για σας παιδιά. Ευχαριστώ όλους σας για το θερμό καλωσόρισμα και τις ευχές σας, εύχομαι και για εσάς το ίδιο.
Λίγο αργά είδα τις ευχές σας λόγο άμεσης αναχώρησης μου με την αγορά της νέας ΜΟΤΟ και μόλις σήμερα μπήκα στο φόρουμ και γράφω από την νήσο Κύθνο που έχω έρθει να κάνω το πρώτο τεστ ντράιβ.
Εντυπώσεις πολύ καλές από την όλη συμπεριφορά της μηχανής, αλλά δεν το περίμενα, πολύ βαριά βρέ παιδιά , θα το συνηθίσω !!!
Παρακολουθώ το σάιτ διαβάζω μαθαίνω και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους .

Welcome ΜΙΧΑΗΛ!! :)

Πριν λίγες μέρες ήμουν στη Νέα Σεβάστεια!!  ;)

...με τη μηχανή σας και τα μάτια της ψυχής σας!!!

Offline Sotos

• Global Moderator
  • Rossi και πάνω !
Reply #2195 on: Τετάρτη 24 Αύγουστος 2011, 00:36:35 πμ
Χαιρετω την παρεα. Με λενε Βαγγελη ειμαι 29 και δεν εχω μηχανη. Ενδιαφερομαι για αγορα αλλα το σκεφτομαι για μετα το χειμωνα μιας και ειμαι τελειως απειρος οποτε ποιος ο λογος να την παρω τωρα και την εχω να καθεται. Εχω αλλαξει πολη ( Λαμια) και θα με βολευε για τις καθημερινες μετακινησεις μου αλλα και για να πηγαινω ταξιδακια στην πολη μου ( Τρικαλα). Ψαχνω για αγορα μεταχειρισμενης αλλα οχι πανω απο 5ετιας, οχι πανω απο 700cc και οχι κατι  ιδιαιτερα βαρυ ( πολλα ζηταω ε?). Ειμαι αναμεσα σε transalp 700 (abs αν το φτανω οικονομικα) και σε bmw f650gs twin ή f650gs μονοκυλινδρο. Το φορουμ ειναι πολυ χρησιμο και εχω αρχησει να ψαχνω για τα συν και τα πλην του μοντελου της honda. Οι αποψεις σας θα φανουν πολυ χρησιμες.

Καλώς ηρθες στην παρέα μας Βαγγέλη !
Με το καλο να την βρεις, και πριν τον χειμώνα ακόμα.

Offline vagosofron

• οδηγός τρίκυκλου
  • *
Reply #2196 on: Τετάρτη 24 Αύγουστος 2011, 04:50:15 πμ
Το σκεφτομαι για το χειμωνα αν με συμφερει απο πλευρας τιμων-προσφορων...

Offline sid 2011

• νέος οδηγός
  • **
Reply #2197 on: Σάββατο 27 Αύγουστος 2011, 03:37:54 πμ
Καλως ηρθες φιλε παντα ορθιος και καλα χιλιομετρα!!! ;) ;) ;) ;)

Θηλυκα και μηχανες εχουν πικρες και χαρες!!

Offline African Boy

• Τhe Professional
  • Rossi και πάνω !
    • eGeorgalas
Reply #2198 on: Σάββατο 27 Αύγουστος 2011, 05:45:41 πμ

HONDA MTX 200 RW 1985'

Ίσως απ τα λίγα μηχανάκια ΜΤΧ του 85' που βλέπω να είναι σαν καινούργια....

Μπράβο Αντώνη......

Με το καλό και το xl600v σου ;) ;)

Το 400 θα σου φανεί ίσως λίγο...... :)

Καλως ηρθες φιλε παντα ορθιος και καλα χιλιομετρα!!! ;) ;) ;) ;)

Έλα ρε Φώτη, αφού απαντάς εδώ μια χαρά είσαι ;D ;D ;D

Πλάκα κάνω ;D

Όσο για τα Νέα Θέματα ο Κώστας Χατζ θα σε κατατοπίσει εντός ολίγων ημερών....  ;)

καλή διαμονή παιδιά....

"Life is not about waiting for the storms to pass.... it's about learning how to dance in the rain"
"Africa Twin XRV750 RD07A"

costas

• Guest
Reply #2199 on: Σάββατο 27 Αύγουστος 2011, 22:13:59 μμ
Ίσως απ τα λίγα μηχανάκια ΜΤΧ του 85' που βλέπω να είναι σαν καινούργια....

Την φωτογραφία βέβαια την έβγαλε μόλις το αγόρασε..... το 1985.......